ZAYN'S aNd Rose'S🌹

By LostlnZayn

56.7K 4K 2.3K

Hayallerimde beliren güllere benziyordu ya da onlarca tehdit savurarak aldığım hapların verdiği mutluluğa. Am... More

unexpected quess
probably
ZAYN's favorite platonic
physco platonic
Zoe's masterpiece
what the f
learning box w/Zayn
laughing eyes just like me
stupid rumour is caused a lot of things
new communication ways with/Z
just a friend
big trouble clouds
play my hair so im gonna fall a sleep easily
you'll be my little dead worrior ninja
monster the dancing bananas
shaleen is on the stage again
unexpected cooperation from Arilyne and Louis
unexpected feelings that the girl emposing my heart
that night we slept under the million of stars
fight and kiss each other hardly
not a lovely couple as much as like others
jealousy about him
do you think i care?
show 'em that you are the best one
stolen happiness and roses that ı dreamed
truths behind the feelings
bitter end
new beginnings of a new era
confusing feelings
ı can't have this
on the verge of bad decisions
renaissance of Arilyne
this is what happened when you're gone
actual truth behind the scenes
feelings beyond her
bitchy games behind Zayn
play hard regret late
finding new ways
reveals of the truths
some woman that you broke her heart
after a long time
confused hearts and feelings
where have you been
melted icebergs
that's how it ends

more and more dangreous for the advancing time

1.7K 125 41
By LostlnZayn

"Dönemin ortasında yeni bir okula gelmek berbat bir şey." Broke'dan aldığım defterin sayfalarını boş boş çevirerek söylenmeye başladığımda, Zayn ben ne zaman konuşmaya başlasam yaptığı gibi dinlediği müziğin sesini arttırdı.

Beni çıldırtıyordu. Okulda da, evde de. Sürekli benimle uğraşıyor laf sokuyor ve yanında dolanan Kuyruk Zoe'un sivri bakışlarının sürekli bana saplanmasına sebep oluyordu.

Açıkçasını söylemek gerekirse o kızdan korkuyordum. Broke bana onun hakkında oldukça fazla ürkütücü şey-muhtemelen bunu onu Zayn hakkında biraz da olsa az darlamam için yapmıştı.- anlatmıştı.

"Siktiğimin edebiyat dersi zaten baş ağrıtıyor ve siktiğimin müzik zevkine katlanamıyorum!" kitabı yere fırlatarak ona döndüğümde sadece bakışlarını bana çevirip bir kaç dakika yüzümü inceledi ve sonra beni yine umursamayıp önündeki dergiye geri döndü.

Sınavlarım başlayacaktı, buranın ders işleyiş biçimine alışamamıştım.

Sinirle oturduğum yerden kalkıp onun yatağına doğru ilerlemeye başladım. "Sana bir şey diyorsam beni umursamak zorundasın!" telefonunu alıp müziği kapattıktan sonra önüne fırlattım.  "Hadi ya." benimle konuşurken üzerine takındığı alaycı ifade yeniden ses tonuna yansıdığında sırtını yatak başlığına yasladı.

"Ders çalışıyorum ve eğer bu boktan müzikleri dinlemeye devam edeceksen başka bir yere git."

"Tamam." kaşlarımı havaya kaldırıp bir adım geriden onu incelemeye başladığımda bacaklarını ileriye doğru uzattı.

Bu kadar kolay uzlaşmasına şaşırmış bir halde koltuğa tekrar geçtiğimde odada yankılanan müzik gözlerimi devirirken derin bir nefes almama sebep oldu.

*

"Bütün sınavlardan kalacağıma neredeyse şimdiden eminim." dedim Trisha bana okulun nasıl gittiğini sorduğunda ve bu Zayn'in garip  bir ses çıkararak belki de ilk kez gülmesini görmeme sebep oldu da, çocuk tüm sinir bozuculuğuna rağmen resmen ışıldıyordu.

İnkar edecek değildim gerekli unsurlar kaldırıldığında, yani Zayn'in bana karşı takındığı 3, 5 yada 8. karakteri ortadan kalktığında etkilenmem kaçınılmaz olan birisiydi ama tüm unsurlar ele alınınca içimi sadece ona duyduğum nefret kaplıyordu.

