Motoros szerelem 2 - A túlsúl...

By B_Sziroma

115K 6.2K 193

Eva Morgan egy túl súlyos lány. Próbál lefogyni, de nem akar sikerülni. 75 kg és 160 cm. Kedves lány viszont... More

2. rész
3. rész
4. rész
5. rész
6. rész
7.rész
8. rész
9. rész
10. rész
11. rész
12. rész
13. rész
14. rész
15. rész
16. rész
17.rész
18. rész
19.rész
20. rész
21. rész
22. rész
Írói utoszó /olvasd el!/
Figyelem!
Olvasd el, kérlek!
3.évad
Fontos!

1. rész

8.8K 352 8
By B_Sziroma

Nos itt is lenne a 2. évad első része. Remélem tetszeni fog nektek. Ha igen akkor csillagozzatok és írjátok meg kommentben.

Senkinek nincsen tökéletes alakja. És ezt én tudom a legjobban, akit régebben csúfoltak e miatt. A nevem Eva Morgan és ez az én történetem lesz arról, ahogy beleszerettem valakibe. Aki nem lesz más, mint Michael Rogers a rettegett motorosok vezérének a fia. 

Kezdjük is el:

- Képzeljétek Eva Morgan szerelmes Steve-be. – hallottam a nevetésüket.

- Ne már. Az a dagadék? Sajnállak haver.

- Ja, ne is mond. Saját magamat is sajnálom.

Nem szóltam semmit, mert már megszoktam.

Mivel ma elmaradt az harmadik órám bementem a Városi óvodában. Anna ott állt a kapuban. Mint máskor is fél bemenni. Oda léptem hozzá és kézen fogva együtt bementünk. Csak egy óvatos mosollyal hálálta meg.

- Szia Eva. Hogy-hogy itt vagy? - kérdezte az óvónő Stephanie Rogers. Igazán érdekes nő. Van egy fia, aki már 17 éves és a rettegett motorosok vezetőjének a felesége. Viszont kedvessége határtalan.

- Elmaradt az harmadik órám. - mosolyogtam a vörös hajú nőre.

- Értem. Akkor segítesz megcsinálni a reggelit?

- Persze.

Nem sokkal később éppen indultam, amikor az egyik kisgyerek a pattogó labda után szaladt az úttestre. Gyorsan oda futottam és visszarántottam az éppen közeledő autó dudálva és fék csikorgatva megállt.

- Jól vagy Billy? - kérdeztem aggódva, majd megöleltem a kisfiút.

- Mit keres egy gyerek az út közepén? Mi lett volna, ha az úrfi megsérül?

- Komolyan ez a fontos? - akadtam ki. - Majdnem elütött egy gyereket. Maga nem normális. És most valami kis úrfi a fontos?

- Mi ez a hangzavar? - hallottam Mr. Rogers hangját. - Szia, Eva.

- Jó napot. - köszöntem.

- Szóval mi a baj? - nyomta el cigit.

- Ez a ...

- Majdnem elütött egy gyereket és valami úrfi fontos neki.
A férfi közelebb lépett és megragadta a sofőrt. Imádja a gyerekeket. És bár keményszívűnek látszik nem olyan rossz, mint ahogy mások hiszik.

- Engedje el. – szállt ki a kocsiból egy szőke hajú fiú. – Nincs semmi szükség erre.

- Úrfi üljön vissza a kocsiba. Ez az ember egy vadállat.

- Vadállat? – kérdeztem. – Maga volt az, aki majdnem elütött egy gyereket. Inkább maga az állat. – mondtam és az órámra pillantottam. – Francba, elkések.

Mr. Rogers elengedte a férfit és hozzám fordult.

- Elvigyelek?

- Ha megkérhetem. – mondtam és felültem mögé a motorra.

Akkor még nem vettem észre, hogy az a fiú az osztályomba jár és egy gazdag fejesnek a fia, akiért minden lány vágyakozik. Csak akkor esett le amikor a szünetben megállt az asztalom előtt és számon kért.

- Mi volt az a reggeli? Hogy mertétek bántani a sofőrömet. Te kis disznó. Nem a mi hibánk, hogy az a kisgyerek kiugrott a kocsi elé.

- Úgy gondolod? – álltam fel és megragadtam az ingénél fogva. – Az egy dolog, hogy egy gyökér vagy, de egy gyereket hibáztatni. – emeltem fel a hangom. Kikerekedett szemekkel nézett rám. – Szóval szedd a sátorfád és engem ezzel ne zaklass. – mondtam és kimentem a teremből.

- Hé, gyere vissza. – kiáltott utánam.

Annyira dühös voltam, hogy észre se vettem az előttem álló fiút így sikeresen neki mentem. 

Continue Reading

You'll Also Like

2.8M 91.8K 73
Mit tennétek a helyemben ha egyik napról a másikra minden megváltozna? Én kiakadtam. Elég durván. Édesanyám egyedül nevelt fel ezért örülnöm kellene...
59.4K 3K 37
"Megmutatta nekem a poklot. Elneveztem szerelemnek." Bianca Aurora Luciano mindent feladott a céljaiért. Ambiciózus, bátor és mondh...
192K 6.1K 46
Egy váratlan éjszaka, amely mindent felforgat. !! A későbbiekben 18+ részeket is tartalmazhat!! "-Maggie tudod, hogy előlem nem fogsz tudni megszökn...
98.3K 4.9K 59
Avery Myers nyomozói családban nőtt fel, a felmenői mind kémek és nyomozók voltak. Jelenleg az apjáé az egyik legnagyobb nyomozói vállalat a világon...