You Don't Own Me!

By dayanadd7

194K 8.2K 539

Специални благодарности на ---cassiopeia---, за инициативата да редактира историята. (в процес) Джейк богат... More

Глава 1 + Пролог
Глава 2
Глава 3
Глава 4
Глава 5
Глава 6
Глава 7
Глава 8
Глава 9
Глава 10
Глава 11
Глава 12
Глава 13
Глава 14
Глава 15
Глава 16
Глава 17
Глава 18
Глава 19
Глава 20
Глава 21
Глава 22
Глава 23
Глава 24
Глава 25
Глава 26
Глава 27
Глава 28
Глава 29
Глава 30
Глава 31
Глава 32
Глава 33
Глава 34
Глава 35
Глава 37
Глава 38
Глава 39
Глава 40
Важно!

Глава 36

3.2K 147 10
By dayanadd7

-Мразя го , мразя..-Кристина крачеше нервно назад-напред.- Коледа, що за Коледа празнуваме пак...Винаги ще успее да съсипе всичко. Проклинам деня в който го срещнах...--Неусъзнателно бе започнала да крещи.

-Майче, спокойно, плашиш детето така..-намеси си майка й , която утешаваше разплаканата Алисън..

-Той трябваше да си плати за всичко, тази вечер...-Намеси се и Алекс. Но Кристина я погледна очудено.

-Ти шегуваш ли се, не разбра ли не можем да го победим, не видяли не можахме да го склоним, та той не ни повярва, какво да говорим за друго...-Изпуфтя тя и седна нервно на дивана.

-Дали е разбрал, вече? -попита по спокойно Алекс.

-За кое ?

-За Алисън!

-Не мисля...-обнадеждено и отвърна.

-Дано си права ..

●●●
-Мери, Мери, моля те почакай, нека ти обесня...-Тичаше след нея и се опитваше да говорят, но тя не искаше да го чуе.-Моля те спри, нека ти обесня, не е това което изглежда...-Тя се обърна рязко и го погледна кръвнишки.

-Не е това което изглежда? Ти шегуваш ли се? Чукал си две лесбийки..

-Не са такива..

-Бил си с едната ,а с другата си изневерявал. Изнасилвал си, заплашвал си, биел си. Що за лъжец си Джейк? И с мен ли щеше да постъпиш така?

-Не разбира се..Чуй скъпа, обичам те , моля те нека ти обесня..

-Не Джейк не искам да слушам, тръгвам си и ако ме доближиш ще подам жалба в съда кълна се... -заплаши го тя и взе куфара си.

-Мери, моля те...-опита се да я хване за ръцете но тя рязко се дръпна.

-По дяволите остави ме..Не ме докосвай.. Мразя те Джейк , и теб и лъжите ти...-Джейк се закова на място...Същите думи , които преди време Кристина му бе казала.. Пак всичко се повтаряше, пак това беше края..

Той направи път на Мери и тя го подмина, като на излизане силно блъсна входната врата...

За пореден път Джейк страдаше заради грешките си, но този път, нямаше да избяга, нямаше да се скрие, имаше сметки за уреждани и с Александра и с Кристина...
Стиснал юмруци и зъби се качи в стаята си..

Всичко вътре миришеше на Мери, сълза се стече по едното му око...Въпреки че не я обичаше , толкова колкото обичаше Кристина, тя бе важна част от живота му и това , че я изгуби го караше да го боли..

Вгледа се в огледалото , но в образа си не видя себе си,ядосано хвана вазата , която седеше на масичката до него и я заби в стената.

Тя се счупи на хиляди пърченца, а водата се разпиля навсякъде..

"Мразя те , теб и лъжите ти Джейк...."-Тези думи се въртяха в главата му пак и пак и пак...

-Стигаа-извика той и започна да разхвърля и чупи всичко в стаята си. -Стига вече, стига...-падна на колене и зарида-Стига писна ми все да съм губещ, никой ли няма да се опита да разбере как се чувствам аз..Аз..-А това което чувстваше той бе сама и единствено огромна болка й вина..