Onunda bana bakınca gördüğünün sadece bu olduğundan emin olduğum için kendimi kötü hissetmiyordum ama eğer ben ondan nefret etmeme rağmen bana iyi davransaydı vicdan azabı çekerdim.

"Okula geç kalacağız hızlı olsan iyi olur." dedi karnını doyurup masadan kalktıktan sonra.

Henüz.sadece.bir.dilim.peynir.yemiştim.

Sürekli böyle yapması beni sinirlendiriyordu ancak kısa bir süre önce sinirimi ona belli edip karşılık vermemin onu sadece eğlendirdiğini fark etmiştim.

Yani, bir baksanıza. Beni resmen siklemiyordu ve neredeyse nefes almamla bile alay edebilecek bir yapıdaydı.

"Okulda daha dikkatli ol." dedi ben evden çıkar çıkmaz tehditkar ses tonunu takınırken. "O amele arkadaşına falan da sakın bir şeyler söyleyeyim deme."

"Onun hakkında düzgün konuş."

"Kiminle nasıl konuşacağımı sana soracak değilim. Sonuçlarına katlanmak istemiyorsan dediklerimi ciddiye alsan iyi olur."

"Ciddiye alacağım son kişi bile değilsin. Kendini buranın ağası falan sanıyorsan bir an önce bu düşünceden kurtulsan iyi olur çünkü kimsenin seninle aynı evde kalmamı siklediği falan yok." kaşlarını ilgiyle kaldırıp beni gerçekten dinlemeye başladığında aptalca konuştuğumu biliyordum çünkü, mantıklı konuşmalarımın hiçbirini dinlemiyor, bir şeyler saçmalamaya başladığımda ise sanki dünyadaki en önemli şeyi ona anlatıyormuşum gibi bir ilgiyle bana bakıyordu.

"Ve sen bu kanıya vardın çünkü?" cebindeki sigarasını çıkarıp kıvrılan kısmını ince parmaklarının arasında yuvarlayarak düzeltti.

Ona cevap vermedim. Çünkü kanıya vardığım falan yoktu. O an canım onu söylemek istemişti.

Bu yüzden sadece umursamaz olduğunu düşündüğüm bir şekilde omuz silkip bakışlarımı karşıya çevirdim.

Bu kendini havalı gösterdiğini sandığı uyuz davranışları bende onu öldürme isteği uyandırıyordu ama bir yandan da ondan deli gibi korkmamı sağlayan bir yüzü olduğunu bilmek beni endişelendiriyordu.

Burada neden herkesin onu tanıdığını henüz bilmesemde bunu öğrenmek istiyordum.

Nedense onunla ilgili çok fazla şey merak ediyordum ve Broke kesinlikle bildiklerini bana anlatmamakta ısrarcıydı.

"Birkaç gündür başına hiç bela almaman beni şaşırtıyor." dedi ondan hiç beklenmedik bir şekilde benimle kendi isteğiyle iletişim kurarak.

"Hep Broke'la takıldığım için kimse beni rahatsız etmiyor. Bu yüzden rahatım." ve böyle devam etmesini umuyordum çünkü geldiğim ilk bir kaç gün benim için kabus gibi geçmişti.

"Yada belki de artık okulda ki yeni kız olmadığım için."

"Aslında hala okuldaki yeni kızsın üzerinden biraz zaman geçmesi seni bu etiketten kurtarmaz." kaşlarını kaldırarak bana baktığında okuldan içeri girmiştik ve Zoe, uyuşturucunun kokusunu almış bir K-9 köpeği gibi bakışlarını saniyesinde buraya doğru çevirdi.

Bu kız beni deli gibi ürkütüyor ve buraya doğru geliyordu.

"K-9 geliyor. Görüşürüz." hızla bir şeyler saçmalayıp yanından ayrılarak sınıfıma ilerledim. İlk dersim Broke'la ortak değildi. Bu yüzden onu tenefüste bulabileceğimi düşünerek ortalardaki yerime oturdum.

Kendimi, büyük bir hata yaparak yabancı dil için seçtiğim Almanca dersinden dışarı zorla atabildiğimde Broke'u bulmak için okula ilerledim ve onu kantinde bulmak beni hiç mi hiç şaşırtmadı ama yanında tanımadığım birkaç kişi daha vardı.

