Sex at the university(ChanBae...

By seksichanbaek

187K 2.4K 1.6K

Üniversitede seks bir başkadır.. More

Sex at the school (ChanBaek- M)
●Two●
●Three●
●Four●
●Five●
●Six●
●Seven●
●Eight-End●
SÜPRİZ BÖLÜM 1
Süpriz Bölüm 2 (M)

●One●

25.1K 336 348
By seksichanbaek

                    Baekhyun♡

Bu gün öğretmenliğimin ilk günüydü.İçim kıpır kıpırdı.Hatta pembe kelebeklerimin  midemde oynaştığından emindim.Kelebeklerim bile benim gibi  oynaktı buna ne bilirdim ki  azgın oldukları için hoşuma gidiyor..Midemdeki pembe kelebeklerime gülümseyip üniversiteye ilk adımımı attım.Yavaş yavaş yürüyerek yeni başladığım okula göz gezdirdim.Tamda benim gibi mükemmel birine layık olan bir yerdi.Kendimi seviyordum hemde çok, o yüzden her güzel olan şeyi kendime layık bulurdum.Anlayacağınız egom bayağı yükselerdeydi ve bundan hiç şikayetim yoktu.Yeni başladığım bu okula fizik ögretmeni olarak atandım.Bakın FİZİK diyorum tamda beni anlatıyor değil mi ama ?
Fizikten kastım ders falan değil  fizikten kastım mükemmel olan  fiziğim.Tanrı, gercekten beni özel bir zamanında yarattığından adım gibi eminim, çünkü  vücudumun her yeri  ciddi anlamda çok güzel ve seksi.  Şimdi size muhteşem fiziğimden bahsedeceğim; bembeyaz tenim,ele avuca sığmayan etli putlu dolgun  popom, minik pembe dudaklarım,küçük kahve gözlerim, daha fazla detay var ama şimdilik bu kadarla yetinin çünkü güzelliğimle sizin başınızı döndürmek istemiyorum.Bayılırsanız sorumluluğu üstlenmem,bilesiniz.

Üniversite binasından içeriye gecerek daha önce bana ayrılan odama doğru yavaş adımlarla  yürüdüm.Önceden geldiğim için her şeyim hazırdı,çünkü neden hazır olmasın ki,mükemmel ö
Öğretmen Byun Baekhyun teşrif ediyor bu okula, daha ne olsun.Benim gibi birinin burda ögretmenlik yapmalarına şükür etsinler bence.Buraya fazlayım bile ama neyse.

Odamın kapısına gelerek kilitli olan kapıyı açtım ve içeri gectim.Odam küçüktü,  beğenmediğimi açıkca belirtebilirim.Çünkü küçük olan şeyleri asla sevmem.Ah,bu penisleride kapsar.Şimdi cinsellik mevzusana hiç giremeyeceğim zira girersem hiç çıkamayacağım sadece şunu  söyleyebilirim sekse düşkün biriyim ve atesli erkeleri severim.Birde seksi olanları birde uzun boylu olanlar severim..Dedim ya bu mevzulara hiç girmeyeceğim çünkü hemen sertleşiyorum.Şimdi sırası hiç değil bence.

Odama gecip masama dosya ve kitaplarımı yerleştirden sonra derin bir nefes aldım.Bu gün ilk günümdü ve benim mükemmel bir iş çıkarmam lazımdı.Kendime güvenim tamdı  heyecan yapmıyordum ancak içimdeki pembe kelebeklerim rahat durmuyor mideme heyecan katıyordu.Bu  bana engel degildi sadece heyecanımı ateşliyordu,benim güzel kelebeklerim.

Ders zili çalıyordu hemen masamdan gerekli kitabı aldıktan sonra odamdan çıktım ve kapımı kilitledim.
Ders yapacağım sınıfa doğru ilerledikçe pembe narin  kelebeklerim daha bir ateşleniyor oynaşıyordu, onları bir an önce  bastırmam gerekiyordu yoksa bay mükemmel ben,  işimin ilk gününde kelebeklerim  başıma iş açabilirlerdi.
Nefes düzenimi düzeltikten sonra sınıfın kapısını açtım ve içeriye girdim.Ögrencilerime bir selam vererek masama doğru ilerdim  ve masaya  kitabımı bıraktım.Ondan sonra üzerimdeki beyaz gömleğımin yakasıni düzelterek ögrencilerime dönüp  sıcak bir gülümseme sundum.(y.n:Medyaki Baek)

"Merhaba gençlik,ben yeni fizik öğretmeniniz Byun Baekhyun,lütfen iyi anlaşalım." Dedim, gülümsemeye devam ederek ve hemen ardından "Hadi herkes kendini tanıtsın,kaynaşalım şimdiden ne dersiniz ?" Samimice konuştum.Ögrencilerim benim için değerliydi ve bir önce onları tanımak istiyordum.

