Manyak Sevgilim

By masaldiyari

2.5M 94.2K 8K

♢İlk Hikâyem olduğu için, yazımım pek iyi sayılmaz. Bilginize!♢ "ABLAĞĞ!! VUR DEDİK ÖLDÜR DEMEDİK YAA!" diye... More

Manyak Sevgilim <3
1. Bölüm; lütfen gitme baba
2.Bölüm- Peki Ya Bu Kadın Kim??
3. BÖLÜM~Yine mi Yalnızım~
4. Bölüm; Pis sapık - Çikolata canavarı
5. Bölüm; Bu histe ne lan böyle ?
~KARAKTERLERİN ÖZELLİKLERİ~
6. Bölüm; Yok artık!
7. Bölüm; Bu ne rezillik!
8. Bölüm; Yaa ben böyle şansın..
9. Bölüm; Susman içindi ..
10. Bölüm; Seçimini yap..
11. Bölüm; Kötü Çocuk ..
12. Bölüm; Allah kahretsin..
13. Bölüm; Morluk..
14. Bölüm; Parti..
15. Bölüm; Çok özür dilerim ..
16. Bölüm; Oyun Bitti..
17. Bölüm; İtiraf..
18. Bölüm; İlk öpücük..
20. Bölüm; Tam bir rezillik..
21. Bölüm; Sürpriz..
22. Bölüm; Elektro Halay..
23. Bölüm; Gönlümün Eğlencesi..
24. Bölüm; Benimle misin ?
25. Bölüm; Anahtar..
26. Bölüm; Mavi göz..
27. Bölüm; Ne çektin bee Ceyhun!
28. Bölüm; Portakal..
29. Bölüm; Böbrek..
...
30. Bölüm; İzmir..
31. Bölüm; Git..
AÇIKLAMA
32. Bölüm; Kader..
33. Bölüm; I'M A PENCİLLLLL!!
34. Bölüm; Bar
35. Bölüm; Son
36. Bölüm; Yalanlar
Final Hakkında
37. Bölüm; Hayriye Sultan
38. Bölüm; Lanet Olası Hormonlar
39. Bölüm; Sarı Kız
40. Bölüm; Kumanda
41. Bölüm; Yanma hissi
42. Bölüm; FİNAL
Özel Bölüm 1: Kadınım.
KISA BİR KESİT
Özel Bölüm 2; Yetimhane
Son Özel Bölüm; Seni Seviyorum ❤

19. Bölüm; Sarhoş..

46.7K 1.7K 90
By masaldiyari

-MİRA'NIN AĞZINDAN-

Dudaklarımda onun o sıcacık dudaklarını hissettiğim an içim ürpermişti. Neredeyse dakikalar süren bu ateşli öpücük beni fazlasıyla etkilemeye yetmişti. Sertleşme hissettiğim an o, benden önce davranıp dudağıma uzun ve sert öpücük bırakıp geri çekildi. Anlını anlıma dayadı.

"Sen inanılmazdın Mira bu bugüne kadar aldığım en ateşli öpücüktü. Cidden harikaydın.." dedi. Hafifçe gülümsedim.. Gerçektende onun için ateşli miydi ?!

"Heyy koca adam bu benim ilk öpücüğüm!" dedim. Güldü ve dudağıma ufak bir öpücük kondurdu.. İlk öpücüğüm olmasına rağmen sanırım iyiydim.. Off ne bileyim yaa sertleşme olduğuna göre iyiydim ışte..

"Imm sana doyamıyorum Mira.. Dudaklarının tadı enfes.. Bu arada koca adamı beğendim.. Sapık lakabından çok daha iyi olduğu kesin." dedi. Sırıtışına karşılık bende onu burnundan öptüm.

"Seni seviyorum, benim koca adamım.." dedim. Oda anla yönelip ufak bir öpücük kondurdu ve sessizce fısıldadı..

"Seni seviyorum, benim manyak sevgilim" dedi. Nee manyak mı?

