Războiul pasiunilor

By AprilBeker

327K 17.5K 3.3K

Aiden Adison a ales să se închidă pentru totdeauna porțile inimii sale. Trăind cu frica eşecului, preferă să... More

Prolog
Capitolul 1
Capitolul 2
Capitolul 3
Capitolul 4
Capitolul 5
Capitolul 6
Capitolul 7
Capitolul 8
Capitolul 9
Capitolul 10
Capitolul 11
Capitolul 12
Capitolul 13
Capitolul 14
Capitolul 15
Anunț
Capitolul 16
Capitolul 17
Capitolul 18
Capitolul 19
Capitolul 20
Capitolul 22
Capitolul 23
Capitolul 24
Capitolul 25
Capitolul 26
Capitolul 27
Capitolul 28
Capitolul 29
Capitolul 30
Capitolul 31
Capitolul 32
Capitolul 33
Capitolul 34
Capitolul 35
Capitolul 36
Capitolul 37
Capitolul 38
Capitolul 39
Capitolul 40
Capitolul 41
Capitolul 42
Epilog
Capitol bonus Heaven şi Ryan
Capitol bonus Allison şi Alexander
Capitol bonus Sarah şi Aiden
Mulțumiri

Capitolul 21

7.1K 384 85
By AprilBeker

       
        Ne aflăm de ceva vreme în mașină, însă nici eu și nici Aiden, din câte deduc, nu avem o destinație în minte. Totuși, pacea pe care o simt în suflet, după atâtea zile încărcate de stres, muncă și certuri, mă face să mă gândesc serios la o pauză. Am nevoie să mă deconectez de la toate, să mă relaxez și să îmi reamintesc că trebuie să mă pun pe mine pe primul loc, însă nu singură, ci împreună cu Aiden. Ambii avem nevoie de o detașare, să petrecem timp împreună, ca niște oameni normali.

   — Ai planuri pentru următoarele zile? vocea sa se aude din senin și pentru o clipă stau și îl privesc fără a spune nimic.

   — Nu neapărat, munca este singura care mi-a ocupat timpul în ultima vreme, și probabil și în cele ce urmează.

   — Hai să plecăm, oriunde vrei tu. Spune primul loc care îți vine în minte. Avem nevoie de liniște, eu unul cel puțin am. Ultima perioadă a fost un calvar și am nevoie de tine. Poate sunt egoist, cu siguranță sunt, dar am nevoie de tine, vreau să te am câteva zile doar pentru mine.

        Mă uit la el și nu îmi vine să cred ce aud. Mă simt de parcă a reușit să îmi citească gândurile și să le exprime prin cuvinte. Fără să îmi dau seama, oprește mașina pe  marginea șoselei, dintr-o singură mișcare reușește să de-a drumul atât centurii mele, cât și a lui. La fel de rapid mâna sa se așează pe spatele meu, presându-și lent buzele de ale mele. Gestul său mă ia la început prin surprindere, dar îmi revin repede, și îi permit să adâncească sărutul. Chiar dacă nu este primul sărut pe care mi-l dă, de fiecare dată trăiesc senzații diferite, fiecare sărut este diferit, însă reușește să mă înnebunească de fiecare dată. Se retrage încet și mă privește zâmbind.

   — Mită? îl întreb de îndată ce îmi recapăt respirația.

   — Crezi că am nevoie să apelez la așa ceva? mă întreabă arogant și abia după ce realizez că nu așteaptă un răspuns la întrebare, aceasta fiind una retorică, simt cum exasperarea mă cuprinde.

   — Deja știu că nu ai să refuzi, și că vrei la fel de mult ca mine să petrecem ceva timp doar noi doi.

        Zâmbesc la siguranța cu care pronunță cuvintele și doar pentru a-l necăji, hotărăsc să mă joc puțin cu el. Îmi așez palma pe chipul său, trăgându-l în spre mine, totodată, privindu-l fix în ochii și încep să îi vorbesc pe un ton cât mai serios.

   — Totuși o fac, te refuz Aiden! Uluit se trage puțin mai în spate și mă privește buimac, nevenindu-i să creadă ce tocmai a auzit. Totuși își revine repede și adoptă din nou o expresie relaxată și arogantă.

   — Uiți că ți-am cerut să alegi un loc, nu și permisiunea de a veni.  Iubito, acceptul tău nu e discutabil, o să vi cu mine și subiectul este încheiat. 

