Už se neboj, seš v bezpečí/ P...

Por tessterka12

6.2K 388 151

Malá osmiletá holčička, která to nemá vůbec lehké. Más

❤1❤
❤2❤
❤3❤
❤4❤
❤5❤
❤6❤
❤7❤
❤8❤
❤9❤
❤ 10 ❤
❤11❤
❤12❤
❤13❤
❤ 14 ❤
❤ 16 ❤
❤ 17 ❤
❤ 18 ❤
❤ 19 ❤
❤ 20 ❤

❤ 15 ❤

214 18 8
Por tessterka12

Pohled Verunky

Čekala jsem s tátou před školou na učitelku. Už tu byly všichni. Táta si povídal s nějakým pánem než přišla učitelka a já si tam povídala s kamarádkou.

Když přišla učitelka, rozloučila jsem se s tátou a šla k učitelce. Společně jsme šli všichni k autobusu. V autobuse jsem si sedla s kamarádkou. Cestou nám učitelka říkala, co se bude dít a tak. Po asi hodině jsme konečně dojeli na místo. Vystoupili jsme a šli dovnitř. Vevnitř jsme se převlíkli a šli se kouknout kdo hraje.

Šli jsme hrát mi. Byla jsem celkem nervózní. Bylo tu moc lidí. Na nic jsem nečekala a začala hrát. Zápas byl hrozně super. Hodila jsem dva koše. Zápas skončil a mi čekaly na vyhlášení. Začalo vyhlášení a mi si stoupli do řad, podle týmů.

Skončili jsme na třetím místě, to je dobrý. Převlíkli jsme se a jeli zase ke škole. Před školou už čekal táta. Rozběhla jsem se k němu. Objala jsem ho a jeli jsme domů. Cestou jsem mu vyprávěla celej zápas.

Petr- Večer ještě na chvíli přijede Lukáš ano ?

Verunka- Anooooo.

Táta zaparkoval a já vyšla z auta. Doma jsem se navečeřela, připravila věci do školy a šla koukat na pohádky, než přišel Lukáš. Když vešel do obýváku, hned jsem se zvedla a běžela za nim.

Verunka- Strejda Lukyyy.

Hned jsem mu skočila do náruče.

Petr- Ta tě normálně bude za chvíli mít radši než mě.

Řekl se smíchem táta. Šli jsme si sednout na gauč. Oni se tam o něčem bavili, já ležela v Lukášovo objetí a koukala na pohádky. Začala mě přepadat únava a já usla v Lukášovo objetí.

Ráno jsem z donucení táty vstala a šla se převlíct a udělat ranní hygienu. Nasnídala jsem se a vyjeli jsme do školy. Před školou jsem se rozloučila s tátou a s kamarádkou jsem šla do školy. První hodina čestina. Hodiny ubíhali rychle a byla tu poslední hodina. Matematika. V tu dobu se stalo něco, co jsem doufala že se nikdy nestane.

Seguir leyendo

También te gustarán

11.9K 1.5K 13
Kývla jsem na to jen kvůli finančním problémům mé rodiny a kvůli tomu, abych mohla zaplatit léčbu mé babičky. Je mi úplně jedno, jak vidí veřejnost...
7.9K 706 32
Povídka začíná Brumbálovým pohřbem. Sleduje základní dějovou linii sedmého dílu, ale Hermiona se rozhodla zůstat v Bradavicích. Hlavní postavy: Hermi...
16.5K 1.1K 43
Rozálie. Svět plnej drog, chlapů na jednu noc a snahy vydělat si trochu peněz na rohlíky. Zato Lukáš, ten má srdce plný lásky, našlápnutou kariéru a...
5.9K 369 23
A ať už náš příběh skončí jakkoliv jsem a vždycky budu vděčná, že jsem tě ve svém životě měla Petře. - - - Příběh je pouze smyšlený. Nemá nikoho zes...