Manyak Sevgilim

By masaldiyari

2.5M 94.2K 8K

♢İlk Hikâyem olduğu için, yazımım pek iyi sayılmaz. Bilginize!♢ "ABLAĞĞ!! VUR DEDİK ÖLDÜR DEMEDİK YAA!" diye... More

Manyak Sevgilim <3
1. Bölüm; lütfen gitme baba
2.Bölüm- Peki Ya Bu Kadın Kim??
3. BÖLÜM~Yine mi Yalnızım~
4. Bölüm; Pis sapık - Çikolata canavarı
5. Bölüm; Bu histe ne lan böyle ?
~KARAKTERLERİN ÖZELLİKLERİ~
6. Bölüm; Yok artık!
7. Bölüm; Bu ne rezillik!
8. Bölüm; Yaa ben böyle şansın..
9. Bölüm; Susman içindi ..
10. Bölüm; Seçimini yap..
11. Bölüm; Kötü Çocuk ..
12. Bölüm; Allah kahretsin..
13. Bölüm; Morluk..
14. Bölüm; Parti..
15. Bölüm; Çok özür dilerim ..
16. Bölüm; Oyun Bitti..
17. Bölüm; İtiraf..
18. Bölüm; İlk öpücük..
19. Bölüm; Sarhoş..
21. Bölüm; Sürpriz..
22. Bölüm; Elektro Halay..
23. Bölüm; Gönlümün Eğlencesi..
24. Bölüm; Benimle misin ?
25. Bölüm; Anahtar..
26. Bölüm; Mavi göz..
27. Bölüm; Ne çektin bee Ceyhun!
28. Bölüm; Portakal..
29. Bölüm; Böbrek..
...
30. Bölüm; İzmir..
31. Bölüm; Git..
AÇIKLAMA
32. Bölüm; Kader..
33. Bölüm; I'M A PENCİLLLLL!!
34. Bölüm; Bar
35. Bölüm; Son
36. Bölüm; Yalanlar
Final Hakkında
37. Bölüm; Hayriye Sultan
38. Bölüm; Lanet Olası Hormonlar
39. Bölüm; Sarı Kız
40. Bölüm; Kumanda
41. Bölüm; Yanma hissi
42. Bölüm; FİNAL
Özel Bölüm 1: Kadınım.
KISA BİR KESİT
Özel Bölüm 2; Yetimhane
Son Özel Bölüm; Seni Seviyorum ❤

20. Bölüm; Tam bir rezillik..

47K 1.6K 51
By masaldiyari

-CENK'İN AĞZINDAN-

O.. Sevdiğim kadın! Şu anda karşımda kalbinde taşıdığı adam ile öpüşüyor! O şu anda çok mutlu!! Ben ise gururumu bir kenara atıp ağlıyorum!! Allah kahretsin!! Hayatımda herkesi kaybettim ve şimdi bir kişiyi daha kaybediyorum!! Artık mutlu olamam ben!! Artık yaşamamalıyım bence!! Niye sıkmadın kafama Ceyhun!! Bir anlık ölümü tatıp kurtulacaktım.. Ama şimdi bu manzarayı görmek binlerce kez öldürüyor beni!!

Yavaşça okul bahçesinden ayrıldım.. Yoksa Ceyhun'u öldürebilirim!!

-CEYHUN'UN AĞZINDAN-

Lan Ege, kedi olalı bir fare tuttun! Onun fikri sayesinde bu romantik planı yaptık.. Şahsen gayet romantikti.. Hatta öpüşme bile olduğu için MÜTHİŞTİ! Doğruyu söylemek gerekirse öpüşme olmasaydı planı bu kadar övmezdim..

Mira; "Ceyhun hadi herkes dağıldı.. Bizde gidelim aşkımmm!" dedi. Vaaaaoooov aşkım falan demek ki plan baya işe yaradı..

"Tamam birtanem gidelim.." dedim ve neredeyse buz tutmuş elerini avuçlarımın arasına aldım. Arabaya doğru ilerledik..

