Only you... (Ft Justin Bieber...

By Mels_Books

106K 2.6K 80

Mijn naam is Melissa en op vakantie heb ik Justin ontmoet. We waren onafscheidelijk maar sinds hij beroemd is... More

Only you... (Ft Justin Bieber en One Direction)
Kluisje
Het telefoontje
Naar Justin
Justin!!!
Overboard
Sweet Sixteen
Bedrogen
Beliebers
In Love
Paparazzi!
De verassing
Help!
Ontsnappen?
Politie
Vrij
Avalana
You're all that matters to me
Ontbijt
One Direction
De surprise party
Emma en Niall?
De jurk
Kleedgeld
Het Gala
Almost
Ruzie
Het berichtje
De diploma uitreiking
Hawaï
Shoppen met Justin
"All you can eat"
Nat!
Concert op bed
Jetski
The perfect kiss
Let's party!
I can't choise!
De armband
Maybe
Last day, fun day!
Little things
You're too important to me
Our Special Place
Anyone
You And I Forever
Don't Lie to me!
I'll never let you go
I'll help you
I don't know it anymore!
Emma's geniale plan
De brief
Austin
De test
Suprise
"Don't Cry!"
"Dit gaat te snel voor mij"
"Ik ben helemaal van jou"
It's my choice
What the f*ck are you doing?
"I can't trust you"
"I still love you"
I'm so sorry!
"It's a suprise"
Los Angeles
The Horan Family
Don't be sad!
Let je wel goed op haar?
Babynamen
Doe maar snel iets aan jezelf want anders is het te laat!
"Why Justin? Why?"
"Eerst zien, dan geloven"
De wedstrijd
Fan attack!
"Welkom op de wereld"
Eindelijk!
Everything is perfect
Only Us!

Date met Jason

2.2K 52 0
By Mels_Books

TUUUTUUUTUUUT!!!!!!! . Ik word wakker van mijn wekker en ga recht op zitten en druk mijn wekker uit. Dit is de laatste keer dat ik vroeg op moet staan want vandaag is de laatste schooldag. Snel stap ik mijn bed uit en loop naar de badkamer. Ik neem een snelle douche en poets mijn tanden. Dan loop ik naar mijn kamer en kleed me rustig aan. Ik doe een klein beetje make-up op en loop naar beneden. Op het aanrecht ligt een brood en ik neem een snee en eet die op. Als ik met mijn fiets het tuinhek uitrijdt, zie ik Emma al op me afkomen. "Morning!" zegt ze vrolijk en dan fietsen we samen naar school.

Een half uur later lopen we door de school. "Hey babe" hoor ik ineens achter me en ik voel twee armen rond mijn middel. Ik draai me om en zie Jason achter me staan. Blij geef ik hem een kus en een knuffel. "Zullen we vanavond naar de bios?" vraagt hij en hij glimlacht. "Ja leuk, dat hebben we lang niet meer gedaan" zeg ik blij en ik kus hem nog eens."Mooi, ik wacht na school op je en dan heb ik eerst een verassing voor je"zegt hij en ik kijk hem met een puppyface aan. "Aaaah schatje, je weet dat ik niet van verassingen hou!" zeg ik en hij grijnst . "Dan heb je pech, want ik ga je niks vertellen" zegt hij grinnikend en ik knik. "Oké, maar ik ben wel nieuwsgierig hoor!".

De schooldag gaat snel voorbij en na school loop ik snel naar buiten voor de verassing van Jason. Ik loop het plein op en zie hem al staan bij zijn auto ( ja hij heeft een auto) Blij ren ik naar hem toe en zoen hem op zijn mond. We stappen in de auto maar ik weet niet waar we heen gaan want dat is de verassing. Na een kwartier stoppen we en lopen we het bos in naar een prachtige plek. "Wauw een picknick! Wat romantisch!" zeg ik en ik sla mijn handen voor mijn mond. In het gras ligt een groot kleed met een grote mand erop. We gaan zitten en Jason doet de mand open en al mijn lievelingshapjes zitten erin. Ik geniet van de picknick en van de warme zomerzon in mijn gezicht. "Dankjewel lieverd, dit is echt geweldig" zeg ik en ik geef Jason een kus.

Na de picknick wandelen we nog een stukje en daarna gaan we naar de bioscoop om op tijd voor de film te zijn. Het is een horror film en ik kruip dicht tegen Jason aan. Na de film brengt hij me naar huis.

Moe maar voldaan kruip ik s'avonds in mijn bed. In bed lig ik nog na te genieten van de geweldige avond met Jason. Hij is ook zo lief en romantisch! Ik lig nog lang na te dromen maar langzaam worden mijn ogen steeds zwaarder en val ik in een diepe slaap.

Continue Reading

You'll Also Like

2K 133 23
- Matthyas het Lam fanfiction - Olivia krijgt een geweldig aanbod om te gaan werken op Kreta (Griekenland). Net op het moment dat haar huidige werkge...
12.8K 592 22
De 22 jarige Isabella is een van de meest populaire youtubers van Nederland. Ze staat bekend om haar looks, humor en succes. Maar wat als ze door een...
108K 1.4K 75
what if you become the newest model of Quadrant and get closer with your favorite formula 1 driver, Lando Norris?
Day By Day By Maritsx_

Mystery / Thriller

132K 2.3K 25
Vol angst kijk ik hem aan. Elke stap die hij naar voren neemt, zet ik weer naar achteren. De duivel zichzelf zie je gewoon in zijn ogen. Vol met haat...