"Manyak?!" dedim. Tek kaşımı kaldırarak..

"Sevgilimide var.. Niye kelimeyi eksik algılıyorsun ki!" dedi. Dudaklarımı büzdüm..

"Ama ben manyak değilim ki, sevgilinim.." dedim. Yaklaşıp büzdüğüm dudaklarıma bir öpücük kondurdu..

"Heyy sen benim manyak sevgilimsin küçük hanım.. Itiraz istemiyorum.." dedi. Elimde olmadan gülümsedim..

"Peki koca adam.. Öyle olsun!" dedim. Kahkaha attı ve arabayı çalıştırdı. Yol boyunca hiç konuşmadık.. Bara vardığımızda inip kapımı açtı ve elini belime sardı. Bara baktığımda.. Hayır olamazzzz!!

"A-ama burası eski çalıştığım yer.. Aynı zamanda Cenk'ın çalıştığı yer!!" dedim. Bana doğru dönüp sırıttı.

"Birşeyi unutuyorsun.. Birde beraber uyuduğumuz ilk gece.." dedi. Haklıydı.. Evet o gece sarhoşken onunla uyumuştum..

"Evet.. Ama ya Cenk ile karşılaşırsak?" dedim. Güldü belimi dahada sıktı..

"Yanında ben varım birtanem.. Hadi çocuklar bizi bekliyor, acele edelim.." dedi. Doğru artık o yanımda bana hiçbirşey olmaz!

İçeri girdiğimizde kulağıma gelen müzik sesiyle beynim zonklamıştı.. Erkeklerin çoğu kızlarla bütünleşmişti.. Bazı kızlar ise erkekleri baştan çıkartmakla meşguldü.. Bir çocuk ise piste çıkmış acayip bir şekilde dans ediyordu.. Ne dansıydı acaba? Maymun dansı falandı herhalde!

"Bizimkiler orda bebeğim.." dedi Çağlar.. Ne bebeği yaa! Ben bebek miyim!

"Bana bebeğim deme!" dedim. Bana döndü.. Sırıtarak yüzüme baktı..

"Bebeğim.." dedi. O muhteşem sırıtışı ile.. Şeytan diyor yapış şurada dudaklarına..

"Gıcık.." dedim. Kahkaha attı.. "Şizofren.." deyince bana döndü ve kulağıma iyice yaklaştı.

"Bu söylediklerinin hesabını evde ödemek istemiyorsan susmalısın bence.." dedi. Ağzıma görünmez fermuar çektim.. Yine kahkaha attı.. Müzik olmasa herkes duyabilirdi onun kahkaha seslerini.. Çocukların masaya geldiğimizde gördüğümüz manzara;

'Buğra, bir kız ile koltuk tarzı bir şeye oturmuş, kızın bacaklarını okşuyor.. Furkan, sandalyeye oturmuş, üzerinde ise seksi bir kız var.. Berke, bir kızı duvara yaslamış yiyişiyorlar.. Ege, bir kız ile farklı (!) sandalyelere oturmuş konuşuyorlar, kız bir yandanda Ege'nin gövdesinden başlayıp aşağılara doğru elini gezdiriyor.. Can, bir kızın kıçını ellemekle meşgul.. Rüzgâr, bir adamla gülüşüyor (gay olduğunu bende yeni anladım!).. Emre ise ortalıkta yok..' manzara bu yani iğrenç!!! Iyk.. Yani Ceyhunda mı böyleydi önceden!!

"Heyy!!" diye bağırdı Ceyhun.. Herhalde yüzümü buruşturmamdan anlamıştır rahatsız olduğumu.. Ceyhun'un bağırmasıyla hepsi bizim olduğumuz yöne döndü.. "Emre nerede?" dedi Ceyhun.

Buğra üzerinde ki sürtüğü bir kenara fırlatıp; "O çoktan bir kız bulup otele gitti." dedi. OHAAAAAAA!! Bune hız yaa..

