egy csepp vér

By dearyooh

5.5K 835 125

"találkozni akarok velük" "ők már halottak" "pont ezért akarok találkozni velük" dreamcatcher & bts fanfictio... More

p r o l ó g u s
egy
kettő
három
négy
öt
hat
hét
nyolc
kilenc
tíz
tizenegy
tizenkettő
tizenhárom
tizennégy
tizenöt
tizenhat
tizenhét
tizennyolc
húsz
huszonegy
huszonkettő
huszonhárom
huszonnégy
huszonöt
huszonhat
huszonhét
huszonnyolc
huszonkilenc
harminc
harmincegy
harminckettő
harminchárom
harmincnégy
harmincöt
harminchat
harminchét
harmincnyolc
harminckilenc
negyven
negyvenegy
negyvenkettő
negyvenhárom
negyvennégy
negyvenöt
negyvenhat
negyvenhét
e p i l ó g u s

tizenkilenc

104 19 5
By dearyooh

GAHYEON

Jimin felém közeledett, és bátorítóan a vállamra tette a kezét a többiek után vezetve, akik már úton voltak a második emeletre.

Lassan sétáltam a lépcső felé, Jimint követve, aki időközben, elengedve a vállam, előre ment. Azt gondoltam, biztos csak nem bírta a lassú tempómat. A sétámat egy női hang szakította meg, ami az én nevemet mondta.

— Gahyeon?

Egy pillanatra ledermedtem, ahogy meghallottam a mézédes hangot.

Jimin érzekelte, hogy megálltam, és rögtön felém fordult, egy "mi a gond?" pillantással. Azonban, én nem reagáltam rá, csendben maradtam.

Lassan fordítottam a fejem a hang irányába, hogy lássam a személyt, akivel nem volt lehetőségem együtt élni, vele felnőni, vagy egyáltalán boldog emlékeket megélni... Mostanáig.

— U-unnie? — kérdeztem bizonytalanul, a szemeim kikerekedtek a hitetlenségtől.

— Gahyeon... — szélesen elmosolyodott, ahogy felém tartott, és átölelt. — Végre megtaláltalak.

Sosem éreztem magam még olyannyira biztonságban, mint annak az ölelésnek a pillanatában. Ez az ölelés volt az, amiért idejöttem, ebbe a városba.

Ezért visszaöleltem, lehunytam a szemeim, és próbáltam visszatartani a könnyeim. Félreértés ne essék, ki akartam mutatni a boldogságom, de nem akartam, hogy emiatt gyengének látszak a testvérem mellett.

— Yoohyeon... — engedtem ki az elhasználódott levegőt egy sóhaj formájában, szorosan ölelve őt, hogy ki se tudjon szabadulni a karjaim közül.

Éreztem, hogy ujjai gyengéden játszadozni kezdenek a hajammal.

— Istenem, nem hittem volna, hogy itt látlak, vagy egyáltalán felismerlek.

Széles vigyorral elhúzódtam az ölelésből, és bólintottam.

— Egyáltalán, hogy találtál meg? — kérdezte, megcsípve az orcámat, arcán egy nagy mosollyal.

— Pár közeli barát segítségével — feleltem Jimin fele nézve, aki csak mosolyogva nézett vissza rám. — Ők hoztak el ide, csak, hogy találkozzak veled. Sosem találtalak volna meg nélkülük.

— Tényleg? — lepődött meg rajta egy kicsit. — Hol vannak? Meg szeretném köszönni nekik személyesen — nézelődött oldalra, a srácok után kutatva.

Már válaszra nyitottam volna a szám, miszerint az emeleten vannak, de még mielőtt lehetőségem akadt rá, egy sikolyt hallottam a lépcsők felől.

— Mit keres itt egy szöcske?! — futott le Jin a lépcsőn, Jungkook pedig követte, egy szöcskével a tenyerében. A többiek eközben természetesen sétáltak le a lépcsőn, nevetve a két fiú jelenetén.

A fejemet fogtam, ahogy rájuk néztem. Hát... Ez volt a tökéletes első benyomás, azt hiszem.

— Róluk beszéltél? — kérdezte Yoohyeon rámutatva a fiúkra.

— Igen — bólogattam sóhajtva, és kicsit elszégyelltem magam miattuk.

Még egy pillantást vetettem rájuk, mire láttam Jimint olyan természetesen felénk közeledni, mintha nem is ismerné a srácokat.

— Biztos? — kérdezte újra, száját nyitva hagyva, mintha készülne mondani még valamit. — Mert nem tűnnek normális embereknek.

— Tudom unnie, tudom — bólintottam, keresztbe tettem a karom, és figyeltem a gyereklelkűeket.

Azt hittem, a munkájuk miatt vannak itt.

— Helló — Jimin kedvesen Yoohyeon felé nyújtotta a kezét, mire a testvérem örömmel kezet is rázott vele. — Park Jimin vagyok, a normális a csapatban — mosolygott.

