Sex at the university(ChanBae...

By seksichanbaek

187K 2.4K 1.6K

Üniversitede seks bir başkadır.. More

Sex at the school (ChanBaek- M)
●One●
●Two●
●Three●
●Five●
●Six●
●Seven●
●Eight-End●
SÜPRİZ BÖLÜM 1
Süpriz Bölüm 2 (M)

●Four●

19.3K 247 160
By seksichanbaek


Medyaya kesinlikle bakın.:)Ve lütfen yorum çok yapın ya :(
                       

                ♡Baekhyun♡

"Chanyeol."dedim nefes alış verişlerim hızlanmıştı ve az daha kalbim patlayacaktı.Bu nasıl bir duygu, tarif etmesi çok zor, sadece  şunu söyleyebilirim; Chanyeol'un altında olmak zevklerin en güzeli. Kalbime sertçe darbe yapan şey ise daha hiç bir şey yapmış olmamamızdı.Sonumu şimdiden görebiliyorum.Sonum Chanyeol'un altında zevkle inlerken tahtalı köyü boylamaktı yanlız o köye giderken Chanyeol'u da yanımda götüreceğimden hiç bir şüpheniz olmasın.Yahu ben bir posta ile yetinecek insan mıydım ? Tahtalı köyde bile Chanyeol'un bana çakması için yakasına yapışırdım.Hoş, oda zaten bana alışmaya başlamıştı.Şu an altında olduğuma göre.
Midemdeki pembe kelebeklerim şu an davul sesi gibi gümdüdü gümdüdü çalıyordu,keyifleri yerindeydi çakalların.Chanyeol ve Baekhyun'un birleşme düğününü kutluyorlardı.Azgın fırıldaklarım benim.Onlar orda kutlamaya devam ederken bende sevişmeme devam edeyim.

Chanyeol  ufak dokunuşlarla dudağımı ısıtırken, sıcacık kollarında bedenimi kendine hapsederken bende bu sıcaklığı daha çok artırabilmek için sertleşen penisini okşama başladım.Semserti,taştan farkı yoktu.Onu çok fazla  hissetmek için daha sertçe sıktım.İkimizin penisi şu anda üst üsteydi.Kendimi okşamak yerine onun penisini sıkmak bana daha  çok cazip gelmişti.Chanyeol'un kısık "ahh " diye inlemeleri dudağımın arasından geçiyor tüm iç organlarımı titretiyordu.
İçimin titremesini daha çok şiddetlendirmek için sert penisinden elimi çektim ve  ensesinin arkasından kollarımı çaprazlama birleştirdim hiç zaman kaybetmeden  ağzını bir anda ağzıma gömdüm.Bu yaptığım ateşli hareketin karşılığında kalbimizi artışları daha hızlandı.Üst kısmımız çıplak olduğu için tenlerimizin sıcaklığı hissedebiliyorduk,ikimizde yanıyorduk ve bu  bizi daha sevişmemize davet çıkarıyordu.Biz şimdi alev alevsek,Chanyeol deliğimin içine  sertçe vurduğu zaman ne olacaktı çok merak ediyorum.Tahminlerime göre ikimizde cayır cayır yanacaktık.

"Baekhyun."Nefes nefese dudağımdan ayrılarak söyledi.Gözlerimiz temas halindeydi ve baygınca birbirimizin yüzünü süzüyorduk.

"Dudağının tadı."Dedi hafif yüzü kızarırken.Alt dudağını ısırdı ve bir süre dudağımı seyretti.
"Dudağının tadı çilek tadında."dedi.Gülümsedim.Demek tadım çilek gibi.Çilek tadında olmamın sebebi çok fazla çilek tüketmemdi.Çok severim çileği.Tabi ki de tadım çilek gibi olacak,canım.

Ardından  alt dudağımı dişleri arasına alarak hafifçe ısırdı ve ayrıldı, bunun altında  kalmayarak  dilimin ucuyla onun dudağına bir kaç defa dil darbesi yaptım.Buna dayanamayıp dudağımı ağzına alıp emmeye başladı.

