Aşk Sarmalı

By nurgulorus

650 108 1

Aşk daha önce böyle bir boyut kazanmamıştı... More

Başka Bir Boyut İçin İlk Çağrı...
Adsız Bölüm 2
Adsız Bölüm 3
Adsız Bölüm 4
Adsız Bölüm 5
Adsız Bölüm 6
Adsız Bölüm 7
Adsız Bölüm 8
Adsız Bölüm 9
Adsız Bölüm 10
Bitmeyen Karanlık
Koruma
İNAT
DAVET ( PART 1)
DAVET ( PART 2 )
Unuturum Seni...
Kadere İnat !!
Yeni Hikaye Duyurusu !!!
Savaş Başlasın !!!
Takip
Yağız'ın kalbi dile geldi...
Rüyalar gerçek olsa

Evleniyoruz Tamamız :)

29 6 0
By nurgulorus

Aras,Yaren,Eren ve Yasemin şaşkın gözlerle asansörde öpüşen çifte bakıyorlardı.

''Kolay gelsin kardeşim '' sesini duyduğunda Kuzey Gamzeden mecburen ayrılmak zorunda kaldı arkasını döndüğünde Gamzenin dudaklarında olması gereken kırmızı ruj artık kuzeyin dudaklarını süslüyordu.

''Bence kırmızı senin rengin değil daha toprak tonları kullanmalısın'' diye ikinci bir ses daha duyduğunda sesin sahibi bu kez Eren di.

''Sarı Gamze olanları açıklamak istermisin bana ''dediğinde Yaren

''Gelmeyin sevgilimin üzerine ben açıklarım hepinize ya da bir dakika neden açıklama yapmak zorundayız ki acaba '' dedi Kuzey

''Bana bak Kuzey nişanlıma sesini yükseltme kafanı koparırım ve ayrıca nişanlım açıklama istiyorsa yapacaksınız o kadar '' Aras bir cevap istiyordu ama karşısındaki iki şaşkın cevap vermemeye direniyordu aslında sadece Kuzey direniyordu Gamze zaten şuan üzerindeki elbiseyle yarışabilecek kadar kırmızıydı.

Ben Gamzeye aşık olduğumu söyledim o da beni kabul etti olay bundan ibarettir öpücükle de işi sağlama alıyorduk kardeşlerim oldumu cevaptan memnun oldunuz mu ?

''Ayyy çok sevindim sonunda, siz iki aptal aşıklar birbirinize kavuşamayacaksınız diye çok korkuyordum, neyse artık darısı başınıza isterseniz halinize bir çeki düzen verinde nişanıma geç kalmayın hadi biz aşağıya iniyoruz siz gelirsiniz'' diyerek Yaren iki şaşkını asansörden indirdi ve kendileri aşağıya nişan alanına gittiler.

Nişan töreni çok mutlu ve eğlenceli devam ediyordu yüzükler takılmış herkes eğleniyordu.Aslı etrafta gözleriyle birini arıyordu Yaren bunu fark etti ve hayırdır gün ışığım kimi arıyor o güzel gözlerin diye sorduğunda Aslı yaşadığı duvar olayını anlattı, karşılığında ise kocaman bir kahkaha kazandı Yaren duyduklarına inanamıyordu Aslı bir adamdan etkilensin hadi canım olur mu ki acaba .

''Eee peki nerede bu duvar hayatım ? ''

Aslı her yere baktıysa da göremedi '' sanırım gitmiş canım '' dedi üzgün bir sesle.

Neyse tatlım eğer bir kez karşına çıktıysa ve gönlüne girecekse yeniden karşına çıkacaktır, üzme kendini dedi Yaren.

Eren,Kuzey ve Aras koyu bir sohbete dalmışlardı ki bir garson elinde bir zarfı Arasa uzattı

'' Aras bey bu zarfı sizin için bir kurye bıraktı çok önemliymiş efendim ''

Aras zarfı açtığında içinde ''Eğer projeden çekilmezsen en mutlu olduğun gün gerçek mutsuzlukla sınanırsın '' yazıyordu.Tam kağıdı cebine koyacakken kağıt Eren tarafından elinden çekildi içinde yazanı okuyunca Eren sinirlendi ve hemen telefonla sağ kolu olan Yasini aradı ve nişan alanına koruma yığmasını ve kuş uçurtmamasını emretti.Hem kız kardeşini hem eşi hem çocuğu hemde o kadar insanın canını tehdit eden bir mektuptu bu.

Anlat bakalım Aras ne demek oluyor bu ?

Gireceğimiz yeni projeyle sektörün en önemli ismi biz olacağız her projeden önce böyle tehditler alırız ama karşılığı hep boş çıkmıştır dedi Aras.