Eve vardığımızda hiç ses seda yoktu. Yani ev boştu.. Ahhh şu düşüncelerimi beynimden defetmeliyim! Ama öpüşme şeysi olabilir.. Yaşasın!! Ahh Mira ahh.. O dudakların bile beni sana çekerken, artık seviş.. Tamam sustum!

"Heyy nerelere daldın sen öyle.. Ağaç oldum burada.. Ha eğer istersen kökte salabilirim!" Mira'nın sesiyle hâlâ kapının önünde olduğumuzu farkettim.

"Şeyy aşkım.. Ben birşey yüzünden şey ettim.. Yani ben kimse varmı diye bakarken şey ettim.. Yani şey ettim derken.." birşey dememe izin vermeden eliyle ağzımı kapadı.. Lan insan dudakları ile kapatır.. Bide erkeklere romantizmden anlamaz diyorlar!

"Yeter anladım.. Başımı şişirdin!" dedi ve elini çekti.. O sırada yukarıdan kahkaha sesi geldi.. Ama bu erkek sesiydi!!

"Ne oluyor lann!!" diye bağırdım.. Miranın kolumdan tutmasına rağmen yukarı koştum.. Oda peşimden geliyordu. Yukarı kata bir hışımla çıktığımda direk Ezgi'nin odasına girdim -Ne girmesi daldım- karşımdaki manzara ile şok olmakla rahatlama arasında kaldım..

"Çağlar!!! Ne işin var senin burada? Herşeyden önemlisi biraz önce kolunun kardeşimin omuzunda ne işi vardı? Hem napıyonuz lan siz burada?!" dedim. Ezgi hemen araya girdi..

"A-abi Çağlar Mira'yı ziyarete gelmiş.. -kekeledi kesin bunlar bir halt ettiler!- Bende onlar abimle dün geceden beri yok deyince oda gidecekti.. Bende ayıp olmasın diye içeri davet ettim.. Sonra canımız sıkıldı film izleyelim dedik.. Yani yanlış anlama biz birşey yapma.." sözünü tamamlamasına izin vermedim.

"Yeter lan yeter amma gevezesin sen hiçte bana çekmemişsin bee!" dedim. Hemen Mira araya girdi..

"Tabi yaa tabi!" dedi. Ona öldürücü bakışlar atarken -o zaman çok seksi oluyormuşum Ege demişti- sevimli bir şekilde gülümsedi.. Ahh bu kız yokmu! Hemen yumuşadım ve geri döndüm..

"Korku filmi izlemiyordunuz demi lan!" dedim.

Ezgi; "Yok abi komedi izliyoruz!" dedi. Çağlar ise eli ile projeksiyonu gösterdi. Hemen o tarafa döndüm.. Oha lan recep abi.. Helâl len Çağlar sevdim bu çocuğu.. Valla ben olsam korku filmi açardım.. Helede o kişi Ezgiyse.. Malûm korkunca üstüne atlar. Yetmezmiş gibi yapışıp kalır..

"İyi iyi.. Hadi açın sesini bizde izleyelim.." dedim.. Mira şaşkın şaşkın suratıma bakarken sevimli bir şekilde gülümsedim.

"Aşkım bu adam benim idolüm yaa! Ben bu adama hastayım hele o gülüşü varya süper.. Böhöhöhöhöhö" dedim. Herkes kahkaha atarken Mira'nın kolundan tutup Çağları iterek Ezgi ve Mira'nın ortasına oturdum. Sonra Çağlar Mira'nın yanına geçti.. Ne oluyoz lan!!

"Hop hop bilader.. Geç bakayım sen şöyle!!" dedim ve onu koltuğun en köşesine attım.. Ehehehe! Bu durumda Ezgi'nın yanında Mira.. Mira'nın yanında ben ve benimde yanımda Çağlar var.. Ne kadarda zekiyim yaa.. Kendimle övünmek gibi olmasında.. Yani sonuçta Allah böyle yaratmış.. Ezgi'den alıpta bana vermiş.. Ee kardeş payı diyelim.. Yok lan o zaman eşit zekâya sahip olurduk.. Off tamam saçmalamaya başladığımın farkındayım.. Sustum ben!

