Sex at the university(ChanBae...

By seksichanbaek

187K 2.4K 1.6K

Üniversitede seks bir başkadır.. More

Sex at the school (ChanBaek- M)
●One●
●Two●
●Three●
●Four●
●Five●
●Six●
●Seven●
SÜPRİZ BÖLÜM 1
Süpriz Bölüm 2 (M)

●Eight-End●

11.1K 173 57
By seksichanbaek


                
                       ♡Chanyeol♡

"Vaayyy Chanyeol senin ağzına tüküreyim lan acayip yakışıklı oldun oğlum.Bence eski haline geri dön.Seni benden alırlar." Gözlerini devirirek konuştu.Kıskanç herif.

Beni zorla peşinden sürüklemiş mağazalarda  elbiseler denetmişti.Oysaki ben giydiğim siyah kapşonlularla mutlu mesuttum.Nesi vardı ki giydiklerimin.Tamam her gün aynı giyiniyordum ancak giydiklerim aynı değildi ki.İtiraf etmeliyim ki giydiğim kapşunlulardan on adet almıştım.Her gün bir tane giyiyordum işte ne var ki bunda.

Baekhyun aniden çekirge gibi üstüme sıçrayıp üzerimeki  siyah ceketi çıkarmaya  çalıştı. Tadından yenme güzel dudaklarını büzüştürüp yüzünü ekşitmeye başladı halen bana  saldırıyor arada saçlarımı bozmak için zıplıyor dağıtıyordu.Beni kıskandığı bariz ortadaydı deli manyak şey.

Şu da bir gerçek ki aynada kendime bakınca gerçekten yakışıklı olduğumu farkettim.Gerçi biliyordum yakışıklı olduğumu ancak yakışıklılığım şimdi gün yüzüne çok güzel çıkmıştı.Mükemmelim değil mi ama? Kendime iltifat ettiğime göre günden güne Baekhyun'a benziyorum sanırım.Zorla ırzıma geçti şimdide kişiliğime ele geçirdi azgın herif.Yanlız kabul etmeliyim ki Baekhyun gibi egolu olmak ciddi anlamda çok havalı.

"Baekhyun asıl  ben senin ağzına tüküreyim."İnce bileklerinden tutup dudaklarına yapıştım.Dudaklarından bir süre çilek tadını aldıktan sonra geri çekilerek "Hırçınlığını yatakta göster bebeğim.Bu yeni halimi çok beğendim.Alacağım bunların hepsini, çatlasanda patlasanda."Dedim dilimi çıkararak.Baekhyun dilini ağzında ters çevirip küçük gözlerini sinirle  kısınca bu şirin haline dayanamayıp yanağından bir makas çaldım.

"Seni yine sikecem."dedi sinirle dişlerini sıkarak.Yanakları ilk defa kızarıyordu.Utanmaz lafları ile yüz ifadesi birbirine zıttı,dengesiz herif.

"Bokumu ye."dedim bende tekrar dilimi çıkararak.

İkimizde birbirimize bir süre baktıktan sonra gülmeye başladık.İki dengesiz birbirini bulmuştu ne güzel.
Yumuşak yanaklarını hafifçe okşayarak öne uzattığı dudaklarına ufak  bir öpücük kondurdum ardından hemen   kabine doğru ilerledim.Kabine gectikten sonra üzerimdeki takım elbiseyi çıkarmaya başladım.

Elbiselerimi çıkartırken Baekhyun aniden  kapıyı açıp içeriye geçtikten sonra  kapıyı hızla kapattı.Kabin küçük bir yerde olsa ikimizde sığıyorduk.

"Acilen kabin fantazisi yapmalıyız,kepçük."Dedi dilini yalayarak.Dilini yalamaya devam ederken bedenini  bana yapıştırıp baksırımın üstünden  penisimi okşamaya başladı.Parmaklarıyla şekiller çiziyordu.Beni azdırıyordu şerefsiz.Böyle dediğime bakmayın bende zevk aldığımı söyleyebilirim.Bu ateş gibi erkeğe kim dayanır ki ben dayanayım.

"Baekhyun burada olmaz."Dedim elini penisime sertçe bastırarak.Sanki olmaz diyen ben değilmişim gibi davranıyordum.Davranışlarım bile tutarsızlaşmıştı Baekhyun yüzünden.

"Yumuşacık."Dedi elini baksırımın içine sokup hafifçe okşamaya başladı.Penisimin ucunda parmağını dolaştırarak toplarımı narince sıktı.
"Ama bu haliyle bile büyük.Neyle besliyorsun sen bunu."Dedi baksırımı azıcık yarıya indirerek.Penisime hayran hayran bakıyor dudaklarını ısırıyor ısırdığı yeri yalıyordu.Tahrik oluyordum.Azıyorum hemde çok.

