Little space |Yoonmin [TRADUC...

By lil-meow_meow

78.7K 6.1K 887

Min Yoongi a observat că Park Jimin se comportă ciudat în ultima vreme.E cu totul de acord să nu îl întrebe d... More

Cast
unu
doi
trei
patru
șase
șapte
opt
nouă
zece
unsprezece
doisprezece
treisprezece
paisprezece
cincisprezece
șaisprezece
șaptisprezece
optsprezece
nouăsprezece
Anunț
douăzeci
douăzeci și unu
douăzeci și doi
douăzeci și trei
douăzeci și patru

cinci

3.4K 253 37
By lil-meow_meow

După ce s-a întors din călătorie Yoongi nu s-a întors la munca pentru câteva zile.Nu pentru că e bolnav și nu pentru că nu își dorește,doar pentru că Jimin nu l-a lăsat.S-a întors luni dimineață și Jimin deja îl aștepta ,purtând un tricou uriaș și  jambiere.Jimin nu a irosit timpul în a se înfășura în jurul bărbatului și a-l îmbrățișa strâns,atât de strâns încât Yoongi și-a aruncat valiza și a trebuit să se țină de perete pentru a nu cădea.

Marți a fost același lucru .Yoongi a încercat să se de-a jos din pat cât de silențios a putut pentru a se furișa din camera lui Jimin ,dar podeaua a scârțâit și micuțul e o persoană care se trezește ușor.Yoongi a înghețat în hol când băiatul a ieșit din camera sa,purtând o pereche de boxeri negri,o cămașă care îi aparține lui Yoongi- care nu e încheiată cum trebuie,apropo- și una din cravatele lui Yoongi.

"Dacă tu pleci la lucru,voi merge și eu" a spus Jimin ,aplecându-se pentru a-și pune șosetele.A început să își caute pantofii dar Yoongi l-a luat de mână și l-a tras la pieptul său.Au stat acasă și marți.

Acum,joi dimineața,Yoongi s-a trezit din cauza sunetelor desenelor animate și a fredonatului lui Jimin de-a lungul melodiei.Yoongi s-a uitat la ceas pentru a vedea că e doar cinci,cu o oră înainte ca el să se trezească și două înainte când  el consideră să-l trezească pe micul monstru numit Park Jimin.

Yoongi a mers în living ,văzându-l pe băiat așezat pe podea ,colorând și legănându-se pe muzica enervantă a oricărei animații e la televizor.Yoongi s-a așezat pe podea lângă băiat ,care doar s-a uitat la el înainte să se întoarcă la colorat.

"Ce faci micuțule?Știi că e super devreme" a spus Yoongi ,rezemându-și capul de cel al lui Jimin.

"Nu pot să dorm" a spus Jimin,somnul observându-se în vocea sa ,și Yoongi știe că acum că e aici ,băiatul poate adormi în orice minut.Yoongi și-a întins mâna și și-a trecut degetele prin părul tânărului.

"De ce nu ai venit cu mine în pat?" a întrebat Yoongi,deja folosindu-și mâna liberă pentru a aduna creioanele neascuțite,cele pe care Jimin încă refuză să le arunce chiar dacă Yoongi i-a cumpărat altele noi.

"Nu am vrut să te deranjez"a spus Jimin,încolăcindu-și brațele în jurul lui Yoongi."Kookie a spus că el și Namjoon hyung nu dorm cu Jin hyung .M-ar numi copil."

"Tu ești un copil" a spus Yoongi,trecându-și mâinile prin părul lui Jimin și ridicându-l.Băiatul s-a încolăcit în jurul lui și l-a îmbrățișat pentru a nu cădea."Dar ești copilul meu și nu mă vei deranja niciodată,bine?"

Jimin doar a aprobat în umărul său și l-a lăsat să îl pună înapoi în pat.Yoongi a închis televizorul și s-a întors pentru a se întinde în pat lângă Jimin.

"Trebuie să mergi la muncă azi?"

"Poate voi merge să-mi iau lucrurile și mă voi întoarce acasă." Jimin s-a uitat în sus la el cu ochii luminoși.Yoongi și-a încolăcit mâinile în jurul băiatului și l-a tras deasupra,deci Jimin se află peste el,piepturile lor presate."Da,cred că voi face asta."

"Pot veni cu tine?" a întrebat Jimin,piciorul lui încălțat frecându-se de picioarele goale ale lui Yoongi.

"Dacă vrei,dar nu va fi distractiv" i-a spus Yoongi ,dar lui Jimin nu pare să-i pese.El a adormit deja,capul  atârnându-i de unde l-a plasat în pieptul lui Yoongi ,în subsuoară .Yoongi a râs pe înfundate și și-a închis ochii,adormind la rândul său.

