Hard love

By Acoolgirlx

292K 10.8K 3.9K

"Hvem tror du at du er?" Roper jeg. "Du kan ikke bare brase inn i livet mitt og tro at du eier meg!" Jeg er r... More

En - home sweet home
To - kræsj
Tre - det som skjedde
Fire - han er farlig
Fem - busted
Seks - hold deg unna oss
Syv - skole next
Åtte - første skoledag
Ni - overraskelse!
Ti - Jason og Josh
Elleve - tror de skjuler noe
Tolv - bare å komme tilbake!
Tretten - venninnemøte
Fjorten - shopping for brosjan
Femten - skolens dronning
Seksten - presangen
Sytten - bannlyst fra jordens overflate
Atten - misforståelse
Nitten - forbredelser
Tjue - festen
Tjueen - snokeren
Tjueto - en blå katastrofe
Tjuetre - 2496
Tjuefire - ikke ut døra
Tjuefem - snudd på hodet
Tjueseks - blandede følelser
Tjuesyv - kunne blitt hett
Tjueåtte - scrapbook og Louis Vuitton
Tjueni - ferdig for godt
Tretti - jeg liker deg
Trettien - når jeg når bunnen
Trettito - ondksapsfull fugl
Trettitre - gode klemmer
Trettifire -
Trettifem - sannheten
Trettiseks - resten av sannheten
Trettisyv - en ny fest i kalenderen
Trettiåtte - sjalusi og tatt på fersken
Trettini - uvær av tanker
Førti - selvoptatt
Førtien - tre ord
Førtito - fire ord til, og en litt i overkant begeistret mor
Førtitre - annerledes
Førtifire - meet the parents
Førtifem - rip
Førtiseks - hundehimmelen
Førtisyv - krig
Førtiåtte - håpløs
Førtini - date
Femtien - hevn
Femtito - syk
Femtitre - fokus

Femti - holy water

4.9K 154 169
By Acoolgirlx


NB: i dette kapittelet vil det være seksuelle scener, les på eget ansvar. Ikke sånn alt for drøyt altså, men tenkte jeg skulle si ifra:)))(( ANER DETE HVOR KLEINT DETTE ER FOR MEG ELLER FYF, JAJA ÆSJ LA GÅ

~*~*~

Kelseys pov

Lite visste jeg om at livet mitt veldig snart skulle bli snudd opp ned og til alle kanter, at alt snart skulle forandre seg.

Men det skulle ikke gå galt helt enda.

Etter middagen drar vi hjem til Jason. Vi prater litt med de andre guttene om hvordan vi har hatt det, før vi går opp på rommet til Jason.

Før vi dro fra restauranten, kom kokken ut for å hilse på oss. Jeg kjente han igjen fra ett av bildene på veggen. Han var utrolig hyggelig, og snakket masse om hvor koselig han syntes det var at jeg og Jason hadde funnet hverandre.

Og så ba Jason meg til ballet. Han var så søt da han spurte, nesten litt sjenert og usikker. Jeg svarte åpenbart ja uten å nøle.

Jeg lukker døren bak oss og hopper opp i sengen til Jason og sukker. "Takk for en nydelig kveld, Jason," smiler jeg og legger meg til rette i sengen.

Jason kommer bort og legger seg ned ved siden av meg. Jeg åler meg inntil han og legger hodet mitt mot brystet hans, Jason legger armene sine rundt meg.

"Det var en glede å få ta deg med ut." Han kysser meg på toppen av hodet.

Plutselig ler jeg.

"Hva?" smiler Jason. Jeg vrir hodet opp og ser på han.

"Jeg kommer ikke over at kokken lot oss spise McDonald's," ler jeg.

"Han er ganske kul, ja," sier Jason.

Jeg hører regnet tromme mot vindusruten. Gardinene er trukket for og skjermer oss fra verden rundt. Det er bare oss to nå. Jeg elsker sånne stunder.