On dakika boyunca herkes kendini tanıttıktan sonra arka sıralarda olan uzun boylu ayağa kalkarak kendini tanıttı.Uzun boylulara hayran olduğumu söylemiştim değil mi ? Evet öğrencim uzun boyluydu ve fazlasıyla yakışıklıydı.Onu görünce yutkundum, sınıfta olmuş olmasaydık eğer dilimi yalar ona göz kırpardım,hemde arsızca.Bu çocuk tam bir afetti.Tam benlikti.

"Park Chanyeol."Dedi,kalın sesiyle.

İnanmıyorum seside kalındı ve kesin sesi gibi peniside kalındı.Of, şimdi fantazi dünyama kapılırsam eğer kimse beni çekip kurtaramazdı o yüzden hemen kendime çeki düzen vermeliydim.Ancak bu yakışıklı oğlan yüzünden zordu. 

"Hım demek ,Park Chanyeol."mırıldanarak  ismini tekrarladım.İsminde bile seksilik akıyordu.Bu çocuk çok çok seksiydi,tanrım.

Bir dersimin sonuna gelmiştik.Öğrencilerime daha yakın  davranıp sohbet etmistim.Onlar beni sevmişti ama uzun boylu atesli parçam hiç başını kaldırmadan  kitap okumuştu..Aptal,benim gibi mükemmel biri onunla aynı havayı soluyordu nasıl olurda kitap okurdu anlamış değilim.İnkar etmiyorum onu gözüme kestirmiştim ve içimden onu kendime yapacağıma dair  söz vermiştim.Huyum kurusun, begendiğim erkek her kim olursa olsun bir an önce benim olsun istiyordum  ve buna Chanyeol dahildi artık..Onu kendime yapmalıydım.Yakışıklı erkeklere zaafım var,ne yapayım yani.
İçimden delice sırıttıktan sonra sınıftan çıkmayan yakışıklı erkeğime baktım.Halen kitap okuyordu, hayret birşey yahu.Ama sınıftan çıkmaması müthis keif vermisti bana.
Sınıfta kimse olmadığı için rahat davranabilirdim anlayacağınız.Hemen adımlarımı hızlı tutarak arka sıraya doğru yürüdüm.Pencere tarafında oturduğu için yanı boştu fırsattan hemen yanına oturdum ve gülümsedim.

"Ne okuyorsun ?" diye sordum samimi bir uslupla.Başını kitaptan yavaşça kaldırıp bana doğru döndü.Büyük gözleri daha çok açılmış dudakları aralanmıştı. O dolgun aralıklı  dudaklarının arasına dilimi dolaştırıp şişkin alt etini sömürmek istiyordum şu anda.Şimdiden sıcaklamıştı her tarafım.
"Chanyeol ateşinle beni yakar mısın?"dememek  icin kendimi zor tutuyordum.

"Universe." dedi ve  başını tekrar kitaba gömdü.Salak, beni umursaması zoruma gidiyordu ve bu daha çok beni ona teşvif ettiriyordu..Zoru severdim.Zorda olsa tutup koparmasını iyi bilirdim.

"Hım demek öyle." Okuduğu gibi kitabı önünden çekerek okuduğu   sayfayı ucundan kıvırtıp masaya bıraktım ve sıcak bir gülümseme sundum selvi boyluma.

"Ne yapıyorsunuz?" diye sordu,kalın sesi çok sert olsada sesini yumuşak tutmuştu.

"Bana yardım eder misin ? "dedim, alt dudağımı ısırarak.Dudağımı ısırdım be adam biraz etkilen yahu.Ama numaralarım asla bitmez. Elimi uzun bacağına bırakarak hafiften oksamaya başladım.Derin nefes alarak bana döndüm.Yüz ifadesi çok masumdu, hiç bir duygu barındırmıyordu buna karşılık bende dudağımı büzdüm.Bu numarada sökmeliydi ona yahu.Etkilenmesi lazımdı.

