12. rész

4.3K 243 3
                                    

   Megálltunk egy hatalmas háznál. Csodálkozva néztem körbe. Hatalmas kert volt és gyönyörű volt. Megálltunk az ajtónál. Ő elő vette a kulcsát és kinyitotta az ajtót.

Felmentünk az emeletre. És kinyitott egy kétszárnyas ajtót. Amikor feltárult előttem a szoba tartalma elő jött belőlem a nő. Olyan gyönyörű ruhák voltak ott, hogy szóhoz se jutottam.

- Tetszenek? – kérdezte büszkén.

- Igen.

- Akkor jó. Ezeket én terveztem az anyukámnak, aki olyan alkatú volt, mint te. – mosolyodott el ovatosan.

- Megkérdezhetem hogy hol van?

- Sajnos 1 éve eltávozott. – mondta szomorúan.

- Nagyon sajnálom. Nem akartalak megbántani. – öleltem át.

Felnevetett.

- Fura egy lány vagy.

- Bocsánat. – engedtem el.

- Nem azért. De térjünk a tárgyra. Amelyik ruha jó rád a tied lehet, ha gondolod. Én segíteni fogok neked, hogy elnyerd annak a szívét, akit szeretsz.

- Köszönöm, de miért segítesz nekem?

- Azért mert emlékeztetsz anyukámra. Sokat mesélt nekem a múltjáról. Ő neki is hasonló volt a helyzete, amikor az édesapámba beleszerettet. Neki is volt egy ember, aki segített. Én pedig örülök, hogy nektek én lehetek az az ember.

Ezek után a suliban is együtt voltunk. segítettem neki ruhákat tervezni. Olyan boldognak éreztem magam. És persze azokat a ruhákat hordtam, amiket ő tervezett. De ez is a terv része volt. A bátyám azt hittem először felrobban a mérgében, de nem. Elmondtuk neki az egészet és segített.

Ma, amikor hazafelé mentem Jamessel. Egy csapat motoros állt az iskola előtt. A mellettem álló fiú hirtelen maga felé fordított és megcsókolt. Viszont csak úgy tett. A keze az ajkaink között volt. Ezután meghallottam egy ismerős hangot.

- Mit csináltok? – kérdezte Michael. – Te nem engem szeretsz?

- Én... - kezdtem, de James félbe szakított.

- És mi lesz ha már nem? Hiszen te eldobtad őt magadtól.

- Az nem...

- Akkor mi? Nem csinálhatsz ilyet egy lánnyal, csak mert ilyen kedved van éppen. Ha így folytatod végleg elveszted, akkor viszont én elveszem tőled. – mondta és elindult. – Gyere Eva. Sok dolgunk van még.

- R..Rendben. – indultam utána, de...

Motoros szerelem 2 - A túlsúlyos lány / Befejezett/Where stories live. Discover now