Поседя известно време седнал на земята, като нечии образ изникна в съзнанието му..

-Алисън..--прошепна тихо в тишината-О Алисън...

●●●
Кристина седеше надвесена над малката Али.

Толкова и се искаше да можеше да върне времето назад. Да беше майката ,която трябваше да бъде, да не я беше страх, да беше поела отговорността, но сега всичко щеше да се промени....

Някой почука по вратата.
Кой ли беше толкова късно?
Нямаше как да са майка й или Алекс, бяха отишле на гости, сигурно е Лидия.

Кристина се изправи и постави детето в кошарата му.

-Ей сега мама ще дойде, съкровище ..-усмихваше й се сладко, а Криси я штипна по бузката.

На бързо прекоси разстоянието от стаята си до входната врата. Тя постави длан на бравата и я натисна...

-Здравей, Кристина!- усмихнатия Джейк стоеше на среща й.

-Нямаш работа тук, върви си..-понечи да затвори вратата но не успя, защото той постави крак пред нея.

-Щом ме каниш ще вляза!-Бутна я леко и прекоси прага.

-Какво искаш от мен Джейк? -погледна го остро ,а Джейк се изсмя, което провокира неудомление от страна на Криси.

-Да поговорим, "любов". Доста неща има да си изясним, все пак минаха 3 години.-Но преди да каже каквото и да било се чу оглушителен писък от страна на Алисън. Кристина погледна първо към стаята си след това към Джейк пое си въздух и заговори.

-По добре си върви, няма какво да говоря с теб, снощи ти казах всичко , което имах да ти казвам!-Дъщеря им все така плачеше а сърцето на Криси се бе свило. Горкото създание сигурно го бе страх да стои само..

-Не , не мисля..-Джейк тръгна право към стаята на Кристина, решителен , устремен, силен..

-Къде отиваш? Нямаш работа там!-опитваше се да го спре , но той не я чуваше..

Джейк натисна дръжката и влезе в стаята където стоеше детето само.

-Ще говорим за това , и че скри , че Алисън е моя дъщеря!-очите му блеснаха, както и тези на Кристина. -Мое дете е нали?

Тя започна да се смее и ръкопляска, което обърка Джейк.

-Браво, Джейк, Браво , само това ли успя да измислиш? Признавам си та ти можеш да напишеш сценарий..-подмина го и взе детето на ръце-Шшшш тихо миличка. -Тя го погледна в сините очи, които в този момент бяха празни.

-Ти си лъжкиня Кристина ...-изръмжа сладура.

-Лъжкиня, аз? Не не мисля, лъжеца си ти Джейк, и никой друг..

-Каква игра играеш, и защо я играеш? Какво печелиш с този фарс? "Осиновено дете, връзка любовна с най-големия ти враг"-доближи се максимално до нея , като дъха му се разля по лицето й.-Кажи, какво целиш?

-Нищо, ти не можеш да приемеш истината, че аз съм продължила, а ти не...-изстреля това в опит да се защити и да смекчи пламналия огън между тях , но ови не успя..

-Какво? Ти чуваш ли се?-повиши тон, а Криси го стрелна с поглед.

-Не ми крещи, плашиш я.

-Толкова си жалка...

-Истината боли нали.

-Коя истина Кристина, защото аз виждам само лъжи, и най-голямата си ти!-погледите им се срещнаха, в тях се четеше само едно -ярост!

-Защо не вървиш при женичката си и не ме оставиш да си живея живота, на спокойствие.-При споменаването на Мери, Джейк помръкна и отслаби стисналата си челюст от яд. -Ооо да не би да те е оставила?-Кристина наля още сол в раната.-Толкова съжалявам-постави едната си ръка на рамото му и направи тъжна гримаса след което се засмя-Мисля, че е в теб проблема, "любов"-намигна му и постави вече окротилото се дете в кошарата му. Джейк това и чакаше, дръпна я силно и я завъртя към него след което я стисна за двете ръце.