Film bittiğinde kahkahaya boğuldum.. Bu filmi sekizinci izleyişim ama her seferinde de gülmekten ölürüm..

Çağlar; "Ben artık kaçayım!" dedi.

"İyi hadi görüşürüz!" dedim.

Ezgi; "Eee yemeğe kalsaydın!" dedi. Tam dayaklık yaa bu kız.. Boğazımı temizledim ve Çağlar'a öldürücü bakışlarımı attım.

"Yok ben gideyim.. Hem geç oldu zaten.. Başka zaman artık!" dedi. Ezgi hemen surat astı.. Lan bu kızı varya!

"Peki o zaman!" dedi Ezgi. Sonra ikisi birlikte aşağı indiler.. Ezgi onu kapıya kadar geçirirken, Çağlar ona geç- Yok lan yok iyice fesatlaştım ben! Onlar aşağı indikten sonra Mira'ya döndüm ve onu kendime çekip sarıldım.. Nefesimi boynuna üflerken konuştum..

"Beni hiç bırakma Mira.. Ben sensiz yaşayamam.. Sensiz bir hiç olurum.. Ölürüm.. Yok olurum.. Biranda nasıl bu kadar sevdim seni bilmiyorum ama gerçekten aşık oldum sana.. Çok bağlandım.. Sen benim ilk aşkımsın.. Sen benim kaderimsin Mira.. Artık senden başka hiçbir kadına dokunamam.. Zaten birtek seni istiyorum.. Yanlış anlama beni.. Ben sadece seni istiyorum.. Sen olmayacaksan kimsede olamaz artık.. Birtanem, aşkım, canımın içi, manyak sevgilim.. Ben senin için ölürüm!" dedim. Oha lan demek bende isteyince romantik olabiliyormuşum.. Ah Mira ah! Bak bana ne yaptın.. Artık odunda değilim! Birden omzumda hissettiğim sıvıyla düşüncelerimden kurtuldum.. Yoksa ağlıyor muydu ? Ne saçma bir soru salya akıtacak hali yokya! Hemen geriye çekildim..

"Mira niye ağlıyorsun aşkım ne oldu ?" dedim ve gözyaşlarını ellerimle sildim.

"Seni çok seviyorum pislik!" dedi ve göğsüme bir yumruk geçirdi.

"Peki neden ağlıyorsun?" dedim. Yüzüme baktı..

"Duygulandım ışte ne bileyim yaa.. Asıl sen şimdi yandın koca adam başına bela olacağım senin!" dedi. Elimde olmadan kahkahayı bastım..

"Gel buraya!" deyip onu tekrar kendime doğru çekip sarıldım. Kokusunu içime çekerek konuştum.. "Sen benim baş belam değil.. Tatlı belam olacaksın.. Asıl ben senin baş belan olacağım!" dedim.

"Seni seviyorum!" dedi. Saçlarına bir öpücük kondurdum ve bende fısıldadım.

"Seni seviyorum!"

-MİRA'NIN AĞZINDAN-

Ayyyy bugün hiç bitmese keşke.. Çünkü bugün Ceyhun fazlasıyla romantik ve buda beni çok mutlu ediyor.. Şuan onun yatağında, onunla, kolları arasında, göğüsünde, kokusunu içime çeke çeke yatıyorum.. Ahh onun şu kokusu yokmu! Öldürecek beni! Fakat bir sorun var.. Ben Çağlar'a, Ezgi ile arasını yapmak adına söz verdim. Tamam ikiside birbirinden hoşlanıyor ama Ceyhun! Malesef o böyle birşeye asla izin vermez ama yarın onunla konuşacağım. Umarım ikna edebilirim..