"Tabi,yardım ederim."Dedi,ellerim halen bacaklarını okşuyordu oda  bana "neden bunu yapıyorsun ?" diye sormadı.Baska erkekler onun yerinde  olmuş olsaydı  eğer  şu an bu davranışımın karşısında hemen elimi tutar tenha bir yere çeker sonra her yerimi ellerdi.Bu Chanyeol da iş yoktu.Ama ona yardım edebilirdim değil mi ama ? Pis pis sırıttım.

"Hadi benimle gel." Diyerek göz kırptım.Son defa bacaklarını okşadıktan sonra oturduğum yerden kalktım hemen ardından oda yerinden kalkıp peşime düştü.İste böyle adamım peşimden gel, gel ki sana şeker verebileyim.Şekerimin tadını alınca bağımlısı olacaksın.Seni şanslı çocuk.
Chanyeol'un boyu gerçekten uzundu ve ben yanında minicik kalıyordum ancak bu  oldukça hoşuma gidiyordu.Bana göre  boyu uzun olanın peniside uzun olurdu ve bende altında küçücük kalırdım,ne hoş.Analizlerim hep doğru çıkardı.İdda ediyorum Chanyeol'un penisi uzun ve kalındı.Bana gömmesi için her şeyimi verirdim yeterki koca penisi bana gömsün.Ah,ah.

Odama yaklaştıkça içimdeki pembe kelebeklerim daha çok oynaşıyor bulundukları yeri gümletiyordu.İçimde patlayan volkanlar vardı  bu salak Chanyeol'un haberi yoktu.Onun şu an beni bir köşe çekip dudağıma yapışması bana sertliğini sürtmesi lazımdı ama yok yok  bu çocukta iş yoktu.Şansıma lanet ediyordum ama yine de şansımı kendim yaratabilirdim.Değil mi ama ?

Odama geldikten  sonra  kapının  kilidini açıp Chanyeol'un içeri geçmesini bekledim.Heyecan doruktaydı.Onu masaya yatırıp üstüne çıkmalıydım ama ne yazık ki bunu ilk günden yapamayacaktım..Chanyeol'un üzerinde kurduğum fantazi hayallerimi şu an gerçekleştiremeyeceğim icin aslında biraz üzgündüm ama zaman çok, o benimdi ve kimseye vermeyecektim.Asla.

" Otursana şuraya sevgili öğrencim." Cilve doluydu ses tonum yani bundan etkilenmeliydi.Chanyeol tepkisiz yüzüyle bana bakıyordu.Hayret yahu.

"Hocam artık ne yapmam gerektiğini söylesiniz artık,çünkü bazı derslerimden  not almam gerek." Mırıldarcasına konuştu.Yüz ifadesi  masumdu ve ben  o başındaki siyah kapşonu kafasından cekip dudaklarını ısırmak,her yerini yalamak istiyordum.Ah, birde 'hocam' demişti o derin kalın ses tonuyla.

(y.n: Chanyeolun masum yüz ifadesi biraz böyle iste ksjxm)

Chanyeol'un oturduğu beyaz koltuğa bende dolgun popomu yerleştirdim.Çift koltuk olmasına rağmen dibine kadar ona yanaştım ve sırıttım.'Ögretmen- öğrenci fantazisi yapacağız 'dememek icin kendimi zor tutuyordum.Avımı kaçırmamalıydım.

"Tamam yavrum,gidersin.Masadaki şu belgelerimi numara sırasına  göre  koymanı istiyorum.Çok yorgunun bana yardım et lütfen."dedim,dudağımı büzerek.Şirinliğimi kullanmam lazımdı.Dudaklarıma kimse dayanamazdı.Öpmeliydi şimdi hemen.Ama öpmedi.Ve  kocaman yalanda  sallamısmştım az önce belgelerimin sıraya girmesine hiç gerek yoktu.

"Hemen hocam yaparım." Hemen masadaki belgeleri bacaklarının üzerine yerlestirerek düzeltmeye başladı.Ah şu çocuk beni deli ediyordu,beni öpmeliydi şimdi.Kafamadaki kurguların tam tersini yapıyordu,resmen yazdığım senaryoma sıçıyordu.Fantazimi dünyam onunla zevk buluyor,şenleniyordu bu koca boylu sırık içine ediyordu her şeyin.Ancak bende numaralar tükenmezdi.