        Șoc. Doar atât mai simt acum, iar în minte mi se derulează la nesfârșit vorbele lui. Aiden mă privește rânjind, după care plin de sine, pornește mașina și se concentreză pe condus, ignorându-mă total. Pentru a-i dovedi că nu îmi pasă de indiferența sa, mă afund mai bine în scaun, cătând o poziție cât mai confortabilă, și privesc pe geam, fără a-i mai da importanță.

        Am pierdut noțiunea timpului de când privesc absentă pe geam, însă ochii mei extenuați par a-mi transmite că a trecut ceva timp.  Îmi închid pentru puțin timp pleoapele, după care le deschid și îmi fixez privirea asupra lui. Acum că îl văd cum conduce atât de relaxat realizez că oriunde ar fi și orice ar face, bărbatul ăsta m-a cucerit total. Simțind că este privit se întoarce în spre mine și mă analizează intens. Același lucru îl fac și eu, însă totul durează doar câteva clipe, căci soneria telefonului său ne întrerupe. Bombănind o înjurătură Aiden trage mașina pe dreapta, după care îmi spune că e ceva legat de muncă și trebuie să răspundă. Încuviințez, și în timp ce el discută, îmi verific și eu telefonul. Din fericire nu m-a căutat nimeni de la birou, singurul mesaj pe care îl am e de la Heaven, în care mă întreabă ce s-a întâmplat cu Aiden și dacă ne-am împăcat. Îi răspund cât mai succint, și stabilim că o să îi povestesc mai pe larg când o să ne vedem.

        Las telefonul să alunece în geantă și îmi ridic privirea spre el, însă fața sa încruntată, îmi dă de înțeles că ceva nu e în regulă.

   — Mâine trebuie neapărat să fiu prezent la ședința cu investitorii străini! tonul cu care îmi vorbește îmi dă de înțeles că nu e deloc încântat de acest lucru, mai ales că eram pe punctul de a pleca pentru câteva zile.

   — E în regulă, ne vom întoarce și mâine vei putea fi prezent la ședință.

        Îmi așez palma pe brațul său și mi-o plimb lent pentru a-l liniști și a-l face să înțeleagă că  nu mă deranjează deloc schimbarea aceasta de planuri. Mă trage mai aproape de el, răsuflarea sa mi se lovește de față, iar respirația mi se accelerează din cauza mișcării bruște.

   — Ședința e mâine, ceea ce înseamnă că avem timp suficient pentru o mică plimbare! Îmi șoptește suav, frecându-și tâmpla de a mea, iar  vocea sa are efectul ploii reci pe pielea mea.

   — Unde o să mergem? îl întreb șoptit

   — O să vezi imediat ce ajungem.

        Îmi spune evaziv și  zâmbindu-mi dulce. Dau să mă îndepărtez de el, însă ochii lui nu mă lasă să fac nici o mișcare. Îi simt privirea cum îmi mângâie buzele, acestea deschizându-se puțin, într-o invitație mută, ca pe neașteptate să simt o mușcătură scurtă și rapidă pe nas. Uluită, mă retrag de lângă el și îmi ating locul vătămat, pentru a mă asigura că totul a fost real, iar cel de lângă mine chiar m-a mușcat.

   — Tu ești nebun? doar pentru o singură secundă îl văd cum încearcă să fie serios, dar eșuează lamentabil și izbucnește într-un râs zgomotos.

   — O să plătești pentru asta! îi văd amuzamentul din ochii și datorită frustrării îmi strâng palmele în pumni.

   — Abia aștept, nu plec nicăieri, așa că poți să încep când vrei.

        Văzând că el se distrează pe seama mea, răsuflu adânc pentru a scăpa de nervi și mă fac comodă în scaun, fără a mai scoate o vorbă. Cu coada ochiului îl surprind cum rânjește, privindu-mă cu o sprânceană ridicată, și simt cum temperatura din corp îmi crește brusc. Oare de ce trebuie să fie un nenorocit atât de atrăgător, care mă face să mă întreb de multe ori, ce e în neregulă cu mine în prezența sa, și cum poate să mă facă să trec de la o extremă la alta.

        Nu durează mai mult de o oră și simt cum mașina se oprește, iar Aiden scapă de centură și își întoarce capul spre mine.

   — Am ajuns? încuviințează, însă datorită faptului că afară este deja întuneric, nu disting nimic prin geamul mașinii.

        Coboară din mașină, și vine pe partea mea, pentru a mă ajuta să ies. De cum pășesc afară sunt izbită de un aer rece și puternic, ceea ce mă duce cu gândul că ne aflăm pe plajă.

   — Suntem aproape de mare? îl întreb entuziasmată, iar zâmbetul de pe chipul său îmi spune totul.