Sabah alarm 10 dakikadan beri çalıyordu ama Ceyhun kapatmıyordu. Gözlerimi araladım tam yerimden doğrulacaktım ki Ceyhun alarmı kapattı. Gözlerimi açtım ve o neredeyse yerinden çıkacakmış gibi açılmış simsiyah gözlerle karşılaştım.

"Günaydın aşkım." dedim. Yüzüme baktı. Sanki acı çekiyor ya da kendini zor tutuyor gibiydi. "Aşkım iyi misin sen?!" dedim. Yine birşey söylemedi. Elimde hafif bir sertlik hissettim. Elimin olduğu yere baktım ve kocaman bir çığlık attım. Çevredeki evlerin duyduğuna emindim.. Yataktan aceleyle kalkmaya çalışırken ayağım takıldı ve popomun üzerine düştüm.

"Sakın ol Mira.. Uykuluydun ve anlamadan oldu.. İyi misin birtanem." dedi. Doğruldu ve beni yerden kaldırıp kucağına aldı. Tekrar yatağa oturttu.. Ayy elim resmen onun şeyindeydi. Iyk ıyk ıyk !!

"Hayır iyi değilim Ceyhun !! Bir daha asla aynı odada uyumayacağız.. AS-LA !!" dedim. Gözleri kocaman açıldı..

"Hayır!! Ben sensiz uyuyamam!! Asla olmaz!! Sadece uykuluydun ve bir daha olmayacak!! Yani benimle uyumaya devam edeceksin !!" dedi. Hayır hayır böyle birşey olamaz !!

"HA-YIR !! Katiyen olmaz !! Bundan sonra değil seninle uyumak, senin odana dahi girmeyeceğim!!" dedim. Gözlerini sinirle kırpıştırdı. Tam birşey diyecekti ki odaya Gizem abla ve Ezgi daldı.

"Ne.. Ne oldu ? Hırsız falan mı gördün Mira ? Neden çığlık attın ? İyi misin ?" dedi Gizem abla. Off şimdi ne diyeceğim ben !! Ceyhun hemen araya girdi.

"Çok kötü bir kâbus görmüş.. Ben ilgileniyorum onunla.. Hadi siz işinize bakın!" dedi.

"Oh bee rezil olmadım Allahtan! Ayy birde sabah kalktığımda elimin Ceyhun'un şeyinde olduğunu öğrenselerdi, ne yapardım ben! Off tam bir rezillik!" diye düşündüm. Onlara baktığımda Ceyhun'un gülmemek için dudağını ısırdığını, Gizem abla ve Ezgi'nin şaşkın şaşkın bana baktığını farkettim. Yo-yoksa ben yine sesli mi düşündüm? Ahh gerizekalı kafam!! Elimi yumruk yapıp kafama bir tane geçirdim ve hemen ayağa kalkıp, koşarak odadan çıktım. Allah kahretsin çok feci rezil oldum yaa!!

Odama girip altıma siyah opak çoraplarımı ve kırmızı eteğimi giyindim. Üstüme ise siyah v yaka tişörtümü ve siyah deri ceketimi giyindim. Ayakkabı olarak siyah platform topuklu botlarımı giyinerek saçımı at kuyruğu topladım. Eyeliner ve rimel çekip aynaya baktım. Artık hazırdım.. Bugün okula tek başıma gidecektim.. Çünkü Ceyhun'un yüzüne bakacak yüzüm yoktu. Off aklıma geldikçe hâlâ kendimden tiksiniyorum! Elimde sertlik hissetmiştim.. Yani bu demek oluyor ki etkilenmişti.. Hatta gözleri kocaman açılmıştı ve simsiyahtı. Ahh evet, resmen çocuğu azdırmıştım.. Şimdi benimlede birlikte olamayacağına göre.. Ya başka bir kadınla yatarsa !! Oha ne yapacağım ben !! Hayır buna izin veremem !! Öldürürüm seni Ceyhun !! Odadan sinirle çıktım ve Ceyhun'un karşısına dikildim.

"Eğer beni aldatırsan veya buna yeltenirsen elimde kalırsın ona göre !!" dedim ve hızla merdivenlerden aşağı indim. Gizem abla ve Ezgi'ye görünmeden evden çıkacaktım ki..