"Hımm peki ne içiyoruz.." dedi Ceyhun. Çoğunluk votka deyince votka içmeye karar verdiler.. Ceyhun bana vişne suyu aldı.. Neymiş kızlar votka içmezmiş.. Hadi bee ordan çocuk kandırıyor sanki..

"Sek mi içeceksiniz ?" dedim. Hepsi bir ağızdan evet dedi. Yuhh çarpılacaklar mallar! Resmen sek içecekler.. Yani meyvesuyunun içine karıştırmadan sade bir şekilde.. Off yaa ben ise hiç alkol almadan geçireceğim haa? Sen öyle san Ceyhun bey!!

Bir saat sonra falandı herhalde.. Ne bileyim ben! Işte biraz zaman geçti.. Ya da çokta geçmiş olabilir.. Kafam 1500 oldu laaağnn! Gizliden vişne suyuna votka kata kata onlardan dahada sarhoş oldum.. Şuan Ceyhun niye dönüyor.. Yoksa ben mi dönüyom.. Yok lan başım dönüyomuş.. Bu düşünceme kahkaha atarken tüm gözler üzerimdeydi..

"Ne bakıyonuz bee.. Ayı mı oynuyor burada.." dedim. Ayı oynar mı bee.. Ayy düşünsenize ayının oynadığını.. Halay çekiyor falan hahahahaha.. Ceyhun bana döndü.. Oda sarhoştu..

"Sende mi sarhoş oldun.. Ama nasıl?!" dedi. Kahkaha attım..

"Vişne suyuna votka koydum.." dedim. Yüzüme bön bön baktı.. "Yaa bune biçim eğlenme bee.. Hadi kalk dans edelim!" dedim.

"Sarhoşuz.." dedi. Kahkaha attım.

"Herkes öyle.. Birşey olmaz.. Hadi ama kalksana yaa!" dedim. Kalkacağı yoktu.. Kollarından çekiştirerek onu kaldırdım ve piste doğru yol aldık.. Tam kopmalık bir şarkı çalıyordu. Yess yess yesssssss.. Ceyhun'un elini bırakıp kendimi piste attım.. Müzik ile birlikte kendimi tutamayarak dans ediyordum.. Off şuan kendimi muhteşem hissediyorum.. Birden kolumda bir el hissettim.. Off Ceyhun bir rahat bırakmadın yaa..

"Gidiyoruz Mira!!" dedi. Kolumu ellerinin arasından çektim.. Tekrar kendimi müzik ile başbaşa bırakacaktım ki beni kucağına alıp lavaboya götürdü.. Yüzümü yıkadı.. Daha sonra midemde bir baskı hissettim ve kustum.. Iyk iğrenç.. Ben kustuktan sonra tekrar yüzümü yıkadı ve beni tekrar kucağına alıp bardan çıkarttı. Arabaya zorla bindirdi ve emniyet kemerimi taktı..

"Nereye gidiyoruz?!" dedim.

"Mira ikimizde feci sarhoşuz.. Ben bu haldeyken barda duramayız ve sen bu haldeyken evede gidemeyiz?"dedi. Kahkaha attım..

"Neden?" dedim. Yüzüme baktı ve tekrar konuştu..

"Ben bu haldeyken barda kalırsak seni koruyamayabilirim.. Eğer sen bu haldeyken eve gidersek ablam beni gebertir.. Bu yüzden bir çare arıyorum.." dedi. Otele gitmek mantıklıydı.

"Hmm otele gidelim o zaman." dedim ve elimde olmadan yine kahkaha attım.

"Mantıklı!" dedi ve sırıttı.. Yine kahkaha attım..

-CEYHUN'UN AĞZINDAN-

Otele gitmek mantıklıydı..

"Mantıklı!" dedim. Kahkaha attı. Off her bir boka kahkaha atıyor.. Feci sarhoş olmuş, belli.. Diyene bak bende öyleydim.. Ama böyle saçmalamıyordum.. Arabayı çalıştıracaktım. Hemen emniyet kemerimi taktım.. Sonra uzanıp Mira'nın kemerini takacaktım ki dudaklarıma yapıştı.. Ahh Allah'ım tutamayacağım kendimi..