Bence bu seferkinin altı dolu Aras dikkatli olmalısın çünkü artık yalnız değilsin şimdi kardeşimle nişanlısın ve kardeşim artık açık hedef , o yüzden kardeşimi koruması için adamlarımı görevlendireceğim Yarene söylesem kabul etmez bu yüzden hepinizi koruması için şirkete yerleştireceğim adamlarımı ve sen itiraz etmeyeceksin yoksa bu nişanı bozmaktan zevk duyarım emin ol diyerek başka söz konuşulmamasını sağladı Eren.

Her projeden önce en az bir kez böyle tehdit alırdı Aras ama umursamazdı en fazla ne olabilirdi ki canını mı alırlardı , alsınlardı bu Arası korkutmuyordu ama bu seferki proje çok büyüktü bu projeyle birlikte ülkenin en büyüğü ve dünyanın sayılı mimarlık firmalarından biri olacaktı ve çekilmeye hiç niyeti yoktu ancak Eren haklıydı bu sefer Yaren vardı kıymetlisiydi onun ve herkes bugün bunu görmüştü '' peki ''dedi korma teklifini kabul ediyorum ancak Yaren ve diğer hiç kimse bu olayı bilmeyecek sadece biz bileceğiz kimseyi boşuna tedirgin edip korkutmayalım diyerek son noktayı koydu.

Nişandan sonra hiç durup dinlenmeden Ataman Mimarlık projeye odaklanmıştı bütün ekibin birlikte çalışarak harikalar yarattığı projeyi almışlar ve hedeflerine ulaşmışlardı Aras olaysız ve kazasız atlatmalarına seviniyor bu tehditte boş çıktı diye kendi kendine gülüyordu.

Nihayet beklenen gün gelmişti yarın evleneceklerdi üç ayı aşkın süredir aşkları katlanarak büyüyen Aras ve Yaren kavuşacaktı aslında Yarene göre daha erkendi daha sevgililiklerini bile doya doya yaşayamamışlardı proje için çok çalışmış kendilerine bile zaman ayıramamışlardı.Yaren çok güzel bir kına gecesi yapmıştı kızların ve annesinin zorlamasıyla, Aras ise arkadaşlarıyla barda eğlenmişti her dakika arayan bir yaren eşliğinde '' Dansöz yok değil mi aras yada başka kadınlar bak yoksa yarınki düğünü unut hayatım '' diye diye başının etini yemişti. '' Yok hayatım inanmazsan abini ara bak o da yanımda o sana doğruları söyler'' diyerek olayın içine Ereni de karıştırdığında telefon işkencesi Eren içinde başlamış oldu.

Sabah erkenden kalktı Aras tüm erkek arkadaşları ve kuzeni hazır bekliyordu herkes aracıyla gelmişti ve gelin almaya gideceklerdi. En sevdiği beyaz Audisini gelin gibi süsletmişti ve hayatının gelinini almaya gidiyordu.

Yareni yataktan resmen sökerek kaldırmıştı Aslı ve Gamze dün gece babasının evinde kalmışlardı. Abisi son gecesinde ailesinin evinde kalmasını ve Arasın onu oradan almasını istedi.

''Yaren bak ne olur uyan artık neredeyse Araslar gelecek daha sen gecelikle yatıyorsun hadi ama kalk '' diye yalvaran Gamze çaresizce Aslıya baktı Aslı bak o iş öle olmaz şimdi izle diyerek bağırmaya başladı;

''Yareeeeeeen derhal o koca kıçını yataktan kaldır erkekler seni almaya geldi aaaa Aras dur içeriye girme Yaren henüz uyuyor'' dediğinde Yaren yataktan fırladı aynı zmanda da nefessiz konuşuyordu '' Yaaa aras dur hemen geldim aşkım kızlar benim gelinliğim nerede ''diye odada koşturuyordu ki kahkaha sesiyle durdu.

''Allah belanızı vermesin gerizekalılar kalbime iniyordu bir insan evladı böyle uyandırılır mı ?? '' diye kızların üzerine yürümeye başladığında

'' ne yapalım yani ben tam bir saat çabaladım ama uyanmadın olaya Aslı et atmasaydı hala uyuyordun fıstığım hadi bakalım oyalanma Aras abini aramış yarım saate kadar gelmiş olurlar'' diyerek Yareni banyoya gönderdi.

Düğün için iki gelinlik almışlardı birisini ailesinin evinden çıkarken giyecekti diğerini ise düğünde giyecekti.Günlerce bu iki gelinlik için dolaşmışlardı ve en sonunda bulmuşlardı.