— Hazug — suttogtam hangosan, mire kicsit meglökött a könyökével.

— Örülök, hogy megismerhettelek. Yoohyeon vagyok — mosolygott vissza, és elvette a kezét Jimin fogásából. — Csak annyira, mint a barátaid? — kérdezte viccelődve, és a fiúkra mutatott közben.

— Mondjuk? — válaszolt a fiú bizonytalanul, megvonva a vállát.

***

Ezután hosszas diskurzust folytattam a srácokkal. Istenem, néha túl fárasztó volt velük bírni.

Elnézést kértek a viselkedésükért, és megígérték, hogy legközelebb jobban tekintettel lesznek rám, amiről úgy gondoltam, lehetetlen ígéret. De attól még megbocsátottam nekik, és szabadon engedtem őket, amíg egy kis időt együtt töltök a testvéremmel.

Tehát ott hagytam a fiúkat, én pedig Yoohyeonnal felmentem a szobájába.

Utasított, hogy üljek le az ágyra, amíg ő a szekrényhez ment.

— Tessék — nyújtott felém egy saját készítésű álomfogót.

— Ez mire való? — kérdeztem tőle felvont szemöldökkel, és elvettem a tárgyat.

Kicsit váratlanul érintett a dolog.

— Csak valami, amire szükséged lehet, főleg mostanában — a mosolyát komoly arckifejezés váltotta fel. — Tudom, hogy téged is kísértenek.

Is? Ez azt jelenti, hogy ő is egy áldozatuk. Bár, ez nem túl meglepő.

— Pontosabban, mire való?

— Azt most nem mondhatom el, de el ne veszítsd, mert fontos. A barátaidnak is adok egyet a biztonság kedvéért — magyarázta.

— Oké... — nézegettem az álomfogót. Kíváncsi voltam rá, mi célból kaptam meg ezt a kis tárgyat. Azonban nem kérdeztem róla többet, mert Unnie túl komoly volt, amikor odaadta. Úgy gondoltam, kérdezni nem jó ötlet.

— És, milyen volt az életed nélkülem? — kérdezte végül, és a mosolya újra visszatért, hogy arcát ékesítse.

— Néhai örömből és a szar érzelmeim keverékéből állt. De inkább a második volt jellemző — válaszoltam egy kicsit szarkasztikusan. A beszélgetésünk felettébb kínosan indult, hiszen évek teltek el az utolsó találkozásunk óta. Viszont, ahogy folytatódott, egyre kényelmesebben éreztük magunkat a másik társaságában.

Beszélgettünk a mindennapi életünkről, és a boldog emlékekről, amiket megéltünk, mialatt el voltunk választva egymástól.

Nagyon hihetetlenül hangzott még most is, hogy az egyik testvérem túlélte azt a borzasztó incidenst rajtam kívül. A múltban teljesen elvesztettem annak a reményét, hogy bármelyikük is életben maradt, jelenleg pedig itt beszélgettem az egyikkel, és ezért hálás voltam az égnek.

— És... — kezdtem, komótosan kifújva a benntartott levegőt, mert féltem megkérdezni, ami a nyelvem hegyét csipkedte a maró kíváncsiság hatásától.

Yoohyeon felnézett rám, azzal a mosollyal, ami a mai nap fő energiaforrásává vált számomra. A lehető legtávolabb állt tőlem, hogy ezt a gyönyörű mosolyt letöröljem az arcáról, de úgy éreztem, tudnom kell az igazságot.

— Ha szabad kérdeznem... Hogy élted túl pontosan? — néztem lefelé, kerülve a tekintetét, és az ujjaimat birizgáltam, félve a kérdésemre adott reakciójától.

Meglepetésemre, egy halk kuncogást engedett ki.

— Hát, Gahyeon-ah... Ez egy rendkívül hosszú sztori, amit egy igazi csodának tudhatok be, és hálás vagyok miatta — mondta, egyre inkább felszívódó mosollyal.

— Mi történt? — kérdeztem.

— Minden a szökésedkor kezdődött...

Continue Reading

You'll Also Like

11.1K 452 22
A nevem Elena Gilbert. 16 éves vagyok. Egy kicsit sem nevezném szokványosnak az életem, ugyanis egy borzasztó dolog történt velem, ami miatt úgy érez...
2.7M 6.5K 26
Török Luca életének legjobb éveire készül, miután felvették álmai iskolájába, a Budapesti Kosársuliba. Egy sor kihívást állít maga elé: teljesíteni...
19.4K 1.1K 5
Elizabeth White olyan, mint bármelyik 17 éves lány. Csak úgy falja a könyveket, filmeket és sorozatokat, minden érdekli, szereti halogatni a teendőit...
2.8M 91.7K 73
Mit tennétek a helyemben ha egyik napról a másikra minden megváltozna? Én kiakadtam. Elég durván. Édesanyám egyedül nevelt fel ezért örülnöm kellene...