"Kan jeg låne noen klær? Jeg er lei av denne kjolen," sier jeg og kaver meg over Jasons kropp. Han slår meg lett på rumpa mens jeg klatrer over han. Jeg geiper til han, og går bort til klesskapet hans. Så åpner jeg dørene og graver gjennom skuffene hans på jakt etter en behagelig joggebukse og en hettegenser eller et eller annet som kan passe meg.

Jeg finner til slutt en hettegenser, og velger å droppe bukse. Den er jo så lang likevel.

Det er nesten så jeg kan kjenne Jasons blikk brenne i meg mens jeg drar glidelåsen på kjolen ned. Jeg lar den skli langs kroppen min, falle ned på gulvet, og står nå i kun undertøy. Det kribler litt i magen.

Jeg smiler, og trekker genseren over hodet før han rekker å stirre for lenge. Den er komfortabel og myk mot huden.

Jeg snur meg mot Jason. Han sitter med ryggen lent mot veggen og ser på meg med mørke øyne. Øyne fylt med begjær.

"Så," begynner jeg, "hva vil du gjøre?"

Jeg vet hva han vil gjøre. Og jeg vil også. Han skjønner på måten jeg sier det på at jeg ikke egentlig lurer på hva han vil gjøre.

We need some holy water for what we're about to do.

I løpet av noen sekunder, har han reist seg og er på vei bort til meg. Jeg flirer og legger armene mine rundt nakken hans når han har kommet nærme nok.

Han legger hendene sine på hoftene mine og dytter meg bak mot veggen.

Plutselig får jeg flashback til da Jason var den spennende, litt skumle badboyen som flørtet med meg. Jeg husker hvordan det alltid kriblet inni meg og hvordan han alltid lot meg stå igjen målløs inntil en eller annen vegg.

Den overtalende badboysiden ved han er tilbake. Og jeg liker det. De bestemte bevegelsene og holdningen er en skikkelig turn on for meg.

Jeg lener hodet til siden, og Jasons lepper treffer nakken min. Jeg kan kjenne hvordan det røde merket formes under leppene hans, og lar et aldri så lite stønn unnslippe leppene mine mens jeg utålmodig begynner å kneppe opp knappene på skjorten hans.

Han legger mer press på hoftene mine, blir mer hard og bestemt i bevegelsene.

"Du kledde genseren min," mumler han mellom kyssene han plasserer på nakken min. "Men du så bedre ut uten."

Jeg gliser, dytter han litt vekk.

Han puster tungt, og tar to skritt tilbake mens han holder blikket festet på meg.

"Å ja?" spør jeg med en ertende tone. "Prøver du å hinte til noe?"

Jason sier ingen ting, bare fortsetter å se på meg med et blikk jeg ikke klarer å tyde helt.

Det kribler i magen når jeg tar tak nederst på hettegenserne og rolig drar den over hodet. Jeg slenger den ned på gulvet og ser på Jason.

Jeg vil ha en reaksjon. Et eller annet som kan tyde på at han ikke er misfornøyd med det han ser.

Jeg føler meg naken. Han ser nå en del av meg som ingen annen gutt har sett før. Dette med intimitet på denne måten er helt nytt for meg.

"Shit," sier han lavt og lukker øynene et par sekunder mens han gnir tommelen og langefingeren mot tinningene.

Så fjerner han hånden og setter det mørke blikket sitt i meg. Et blikk så intenst at det nesten føles som om det brenner hull i meg.

Han måler meg med blikket. Lar det gli nedover hele kroppen min, ser på hele meg og lar det synke inn at jeg står halvnaken foran han. Som om han ikke kan tro det. Jeg blir varm i kinnene.

Jason slikker leppene sine. Han tar av seg skjorten og drar en hånd gjennom det brune håret. Så kommer han mot meg igjen. Han smyger de sterke armene sine rundt midjen min og trekker meg helt inntil seg. Jeg får gåsehud ved følelsen av huden hans mot min.