Fransız dantelinden yapılmış gelinliğini giydiğinde kızlar hazırlanmasına yardımcı oldular, işleri bitince odanın kapısı çaldı ve içeriye Kemal bey girdi.Küçük kızını gelinlik içinde görünce gözleri doldu '' demek büyüdünde gelin oluyorsun öylemi benim güzel Yarenim.Güzel kızım artık sadece bizim ailemizin değil Arasında soyadını alacaksın.Her zaman seninle gurur duydum, çok iyi bir evlat oldun bize Allah senden razı olsun dedi.Artık hem Kemal bey hem Yaren ağlıyordu Yaren ilk defa babasından bu kadar güzel ve gurur verici sözler duymuştu

.Babası kızının gözlerindeki yaşları sildiğinde annesi, ablası ve abisi içeriye girmişti. Gözyaşlarım hiç kurumayacak diye düşündü Yaren çünkü annesi de en az babası ve ablası kadar güzel sözler söylemişti .Sıra abisine geldiğinde elindeki kırmızı kurdeleyi beline bağladı ve sen bizden gitmiyorsun bitanem sadece bizim bir evimiz daha oluyor ben her zaman senin yanındayım seni korumak için hep yanında olacağım seni çok seviyorum güzeller güzelim dediğinde kapıda korna sesleri duyulmaya başlamıştı.

Aras gelinini göreceği için çok heyecanlıydı evin üst katına çıktı ancak Yarenin kapısının önünde iki kız nöbet tutuyordu '' Kızlar müsaade ederseniz Yareni alacağım kapıdan çekilirmisiniz '' dediğinde '' bahşişi vermeden hayırdır patron nereye '' diyen bir Gamze beklemiyordu. '' ben sana maaş ödüyorum sarı çekil kapıdan '' desede iki kız da kımıldamadılar Yaren dışarıda konuşulanları duyuyor ve gülüyordu kızlar Arasın iflahını sökecekti.

Aras hatırı sayılır bir meblağı bahşiş olarak bıraktı ve kapıyı açtı içeride Yareni göreceğini biliyordu ancak karşısına bir melek çıktığında gözleri doldu '' sen bana Allahın bir lütfusun Yaren, seni çok seviyorum '' dedi.Elini Yarene uzattı ve birlikte çıktılar gelin arabasını gördüğünde Yaren yeniden ağlamaya başlamıştı '' se-sen ne güzel bir adamsın ben senin aşkını hak etmek için ne yaptım'' diyerek hıçkırarak konuşuyordu.

''Esas ben ne iyilik yaptım da karşılığında bana verildin sen ömrüm...''

''Karşılıklı ağlaşık cilveleşmeniz bittiyse hadi arabaya istikamet düğün mekanı'' dedi Kuzey

Gelin için ayrılmış odaya geldiklerinde Aras Yarene yaklaştı ve çok güzelsin dedi, Kaçışın yok artık benim olacaksın,teninde soluklanacağım bu gece aşkım diyerek Yarenin midesindeki kelebekleri harekete geçirdi.Yarende istiyordu artık Arasın olmayı her gece uyumadan önce ve her sabah uyandığında göreceği ilk yüzün onun olmasını,kollarında huzur ve güven içinde uyuyup uyanmayı istiyordu,çocukları olsun ve sonsuza kadar mutlu yaşasınlar istiyordu.

Düğün Esma Sultan Yalısında yapılacaktı Eren herşeyi Kuzeyle birlikte kontrol ediyordu zaten sıkı sıkı önlem almıştı Aras artık gerek kalmadığını söylese de Eren kontrollü biriydi ve korumaların sayısını iki katına çıkarmıştı.İş adamları, cemiyet hayatı ve yabancı bir sürü konuğun bulunduğu düğün magazin basınının da ilgi odağıydı.

Yarenin odasına gelen kuaförler işlerini bitirmiş çıkmışlardı Yaren Aslı ve Gamzenin yardımıyla gelinliğini giymiş, Aslının uzattığı gelin bandını bacağına geçirmişti '' Bunu çıkarırken çok eğleneceksiniz tatlım '' demektende eksik kalmamıştı.Yaren geceyi düşününce biraz korkuyordu ama aynı zaman da artık bekleyemeceğini biliyordu.

Straplez Fransız dantelli gelinliği ile aynı dantelin uçlarına işlendiği duvağıyla çok güzel olmuştu.Ayakkabısının altına Aslı,Gamze hatta Kuzeyin bile adını yazmıştı.Aras kapıyı çalıp içeriye girdiğinde ''sabah ayrı güzelsin akşam ayrı güzel gözlerim senin ışığınla kör olmuş artık benim ol ki soyadım seninle anlam ve güzellik kazansın '' dedi.