"Mira.. Bekle bir canım!" dedi Gizem abla. Hay ben böyle şansın.. Yanıma geldi ve gülümsedi. "Canım benim bugün olanlar yüzünden canını sıkma.. İnsanlık hali olur böyle şeyler.. Utanmana gerek yok tatlım.." dedi.

"Hıhı tamam Gizem abla.. Şey benim okula gitmem lazım hadi görüşürüz.." dedim.

"Eee Ceyhun'la gitmiyor musunuz ?" dedi. Ne diyeceğim şimdi..

"B-ben şeyy.. Tek başıma gitsem daha iyi olacak.." dedim. O sırada Ceyhun aşağı indi.

"Anlıyorum.." dedi Gizem abla.

"Hadi görüşürüz Gizem abla.." dedim ve hemen kendimi dışarı attım. Yoksa Ceyhun tek başıma gitmeme asla izin vermez..

Taksiye parasını verdikten sonra okula doğru ilerledim. Oda ne ? Ceyhun arabasına yaşlanmış, kollarını omuzunda birleştirmiş, -kasları dahada belirginleşmiş- kot gömleği, siyah dar paça pantolonu, beyaz spor ayakkabıları ve siyah güneş gözlükleriyle -bu havada güneş gözlüğü.. Vay bee- çok seksi duruyordu. Benim olduğum tarafa doğru döndü ve güneş gözlüğünü çıkartıp, kenarını dişledi.. İnadıma yapıyor piç !! Tüm kızlar ağızlarının sularını akıta akıta ona bakarken, nasıl böyle durabilirim !! Sen şimdi görürsün Ceyhun efendi !! Benden bu sabah seninle gelmedigim için intikam alıyorsan, bende o kızların bakışlarının intikamını alırım !!

Saçımın tokasını kavradım.. Hemencecik tokayı açtım ve başımı yavaşça sallayarak saçlarımı dağıttım.. Tüm erkekler bana yiyecekmiş gibi bakıyordu. Hepsine seksi bakışlarımı yolladım.. Yanımda ki çocuğu farkettiğimde eline çantamı verdim ve yakasından tutup kendime çektim.. Biraz ses tonumu yükselttim. -Ceyhun'un duyabileceği bir tondaydı- "Centilmen bir erkek ol ve bana sınıfa kadar eşlik et tatlım." dedim. Çocuk sinsice sırıttı ve beni takip etti. Ceyhun'un delici bakışları üzerimdeydi. Ama hiç umursamadan yoluma devam ettim.

"Ver lan o elindekini bana !! Hadi şimdi kaybol !!" dedi. Bu Ceyhun'un sesiydi. Hahahaha 1-0 yenmiştim.. Yanıma geldi ve sessizce fısıldadı.. "Sabah utancından yüzüme bile bakmayan kız, ne oldu sana böyle ? Bakıyorumda gayet formundasın!" dedi. Hiçbir şey diyemedim.. 1-1 berabere !! Elindeki çantamı bir hışımla aldım..

"Senin centilmenliğin batsın emi !!" dedim ve koşturarak okula girdim. Sinirle merdivenleri çıkarken Çağlar'ın sesiyle irkildim.

"Heyy Mira.. Ne oldu Ceyhun'la konuştun mu ?" dedi. Ahh ben onu tamamen unutmuşum !!

"Sanada merhaba Çağlar!" dedim. Güldü..

"Pardon öküzlük ettim." dedi. İyi bari farkında olmasıda bir gelişme, malûm Ceyhun onun bile farkında değil..

"Off salla da ben unuttum konuşmayı ama bir şekilde halledeceğim!" dedim. Güldü..

"Ne olur bugün konuş ve ikna et Mira.. Artık yarın Ezgi'ye çıkma teklifi etmek istiyorum ben!" dedi. Ya sanki gizliden çıksalar olmayacak !! İllaki Ceyhun'u ikna etmesi lazım..