-Мисля , че си забравила на какво съм способен? Не намесвай Мери, защото ти и приятелката ти сте виновни, но това е друг въпрос, тук съм за друго.. Питам те последно, Алисън моя дъщеря ли е?

-Пусни ме! -Той я разтресе и изкрещя.

-Отговаряй!

-Алисън не е твое дете, нито мое.

-Лъжеш!-бутна я силно, а тя падна на земята. Погледна към него с омраза и погнуса.

-Не я докосвай!-изкрещя, като Джейк пое детето на ръце.

-Ти си лъжкиня, опитваш се да излъжеш и мен и себе си, но истината е само една и тя е, че аз съм бащата на Алисън.-Кристина се изправи и протегна ръце в опит да вземе Али от Джейк.-Няма да ти я дам, докато не кажеш истината!-дръпна се няколко крачки на зад.

-Алисън е осиновена Джейк! Не е нито твоя, нито моя дъщеря!-отвърна му с по смекчен тон и очи пълни със сълзи, защото се страхуваше, какво можеше да направи Джейк.

-Лъжеш!Защо продължаващ да лъжеш, мамка му?-изкрещя което накара малката Али да заплаче за пореден път.

-Дай ми я плашиш я!

-Истината Кристина!-гледаше я право в очите, което смути още повече Криси.

Ами сега?

Какво щеше да прави?

-Казвам ти я тя не е наше дете..

-Спри с тази игра.

-Мамка му Джейк..-изкрещя и отиде до нощното шкавче.-Ето.-хвърли някаква папка към него.-Това са шибаните документи за осиновяването й...-Джейк и подаде детето , след което вдигна разпилените листи от пода и се зачете.

-Не плачи мила, мама е тук-опита се да я успокои.

-Това е невъзможно...-отвърна разочаровано.

-Напротив ...

-Но тя толкова много прилича на мен, това е невъзможно...-Кристина си отдъхна при това ,че Джейк бе повярвал на фалшивите документи.

-Замисли се дали не си чукал неизвестната й майка. -Джейк я погледна лошо.-Сега си върви ако обичаш, достатъчно направи...-Той не каза нищо но преди окончателно да напусне стаята се обърна и каза.

-Ще разбера дали това е истина и ако не е , ако си ме излъгала отново , този път ще те съсипя. Ще ти я отнема и ще направя така никога да не я видиш повече...-Дъха на Кристина секна само при мисълта , но разтърси глава и уверено отвърна.

-Успех ти желая с това.

-Ще ровя , толкова на дълбоко , че ще открия лъжите ти! Помни ми думата...

-Майната ти Крисчан!-извика след него.

-И на теб Тейт!-след което окончателно си тръгна.

Кристина остана сама стиснала здраво дъщеря си и трепереща. Едва сега се остави емоциите и да я завладеят и се разплака силно..

-Мама е тук-каза през сълзи на Али-Мама ще те пази, той няма какво да ни стори, няма да те вземе. Твоя тати няма да ми те отнеме...Твоя тати Джейк...

Continue Reading

You'll Also Like

117K 1.8K 10
Млада и ентусиазирана, разследващата журналистка Беатрис е твърдо решена да прескочи всички граници в името на това да направи своя звезден репортаж...
25.4K 583 26
Карлос Армани 24 годишен мафиот. Камила Морено 17 годишно обикновено момиче.
5.9K 303 27
┗(•ˇ_ˇ•)―→"Мразех го толкова много. Как успях да се влюбя в него?". Този въпрос се питаше младата Ейми Джоунс всеки ден. Може ли момчето с най-лоша р...
13.1K 430 21
[+18] В тази книга присъстват еротични сцени ! _________________________________ Направих грешка и сега той иска да ме накаже. Всеки знае, че е по-д...