"Senin ağzınla besliyorum."Dedim sırıtarak.
Azıyorum o böyle ağız sulandırıcı durunca.Hızla ensesinden tutup minik bedenini  kabinin kapısına yapıştırdım sertçe ve onu kendi bedenime hapsettim.Kollarımın arasında ufak bedeni kayboluyordu ve bu oldukça hoşuma gidiyordu.
Baekhyun ellerini ensemin arkasında birleştirerek kendini bana sürtmeye başladı.Karşılıklı olarak birbirimize sertçe sürtünürken dudaklarında  dudaklarımı gezdirdim ve alt dudağını emmeye başladım.

Biz öpüşmeye sürtünmeye devam ederken kabin kapısı tıklatıldı.Mesajı almıştık.Çıkmamız gerekiyordu.Lanet olsun hemde en güzel yerde.

Birbirimizden bedenlerimizi zorla kopararak Baekhyun'un yardımıyla hemen giyinmeye başladım.

"Benim eve gidelim."Dedi göz kırparak.

"Tamam.Hadi bir an önce çıkalım."

Hızla toparlandıktan sonra kabinden cıkıp kasaya geçtik giydiklerimin hepsini satın alarak mağazadan hemen çıktık.

Ve ilk defa üniversite dışında seks yapacaktık,vay canına.

******
Baekhyun'un evine geldiğimiz gibi küçük azgınım yakamdan tutarak beni yatak odasına doğru  sürükledi.
Odasının kapısını açtığı gibi göğsümden sertçe  iterek beni yatağa yatırdı ve üzerime hızla tırmandı.Dudaklarıma yapışarak minik minik öpücükler bıraktıktan sonra nefes nefese gözlerime bakarak "Ne güzel ya bir öğrencimi eve atıyorum"dedi sırıtarak.Ardından yumuşak penisini bana  sertçe sürtmeye başladı ki benimki sertleşmeye başlamıştı bile.
Küçük güzel yüzünü avuçlarımın arasına alarak pembe dudaklarına hiç durmadan öpücüklerimi kondururken bi kaç saniye durdum dudaklarında ve alt dudağını dişlerimin arasına alarak hafifçe ısırdım.Isırınca küçük bir inleme dudaklarımın arasına göndererek sıcak nefesini defalarca ağzıma  üfledi.

"Ne güzel bende öğretmenimin dudaklarını öpüyorum."Dedim sıcacık dudaklarına dudağımı bastırarak hafif bedenini hızlıca çevirerek hemen altıma aldım "Ve  en ateşlisi öğretmenimi altıma alıyorum."dedim sertliğimi onun sertleşen penisine sürterek.İnce bacaklarını belimin etrafına dolayarak sertçe içine gömmeye başladım.Sert hareketlerimle yatak sallanıyordu ve daha en önemli kısma gelmemiştik.

"Chanyeol bu kadar mısın?"  Baekhyun daha sert olmam için beni gaza getirmeye çalısıyordu.Onun bu çok sert-erkeksi hallerine bayılıyordum ve benide daha sert davranmama teşvik etmesine daha çok bayılıyordum.Baekhyun'un her haline  her şeyine bayılıyordum.

"Babacık birazdan sana gösterecek."dedim göz kırparak.
En son izlediğim porno filminde bu kez daddykink fantazisi ilgimi çekmişti.Başka kimse seks hayatımda  olmadığına göre bu fantaziyi Baekhyun  üzerinde uygulamak en ateşlisi.Sonuçta her türlü fantaziye açık Baekhyun.

"Babacık mı ?."dedi gözleri parlayarak.Hoşuna gittiğinin farkındayım, Baekhyun bu yani.Ardından hemen uzandığı yastıktan başını kaldırarak omuzlarımı kavrayarak heyecanla "Hadi bebeğini cezalandır."Dedi alt dudağını ısırarak.Bu seksi dudak ısırma hareketine dayanamayıp dudaklarına tekrar kapanıp hemen dilimi diline doladım.Vakumlarcasına minik  ağzına yumulurken  üzerine uzanıp ateşli bir  öpüşmenin kendimizi bıraktık.Çilek dudaklarının tadına doyum olmuyordu öptükçe öpesim geliyordu. Baekhyun'un dudakları  benim için  bir cennetin meyvesi gibi.Tatlı ve çok tatlı.

