Ти си моя

By gabi__200

196K 9.8K 934

Елена и Хари. Господар и робиня. Вещ и собственик. More

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
НЕ Е ГЛАВА!
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68

11

3.9K 174 4
By gabi__200

ГТЕ

-Махни си гнусните ръце от мен! - крещях по онзи докато ме влачеше из тъмните коридори на огромното имение.

-Спри да се дърпаш! - зашлеви ми един, отново...

-Когато Хари ви намери, ще...

-Какво ще, какво ще кукло? Хари в момента е с твоята приятелка и се забавляват, а ти ревеш за него. - думите му, се забиха право в сърцето ми. Да очаквах всичко, но не и това. Колко неща ще се случат без моето очакване, колко от любимите ми хора ще ме предадат, колко мога да понасям ударите им?

-И сега ще дойде лекар да ти махне гипса, вече нямаш нужда от него, пък и ще ти пречи за работата!

-Мръсния негодник Харолд не успя, сега вие ли ще ме използвате?

-Май имаме семеен скандал. До преди минути ревеше за Хари, а сега се превърна в Харолд.

-Първо той не ми е никакво „семейство” и второ... - не знам какво да кажа като второ...

-Не викай, защото сега ще те заведа при шефа.

-Нито ти, нито шефа ти ще ме спрете! Ясно ли ти е? - без да ми отговори ме удари. Полетях към стената и си ударих главата. Замаях се, но продължих да вървя. Всичко пред мен се въртеше, усещах как кръв се спуска по лицето ми. Беше дразнещо, защото гъделичкаше. Онзи отвори някаква врата и влязохме. Стаята беше мрачна, нямаше и малка светлинка която да откроява обстановката. В нея имаше огромна библиотека и бюро, със завъртян стол към защорения прозорец.

-Ето я великата Елена! - груб мъжки глас огласи стаята. След това последва смях. Сетих се за случките с Хари и се усмихнах, беше малка, но искрена усмивка.

-Явно трябва да започна да се маскирам, прекалено много хора ме познават и ме искат за себе си. - иронизирах положението в което попаднах.

-Аз не съм човекът който ще търпи шегите ти, Еленаа! - завъртя стола си и стана, приближи се към мен и огледа тялото ми. Просто прекрасно, точно днес ли трябваше да се обличам с къси рокли...

-Отвращавате ме!  - затворих очите си и ги задържах в същото положение за десетина секунди.

-Нищо чудно, че си била момиче на Хари. Това тяло, тези червени устни, тези набиващи се очи, а и това бунтарско поведение. Ако не те познавах щях да кажа, че си му сестра. Животът с него те е направил лоша, ти не беше такава Елена, той те промени. А знаеш ли аз колко преди него те исках, знаеш ли какво трябваше да дам на баща ти, за да може сега да си тук?

-Не съм стока, за да съм нечия, нямам цена на гърба си и не мисля да си слагам! Има толкова други момичета, а вие избирате, а пардон, купувате мен. Защо?

-Ти си всичко това, което те не са, Елена! - толкова гнусно произнасяше и удължаваше името ми, че ми се искаше в този момент да съм глуха...

-Нужно ли е да живея като затворник, нужно ли е да бъда нечия, нужно ли е да правя неща, които са против волята ми?

-Ако Хари те е пощадил, аз няма да го направя, още тази нощ ще станеш моя!

-Никога! Може да умра, но няма да съм с теб!

-Тогава умри, кучкоо! - повали ме на земята и започна да ме рита в корема и общо взето по цялото тяло. Това продължи около пет минути, след това той и човекът му излязоха. Не усещах тялото си, не можех да мръдна от позицията в която бях. От устата започна да ми тече кръв, коремът ме болеше ужасно. Извиках силно, но не защото ме болеше, а защото се нуждаех от Хари. Отново всичко пред мен се замъгли, само зелените очи останаха така неизбледними пред моите. Горещите сълзи горяха студените ми бузи, алената кръв оцветяваше белия под, а силният плач отекваше в стаята...

ГТХ

-Искам да ми кажете всички места, в които живее той. Разберете всичко и до час, два пред мен трябва да има информация.