              ———–——————

"Sus,sus,sus!Munca a început!" Jimin a țipat când Yoongi s-a trezit pentru a doua oară în acea zi.Yoongi și-a deschis ochii obosit pentru a-l vedea pe Jimin călare peste el,părul în toate direcțiile și foc în ochii lui."Haide,dacă nu te grăbești vom întârzia!"

"Jimin,putem pleca oricând la lucru.Nu vom sta toată ziua" a spus Yoongi ,dar s-a dat jos din pat oricum deoarece Jimin continua să sară pe el și poate exploda.

"Nu e adevărat,trebuie să mergem devreme și să-ți luăm lucrurile deci ei nu ne vor închide înăuntru" a spus Jimin ,sărind în spatele lui Yoongi  spre baie.Yoongi s-a obișnuit să își facă nevoile cu ușa deschisă și pe Jimin pare să nu-l deranjeze.El a spus că îi place să nu țipe prin ușă.

"Despre ce vorbești?" a întrebat Yoongi în timp ce își spală mâinile.Jimin i-a luat locul, dându-și pantalonii în jos și așezându-se pe toaletă.Yoongi aproape și-a dat ochii peste cap-Jimin s-a anexat ciudat să se așeze când își face nevoile ,dar Yoongi nu întreabă despre asta.

"Știi,nu-i așa?" Yoongi și-a scuturat capul."Motivul pentru care nu poți pleca până în timpul nopții e pentru că atunci când toată lumea merge la muncă ei blochează ușile din interior cu o cheie specială pe care doar șeful o are.În acest fel ei nu pot pleca când vor ei.Așa e cum ei îi au pe toți toată ziua și își fac treaba" a explicat Jimin ca și cum e cel mai simplu concept din lume.Yoongi s-a sprijinit de ușa băii,încercând să nu râdă.

"Serios?" a întrebat Yoongi doar pentru a-i face pe plac.

"Da!După aceea când e timpul ca toată lumea să meargă acasă șeful descuie ușile si toată lumea poate pleca din nou" a spus Jimin.A vrut să iasă din baie dar Yoongi i-a pus o mână pe piept și a arătat spre chiuvetă. "Nu avem timp!"

"Avem destul timp pentru tine ca să îți speli mâinile Jimin.Promit că nu îi voi lăsa să ne încuie acolo.Apropo,cine ți-a spus asta?" a întrebat Yoongi în timp ce Jimin și-a spălat mâinile cât de repede a putut.Apoi l-a împins pe Yoongi spre camera sa pentru a se putea îmbrăca.

"Kookie a spus că asta e ceea ce i-a spus Jin hyung,de asta voi plecați în timpul zilei  când noi trebuie să stăm acasă" a spus Jimin.A început să scoată diferite piese de îmbrăcăminte ,schimbând de la blugi negri la blugi albi,la pantaloni de training înainte să aleagă în final un short albastru pastel care au venit de unde Dumnezeu știe.Apoi a început să caute pentru partea de sus și a ales un tricou roșu în dungi."E rândul tău,trebuie să te îmbraci."

Yoongi s-a uitat la Jimin din cap până în picioare ,aproape râzând la alegerile sale  înainte să se îndrepte spre camera sa.Jimin a mers la dulap și a început să scoată lucruri din el,aruncând o pereche de blugi spre Yoongi și un tricou cu dungi care să se potrivească cu al său.Yoongi le-a îmbrăcat chiar dacă arată puțin ridicol.

"Mi-ai văzut converșii galbeni?" a întrebat Jimin,căutând prin grămada lor de încălțăminte.Yoongi și-a scuturat capul și i-a dat o pereche de converși albi ,ceva ce ar putea pune împreună outfit-ul său.Yoongi s-a încălțat cu proprii pantofi și au plecat,în lumea mare care îl face pe Jimin să sară de fiecare dată când o mașină trece puțin cam aproape de ei.

Yoongi s-a întins ,consolând și apucând mâna lui Jimin,trecându-și degetul mare peste încheietura lui Jimin.

"Ești în regulă Jimin.Sunt chiar aici."

"Yeah" a spus încet Jimin,holbându-se pe geam la mașinile care trec în viteză și la lumina soarelui care strălucește la începutul dimineții,când au oprit în fața clădirii unde lucrează Yoongi ,Jimin a privit-o și a murmurat un încet "Rahat"

"Nu spune cuvinte urâte Jimin" a spus bărbatul,luând mâna micuțului și trăgându-l spre clădire.
Jimin a mormăit o scuză și l-a urmat pe Yoongi în parcare,treptat apucându-i mâna mai strâns cu cât se apropie de clădire.Aici e o femeie în vârstă în spatele unui birou ,care i-a zâmbit lui Yoongi când au intrat și zâmbetul ei s-a lărgit .