"Tamam ben bugün hallederim, merak etme sen!" dedim ve sınıfa girdim.. Off nasıl ikna edeceğim ben bu odunu !!

Neredeyse okul bitmek üzereydi. Ceyhun'a 'çok önemli bir konu var, gizlice konuşmamız lazım' diye bir not yazdım ve fırlattım.. Off küçük çocuklar gibi! Hoca ders bitti deyince Ceyhun beni kolumdan tutup dışarı çıkarttı. Sonrada boş bir sınıfa soktu.

"Ne oldu ? Anlat!" dedi. Hemen şımarıklığa başladım. Elimi göğüsünde yavaşça bir aşağı bir yukarı gezdirirken, bir yandanda konuşuyordum.

"Aşkımmmm, birtanemmmm, herşeyimmmm, prensimmmm, hayatımın anlamııııı.." dedim. Sırıttı.

"Yine ne istiyorsun.. Çıkart ağızında ki baklayı.." dedi. Tek kelime ile 'ÖKÜZ' !!

"Ya aşkımmmm.. Şey hani şu Çağlar varya.."

"Şu piç olan mı ? Hani kardeşime Yavşaklık yapan.." dedi. Ooo işimiz çok zor !

"Hayır bir kere o çok iyi bir çocuk.. Hem bu devirde onun gibisi zor bulunur.." dedim. Yüzüme saf saf baktı.. Birden dudaklarına yapıştım.. İkna etmeliydim. Oda karşılık verdi gittikçe daha sert ve dahada ateşli öpüyordu. Birden beni kucaklayıp öğretmen masasına oturttu. Gittikçe alevlenen bu öpücüğü yarıda kestim.. Ceyhun hiç memnun değildi. Her halinden belliydi..

"Aşkımmmm.. Işte bizim bu Çağlar Ezgi'den çok hoşlanmış-" daha sözümü bitirmeden gürledi..

"Neeeeee !! Sen bu yüzden mi bana yalakalık yaptın !! Eğer ilişkilerine izin vermemi istiyorsan.. Ölsemde izin vermem !!" dedi. Off ne yapsam ki.. Ahh buldum! Tekrar dudaklarına yapıştım. Buna asla hayır diyemezdi. Kendini sıksada nefsine engel olamadı ve inleyerek karşılık verdi. Ah ahhh ikna etmek için neler yapıyorum !! Tekrar geri çekildiğimde bana sinirle baktı. Gözleri 'yine ne var' dermişçesine bakıyordu..

"Eğer onların ilişkilerine izin verirsen, bende senin istediğin her ne olursa olsun yapacağım!" dedim. Gözlerime baktı ve sinsice sırıttı.

"Hmm bir düşüneyim.. Bu fırsat bir daha ele geçmez.. Peki o zaman kabul ediyorum.. Sen ise BU GECE BENİMLE-"

"C-ceyhun!" dedim. O ise hâlâ sırıtarak yüzüme bakıyordu. Ben kaşındım ışte !! Şimdi ne olacak !! Ne bok yiyeceğim ben ???

Merhaba sevgili okurlarım.. Umarım bu bölümü beğenirsiniz.. Ki ben eğlenerek yazdım.. Sınır 10 vote 4 yorum.. Oy ve yorumlarınızı bekliyorum.. Öptüm sizi ;) :* <3

Continue Reading

You'll Also Like

21.7K 1.6K 10
"bu karı menim olacağh" "Sugarygranpa malesef ben sana bakmam" "Seni 5.ci Kumam yapacam" "NEYYY" "he ya" "Amacacim git işine Allah'ını seversen, Ben...
838K 38K 30
Karışan hayatlar ve abiler klişesidir.
3.1K 52 1
Tanıtım bölümüne bakınız... Kitabın kapagı degişecektir
1.4M 66.8K 55
Texting SİZ: Kardeşim kargomu getirsenize ne demek kurye vefat etti!? SİZ: Hayır aldığım şey de az buz bir para değil. SİZ: Ben o gitarın parasını...