-Хари братле не в чак толкова лесно!

-Найл поне сега не мрънкяй, поне веднъж бъди до мен и изпълни нарежанията ми. Сега не отвлякоха който и да е, а моето момиче, моето всичко, разбра ли?

-Извинявай, но от кога една курва е твоето момиче? - Зейн се намеси.

-Зейн! - ударих го, но той кой е, че да говори така.

-Ти чуваш ли се бе, ако досегашните му момичета са били такива тя не е... - и Мелиса не пропусна да се обади.

-Сори брат, ама тя те заслепява, не в това за което се представя.

-Не можеш да говориш така за човек който не познаваш, Зузи, Зейн или там какъв си...

-Хари първо укроти тая тука, пък после се занимавай с Елена! - извика ми докато изшизаше.

-А вие не ме гледайте, всички да започнат търсенето, веднага! - всички се изнизиха, остана само Мелиса. -Ти май си го търсиш.

-А теб май не те интересува толкова, колкото го изкарваш. - щях да я ударя, но се удържах.

-Ти от кога ме познаваш, че започна да знаеш какво ме интересува и какво не?

-И без да те познавам мога да кажа какъв човек си, но  нека да не започвам, защото ще си противореча с казаното преди малко! И вместо само да нареждаш, вземи и ти проучи нещо!
-Ще извърчиш от тука с бързи темпове, Мелиса! - излязох от сградата и се качих в колата. Навън валеше, беше мрачно, точно както аз се чувствах. Не помня от кога не съм се чувствал толкова гадно, шибано и не знам как да го нарека, защото тези чувства не могат да бъдат описани, а само почувствани. Буквално за няколко дни тя завладя сърцето и се настани в ума ми, момиче фурия, ураган. В тялото на жена, с душата на дете... Мога да я нарека с хиляди думи, мога да я опиша по хиляди начини, но липсата ѝ е неописуема.

ГТЕ

Часовете минаваха, звукът на часовникът тракаше и се забиваше право в мозъка ми. Кокалите ми боляха, твърдата земя, болката, чувствата, хората, Хари, всичко беше в ума ми. Ако още нещо се настани в него ще зацепи... Завлачих се по земята, за да може да стигна вратата, тялото ми се раздираше, но може би волята мо беше по-силна и някак стигнах до нея. С единствени сили започнах да тропам по нея. Но бързо се уморих и пусмах ръката си, продължих „почивката” си на пода.

-Е още ли искаш да умреш? - влезе онзи нещастник.

-А ти още ли искаш да спиш с великата Елена? - едва изрекох думите си.

-Въпросът ти ми подсказва, че си съгласна. Така ли е?

-Не ме разсмивай, който пожелае смъртта пред това мислиш ли, че ще се отметне? - ако някоя курва беше на мястото ми със сигурност вече щеше да в минала половината хора от тази къща, само и само, за да не бъде убита щеше да се унижава до безкрай но аз не, защото може би не съм като тях.

-Довечера ще бъдеш моя, със или против волята ти!
Момчета вземете и я заведете в спалнята след малко идва доктора.

-Да господине. - взеха ме и ме качиха на горния етаж, сложиха ме да легна на огромно легло и излязоха. Тялото ми се отпусна, но болката не...

Continue Reading

You'll Also Like

30.1K 2.3K 71
🪐Започната: 13/07/2021🪐 🪐Завършена: 25/02/2022🪐 ~Предварително се извинявам за всички допуснати...
79.6K 4.8K 49
Хората сме устроени така, че да възприемаме различията си, нали? 03.15.22г. - #1 in jeon 12.22.19г. - #1 in kim 12.30.19г. - #1 in taekook 01.02.20г...
421 73 30
Лъжи, вина и разбити сърца. Любовта е сложно нещо, особенно когато тръгва от една лъжа. После идва втора,трета и продължават докато истината не излез...
39.5K 1.6K 55
Ашли е тийнейджърка на 17 години. Живее единствено с баща си. Не помни майка си, защото е била едва на годинка когато тя е починала, но все пак има н...