Who are you?

By Sunni00

15.9K 649 79

En jente med navn Maria Adams flytter til California. Hun er 17 år. Langt blondt hår, med en blanding av svar... More

2 Mitt nye hus
3 Første skole dag er ikke alltid like bra
4 Knust glass og slosskamp
5 traumatisert
6 Den store BB
7 Dritt prosjekt
8 Forklaringen
9 Dagen før festen
10 Blåmerker
11 Festen del 1
12 Festen del 2
13 Koma?
14 Skole igjen
15 Joggeturen
16 Enda er dritt prosjekt
17 Jobbe hjemme oss Jack?!
18 Flaut
19 Fin dag?
20 BB trussel
21 Skaddet av en fotball
22 Kakebaking
23 Date?!
24 Første daten min
25 Ny jobb
26 Rykter om en ny gutt
27 Den nye gutten
28 Sammenbrudet
29 Borte fra skolen
30 BB's overraskelse
31 Reddet av den jeg hatet
32 En blodig leppe og tilgivelse?
33 Krangel?
34 Stikket i hjertet
35 Hun som fikk meg til å glemme
36 Planlegging til juleball
37 Hemmelig nisser?
38 Første gave fra den hemmelige nissen
39 Kjole og en date
40 Enda en gave fra hemmelig nisse
41 Overnatting
42 Balldagen del 1
43 Ballet del 2 og den lykkelige slutten?

1 Et nytt hus en ny start

884 24 0
By Sunni00

Klokka var 6 på morgenen og vi satt fortsatt på flyet til California. Pappa lå og sov, mens Andreas satt og så på film. Jeg gjespet og bladde til nese side i boka mi. Og nei jeg er ikke nerdete, jeg bare liker bøker.

Flyvertinnene som jobbet gikk rundt og samlet søppel. En av pilotene på flyet, sier vi lander om noen få minutter. Jeg pakker ned boka mi, og dulter Andreas i skulderen. Det ser ut som han skjønner hva jeg mener, når jeg peker på setebelte lyset. Han nikker mot meg, og fester setebeltet.

Det er enda tidlig på morgenen, og sola er enda ikke stått opp. Noe som betyr det enda er mørkt på himmelen. Alle lysene fra California lyser opp mot himmelen. Man kunne nesten kalle det for lysbyen, selv om det egentlig er Paris.

Etter noen minutter er vi nede på bakken, og folk begynner og pakke sakene sine. Når flyet har stoppet, venter vi på å få komme ut av flyet.

Med en gang man kommer ut av flyet blir varmen bare slått mot deg. Jeg trekker inn den deilige sommerduften. Det lukter friskt og jeg blir svett i pannen. Bare av og stå ute i sola. Det må være rundt 34 grader eller noe, siden det er like før jeg svetter i hjel.

Andreas har leid en gammel bil på et værste like i nærheten. Pappa sitter foran i passasjersetet, jeg bak og Andreas bak rattet. Pappa kan ikke kjøre oss til huset, siden han drakk alkohol på flyet.

Etter 3 timer med kjøring ender vi opp i en oppkjørsel. Det er et toetasjes hus, ikke så veldig stort men passelig nok. En liten hage foran huset, med et hvit gjære rundt.

Jeg har allerede glemt huset vi bodde i før, og løper opp trappen til rommet mitt. Dette var starten på et nytt og bedre liv tenkte jeg, mens jeg løp opp.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Det var det første kapittelet i boka mi Who are you? Som dere sikkert vet har jeg sluttet og skrive på min forje bok, siden jeg rett og slett synes den ble dårligere og dårligere.

Jeg håper denne boka blir bedre, og jeg har fått inspirasjon fra andre bøker jeg har lest. Noen ting tar jeg fra min forje bok( som jeg slutta og skrive på), eller fra mitt eget liv.

Håper du blir fornøyd med boka, og stille meg spørsmål om det er noe du lurer på <3

Continue Reading

You'll Also Like

1.5K 224 18
1999: Mia har alltid vært den jenta som følger regler og gjør det som er forventet av henne. Helt til hun blir forelsket. Sene kvelder, stjålne kyss...
967 76 7
Jeg gikk sakte inn på skolen. Vesken skled nesten ned fra skulderen min. Jeg skjente jeg var litt kald. Ja, jeg vet. Jeg er rar. Hvorfor blir jeg lik...
277 3 1
Norsk erotisk mini novelle. Ikke mitt beste men noe. Jeg perspektiv. Inneholder sexuelle handlinger.
140K 1.8K 49
Alicia Ayers flytter fra en liten bygd til Nord Carolina for å studere Litteratur på Wake Forest University. Alicia er en pliktoppfyllende jente som...