Σκοτεινός.

By Marah_Edd

139K 5.7K 210

Μπορει το μυαλο ενας ανθρώπου να τον οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα; Ποσο μαλλον αν αυτο το μυαλο ειναι ενός... More

Κεφάλαιο 1
Κεφάλαιο 2
Κεφάλαιο 3
Κεφάλαιο 4
Κεφάλαιο 5
Κεφάλαιο 6
Κεφάλαιο 7
Κεφάλαιο 8
Κεφάλαιο 9
Κεφάλαιο 10
Κεφάλαιο 11
Κεφάλαιο 12
Κεφάλαιο 13
Κεφάλαιο 14
Κεφάλαιο 15
Κεφάλαιο 16
Κεφάλαιο 17
Κεφάλαιο 18
Κεφάλαιο 19
Κεφάλαιο 20
Κεφάλαιο 21
Κεφάλαιο 22
Κεφάλαιο 24
Κεφάλαιο 25
Κεφάλαιο 26
Κεφάλαιο 27
Κεφάλαιο 28
Κεφαλαιο 29 ||τελος||

Κεφάλαιο 23

3.4K 157 4
By Marah_Edd

Μπαινει στο αμάξι και μπαινω και εγω.




"Εσυ το ηξερες;"ρωταει η Ταμι.




"Εγω τους το ειπα"λεω.




"Απο ποτε;"ρωτάει.




"Τι απο ποτε;"ρωταω εγω.




"Εξηγησε μου απο ποτε ειναι ερωτευμένη απο ποτε το ηξερες γιατι το ειπες τα παντα εξήγησε μου"λεει αγανακτισμένη.




"Ναι λοιπον εγω παρα πολυ καιρο ηταν ερωτευμένη εδω και παρα πολυ καιρο το ηξερα και το ειπα γιατι απλα ηθελα να το πω"λεω και ξεφυσαει"λυσε μου και εσυ τωρα την απιρια γιατι ειπες στον Έντουαρντ να χωρισετε τωρα που το εμαθας;"ρωταει και γυρναει και με κοιταζει.




"Γιατι πολυ απλα η Λια υποτίθεται ηταν φιλη μου και της ελεγα τα παντα εκσινη δεν μου ειπε  πως ηταν ερωτευμένη με τον Έντουαρντ και ισως για αυτο οταν της έλεγα για τις καταστάσεις μου με εσενα ισως για αυτο με συμβούλευε να σου μιλαω και να μην σε αφήσω και τα παντα"λεει και την κοιταζω.




"Της ελεγες για εμας;"ρωταω




"Ναι"λεει και θυμαμαι το τηλεφώνημα που μου ειχε κάνει. Μαλιστα.




"Και τωρα τι θα κανεις;"την ρωταω




"Δεν ξερω"λεει και ετσι στρίβω το αυτοκίνητο και φτάνω καπου που δεν θα μας δει κανεις και σβήνω την μηχανή.




"Ελα"λεω και την τραβαω απο το χερι και εκεινη με κοιταζει περίεργα.




"Τι να κανω;"ρωταει και ξεφυσαω. Τι να κανεις να πετάξεις ο ρε θεε.




"Κατσε πανω μου"της λεω και δειλα δειλα κανει αυτο που τηα λεω και ενωνω τα χείλη μας.ειναι εξηπνη σιγα σιγα ξαπλώνει την θέση και εμενα τα χερια μου μετακινούνται στους γοφούς της"σε θελω"της λεω και εκεινη συνεχή να με φιλαει οποτε περνω πράσινο φως και βαζω τα χερια μου στην άκρη της μπλουζας της και παω να την σηκώσω αλλα τοτε τραβιέται.




"Δεν..δεν μπορω να το κανω δεν γίνεται"λεει και την κοιτάζω.




"Μην μου πεις παλι οτι ειμαστε φιλοι γαμα την φιλια δεν ειμαστε φιλοι"λεω και την φιλάω στον λαιμο.




"Ναι;"ρωταει"και τοτε τι ειμαστε για πες μου"




"Γιατι πρεπει να βαλουμε ταμπελακια στο τι ειμαστε;"την ρωταω.




"Γιατι απο πρωτο χερι ξερω την συμπεριφορά σου απέναντι στα κορίτσια μην ξεχνας οτι ημουν μεσα στην ντουλάπα στην προσωπική σου στιγμη με εκεινη την κοπελα και μετα απο μερικες ξεπετες την έστειλες και αυτην και την Μαρια και δεν ξερω ποσες ακομα και εγω δεν ειμαι για τέτοια"λεει και την κοιταζω περίεργα και μετα χαμογελάω πονηρα.




"Ελα γλυκια μου δεν εισαι σαν αυτες το ειπαμε"λεω και την φιλάω.




"Και μιας που μιλαμε για αυτα για ποιόν λογο δεν θέλεις να σε αγγίζουν οταν καταλαβες....τι νομίζεις οτι αν τελικά γινει κατι με εμας εγω δεν θα σε ακουμπαω; δεν καταλαβες καθολου καλα"λεει και γελάω.




"Ας γινει κατι και ας ειναι και ετσι λεω και παω να την φιλησω αλλα τραβιέται"τι παλι;"ρωταω εκνευρισμένος.




"Μολις χώρισα δεν έπρεπε μα ειμαι εδω και να φιλαω εσενα..."συνειδητοποιεί"χριστε μου τι κανω"λεει ξανα και παει να σηκωθεί αλλα την κραταω.