"Off başım çok ağırıyor." Yalandan  anlımı ovarak güzel yüzümü üzgün hale soktum. Chanyeol hemen elindekilerini masaya koyarak bana döndü.Biraz endişelendiği bariz ortadaydı.Yerim ki seni tatlı surat.Çok şirin bir şey bu yahu.

"Hocam,size ağri kesici getirmemi  ister misiniz ?" Yumuşacıktı ses tonu.
"Oğlum ağrı kesicim sensin."Demek istiyordum ama yine diyemedim.Vidalarım gevşemiş miydi ne ?
"Yok,haplar bende tesir etmez." Kırık bir  ses tonuyla konuşarak başımı yavaşça onun omzuna koydum.İnanması zor ama ikinci temasımı da gerçekleştirmiştim.Vay be.İçimdeki pembe  kelebeklerin yerle bir olduğuna kalıbımı basarım.Çok heyecanlıydı şu an.  Kendimi tebrik ediyorum ama daha son numaram vardı.
Chanyeol da put gibi durarak neler olduğuna anlam veriyordu.

"Chanyeol,anlıma biraz masaj yapar mısın ? Baş ağrım devamlı oluyor ilac kullanamadığım için annem bana devamlı masaj yapıyor,bunu benim için yapar mısın? Gercekten ihtiyacım var şu an."Kocaman bir yalan daha  attım az önce.O kalın parmaklarını  yüzümde dolaştırsın istiyordum,tanrı belamı vermesin ki çok bir şey istemiyordum.

"Olur hocam."Dedi mırıldarcasına.
Heyecandan omzundan başımı kaldırarak kapıyı hemen  kilitledim.Bu pembe  kelebeklerim yüzünden az daha bir çuval inciri berbat edecektim,yahu.

Chanyeol'a bakınca başı önüne eğikti yani az önce yaptığım heyecana şahit olmamıştı buna çok  sevindim.
Odamda üç dört kişinin sığabileceği bir koltuk daha vardı.Varya şimdi,o koltukta Chanyeol ile sevişmeliydik cidden zaman israfı yaşıyorduk şu an.Ah Chanyeol  ah bir saattir ömrümü çürüttün resmen.

"Chanyeol,  buraya gel."dedim.Derhal sevişmemiz gereken koltuğa oturarak Chanyeolun gelmesini bekledim. Bu çoçuk hiç mi heyecanlanmaz,yahu. Of.
Ekstra mükemmel ve seksi Byun Baekhyun onunla cilveleşiyor,sevişmek için can atıyor onun yaptığı ise odunca yada masumcamı demeliyim tepki vermek.Sabrım sınanıyor gercekten.Pes etmek yok.

Chanyeol yanıma gelerek küçük bir gülümseme sundu.Yok bana bir şey oluyor.Bayılacağım Chanyeol az önce bana gülümsedi mi ? Yoksa hayal mi gördüm.Kıçıma az daha cimdik atacaktım.
Gerçekten bana gülümsedi bu bile bana yeterdi.Baekhyun afferin sana oğlum, hadi yola devam.

Chanyeol'a karşılık bende gülümsedim ve hasretiyle yanıp kavrulduğum bacaklarına başımı hafifçe koydum. Şimdi başım onun bacaklarıdaydı ve o ise titrekçe kalın parmaklarıyla anlıma masaj yapıyordu. İşin en güzel yanı ise penisi tamda ağzıma yakındı. Şu an deliriyorum.

y.n: İlk bölümü attım bakalım bunuda begenecek misiniz ? Yorum yazmayın unutmayın.😘😍😍
bu arada yanlıslarım olabilir gormemezlikten gelin yavrumlarım.














Continue Reading

You'll Also Like

396K 36.3K 32
Kore'nin nesillerdir düşman olan iki sürüsü; Kim'ler ve Jeon'lar aynı davete katılır. Beklemedikleri şey ise attığı yumruk ile ruh eşi oldukları orta...
147K 2.4K 13
"Şaka bitti sevgilim, diz çök"
209K 21.8K 34
taehyung kırmızı defterini kaybeder 290423, tk ☁️
12.1M 589K 87
18 yaşında genç bir kızın yolu çıkmaz bir sokakta hiç kesişmemesi gereken bir adamla kesişti. Adam hayata ve mavi renge küskündü. Genç kızla beraber...