Yeni insanlarla tanışmak beni her zaman için geriyordu. Bu yüzden yanlarına gidip gitmemek arasında kalırken Broke beni görerek 'orada bir mal gibi dikilerek ne yapıyorsun?' bakışı attı. Yavaş adımlarla yanlarına ilerliyorken Broke sandalyesinden uzanıp kolumu kavradı ve hızlı adımlarla yanına gitmeme sebep oldu.

Alnında derin bir dikiş izi olan çocuk beni kaşlarını çatarak süzerken Broke'un yanına daha fazla iliştim. "Çocuklar, bu Arilyne." mırıldandı hepsinin yüzünde bakışlarını gezdirerek.

Onlara oldukça gergin bir gülümseme gönderdiğimde Broke hepsinin ismini sırayla söyleyerek beni onlarla tanıştırdı. İçlerinde sadece 1 tane kız vardı ve o da sanırım dikiş izli çocuğun sevgilisiydi.

"Seni daha önce hiç görmemiştim." dedi yanlış hatırlamıyorsam ismi Raw olan çocuk.

"Geleli birkaç hafta oluyor." diye mırıldanırken sadece sıcakkanlı olup benimle sohbet etmeye çalıştığını kendime hatırlıyordum ama ses tonu insanı strese sokan cinstendi.

"Bu kadar gerilmene gerek yok seni yemeyiz." yüzünde anlayışlı bir gülümseme oluşurken ne zamandır tuttuğumu bilmediğim nefesimi dışarı bıraktım. "Sizle bir alakası yok sadece yeni insanlarla tanışmak biraz gergin hissettiriyor."

"Bir de Pheobe'un attığı bakışlar olmalı." diyerek arkadaşını uyardığında Pheobe gözlerini devirdi. "Sadece onu birkaç kez Zayn'in yanında dolanırken gördüm. Hemen ısınmamı beklemeyin."

Kimsenin kimseye ısınması falan gerekmiyordu zaten gerizekalı.

Bu okuldaki tüm kızlar uyuzun tekiydi. "Kantine gidiyorum bir şey isteyen var mı?" diye mırıldandım tamamen nezaketen. Çünkü haftanın yarısına bile gelmemişken bu hafta için kendime ayırdığım paranın yarasından fazlasını harcamıştım ve sadece 20 sterlinim kalmıştı.

"Hayır."  başımı sallayarak onları onaylarken derin bir nefes alıp ilerlemeye başladım. 

Hiçbirini sevmemiştim ve Broke'la beni birileriyle tanıştırmaması konusunda konuşmam gerekliydi sanırım.

Bisküvi ve diğer abur cuburların durduğu yerin önüne gelip bakınmaya başladığımda yanımda bir beden daha hissettim ama dönüp bakma gereği duymadım.

"Kısa sürede alışmışsın gibi gözüküyor," dedi ben benimle bugün ikinci kez konuşmasına bile şaşırmış bir halde suratına bakıyorken. "Evet, sayılır." gözlerimi ela gözlerinde gezdirirken o benim suratıma bile bakmadan kantinden kendine bir şeyler almaya devam ediyordu.

"Sürekli yanlış şeyleri yapma eğilimin var." kaşlarım hafifçe çatılırken bende tıpkı onun gibi yememe imkan bile olmayan yemeklerden uzak bir yere baktım.

"Ne demek istiyorsun?"

"Takılmaya çalıştığın arkadaş grubundan bahsediyorum, onlardan uzak dursan iyi olur." kısa ve anlamsız sohbetinin ardından aldığı bir sürü şeyle yanımdan uzaklaştı, ne demek istiyordu bu?

Okulda onunla konuşmamamı istiyordu bende bunu yaparak kendime başka arkadaşlar ediniyordum ve o da buna karışabileceğini mi sanıyordu? Hah.

Aldığım şekerlemenin parasını bırakıp kantinden uzaklaşacağım sırada tezgahın arkasında duran kadın bana engel olarak korkutucu gözleriyle bana baktı.

"Bir sorun mu var?

