❤13❤

233 16 9
                                    

Pohled Verunky

Ráno mě budil táta. Vstala jsem a šla do koupelny si vyčistit zuby. V pokoji jsem se převlíkla a rozčesala si vlasy.

Šla jsem do kuchyně se nasnídat

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Šla jsem do kuchyně se nasnídat.

Petr- Dneska pro tebe dojde Martina, ano ?

Přikývla jsem a dál jedla v půl osmý jsme vyjeli.  Před školou jsem se rozloučila s tátou a šla do školy. Přezula jsem se a sundala si bundu. Šla jsem do třídy. První hodinu matematika. Povzdechla jsem si a sedla na svoje místo. Zazvonilo a do třídy přišla učitelka.  Snažila jsem se vypočítat příklady, který nám dala učitelka. Chyběl mi poslední příklad, když zazvonilo. Rychle jsem ho vypočítala a dala papír učitelce. Takhle proběhli další dvě hodiny. Poslední hodina tělocvik, koukla jsem se na rozvrh. Převlékla jsem se a šla do tělocvičny.

Uč- Dneska si zahrajeme basket a budeme vybírat, kdo půjde na soutěž.

Řekla učitelka a všichni se rozeběhli pro dresy. Vzala jsem si dres a učitelka nás rozdělila do dvou týmů. Hráli jsme celou hodinu. Ke konci hodiny učitelka říkala koho vybrala na soutěž.

Uč- Bára, Petra, Kačka, Verča a  Sára.

Učitelka mi dala papírek na podepsání, abych mohla jet a já se šla převlíct. Převlékla jsem se a šla před školu. Před školou na mě čekala Martina.  Pozdravila jsem ji a šli jsme domů. Cestou jsem ji říkala o soutěži. Doma jsem se převlékla a šla do obýváku.  Martina byla v kuchyni a já se koukala na pohádky.  V půlce pohádky přišel táta. Běžela jsem za nim, abych ho obejmula. Martina odešla a já si chtěla dokoukat pohádku.

Petr- Máš nějaký úkoly ?

Verunka- Mám, ale já chci dokoukat pohádku.

Petr- Pohádka bude, až napíšeš úkoly.

Povzdechla jsem si a šla pro tašku. Přišla jsem do obýváku i s taškou a vzpomněla si na lísteček.

Verunka- Tatíí.

Petr- Ano ?

Verunka- Učitelka mě vybrala, abych jela na soutěž. Můžu? 

Petr- Na jakou ?

Verunka- V basketu, ale musíš podepsat papírek.

Řekla jsem a podala mu papírek. Táta si ho přečetl a podepsal ho. S radostí jsem ho dala do tašky, abych na něj nezapoměla a vyndala sešit, kde byl úkol. Začala jsem psát úkol a táta mi pomáhal. Připravila jsem si tašku a odnesla jsem ji do pokoje. Vrátila jsem se do obýváku a šla dokoukat pohádku. Dokoukala jsem pohádku a otočila se na taťku, kterej dělal něco na mobilu.

Verunka- Tati ?

Otočil se na mě a usmál se.

Verunka- Nezahrajem si ,,člověče nezlob se " ?

Zasmál se a přikývl.  Přinesla jsem to a  rozložila.

Vyhrála jsem. Petr se na mě podíval a začal mě lechtat. Brečela jsem smíchy. Po chvilce konečně přestal. Vstali jsme a šli jsme se navečeřit. Byla svíčková. Mňam. Všechno jsem snědla a odnesla to na linku. Šla jsem do pokoje, sedla si ke stolu a začala si kreslit. Výkres jsem nechala na stole a šla se vysprchovat. Vylezla jsem ze sprchy a oblékla si pyžamo. Šla jsem za tátou a dala mu pusu na tvář. Popřála dobrou noc a šla spát.

Už se neboj, seš v bezpečí/ Petr LexaWhere stories live. Discover now