"Micul meu Yoongi și-a făcut un iubit!"

"Taci doamnă Kim" a spus Yoongi,dar a râs.Jimin a zâmbit și i-a făcut cu mâna.Doamna Kim l-a salutat înapoi iar Yoongi l-a tras după sine mai mult în clădire.În timp ce înaintau mai mult în clădire și trecând prin holuri Jimin s-a întrebat dacă vor mai reuși să iasă de acolo.

"Nu ne-am pierdut,nu-i așa?" a întrebat încet băiatul,agățându-se de mâna lui Yoongi.Yoongi s-a uitat la el,la fața lui speriată și la lacrimile care încep să apară în timp ce îi tremură buza.

"Nu-ți face griji puiule,am eu grijă de tine.Știu drumul și nu ne vom pierde,îți promit" bărbatul s-a plecat și a lăsat un sărut pe fruntea tânărului,dar asta nu pare să îl calmeze deloc.
Yoongi doar i-a strâns mâna mai tare până au ajuns în biroul său.

"De ce nu te așezi și te joci pe telefonul meu cât timp îmi strâng lucrurile?"

"Bine" a spus Jimin,vocea lui aproape o șoaptă în timp ce Yoongi i-a înmânat telefonul.

Yoongi și-a deschis laptopul și a strâns mormanul de hârtii ce au fost lăsate pe birou în timp ce Jimin a păsat ușor pe aplicația din telefonul său. "Ce este Snow?"

"O chestie stupidă pe care Jin hyung m-a obligat să o instalez ,e ca o aplicație pentru poze sau ceva"a răspuns Yoongi, căutându-și încărcătorul  computerului.

În timp ce se mișcă prin jurul biroului l-a auzit pe Jimin începând să râdă și sunetul care anunță faptul că se face o fotografie s-a auzit.Mai multe sunete au urmat,ca și râsul lui Jimin.Yoongi s-a uitat în direcția tânărului pentru a-l vedea făcând fețe absurde la telefonul său,atunci s-a auzit iar sunetul iar Yoongi  a surâs.
Arată ca și cum  tocmai a obținut o poză nouă pentru fundalul telefonului  său.

"Nu te mai uita" a țipat Jimin,punând telefonul în pieptul său.Yoongi și-a ridicat mâinile în semn de predare ,dar s-a aplecat pentru a-i săruta nasul lui Jimin oricum.

"Scuze,ești prea drăguț" a spus Yoongi.Jimin s-a înroșit și și-a rezemat fruntea de genunchii săi,bosumflându-se puțin."Drăguțul meu baby boy."

"Înceteazăăă.Te urăsc" s-a plâns Jimin,lovindu-i ușor pieptul lui Yoongi.Bărbatul doar a râs și și-a pus geanta cu laptopul pe umăr,luându-și hârtiile într-o mână și cealaltă întinzând-o spre Jimin.Băiatul imediat i-a strâns-o și Yoongi a rânjit la el,câștigând o altă palmă peste braț."Încă te urăsc."

"Mm,sunt sigur" a spus Yoongi,sărutându-i obrazul lui Jimin înainte să îl conducă afară din clădire,care spre spaima lui Jimin s-a deschis fără o cheie apecială la care doar șeful are acces.

♡^▽^♡♡^▽^♡♡^▽^♡♡^▽^♡


Măăăi  :3 Cum să nu arate bine Jimin in tricou cu dungi? 😏

(>y<)(>y<)(>y<)(>y<)

Continue Reading

You'll Also Like

3.6K 510 33
- Atat de frumos... Șopti băiatul brunet înspre locul în care baiatul stătea întins la soare,se aflau la ora de sport,însă blondul a rămas neclintit...
202K 6.3K 24
Este vorba despre Y/N care se căsătorește cu Park Jimin sau "King of the Mafia", pentru ca afacerea tatălui ei să prospere.
603K 22.2K 106
"Esti un cosmar pentru mine" " Iubito, eu voi fii cosmarul tau de noapte si de zi iar tu imi vei zice ca sunt toata viata ta " Coperta realizata de d...
978 122 14
Dane Golden - Cel mai bun prieten. Tentație în crampoane de fotbal. Coleg de cameră? Sunt terminată. Adepții săi nu-l numesc degeaba Frumușelul D. Ti...