Nefes nefese dudak oynaşmamızı kestikten sonra Chanyeol'un yüzünü avuçlarımın arasına aldım.
"Tenimin tadına bak.Her yerimi dilinle keşfet,ne yapmak istersen yap."dedim ve sonra dudağına sıcak nefesimi üfledim.Chanyeol dudağıma tekrar yapışarak çilek  tadımı aldıktan sonra yavaşça boynuma doğru öpücükler kondurdu. Daha fazla tadımı almasını sağlamak ve sıcacık dilini tenimde daha iyi hissedebilmek için başımı arkaya doğru hafif inlemelerim eşliğinde  kaldırdım.
Chanyeol adem elmasımda dudağını gezdirip  minik minik öpücükler  kondurmaya başlayınca ağzımdan ufak bir inilti koptu ve o anda kalçamı yukarıya kaldırıp onun sertliğine sertçe sürtündüm.Boynum beni en hassas bölgemdir,en ufacık  bir dokunma olunca bende tamamen ipler kopar ve kendimden gecerim,şimdi olduğu gibi.

"Chanyeol..ahh..yala her yerimi."Ağır cüssesi altında kıvranarak inledim.

Chanyeol komutumu aldığı gibi dilini boynumun her tarafını yalamaya başladı.Ve ben eriyordum.Boynumdan ayrılıp  kulak mememi bir süre  emdikten  sonra kulağımın içine dilini sokup çıkardı, sonra tekrar kulak mememi emdi, ciddi anlamda bitmiştim tüketenmiştim.

"Chanyeol dayanamıyorum.Becer beni hadii." Arzu dolu sesimle söyledim.Kıvama getirmişti beni bence yeterliydi bu.Artık onu içimde istiyordum.Dayanamıyordum.
Chanyeol ilk defa birini becerecekti.Tecrübeli olup olması şu an umrumda bile değildi.Yeterki o koca sikini içime soksun,acıtacağını bile bile.

"Çıkar pantolununu hemen."Dedim acele acel bir ses tonuyla. Chanyeol'un omuzlarını geriye doğru kaldırıp altında çıktım ve hemen  pantolonumla birlikte baksırımı bacaklarımdan çıkarıp attım bir kenara.Artık tamamen çıplaktım.Mükemmel vücudum ay ışığı parlaklığı gibi  meydandandı.
Chanyeol'a bakınca pantolonu çıkarmış siyah baksırıyla tek kalmıştı.Ve aman tanrım, vücudu taş gibiydi iştahımı tamamen açmıştı.Dilimi yaladım bu muhteşem fiziği karşısında gerçekten çok ateşli çok ateşli, yanıyordum.

"Onu da çıkar."dedim baksırını parmağımla işaret ederken.Onu çıkarmasını beklemeden hızlı davranıp baksırından tutup çektim ve dimdik penisi yüzüme çarptı,gerçekten çok büyük. Doğrusu onu içime alacağım konusunda azıcık endiseliydim.Benim daracık deliğime onu nasıl sığdıracaktım bilmiyorum ama zorlada olsa canımıda acıtsada yine sokacaktım.O içime girmeliydi hemde hemen.

Penisini ağzıma alıp biraz  yalayıp tamamen tükürüğümle ıslatıktan sonra Chanyeol'a göz teması kurdum.Kendinden geçmiş bir şekilde dudaklarını ısırıyor kısık inlemeler bırakıyordu odaya.Ağzımdan penisini çıkarıp uzandım geniş koltuğa ve bacaklarımın tamamen açtım.Deliğim  meydandaydi ve bundan kesinlikle utanç duymuyordum.Biliyorum deliğimde benim gibi güzel ve mükemmel.Kendi deliğimi övme işini bir kenara bırakıp Chanyeol'a elimle gel komutu verdim..Oda hemen önümde diz çöküp mükemmel deliğime baktı ve bana bakıp gülümsedi.Hoşuna gittigi her halinden beliydi.

"Deliğimi dilinle önce ıslat ve parmakla beni.Yoksa koca sikin zor sığar içime."Dedim utanmazca.Hem neden utanacakmışım ki ben ve utanmak kelimesi hiç yakışmıyor hem biraz beni hazırlarsa fena olmaz dimi ama.

