ĂŞK-Î MAFYA

By RaLiSuMi

1.5K 191 112

3 Kızın başına gelenlere çok şaşıracaksınız.. Başlarına gelen macera,olaylar ve sorunlar güzel bir sonuca var... More

Karakter Sınaması (Tanıtımı )
" MAVİŞ? " {2}
"BEN HERKES DEĞILIM!"{3}
"Atarlım Benim " {4}
" RASGELE SIKICAZ ARTIK " {5}
"NE OLUYO YA ?!"(6)
" Begüm sen ölmedin mi ? " (7)
"O KADIN KİM!?" {8}
"Bunu da Hallettik"{9}
"Oğuz!!!"
"Hepsi Senin Suçun!"
"Bi bu eksikti!!"
DUYURU
YAZDIĞIMIZ DİĞER KİTAPLAR

" HADİ BE !" {1}

174 18 13
By RaLiSuMi

-----Eylem------

Arzu ' nun bağırışı ile arkama döndüm , siyah kıyafetli , siyah arabalı yani kısaca herşeyi siyah olan adamlar Arzu'yu tutmuş arabaya sokmaya çalışıyorlardı . Bende " HADİ BE !!" diye bağırıp adamın üstüne atladım ama işe yaramadı. Begümü de arabaya almışlardı , yolu göremiyordum çünkü kafamda poşete benzer bir şey vardı.

.......

Arzu 'nun bağırışlarının arasında Begüm adama vurmaya çalışıyordu , ben ise daha önce bir çok kez böle şeyler yaşadığım için koltukta yayılıp oturuyordum. Babam öldüğünden beri başımı dert bırakmıyordu , kısacası babam mafya olduğu için onun düşmanları o öldükten sonra beni bir kaç kez kaçırmaya çalıştılar.

.........

Arabadan indiğimizde kafamdaki poşete benzer şeyi hala çıkarmamışlardı . Arzu bağırmaya devam ettiği için onun ağzını bantladılar galiba çünkü birden ses kesildi . Bir yere oturduğumuzu hissettim ve Begüm nün koluna vurdum " kanka ya ben çok sıkıldım " oda bana söyle dedi : " laaağn delimisin şu halimize bak sen sıkıldım diyorsun . " bende göz devirip bekledim sadeeece bekledim.

Kısa bir süre sonra kafamızdaki poşetleri çıkarmışlardı , ben hemen karşımda oturan kişiye baktım benim yaşımda bir adam vardı , kaşları çatık bana bakıyordu ben ise hiç tepki vermeden ona bakıyordum .

Arzu 'ya baktığımda karşındaki kişiye donuk bir şekilde bakakalmıştı , Begüm'e baktığımda o da adam ile göz teması bile kurmuyordu . Benim karşımdaki adam konuşmaya başladı ; " Evet artık burada kalacaksınız bu yüzden herkes ile iletişiminiz kesilecek, şimdi telefonları alalım ."

Ben adama kızgın bir şekilde bakarken Begüm konuştu ; " İlk önce bizi neden buraya getirdiniz , neden yakınlarımızla iletişimiz kopacakmış .Vermiyorum telefonu falan . " Begüm 'ün karşısında oturan adam ; "Sen sus bakalım ufaklık ." dedi , Begüm 'ün çok sinirlendiğini anladım ve Begüm 'ün koluna vurdum, Begüm ise büyük bir hışımla "Bana ufaklık falan diyemezsin.".Begüm'ün karşısındaki adam sakinlikle Begüm'e "Bak beni sinir etme sonu kötü olur!"
-Sen kimsin ya ne yapabilirsin ki telefonumu falan diye bağırdı Begüm.Adam Begüm'e doğru yaklaştı o kadar yaklaştı ki iyice yüzünü inceledi ve bir şeyler söyledi. Daha sonra kendi beline doğru uzandı ve belinden silahını çıkarttı. Arzu o an bir çığlık attı. Arzu'nun yanında oturan adam Arzu'ya bakarak korkma diye gülümsedi hiçbir anlam veremedim bu neyin kafasıydı ya!!? Adam tabancayı Begüm'e uzattı :
-Veriyor musun?
-Al lanet olası şey dedi Begüm.  Arzu ya baktığımda hala yanındaki adama bakıyordu .

.........

Bize ayrı ayrı oda verdiler şu an inanamıyorum Mafya adamlar bize iyi davranıyordu . Hemen odadaki yatağa atladım ve hemen uykuya daldım .

EVEEETT YENİ BÖLÜM SONUNDA GELDİ YANİ İLK BÖLÜM SİZLERİ ÇOK SEVİYORUZ BİLMEYENLER İÇİN TEKRAR AÇIKLAMA YAPACAĞIM BİZ BU KİTABI 3 KİŞİ YAZIYORUZ HER BÖLÜM BİR KİŞİNİN AĞZINDAN GELECEK SİMDİLİK BYE ........

Continue Reading

You'll Also Like

216K 17.3K 16
Sırlar, sırlar ve sırlar... Ansızın bir gece yarısı evinin camında bulduğun not hayatını ne kadar değiştirebilir? Notun üstünde yazan numarayı deni...
1M 14.2K 36
Aşık olduğu adamın evleneceğini öğrenen Mavi, çareyi en yakın kız arkadaşında bulur. Düğüne kısa bir süre kala acilen bir plan yapmaları gerekmektedi...
75.7K 2.6K 15
Sırf kuzeni için 18 yaşında Mardin'in acımasız ağasına gelin giden Larin... Annesi için berdeli kabul eden Baran ağa...
25.3M 903K 78
♌ İNTİKAMDAN DOĞAN TUTKULU BİR AŞK ♌ Küçük yaşta anne ve babasının ölümüne şahit olan acımasız genç bir adam... Edim Demiray. Daha on sekizinde uyuş...