Глава 36

3.2K 147 10
                                    

-Мразя го , мразя..-Кристина крачеше нервно назад-напред.- Коледа, що за Коледа празнуваме пак...Винаги ще успее да съсипе всичко. Проклинам деня в който го срещнах...--Неусъзнателно бе започнала да крещи.

-Майче, спокойно, плашиш детето така..-намеси си майка й , която утешаваше разплаканата Алисън..

-Той трябваше да си плати за всичко, тази вечер...-Намеси се и Алекс. Но Кристина я погледна очудено.

-Ти шегуваш ли се, не разбра ли не можем да го победим, не видяли не можахме да го склоним, та той не ни повярва, какво да говорим за друго...-Изпуфтя тя и седна нервно на дивана.

-Дали е разбрал, вече? -попита по спокойно Алекс.

-За кое ?

-За Алисън!

-Не мисля...-обнадеждено и отвърна.

-Дано си права ..

●●●
-Мери, Мери, моля те почакай, нека ти обесня...-Тичаше след нея и се опитваше да говорят, но тя не искаше да го чуе.-Моля те спри, нека ти обесня, не е това което изглежда...-Тя се обърна рязко и го погледна кръвнишки.

-Не е това което изглежда? Ти шегуваш ли се? Чукал си две лесбийки..

-Не са такива..

-Бил си с едната ,а с другата си изневерявал. Изнасилвал си, заплашвал си, биел си. Що за лъжец си Джейк? И с мен ли щеше да постъпиш така?

-Не разбира се..Чуй скъпа, обичам те , моля те нека ти обесня..

-Не Джейк не искам да слушам, тръгвам си и ако ме доближиш ще подам жалба в съда кълна се... -заплаши го тя и взе куфара си.

-Мери, моля те...-опита се да я хване за ръцете но тя рязко се дръпна.

-По дяволите остави ме..Не ме докосвай.. Мразя те Джейк , и теб и лъжите ти...-Джейк се закова на място...Същите думи , които преди време Кристина му бе казала.. Пак всичко се повтаряше, пак това беше края..

Той направи път на Мери и тя го подмина, като на излизане силно блъсна входната врата...

За пореден път Джейк страдаше заради грешките си, но този път, нямаше да избяга, нямаше да се скрие, имаше сметки за уреждани и с Александра и с Кристина...
Стиснал юмруци и зъби се качи в стаята си..

Всичко вътре миришеше на Мери, сълза се стече по едното му око...Въпреки че не я обичаше , толкова колкото обичаше Кристина, тя бе важна част от живота му и това , че я изгуби го караше да го боли..

You Don't Own Me! Where stories live. Discover now