"Sen ne istersen yaparım,Baekhyun." Dedi.Gözleriyle deliğimi süzüyor dilini yalıyor ardından yüzüme bakıp çarpık bir  gülümseme sunuyor yüzüme.Chanyeol'un içindeki azgın cevheri çıkarmak üzereydim,çıkarsın  bir zahmet yani canım, burdaa kendimi ona sunuyorum  mükemmel deliğimi gözlerinin önüne seriyorum.
Chanyeol bana dayanmasında kime dayansın.

Chanyeol kalça yanaklarımı hafifçe ayırarak deliğime dilinin ucunu değdirip geri çekildi.Ufacık sıcak  dokunuşuyla dudağımı ısırdım.İcim titriyordu.Vücudumun ateşten farkı yoktu yanıyorum hemde cayır cayır yanıyorum.
Chanyeol tadımı aldıktan sonra kıvrak diliyle deliğimin etrafını ve içini sertçe yalamaya başladı.

"ımmm.. ahh" inledim.

Diliyle zevkin zirvesini yaşarken bunun yeterli olduğunu hissediyordum.Yeterliydi çünkü bir an önce icime gömülsün istiyordum.Parmaklamasını sonraya erteleyebilirdim.Şimdi tek isteğim icime girmesiydi.

"Becer beni yeter yeter oohhh dayanamıyorum.." Chanyeol hızla beni yalamaya devam ederken omuzlarından tutup onu hafifçe  ileri ittim.

"Baekhyun.Her yerin çok güzel."Dedi Chanyeol ağzına tadımı alırken.Tadım çok güzel biliyorum ama kıvranıyordum artık.

Hemen arkamı dönerek koltuğa bacaklarımı ayirarak  dizlerimi yerleştirdim ve ellerimi koltuğun üst kısmına bıraktım.Kalçamı yukarıyı doğru kaldırıp deliğimi meydana serdim tekrar.En iyi pozisyon buydu.
Chanyeol rahatlıkla içime girerdi,ne güzel.
Chanyeol'a dönerek onu süzmeye başladım.Elinde sert penisi  kökünden baslayıp ucuna doğru sıvazlıyordu.Seksi hemde çok seksi.
Chanyeol fena ateşli biri ama bende atesli biriyim.Ikimizde birbirimizi bulmuştuk.
Onun bu ateşli görüntüsü karşısında daha çok iştahlanıp buna dayanamayıp  bir ayağımı kaldırıp onun bacağına vurdum.Penisiyle resmen transa girmişti.Burda ben yanıyordum beni becermesi gerekiyordu onun yaptığına bakın.

Chanyeol transtan çıkıp bana baktı.

"Chanyeol,birden sokarsan seni gebertirim.Ucunu soktuktan sonra yavaş yavaş içime doğru ilerle ve dur.Ben sana tamam diyince kadar dur,tamam mı ?" Chanyeol verdiğim emirle penisini deliğime konumlandır.Ucunu yavaşça sokarken dişimi sıktım.Şimdiden canım acımaya başlamıştı.
Ucunu soktuktan sonra koca sikini yavaş yavaş içime doğru ilerleti, acıdan dolayı dişimi sıkıyor gözlerimden yaş geliyordu.Avazım çıktığı kadar çığlık atmak istiyordum ancak burası okuldu ve biri duysa öğrencimle seviştiğimi kesinlikle okuldan atılırdım o yüzden zorda olsa çığlıklarımı susturdum.

"Baekhyun ağlıyorsun.Canını yaktım,tanrım." dedi Chanyeol telaşlanarak, az daha içimden çıkacaktı bu manyak onu hemen elimle durdurdum.

"Alışacağım sadece bekle." dedim dudağımı ısırken.Deliğim çok dardı,kendi ahmaklığımdan dolayı Chanyeol'un beni parmaklarıyla genişlemesine izin vermemiştim.İlk defa kendimi kesmek istiyordum.

Chanyeol gözyaşlarıma dayanamayıp içimden çıkmadan üzerime uzandı ve sırtıma defalarca sıcak öpücükler kondurdu.İste bu bana ilaç gibi gelmisti.Deliğim gevşiyor içimin yanması geçiyordu.Rahatlamanın bana verdiği zevki ile kalçamı hafifçe  oynattım.Artık becermenini zamanı gelmişti.

