Ти си моя

By gabi__200

196K 9.8K 934

Елена и Хари. Господар и робиня. Вещ и собственик. More

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
НЕ Е ГЛАВА!
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68

24

2.7K 135 2
By gabi__200

ГТЕ

Излязох от банята и легнах на леглото, дори нямах сила да се облека. Мислите ми се блъскаха в главата. Хари ме лъже, нали? Не в възможно да съм му се дала, нали? Пълна каша.
Въздъхнах тежко и си взех телефона. Ще пиша му пиша.

Харолд искам да се видим! И ако може тази среща, която ще се състой да бъде последната ни.” - изпратих му съобщението въпреки че не бях сигурна, какво точно ще му кажа на срещата.

„Разбира се, че ще се видим, скъпа! Довечера ще дойда да те взема към осем. И облечи нещо секси! ;) :) - прочетох съобщението му. В тялото ми сякаш запърхаха стотици пеперуди. Усещах горещите си бузи, както и руменината която бяха придобили. Едно съобщение, хиляди емоции. Я чакай, ти пак ли се поддаваш на игричките му. Пак ли ще му позволиш да си играе с чувствата и емоциите ти. Да те контролира. Да бъде твоят господар, а дори и твоят собственик. Разумът или сърцето? Вечният въпрос. Но дори да послушам сърцето си, пак няма да бъда с него, защото той вече е сгоден. Не официално, но скоро би трябвало да стане.

Станах от леглото и най-после реших да се облека. Е то не че беше кой знае какво облекло. Просто една тениска и бельо. Слязох долу, Ан се готвеше да излиза.

-Излизаш ли? - попитах я, докато отхапвах парче от ябълката, която си взех.

-Да, отовам за рокля.

-Явно поводът е доста специслен.

-И питаш. Хари се жени. - Какво?

-Какво? Как така? - направо се задавих.

-Ами така, другата седмица и мисля, че знаеш кое е момичето.

-Да, знам. Освен да ти честитя, няма какво да кажа. И  приятен ден! - зарязах ябълката и седнах на дивана, все още неможеща да повярвам на казанато. Къде изчезна онази жена, която ме подкрепяше, която ми даваше хъс, която винаги хващаше ръката ми? Вратата се отвори и след секунди затвори. Погледнах през прозореца, Ан беше излязла. А това значи, че мога да пусна сълзите си, спокойно.

-Защо, Господи, защо? С какво толкова сгреших, че все мен наказваш? - заплаках с глас, а зад себе си чух тихи стъпки. Обърнах се и зърнах приближаващата се жена. Беше облечена в нормални дрехи, за възрастта си, която не беше по-малка от седемдесет.

-Ах дъще, ако мислиш, че твоите проблеми са проблеми, нищо не си видяла от живота! - въздъхна и седна до мен.

-Права сте! Но наистина ме боли, обичам го прекалено много, за да се откажа така. Защо ли ви занимавам... - измърморих думите си и закрих лицето с дланите си.

-А достатъчно ли е само единият да обича? - думите ѝ ме накараха да се замисля, но в същото време се забиха в сърцето ми.

-Не, не е! Не е по дяволите, нищо не е достатъчно, ако го давам само аз! - станах от мястото си и заблъсках, и зачупих всичко наред. Крясъщите ми се разпиляха из къщата. Вратата се отвори, връхлетяха охранителите.

-Добре ли сте?

-Да, няма нищо! - жената се усмихна мило на едрите момчета и те напуснаха къщата.

-Сега те моля да се успокоиш и да седнеш. - писочи ми мястото на което седях преди минути. Без да й отвърна седнах. - Харолд си е такъв! Буен, груб дори разхайтен. При него чувството любов липсва, той не е способен да обича, единственото нещо, което може да ти даде е разруха, но знам че ти ще успееш да го промениш!.. - загледах се в очите ѝ, бяха насълзени, ръцете ѝ трепереха, а устните ѝ бяха по-сухи отколкото преди.

-Вие го познавате? - гледах хем учудено, хем със сълзи.

-Разбира се, че го познавам!  Коя жена няма да познава внука си?

-Вие сте баба на Харолд? - застрелях се от изненада...

----------------------------------------------------------------------------------------------

Здравейте, хора! Надявам се главата да ви хареса! Какво ще кажете за бабата. Аз ще кажа само едно, щом баба се намеси става весело, ии нещата си идват на мястото! :D

Понеже ми се пише нова история, но все още не знам за какво да се разказва, имам нужда от идея. Споделете идеи...

Continue Reading

You'll Also Like

23.8K 2.4K 64
Текук история, надявам се да ви хареса, извинявам се ако има грешки.?
44.1K 3.3K 50
Стоях и наблюдавах от прозерецът. Гледайки как птиците летят ниско се сетих за думите на баба. -Знаеш ли какво се случва когато птиците летят ниско...
84.1K 3.6K 49
• Секс. Пари. Власт. Наркотици. Подгответе се за скандална история, където легендарния Парк Джимин, е като млад мафиот, жаден за живот и емоции, и къ...
156K 13.2K 30
Тя е Маделин Стайлс.Не коя да е,а дъщерята на Кейти и Хари.Тя е като бомба със закъснител,като запалена клечка кибрит,като догаряща свещ...Тя има спо...