"Bekle bir saniye."Baekhyun dudaklarımdan koparak altımdan çıkıp hemen dolabın alt çekmesinde bir şeyler aradı.Bu sırada gözlerim muhteşem dolgun kalçalarını dikizliyor gözlerime  zevk ziyafeti sunuyordu.Pantolon üstünde bu harika duruyorken çıplak olunca daha bir zevke geliyordum.Bembeyaz yumuşaçık dolgun kalçalar aklımı kaybediyorim sürekli düşününce ve birazdan yine benim olacaktı.Arasında gidip gelecektim.Aşağı yukarı aşağı yukarı kalça arasında sertleşen penisimi hayal edince sertleşen penisimi okşamaya başladım.Kumaşım altında kabarmış bir önce  içinden  önce çıkmak için can atıyordu.Baekhyun çekmecede aradığı şeyi bulmaya devam ederken hemen kumaşımın kemerini açıp fermuarım indirdim.Baksırımla birlikte kumaşımı uzun bacaklarımdan indirip yatağın bir kenarına fırlattım.Üzerimdeki kapşonluyu da saniyesinde çıkarıp tamamen çırılçıplak kaldım.Şimdi rahattım.Bedenim ateş gibi kavruluyordu.Elimle dimdik duran penisimi sıvazlayarak bir "oh" çektim.İnlediğim anda Baekhyun bana dönerek elindeki mavi dildoyu  sallamaya başladı.

"Bunu sana sokacağım Chanyeol."dedi halen elinde salıyordu.Bir an tırstım.Onu kendime sokmayacaktım.

"Siktir. Onu ben sana sokacağım."Dedim sırıtarak. Baekhyun'un  elinde hızla tutup minik bedenini kendi üzerime çektim.Elindeki dildoyu yatağın bir kenarına bırakarak minik azgın canavarın dudaklarına yapıştım.Öpüşmemiz ateşlice  devam ederken Baekhyun'un üzerinde ne varsa hepsini soymaya başladım.Çıplak teninde ellerimi her yerinde dolaştırarak yumuşak kalçasını hızlıca  yoğurup parmağımı deliğinin içine yolladım.Deliğini tam kıvamına getirdikten sonra dolgun kalçasını yukarıya kaldırıp direk içine gönderdim.Dildo fantazisini daha sonra da gerçekleştirebilirdik.

Ateşli seksimiz saatlerce sürmüş ikimizde tüm fantazilerimizi gerçeklestirmiştik.Şimdi Baekhyun'un minik  bedeni kollarımdaydı.Saçları dudaklarımın arasındaydı,öpüyordum onu bol bol.Sevişmemizin  en güzel yanı ise  tenlerimizin uyumlu olmasıydı.Birbirimize bağımlı olmuştuk.

"Chanyeol biz şimdi neyiz?" diye sordu.Halen dudaklarımla saçlarını okşuyordum.

"Sevgiliyiz."Dedim tereddüt etmeden.Baekhyun'u seks arkadaşı olarak görmüyordum.
"Evet sevgiliz.Sana aşık oldum,Chanyeol."dedi Baekhyun dudaklarımla oynarken.

"Bende sana aşık oldum."Dedim.Pembe dudaklarında son defa öperek örtüyü üzerimize serdim.Ve sıkıca minik sevgilime sarıldım.

ChanBaek kavuştu sonunda.Çünkü yazar mutlu sonları yazmayı severdi.
Âşklar birleşince yazar mutluluktan uçardı.Bende yazarıma minnettarım bana Baekhyun'u verdiği için.

y.n: Kusura bakmayın arkadaşlar acele ile yazılmıs bir bölüm oldu.Çalısmaya başladığım için sanırım bir süre yazamayacağım artık.Hayatım düzene girdikten sonra muhteşem seks dolu bir kurguyla geri döneceğim.Bu zamana kadar bana destek olan herkese bol bol sevgiler aşklar.Öptüm çok çok.💋❤❤💋❤

ChanBaek Asktır.Her zaman onlarla birlikte kalbim atacak.Çok seviyorum onları çooooooooooooooooook.❤

Continue Reading

You'll Also Like

935 73 6
Fanilerin texting hikayesi ve cünzey. (Hikayeyle herhangi bir alakası yoktur.)
83.5K 2.5K 15
Lana Del Rey Hakkında Herşey. Gangsterler için ideal ortam. :D
38.7K 2K 32
Kızın sesini duyunca Alaz'ın omuzları gevşedi. "Öldüm, Asi." Gözlerini kızın yüzünde dolaştırdı. "Sensiz geçirdiğim her gün biraz daha öldüm." Asi al...
6K 401 28
Eylemlerimizin her zaman sonuçları vardır. İyi niyetler bile o kadar da iyi olmayan sonuçlar verebilir. Hermione ve Severus için ; ancak, asıl sorun...