"Chanyeol hadi başla sert olsun."Dedim koltuğun üstüne başımı yaslarken.Hazırım artık.

"Baekhyun çıldırmak üzereyim için sıcacık ve penisim yanmak üzere.Bu çok güzel bir duygu.Ohh.."
Chanyeol belimden kavrayıp başını arkaya dogru kaldırdı ve  içime sertçe vuruşlarına başladı.İnanılmaz derece zevk alıyordum.Kendimi pembe hayallerde görüyordum şu an.Gerçekten havalara ucmak üzereydim.

"Ohh oraya vurmaya devam et."Chanyeol tatlı noktama vurmaya devam ediyor gözlerim kendiliginden acılıp kapanıyordu zevkten.

"Baekhyun, ahhh ohh."Chanyeol kalın sesiyle inliyor daha hızlı daha sert pompalıyordu içimi.O vuruslarına devam ederken sallanan penisimi tutup çekmeye başladım.Zevkin dibini yaşıyordum şu an.

"Chanyeol dur.Poziyonumuzu değiştirelim."Chanyeol verdiğim komutla içimden çıkıp koltuğa oturdu.

"Baekhyun kucağıma otur."Dedi nefes nefese.Hızla üzerine oturdum ve genişlemiş deliğime penisini konumlandırdım ve üstüne sertçe gömüldüm.Penisi içimdeyken kalçamı kıvrakça oynattım ve onun dolgun titrek dudaklarına hemen yapıştım.Öpüşmemizin daha ateşli hal almasını için dilimi diline doladım ve ağzının içine yumuldum.Chanyeol kalça yanaklarımı kavrayıp aşağı yukarıya doğru indirip kaldırdı.

"Baekhyun inanılmazsın."Dedi Chanyeol dudağımdan koparken ve zamam kaybetmeden boynumda dilini buluşturdu.Boynumun her yerini yalamaya devam ederken kücuk küçük öpücükler kondurmayı ihmal etmiyordu.

"Sende öyle, sende öyle,Chanyeol ımmm."İnlercesine söyledim.Baygın bakışlarımla başımı sağa sola salladım ve bu  zevke dayanamayıp başımı geniş omzuna bıraktım.

İkimizde gelmek üzereydik.Chanyeol son vuruşunu icime vurduktan sonra şiddetle boşaldı ve hemen ardından bende göbeğine boşaldım. Bedenimizde derman kalmadığı için öylece durduk.Gerçekten yorulmuştuk.

"Hoşuna gitti  mi ?" Diye sordum.Başım halen omzundaydı,kaldıramıyordum.

"Çok hoşuma gitti."Dedi saçlarıma dudaklarıni gezdirirken.Hemen ardından "Teşekkür ederim, bana bu zevki yaşattığın için."Halen saçlarım dudaklarının arasındaydı,okşuyordu.

Başımı omzundan hemen kaldırıp yüzünü avuçlarımın arasına aldım ve dudaklarına hemen dudağımla kapattım.Biraz daha tadını aldıktan sonra dudağından ayrıldım ve hemen koltuğa uzandım tabi ki onu üstüme çekerek.

"Bence bir tur daha hakediyorsun."Dedim sırıtarak.Dudağını öptüm.

"Bencede."dedi ve dudağıma kapandı.

*****

YN: Gerçekten hic iyi bir akılla yazmadım.Iyi degilim hiç.kafa dağıtmak için yazmak istedim ama Baekhyun'a yapılan bu haksızlık aklımdam hiç cıkmıyor.
Baekhyun gibi bir melege bunu yapıyorlar ya Allah belalarını versin inşallah.

Neyse arkadaşlar çokca öptüm💋



Continue Reading

You'll Also Like

6K 316 14
Diabolik Lovers'ın ana karakteri "Yui Komori ",hakında bilgiler ve daha fazlası <♡♡ "Tüm haklar,'diabolik.lovers.wiki.fandom'com terede.
6.8K 106 17
"Karan beni bi siksene."
224K 22.1K 32
Ülkesine dönen delta ve kendi halinde takılan sessiz bir omega bir gece birlikte olur.
1K 73 6
Fanilerin texting hikayesi ve cünzey. (Hikayeyle herhangi bir alakası yoktur.)