160989

By Basujhmiu

225 27 0

Bu benim günlüğüm . Onunla geçirdiğim güzel günler anılar . Başrolde sadece o ve ben varız . Ve tarih 1987 ö... More

BAŞLANGIÇ
1 . Bölüm
3. Bölüm
4. Bölüm
5. Bölüm
6. Bölüm
7. Bölüm
8. Bölüm ~ Final

2. Bölüm

35 4 0
By Basujhmiu


Ölmeden 2 yıl önce . Saat 7 : 58 ben hala onu sınıf kapısının önünde bekliyorum . Sapları kahverengi eskimiş kolumdaki saat sanki durdu . Hala 58 geçiyor . O 2 dakika hergün ölüm gibi geçmiyor . Bazen erken gidiyorum 10 dakika 20 dakika oluveriyor . Ve işte zaman geldi son 1 dakika hemen kahverengi çantamı düzelttim içinden aynamı çıkartıyorum . Sanırım yakışıklı görünüyorum. Ve aynadan belli belirsiz etrafa bakınarak Kook geliyor . Telaşlanıyorum aynamı hemen çantamın içine koyup sınıfa giriyorum .

Herkes ölmüş bitmiş bir şekilde onu izliyor . Saçmalamayın tabiki de bende . Çizgili gömleğinin üzerine giydiği deri ceket . Tanrım neden bu kadar yakışıklı görünüyorsun Kook ? Çenemi iki elimin avuç uçlarına koymuş yerine oturmasını bekliyorum . Sanki sınıfta kimse yokmuş gibi sadece o varmış gibi .

'Jimin'

...

'Hey iyi misin ? Neden öyle bakıyorsun ? '

Aman tanrım benimle konuşuyor . Ne yapıyorum ben ona bakıyorum çantam nerede kaçmalıyım saklanmalıyım . Neden hala bana bakıyor tam yanımda duruyor biri beni kurtarsın . İster istemez cevap veriyorum bir heyecanla .

'Çok ... yakışıklısın '

Parlayan gözlerle ona bakıyorum . Karşımda dona kalıyor ve tüm sınıf sessiz hergün kitap okuyan olay olsada hala kitap okumasına devam eden pembe elbiseli sarışın kız bile kitabını bırakıp bana bakıyor . Jungkook gülerek çantasını masaya atıp rahatça oturuyor ve sandalyesini benim yakınıma çekip kulağıma eğiliyor .

Sanırım kalbim atmıyor . Hayır hayır nefes alamıyorum gözlerim yanıyor utanıyorum yutkunamıyorum . Sanırım ben ölüyorum . Ve kulağımı gıdıklayan fısıltılı sesi .

'3 diyince elimden tutup beraber koşacağız'

1 – 2 ve 3 diyerek bağırıyor elimden tutup koşar adımlar ile beni sınıftan çıkarıyor . Çiçeklerin yeni yeni gelen güzel pembeli morlu görüntüsü ve sevdiğim çocuğun karşımdaki bana olan bakışları .

'Hayııııır '

'Ne oldu neden bağırıyorsun ? '

'Aşık olamaaam'

'Ha ? Ne ?'

'Yani şey derse gitmeliyiz kolumdan çekerek beni buralara getirdin'

'Ah o konu sadece seni kurtarmak istemiştim '

Neden bahsediyor ne kurtarması rezil oldum . İnanamıyorum kafayı yiyeceğim . Sanırım Jungkook' u sevdiğimi düşünecekler bu sefer paçayı kurtaramam . Tüm sınıf biliyor Jimin Jungkook'u seviyor . Tanrım düşünemiyorum .

'Nereye dalıp gittin yine ? '

Elini tutmaktan terlemiş elimi çekip üzerime siliyorum . Sonra bir bakış atıp derse yetişmek için koşar adımlarla yürüyorum . Sonrasında arkamda ne yaptığı hakkında bir fikrim yok . Ah aptal kafam ah , çok yakışıklısın ne demek kendimi öldürmeli miyim ? Yoksa derse yetişip utançla etrafa mı bakmalıyım ?

2. bölümde sizlerle arkadaşlar . Kim okur kim okumaz bilinmez ama yazıyorum bende işte :))) 

Continue Reading

You'll Also Like

A0023 By ruhperver

Science Fiction

846K 71.3K 58
On altı yaşındaki Reena zamanda donduruldu. Yıllar sonra gözlerini yeni bir dünyaya açtı. Ait olduğu medeniyet yok olmuş ve geriye yalnızca bir ülke...
93.1K 4K 21
Yabani dizisinden tanıdığımız Asi ve Alaz'ın muhtemelen hiç yazılmayacak anlarına dair tek veya birkaç bölümden oluşacak hikayelerdir.
123K 7.4K 56
Buraya bak cılız okur. Senin geçirdiğin tüm o uykusuz geceler gibi yüzyıllar geçiren Carryhall Lisesi öğrencilerine bak. Bak ve elindeki loş telefon...
327K 32.8K 36
2022 WATTYS KAZANANI Lale lise son sınıfa geçtiğinde düşünmesi gereken tek şey üniversite sınavı değildi. Uğraşması gereken, yeni bir cici annesi ve...