«Kızlar size tavsiyem.. Sakın bir erkek ile bir bara gidip bu kadar içmeyin, helede o içtiğiniz votka ise arkanıza bakmadan kaçın ve asla otele gitmeyin heran herşey olabilir.. Haa birde arabada erkeğin emniyet kemerini takmasına izin vermeyin.. Böyle birşey yaşamadım ama düşününce neler olacağını tahmin etmek zor değil.. Size yazar tavsiyesi.. Hadi bakalım hikâyeye devam :D»

~Sabah~

-MİRA'NIN AĞZINDAN-

Sabah gözlerimi açtığımda etrafa bakındım.. Burasıda neresi bee.. Yan tarafa dönünce Ceyhun yanımdaydı ve tişörtü yoktu.. Bir dakika ne oluyor yaa! Burası.. Evet evet.. OTEL ODASI!! Ceyhun ise yarı çıplak.. Düne dâir hiçbirşey hatırlamıyorum.. Neler olduğu hakkında hiçbir fikrim yok.. Hemen küçük bir çığlıkla yataktan çıktım.. Ceyhun yerinden sıçradı ve bana soğuk gözlerle baktı..

"Ne oldu ? İyi misin Mira?" dedi. Gözlerimi kırpıştırdım.

"D-dün gece neler oldu?!" dedim. Tekrar soğuk soğuk baktı.

"Bunun için mi çığlık attın sen! Merak etme aramızda hiçbir şey geçmedi.. Ama olabilirdi.." dedi. Nasıl yani ?

"Neler oldu ki dün?!" dedim. Güldü..

"Anlatayım mı? Emin misin?!" dedi. Ayy ne olmuş olabilir ki!

"Eminim.. HADİİİ!" dedim. Yüzüme dikkatlice baktıktan sonra anlatmaya başladı.

"Dün barda içtikten sonra benide piste çıkarttın.. Sonra kendini bırakıp iğrenç bir şekilde dans ettin.. Bende sarhoştum ama herşeyi çok net hatırlıyorum.. Hah sonra seni dans pistinden çıkartıp tuvalete götürdüm.. İlk orada kustun.. Sonra bardan çıkarttım seni.. Arabaya bindik ve emniyet kemerini takacakken yakamdan tutup dudaklarıma yapıştın.. Daha sonra öpücük iyice alevlenmişken beni ittirdin ve arabaya kustun.. Sonra otele geldik.. Ayakkabılarını fırlatıp kucağıma oturdun.. Dudaklarıma yapıştın.. Gömleğimin düğmelerini açtın ve biranda çıkartıp yere attın.. Neredeyse kendimi tutamayacaktım ki ağzını tutarak tuvalete koştun ve kustun.. Yani az kalsın tecavüze uğruyordum ki kustun ve uyuduk.." dedi. OHAAAAAAA!! Nasıl yaa!

"Ciddi misin sen?" dedim. Kahkaha attı ve olumlu yönde başını salladı.. Off rezil oldum yaa!

"Hah birde durmadan kahkaha atıp durdun.." dedi. Ahh daha ne kadar rezil edecek beni yaa!

"Aman bir daha ağzıma alkol dahi sürmem!" dedim. Kahkaha attı ve kolumdan tutup ayağa kaldırdı. Eline çantamı aldı.. Dün fırlattığım ayakkabılarımı giydim.. Hemen beni restauranta indirdi.. Off kolumu morartacak yaa!

Yarım saat oldu.. Restaurantta yemeğimizi yedik ve şuan evdeyiz.. Sarı elbisemi üzerimden çıkartıp dar kot ve pembe sade bir tişört giyindim.. Makyajımı tazeleyip konverslerimi giyindikten sonra odamdan çıktım. Ceyhunda hazırdı hemen arabaya bindik. Okula gidecektik.. Geç kaldık ama yinede gideceğiz..