"Du er mer perfekt enn noen annen jente jeg noen gang har sett. Du er helt nydelig" sier han. Jeg føler meg lettere etter at han har sagt det høyt, selv om han allerede på en måte hadde gitt signaler om at det var det han tenkte.

Han befrir meg fra armene sine og plasserer de heller på hoftene mine igjen. Så flytter han den ene litt lenger opp og drar tommelen sin i sirkler over huden på magen min.

Jeg lukker øynene, og får enda mer gåsehud når han fører hånden sin litt ned igjen, langs huden.

Jeg står stille, lar ham gjøre det han vil med meg. Hjertet banker fort i brystet.

Jasons pov

Det er nesten uvirkelig alt sammen. Det at Kelsey nå bare står her i undertøy, er jo åpenbart spennende. Men det gjør også at jeg føler at hun stoler på meg.

Den nesten nakne kroppen hennes er nesten for mye for meg. Jeg vet ærlig talt ikke hvor lenge jeg klarer å holde meg lenger, jeg må ha henne.

"Hopp," sier jeg, og Kelsey gjør som jeg sier. Jeg holder begge armene mine under rumpa hennes for støtte mens jeg bærer henne bort mot sengen. Jeg legger henne varsomt ned oppå dynen og legger meg over henne med armene støttet mot madrassen. Hun aker seg bakover og jeg følger etter.

Jeg lener meg ned og plasserer lette kyss fra halsen hennes, ned mot brystene. Jeg begynner på et sugemerke på huden som ikke er dekket av den svarte blonde-BHen hennes. Kelsey bøyer ryggen i en svak bue og lukker øynene mens hun venter på at jeg skal bli ferdig.

Når jeg lener meg tilbake, snur hun oss rundt så hun sitter på fanget mitt.

Kelseys lepper finner mine igjen, og jeg slipper ut et aldri så lite stønn ved den gode følelsen. Hun er som narkotika, jeg er avhenging.

Jeg kjenner hvordan det blir vanskeligere å kontrollere meg selv. Fyfaen, hun vet ikke hva hun gjør med meg. Hun gjør at jeg må ha mer. Mer av henne.

Kelsey trekker seg tilbake og stirrer på meg med begjær i øynene.

Hun lar blikket gli nedover den nakne overkroppen min og svelger tungt. Hun legger den høyre hånden sin mot brystkassen min, før hun sakte fører den nedover. Jeg flytter hendene mine fra kroppen hennes og lener meg heller bakover på armene mens jeg nyter følelsen.

Kelsey stopper. Hun biter seg i leppa, nøler litt. Jeg legger hodet på skakke og ser på henne, smalner øynene litt og tenker på hva hun kan tenke.

Hun unngår øyekontakt og fokuserer heller på overkroppen min.

Og når hun til slutt begynner å fikle med beltet mitt, skjønner jeg hvorfor hun nølte. Jeg legger hånden min fort over en av hennes og stopper henne fra å fortsette.

"Kelsey, jeg har hatt en perfekt kveld allerede. Du må ikke føle at du trenger å gjøre dette for at jeg skal bli glad. Jeg er fornøyd bare jeg er med deg, tilbringer tid med deg."

Hun smiler skjevt. "Det er på tide at jeg gir deg det du fortjener. Jeg skylder deg det etter i kveld."

"Du skylder meg ingen verdens ting", utbryter jeg. Det er nesten litt urovekkende at hun tenker på denne måten i det hele tatt.

Hun ler litt. "Det kom kanskje ut litt feil. Men bare la det skje, jeg er klar. Jeg mener det."

Jeg smalner øynene litt, men så fjerner jeg hånden min fra hennes og lener meg tilbake igjen. Jeg gjør virkelig alt jeg kan for at hun ikke skal føle seg presset til å gjøre ting hun ikke vil, men hvordan skal jeg vite om hun virkelig mener at hun er klar eller ikke? Jeg kan jo ikke det. Og jeg kan jo ikke avvise henne hvis hun sier at hun virkelig vil dette heller. Jeg må nesten bare stole på at hun ikke kommer til å angre.

