Evleniyoruz Tamamız :)

29 6 0
                                    

Aras,Yaren,Eren ve Yasemin şaşkın gözlerle asansörde öpüşen çifte bakıyorlardı.

''Kolay gelsin kardeşim '' sesini duyduğunda Kuzey Gamzeden mecburen ayrılmak zorunda kaldı arkasını döndüğünde Gamzenin dudaklarında olması gereken kırmızı ruj artık kuzeyin dudaklarını süslüyordu.

''Bence kırmızı senin rengin değil daha toprak tonları kullanmalısın'' diye ikinci bir ses daha duyduğunda sesin sahibi bu kez Eren di.

''Sarı Gamze olanları açıklamak istermisin bana ''dediğinde Yaren

''Gelmeyin sevgilimin üzerine ben açıklarım hepinize ya da bir dakika neden açıklama yapmak zorundayız ki acaba '' dedi Kuzey

''Bana bak Kuzey nişanlıma sesini yükseltme kafanı koparırım ve ayrıca nişanlım açıklama istiyorsa yapacaksınız o kadar '' Aras bir cevap istiyordu ama karşısındaki iki şaşkın cevap vermemeye direniyordu aslında sadece Kuzey direniyordu Gamze zaten şuan üzerindeki elbiseyle yarışabilecek kadar kırmızıydı.

Ben Gamzeye aşık olduğumu söyledim o da beni kabul etti olay bundan ibarettir öpücükle de işi sağlama alıyorduk kardeşlerim oldumu cevaptan memnun oldunuz mu ?

''Ayyy çok sevindim sonunda, siz iki aptal aşıklar birbirinize kavuşamayacaksınız diye çok korkuyordum, neyse artık darısı başınıza isterseniz halinize bir çeki düzen verinde nişanıma geç kalmayın hadi biz aşağıya iniyoruz siz gelirsiniz'' diyerek Yaren iki şaşkını asansörden indirdi ve kendileri aşağıya nişan alanına gittiler.

Nişan töreni çok mutlu ve eğlenceli devam ediyordu yüzükler takılmış herkes eğleniyordu.Aslı etrafta gözleriyle birini arıyordu Yaren bunu fark etti ve hayırdır gün ışığım kimi arıyor o güzel gözlerin diye sorduğunda Aslı yaşadığı duvar olayını anlattı, karşılığında ise kocaman bir kahkaha kazandı Yaren duyduklarına inanamıyordu Aslı bir adamdan etkilensin hadi canım olur mu ki acaba .

''Eee peki nerede bu duvar hayatım ? ''

Aslı her yere baktıysa da göremedi '' sanırım gitmiş canım '' dedi üzgün bir sesle.

Neyse tatlım eğer bir kez karşına çıktıysa ve gönlüne girecekse yeniden karşına çıkacaktır, üzme kendini dedi Yaren.

Eren,Kuzey ve Aras koyu bir sohbete dalmışlardı ki bir garson elinde bir zarfı Arasa uzattı

'' Aras bey bu zarfı sizin için bir kurye bıraktı çok önemliymiş efendim ''

Aras zarfı açtığında içinde ''Eğer projeden çekilmezsen en mutlu olduğun gün gerçek mutsuzlukla sınanırsın '' yazıyordu.Tam kağıdı cebine koyacakken kağıt Eren tarafından elinden çekildi içinde yazanı okuyunca Eren sinirlendi ve hemen telefonla sağ kolu olan Yasini aradı ve nişan alanına koruma yığmasını ve kuş uçurtmamasını emretti.Hem kız kardeşini hem eşi hem çocuğu hemde o kadar insanın canını tehdit eden bir mektuptu bu.

Anlat bakalım Aras ne demek oluyor bu ?

Gireceğimiz yeni projeyle sektörün en önemli ismi biz olacağız her projeden önce böyle tehditler alırız ama karşılığı hep boş çıkmıştır dedi Aras.

Bence bu seferkinin altı dolu Aras dikkatli olmalısın çünkü artık yalnız değilsin şimdi kardeşimle nişanlısın ve kardeşim artık açık hedef , o yüzden kardeşimi koruması için adamlarımı görevlendireceğim Yarene söylesem kabul etmez bu yüzden hepinizi koruması için şirkete yerleştireceğim adamlarımı ve sen itiraz etmeyeceksin yoksa bu nişanı bozmaktan zevk duyarım emin ol diyerek başka söz konuşulmamasını sağladı Eren.

Aşk SarmalıWhere stories live. Discover now