Legjobbb Barátbol Szerelem [B...

By lovas111

15.5K 620 52

Egy fiattal magyar lány egy kevés időre beleszerett a híres jacob sartoriusba. Ám ködös időszak veszi kezdet... More

szereplők
Bárcsak
Meglepi
Baleset
Szerelem a levegöben
I'm sad
Békülés, vagy mégsem?
Meglepik.
Bff
Irány haza
Köszönöm!
Viszlát...
háttérképek.
nem. rész
Szülinap
25 tény
hírrrr
turné 1.
turné 2.
turné 3.
köszönöm
turné 4.
turné 5.
Turné 6.
Városnap
Why me?
ezt nagyon megbánod!
jacob a napjainkban...
thank you guys!
Miért csinálod ezt???
sorry
bejelentő
szereplők 2.
szomszédok
pizsipartiiiii
dul a láv
összetört szívek
♡új sztori♡
Új sztori 2.

költözés

310 11 0
By lovas111

Sziasztok. Lara vagyok. Ezt gondolom tudjátok ugyanis 1 éve vagyok magcon tag. Ezt inkább tegyük félre. Mesélek a mostani életemről. Jacobbal kibékültem tök jóbba vagyok vele de már nem ugy szerettem. Johnny és Lauren maradtak a legjobb barátaim. Cameron és nash a potbátyusom. És kaptam egy új lovat, táncost. A tournak vége. Viszont a szüleim máshol kaptak munkát,jóóó messze... Torontoba. 1 hét és megyünk. Addig minden szabadidőm egyetlen magyar barátommal töltöm jacobal. Mert minden barátom kiközösitet a hírnév miatt. Mindegy is hagyuk abba a kis "őnéletrajzot,, és térjünk vissza a sztorira. Reggel madárcsiripelésre keltem, ja bocs nem. Az volt az ébresztőm hogy drága rolfim leboritott egy pohár hideg vizzel.
- Rolf jacob sartorius! Te mi a jó istent csinálsz??!! Síkítoztam.
- Ja, csak gondoltam szerzek neked egy jó reggelt. Röhögöt tovább. Aha nem fog igy röhögni ha átöltözök. Felvettem az itthoni ruhám. Aztán megkerestem jacobot. Épp a nappalink kelős közepén kirakosozot és soy luna dalokat énekelt. WTF?  Soha nem fogom megérteni. Inkább kihasználtam az alkalmat. Besurrantam a konyhábba és fogtam egy tójást majd jac mőge surantam és BUMM! Jacob felyén landolt a tojgli folyékony formába.
- Én montam h viszakapod! Röhögve ugrottam a hátára de ő neki könyü voltam. Felált velem a hátán és RUHÁSTOL bele dobott a kertben álló medencébe. De én nem hagytam. Huztam magamal.
- Najó, inkább száritkozunk meg és nézzünk filmet. Ez az utsó napod itt. Komorodott el jacob.
- Oké. Válaszoltam szükszavuan. Egyetlen boldogságom h johnny és lauren is torontoba él. Csináltunk popcornt majd bevágotunk a tv elé és filmeztünk. Aztán segített összepakolni. Majd hazament. Én is fáradtan döltem az ágyamba,könnyes szemekel ugyanis tutdam hogy hajjnali 5-kor már a reptéren foggok várni.

                     《♡~reggel~♡》
Hajnali 4-kor kelni milyen érzés? Mondthatom marha "jó,, föleg ha éjfélig forkolodsz. Felvettem egy egyszerű ruhát.

Majd ittam egy kakaot reggeliztem stb. Aztán kocsiba bepakultunk és indultunk is. A repülöúton nem történt semmi ugyhogy ugorjuk át. A házunk egy óriási palotához hasonlítot. Bementünk és én csak mégjobban meglepődtem.
- Nézd meg a szobád kicsim. Addig mi be pakolunk. Kiabálta anya a kocsibol. Igy is tettem. Csodálatos a szobám. Több órát szenvedtem vele de megérte az eredmény.



Continue Reading

You'll Also Like

2.4K 402 12
Carlos Sainz átigazol 2025-től a Willams Racing-hez ahol a vezető James Volwes. James jó benyomást akar tenni és elhívja magukhoz egy családi vacsorá...
4K 340 19
-Most őt minek kellett meghívni?-idegesen nézett a nővérére, aki viszont értetlen arccal nézett vissza rá. -Talán mert Balázs gyerekkori legjobb bará...
30.4K 1K 50
𝐀 𝐡𝐢́𝐫𝐞𝐬 𝐇𝐚𝐫𝐫𝐲 𝐏𝐨𝐭𝐭𝐞𝐫...𝐭𝐞 𝐢𝐬 𝐢𝐬𝐦𝐞𝐫𝐞𝐝 𝐢𝐠𝐚𝐳? 𝐃𝐞 𝐡𝐚𝐥𝐥𝐨𝐭𝐭𝐚́𝐥 𝐦𝐚́𝐫 𝐚 𝐭𝐞𝐬𝐭𝐯𝐞́𝐫𝐞́𝐫𝐨̋𝐥 𝐄𝐯𝐢𝐞 𝐏...
9.5K 185 8
Szoboszlai Dominik. Még a nevét is utáltam kimondani. Persze nem mondhattam meg Kloppnak, hogy ne szerződtesse Dominikot, hiszen a szavam jelen esetb...