        Mâna lui se strecoară încet între a mea și îmi potrivesc pasul cu al său, imediat ce se pune în mișcare. Nu mergem foarte mult și deja simt nisipul sub picioarele mele, iar valurile se aud ca un ecou în urechile mele. Totul este atât de liniștit, frumos, iar faptul că sunt cu el face ca totul să fie perfect.

   — Îți place?mâna lui începe să se plimbe peste suprafața rece a obrazului meu, încălzind-o și lăsând dâre fierbinți în urma sa.

   — E superb, mulțumesc. Ești minunat, îi șoptesc, afundându-mi capul în pieptul său,  și imediat  îi simt brațele cum se strâng în jurul meu.

        Încet îmi întorc privirea spre mare, bucurându-mă de acest peisaj superb, liniștitor, dar mai ales romantic. Aiden se poziționează în spatele meu, strecurându-și mâinile în jurul taliei mele, iar capul și-l sprijină între porțiunea dntre gât şi umăr.

   — Mereu am trăit cu gândul că nu voi reuși să mă atașez de nici o femeie, iar cele petrecute cu Carolina mi-a întărit convingerea, însă fiecare decizie sau pas făcut m-au adus mai aproape de tine. Tot ce s-a întâmplat a fost ca să te cunosc pe tine, de parcă destinul nu se lupta ca să ne aducă mai aproape, ci ca să îmi deschidă mie ochii. Dacă ai impresia că nu te știam dinainte să te cunosc, te înșeli. Te-am cunoscut prin ochii și vorbele lui Ryan, fiecare gest, privire și gând îmi erau familiare, singurul lucru care îmi era necunoscut era chipul tău, însă în clipa în care te-am văzut pentru prima dată, am realizat că Ryan, nu mi-a dezvăluit nici un sfert din ceea ce ești. Tu mi-ai zguduit din temelii orice urmă de îndoială, orice frică. 

        Declarația sa m-a, lăsat fără cuvinte. Știu că nu se așteptă să îi spun ceva, și că a făcut-o fiindcă a simțit, însă emoțiile din piept, mă fac să simt furnicături  în tot corpul.

        Mă întorc spre el, căutându-i gura și lipindu-mi buzele de ale lui cu fervoare. Gurile noastre încep un dans lent, iar brațele sale i se strâng mai mult în jurul meu, aducându-ne  și mai aproape și zdrobindu-mi sânii de pieptul lui. Îmi mușcă buza de jos ușor, tratând-o la fel și pe cea de sus. Plăcerea explodează în mine, sunt amețită de parfumul său, iar un tremur pune stăpânire pe mine, și nu îmi dau seama dacă e din cauza lipsei de aer sau a faptului că îmi doresc mai mult. Mâinile sale se plimbă energic peste trupul meu, lăsând în urmă dâre fierbinți, acelaşi tratament aplicându-i şi eu corpului său.

   — Nu știu cât mă mai pot abține când mă atingi așa! îmi spune cu respirația alertă și ochii înflăcărați.

        Rămânem așa pentru câteva minte, încercând să stingem focul ce s-a iscat între noi, însă nimic nu cred că poate opri ceea ce s-a dezlănțuit în urmă cu puțin timp. Aiden își împletește degetele cu ale mele, nu înainte de a-mi așeza o șuviță de păr după ureche.

   — Mai bine ne-am întoarce.

        Vocea îi sună disperată, ba chiar chinuită, la fel îi este și privirea, iar gândul că și eu arăt la fel mă face să îmi simt obrajii în flăcări. În ochii amândurora străluceşte aceeaşi dorință mută, iar zâmbetul cuceritor pe care mi-l arată mă face să mă topesc.

Continue Reading

You'll Also Like

1.1M 50.3K 46
Dupa ce parintii ei s-au hotarat sa renunte la cutreieratul lumii din cauza afacerilor, Kate se muta definitv in New York. In primul an de facultat...
11.4K 650 17
Hope îşi doreşte o poveste de dragoste ca în cărţi. Însă ceea ce nu prevede este că nu toate cărţile sunt de dragoste, unele sunt şi de acţiune. "Fig...
4.5K 248 22
Acum că Cristiana a împlinit 18 ani și-a luat viața în propriile sale mâini,dar ce o să se întâmple cu ea atunci când află că soțul ei are alte planu...
38.5K 3.6K 22
Familia Smith se muta in orasul Ashland, Kentucky, din cauza afacerilor, intr-o casa mare si veche. Casa familiei Styles, care a murit acum sute de a...