"Evet, az önce ki arkadaşın aldıklarının parasını vermedi." tenine göre fazla beyaz olan dişleri dikkatimi fazlasıyla çekerken bu okulda daha fazla problem haline gelmemem gerektiğini düşünerek Zayn'e söverken kadına bir 20'lik uzattım.

Üstünü bana vermeyeceği kesinlikle belli olduğu için derin nefesler eşliğinde Zayn'in gittiği yerden çıktım ve onu yine sigara içerken buldum.

"Bana 20 sterlin borçlusun." ben sinirle suratına bakıyorken bir yüzsüz gibi elinde ki çikolatayı bana uzattı ama vermeyeceğı suratındaki alaycı ifadeden belliydi. "Çekinme, kendi malınmış gibi yiyebilirsin." ben ona hala aynı bakışları atmaya devam ediyorken çikolatayı yiyeceğini anladığımda elinden aldım.

Sonuçta hepsinin parasını ben vermiştim ve ne koparsam kârdı. 

"Alman için söylemedim," çikolatayı benden geri alıp yemeye başladığında kollarımı göğsümde birleştirdim. "20 sterlinimi ver başka param yok."

"İnan bana ben dahil bu okuldaki kimse sende para olmadığına inanmaz." bitirdiği çikolatanın çöpünü yere atarken benimle konuşurken izmariti yarıya gelmiş sigarayı söndürdü. "Paketimde ki son sigara senin yüzünden hiç oldu. Bana bir paket sigara borçlusun."  söndürdüğü sigarayı üzerime doğru attığında yan tarafına doğru kaçtım ama bu birine çarpmama sebep oldu.

"Yavaş ol." kız bana ürkütücü buz mavisi gözleriyle bakıp omzuma çarparak Zayn'in yanına oturduğunda Zayn eğleniyor gibiydi.

"Orada olduğunu görmedim." kaşlarımı çatıp ona bakmayı sürdürdüğümde başını Zayn'e doğru çevirdi. "Kim bu sünepe?"

Sünepe mi? O bana sünepe mi demişti?

"Bilmiyorum okula yeni falan gelmiş galiba." Zayn sanki benimle hiçbir alakası yokmuş gibi konuştuğunda kız inanmamışcasına onu süzdü. "Sabah bunu seninle birlikte gelirken görmüşler,"

"Sabah da bir alakamız yok dedim, Zoe. Bana hesap mı soruyorsun?" Zayn'in attığı bakışlar benim bile ürkmemi sağlarken kız yutkundu. "Hayır, ben sadece-"

"Sadece kapa çeneni tamam mı? Üzerimde hüküm sürebileceğini falan sanma."

"Kız arkadaşına karşı böyle konuşma." sadece nabız yoklamak ve aralarında ki ilişkiyi tam anlamıyla anlamak için konuştuğumda ters bakışlarının hedefi ben oldum, Zayn derin bir nefes alırken Zoe konuştu. "Ben onun kız arkadaşı değilim ama yinede ondan uzak durarak canını güvende tutmuş olursun."

Gözlerimi devirirken Zayn'in ayağının dibinde duran gazozu aldım. "20 sterlini karşılamaz ama bunu seninle görüşeceğim, Zayn Malik."

Continue Reading

You'll Also Like

193K 9.4K 129
GECE, güçlü bir kadın hikayemde.. Peki neden güçlü? Çünkü bende bir kadınım. Hatta çoğunuzdan yaşça çok büyük bir kadınım.. Çünkü ben güçlü kadınları...
2.5K 397 51
"Bazen bazı şeylere üç nokta bırakmak gerekir. Ben hayata üç nokta bıraktım... Devrik bir kelimenin cümle kargaşası oldum hep. Beni devrik kalmış cüm...
MAHKUM By yağmur

Mystery / Thriller

1.8M 97.9K 31
Azılı bir suçlu. Masum bir doktor. Ve bu onların aşka düşüş hikâyesi. (01.08.2019)
6.1K 3.4K 30
''Nereye baksam yalan, kime güvensem ihanet! Ben Arsen HÜRŞAH. Tıpkı ünlü başkomiser Agâh HÜRŞAH aynı zamanda benim babam gibi...