~*~*~

Kelseys pov

Neste morgen våkner jeg av meg selv.

Rommet til Jason er lyst, og jeg tipper at klokken må være rundt 11. Det er stille i rommet. Alt jeg hører er noen stemmer nedenfra.

Jeg vrir meg i sengen, strekker meg litt, prøver å finne Jason.

Og det er da jeg innser at han ikke ligger i sengen.

Jeg setter meg opp og rynker pannen. Har han stått opp? Næh, han har sikkert bare gått på do.

Jeg flytter blikket ned på gulvet. Alle klærne mine ligger strødd utover, men jeg har ingen planer om å kle på meg helt ennå. Jeg vil heller våkne ordentlig først, og vente på at Jason skal komme tilbake. Jeg lar kroppen min falle tilbake på madrassen, og trekker dynen godt over meg.

Plutselig går døren opp.
"Endelig, hvor var du?" Spør jeg og setter meg opp.

"Eh, det er meg." Det er Marcus sin stemme. Han blir stående og nøle utenfor døren, uten å se inn.

"Å," sier jeg og holder dynen over meg med den ene hånden så han ikke skal se noe han ikke skal se. "Du kan komme inn."

Døren svinger opp, og Marcus smetter inn. "Det..." begynner han, "har skjedd noe. Jason måtte dra."

Jeg ser overrasket på han, og føler meg plutselig dum som ligger naken i sengen hans og venter. "Hvorfor?"

"Noen greier med stefaren hans," svarer Marcus. Han passer på å holde blikket festet på ansiktet mitt for å ikke skape ubehagelig stemning.

"Åh, jeg visste ikke at han var her i byen," sier jeg usikkert og innser fort at noe må være galt.

"Ikke vi heller," svarer Marcus, en nervøs tone dirrer i stemmen hans. "Vi vet ikke hvorfor han er her, men han er her nok for en grunn. Og jeg er ikke så sikker på om han har bare gode intensjoner her i byen."

--------

Så sykt kleint dette var, herregud, det var nesten sånn at jeg vurderte å skrive hele dritten på nytt og ikke ha med noe sånt, men asså når jeg først hadde skrevet et helt kapittel...

May The Lord forgive me.

Og dere. Dere er like skyldige hvis dere leste:)

I don't have much to say, except jeg kan ikke tro at det er DESEMBER ALLEREDE WTFFFF HVOR I ALLE DAGER BLE 2016 AV? Jeg er heldigvis allerede ferdig med 3 av 4 tentamen YAY go me, nå er det bare matte igjen #rip

Dagens spørsmål:

- Hvilke sosiale medier liker du best?

- når har du bursdag?

Til slutt har jeg noen anbefalinger når det gjelder bøker. Hvis du leter etter gode bøker, anbefaler jeg absolutt Lollipopszsz sin "Dark Secrets", og X-anonym-X sin "Forandret" ! Dark Secrets er det sikkert mange av dere som allerede leser, but if you don't you should check it out cause her ordforråd is life. Og Forandret... jeg skjønner ikke hvorfor hun ikke har flere lesere tbh, for boken hennes er så bra, måten hun skriver og beskriver på, er bare helt elsk in my opinion, YOU GO GIRLS IM YOUR FAN okay bye

VOTE&COMMENT cause u love meh;) (neida)

Continue Reading

You'll Also Like

2.9K 220 18
Co się stanie, gdy droga młodego piosenkarza uważanego za bad boy'a w pewnym momencie spotka się z drogą niedostępnej nowej dumy Norwegii?
311K 16.9K 66
Maryl Winston er en 16 år gammel jente som skal begynne på en ny vidergående for talentfulle ungdommer. Hun møter nye venner og er godt likt. Men så...
713 0 6
ADVARSEL Seksuelle scener, alkohol, banning.