"Ελα τωρα ξερουμε και οι δυο μας οτι χωρισες για εμενα"λεω και με κοιταει με γουρλωμένα ματια




"Τι;"ρωταει μονο.




"Ναι εε Ταμι ο λογος που χωρισες τον Έντουαρντ δεν ειναι και τοσο σοβαρός οποτε απλα εψαχνες αφορμη και δεν ειχες βρει ως τωρα καλύτερη"λεω και μενει να με κοιταζει.





"Λες βλακείες"λεει μετα απο λίγο.





"Δηλαδη τι σε πειραζει στο να το κανουμε;"ρωταω και γυρναει να με κοιτάξει.





"Σου ειπα χαζε"λεει εκνευρισμένη.





"Ασε μια φορα την λογικη σου στην ακρη"λεω και βαζω μπρος το αυτοκίνητο και πηγαινω προς το σπιτι χωρις να μιλαει κανεις μας.Μπαινουμε μεσα και την πιανω αγκαλια και ανεβαίνω τα σκαλιά την ριχνω στο κρεβατι και παω απο πανω της.Την φιλαω στον λαιμο καθώς της βγάζω την μπλούζα.Επειτα τα χερια μου κατεβάζουν το παντελόνι της και ξανα γυρναω στο πρόσωπο της φιλώντας τα χείλη της. Εκεινη προσπαθεί να μου βγαλει την μπλούζα και την βοηθάω. Για μισω τι κανω; Εγω γαμαω μονο. Κανω πισω και με κοιταζει"δεν γίνεται να το κανουμε με τον τροπο μου;"την ρωταω μια ακομα φορα μηπως και αλλάξει γνώμη.





"Οχι Τονι...οχι"λεει και κανει να σηκωθεί αλλα την ξανα φιλαω και συνεχίζω ακάθεκτος βγάζοντας και το παντελόνι μου και την κοιταζω καθως με τα χερια μου της βγαζω το σουτιέν.Αμέσως τα χερια την καλυβουν οσο μπορουν απο το μπόλικο στήθος της και γελαω με την αντίδραση της.Αφήνω μια γραμμή απο φιλία μεχρι το εσώρουχο της και την το βγάζω.Βγάζω το μποξερακι μου και παίρνω θεση αναμεσα στα ποδια της.Με το χερι μου περνώ το όργανο μου και ειμαι έτοιμος να το σπρώξω μεσα της αλλα με δυσκολία μπαίνει και βλέπω οτι εκείνη ποναει.





"Τι σκατα;"ρωταω και προσπαθώ να συνειδητοποιήσω αν όντως είναι παρθένα η οχι αλλα δεν μιλαει αναγκάζοντάς με να την ρωτήσω."Ταμι δεν εχεις ξανακανει..;"λεω και με κοιταζει.





"Πειραζει;"ρωταει και καταλαβαίνω οτι δεν το εχει ξανα κανει.σκύβω ωστε να μπορώ να την παρατηρώ και με το χερι μου περνώ τα δικά της και τα βαζω στον λαιμό μου ωστε να με κρατάει.Μπαινω αργα μεσα της και εκεινη σφίγγει τα χέρια της γύρω μου τοσο σφιχτά που με φέρνει πιο κοντα στο πρόσωπο της και ετσι ενωνω τα χείλη μας. Εχει ενα μικρο βογκητο πονου που προσπαθεί να πνίξει ωστε να μην ακούγεται. Μολις απομακρύνομαι απο το φιλί κοιτάζω τα ματια της που ειναι βουρκωμένα και ηδη κάποια δάκρυα εχουν φύγει. Τα χερια της μετακινούνται στην πλατη μου και εχω ηδη αρχίσει να αισθάνομαι καπως. Πολυ με ακουμπαει. Κανω πιο γρήγορα ωστε να τελειώνει το μαρτύριο μου. Και επειτα ξαπλώνω στο κρεβάτι και εκείνη πανω μου και την νιωθω να ψηλό τρέμει.





"Εισαι ενταξει;"την ρωταω και σηκώνει το κεφαλι της και με κοιταζει.






"Οχι"απανταει και τυλίγει τα χέρια της γύρω μου.






















Αστερακι⛤























Σχολιο🗯

Continue Reading

You'll Also Like

24.3K 1.5K 60
Εκείνη, εγωκεντρική και σνομπ. Η διασημότερη κοπέλα στο πανεπιστήμιο της και είδωλο στα social media. Τραβάει τα βλέμματα και το ξέρει. Αθλήτρια της...
445K 20.7K 62
Η Αμέλια ή αλλιώς Λία είναι ένα κορίτσι καλόψυχο, ευγενικό και όμορφο εσωτερικά και εξωτερικά, αλλά Δυστυχώς τα δύσκολα τα περνάνε οι καλοί άνθρωποι ...
87.8K 4.9K 26
η Rose μια ταπεινή κοπελα ζει σε μια μικρη φτώχη γειτονιά με την Μητερα της.Δούλευει σκληρά ώστε να καταφέρει να συντηρησει και εκεινη και την μητέρ...
10.6K 459 24
Η Κατερίνα (Κάτε για τους κοντινούς της ανθρώπους) είναι μια 22χρονη κοπέλα όπου πρόσφατα τελείωσε τις σπουδές της κ ψάχνει για δουλειά. Ζητάει βοήθε...