Nikah şahitleri Erdem ve Aslı nikah masasına davet edildiğinde Aslı hayatının şokunu yaşıyordu.Bir aydır aklından çıkmayan duvar karşısındaydı hatta az sonra yanında duracaktı,şimdi daha açık inceliyordu Erdemi Aslı.Yemyeşil gözleri uzun boyu ve siyah düzgün yapılı saçlarıyla podyum mankenlerine benziyordu.Yaren Aslıdaki değişimi fark etti arkadaşının kulağına ''çocuğu bitirdin Aslı yeter bakmayı bırak nikahımızı kıyalım '' dedi.Erdem Arasın en yakın dostuydu yurt dışındaydı ve yeni dönmüştü kendi mimarlık bürosuna ortaktı ancak işlerle asla ilgilenmezdi iyi bir mimardı fakat yurt dışında takılmayı tercih ediyordu.Nişanı için gelmiş ancak annesi Emel hanım rahatsızlanınca hemen çıkmışlardı ve şimdi düğünü için gelmişti ve Arasla konuşmuş temelli İstanbula yerleşmeye karar vermişti.Arasın nişanında kendisine garip bir şekilde iltifat eden kızı yanında görmek onuda şaşırtmıştı.Nişandan apar topar ayrılınca kim olduğunu öğrenememişti.Şimdi anlıyordu ki gelin hanımın arkadaşıymış.

Nikah evetlerle tamamlandığında Aras ve Yaren ilk danslarını yapmışlardı konukların tebriklerini kabul ederken Arasın aklına sürprizi geldi ve mikrofonu eline alarak ''kıymetli dostlarımız bugün benim için milattır ben bu andan itibaren tamamlandım ve biricik eşimin aşkıyla sarmalandım artık dünyada benden daha mutlu bir adam olamaz.Gözlerinde aşkı tattığım kadınım senden benim için bir şey yapmanı istesem isteğimi yerine getirirmisin '' dediğinde Yaren anlamayan gözlerle bakıyordu ve başını evet anlamında aşağı yukarı salladı Aras elini uzattığında kendini sahnede buldu dudaklarına masumluktan uzak bir öpücük aldıktan sonra Arasa doğru gelen garsonun elinde kendi kemanını görünce şaşırdı.Arasa bir kez bile keman çaldığını söylememişti nasıl olur nereden bilebilir ki diye düşünürken kemanı eline alan Aras, bundan tam üç ay üç gün önce çatı katında sen keman çalarken ben t-ruhumu sana adadım,tekrar bana bu onuru bahşedermisin diye sordu.

Şaşırmıştı Yaren kelime bulamıyordu söyleyecek sana olan hislerimi kelimelerle anlatamıyorsam sevdiğim o zaman sesimi sana duyururum dedi ve kemanı eline alıp o gece çatı katında yaptığı gibi ''Edward Elgar, Concerto for Violin and Orchestra in B Minor '' parçasının notalarını çalmaya başladı gözleri Arasın gözlerinden ayrılmıyordu,söylemeyediği ne varsa parmak uçlarından adamın ruhuna akıyordu tüm davetliler böyle bir aşkın karşısında büyülenmiş bakıyordular.İki kişi hariç Eren ve Kuzey Erenin elindeki kağıda ve korumaların yerlerinde olup olmadıklarına bakıyorlardı.Garson tarafından getirilen notu Arasa ulaşmadan alan Eren açtığında ''Sana en mutlu gününde mutsuzluğu tattıracağıma inanmadın ama ben boş tehditte bulunmam Aras Ataman mutluluğuna hoşça kal demeye hazırmısın ? '' yazısını okuduğunda gözü sahnedeki kardeşindeydi korumaların hemen hepsinin gözü de Yarenin üzerindeydi.Silah sesi duyulduğunda Eren tüm alanı yıkacak çir çığlık attı Yarennnnnnnnnnn...



Yeni bölümüzü inşallah beğenirsiniz.....

Continue Reading

You'll Also Like

40.7K 1K 33
Alıntı; Kulağıma yaklaşıp ürkütücü sesi ile konuşmaya başlamıştı. "Asıl Berzan Şahmaran ile tanışmaya hazır ol Farah Şahmaran." *** Bir berdel hikaye...
20.4K 1.2K 20
Bir araba kazası her şeyi değiştirir. Tıpkı Bulut Akın'ın hayatını değiştirebileceği gibi. Araba kazasından sonra Bulut hastaneden kaçma girişimind...
185K 9.1K 36
Aşkın barut kokan hâli... UYARI! → İncelemekte olduğunuz kitap 16 yaş ve üzeri için uygundur. Olumsuz örnek oluşturabilecek unsurlar içermektedir. →...
144K 5.5K 41
İhanetin gölgesinde kalan kadınların intikamı ağır olur. Mecburiyet, kollarını hayatına doladığı zaman susacağını sanır, seni hislerle yanıltır. Ama...