Okulun içine girdiğimizde ben koştura koştura sınıfa yol aldım.. Sınıfa girdiğimizde hoca "çıkabilirsiniz!" dedi. Olsun sonuçta diğer dersleri kaçırmadım..

Son dersteydik.. Off acayip uykum gelmişti.. Abi bune yaa gözümden uyku akıyor. Ben 'Abi bune yaa' mı dedim az önce? Allah kahretsin gittikçe Ceyhun'a benziyorum..

Hoca'nın "Çıkabilirsiniz çocuklar" demesi ile kendimi özgür bırakılan mahkum gibi hissettim. Kitaplarımı elime aldım ve tam kapıdan çıkacaktım ki sınıfta tek başıma kaldığımı farkettim.. Ama peki ya bizimkiler nereye kayboldu.. Ceyhun zaten dersin başından beri yok! Yoksa Cenk ile kavga mı ettiler? Aman Allah'ım hemen bahçeye gitmeliyim..

Bahçeye vardığımda herkes bir yöne odaklanmış ve çember şeklini almıştı.. Oluşturulan çemberin arasından geçerken Ceyhun'un konuştuğunu farkettim.. Birden telefonum çaldı.. Arayan Ege'ydi..

"Alo!"

"Efendim Ege!"

"Acil bahçeye gel!"

"Bahçedeyim zaten!"

"O zaman Ceyhun'un yanına gel!" dedi. Yüzüne kapattım ve insanların arasından geçerek Ceyhun'a ulaştım..

"Buraya gel Mira!" dedi Ceyhun. Beni farkeder farketmez.. Ona doğru ilerledim..

"Size itiraf etmem gereken birşey var!" dedi ve elimi tuttu.. Yoksa tahmin ettiğim şey mi ? Eee herhalde yoksa halay çekecek halimiz yokya..

"Biz kuzen değiliz.. Biz aynı evi paylaşmak zorunda kalan iki düşman gibi birşeydik.. Ama artık birbirimizin kalbinde taht kurmuş iki aşığız.." dedi. Gözlerim doldu.. Ahh benim ormantiğim romantik mi olmuş? Oyş yerim ben onu!

"Mira burada tüm herkesin önünde söylüyorum.. Seni seviyorum.. Benimle çıkar mısın?!" dedi. OHAAAAAAA çok tatlı lan yerim! Demekki öyle kuru kuruya sevgili olmayacağımızı anlamış böyle romantik düşüncelere kapılmış.. Aşkım yaa! Biranda tüm gözlerin benim üzerimde olduğunu farkettim.. Herkes benden bir yanıt bekliyordu..

"Eveeeet!" dedim. Kucağına aldı beni ve döndürmeye başladı.. Sonra durduğumuzda farkında değildim ama öpüşüyormuşuz!! Herkesın önünde!! OHAAAAAAA ÇOOOK AYIP AMA!!

Selamlar ;) Nasılsınız ? Valla ben çok kötüyüm ama yinede sizin için yazdım.. Umarım beğenirsiniz.. Sınır 8 vote 4 yorum.. Oy ve yorumlarınızı bekliyorum.. Öptüm sizi :*

Continue Reading

You'll Also Like

1.5K 1.1K 17
Kırılmış bir kalp en büyük intikamın fitilini ateşler. Unutmayın her hatanın bir bedeli, her suçun bir cezası vardır... Wattpad de ki Medusa'nın Gözl...
800 524 11
Öldürmeyen acı güçlendirir sözünün şekil A'sıyım. Belki ortak yaşadıklarımız belki de benim yaşayıp sizin yaşamadığınız şeyler var tek bildiğim her y...
439K 24.8K 47
Siz: Selamünaleyküm beyefendi Hayırlı Doktor Kısmet: Aleykümselam, kimsiniz? Siz: Teravihte annenizin numaranızı verip, doktor oğlum diye övdüğü kişi...