Unuturum Seni...

17 3 0
                                    


Beni sürüklemeyi keser misin Erdem, bütün gece beni bir çuval gibi oradan oraya sürükledin. Sayende insanlarla iki çift muhabbet edemedim, hayır senin benimle derdin ne anlamıyorum ki ?

Seninle bir derdim yok Aslı sadece olmayan kıyafetin başımıza iş açmasın diye yoksa çok meraklı değilim seninle dolaşmaya

Aslı bu sözü duyar duymaz gözleri doldu kolunu hızla Erdemden kurtardı ve ''Bana bak sana son uyarım bu, bir daha seni etrafımda görmek istemiyorum kendi yanına yakışan kızlarla dolaş beni rahat bırak pislik herif seni'' bağırdı ve evinin kapısından içeriye girdi.

Sabah çok mutsuz uyanmıştı neden çünkü o öküz Erdem hem dün akşamı hem geceyi zehir etmişti ona. Artık bir karar vermişti Erdemi sevdiğini unutacaktı işte bu kadar ''artık onu sevmek yok'' dedi ve banyoda güzel ve uzun bir duş aldıktan sonra lacivert pantolon ve üzerine şık bir gömlek giydi, topuklu ayakkabı ve lacivert bir çantayla tamam olmuştu saçlarını at kuyruğu yaptı, mavi gözlerini daha çok ortaya çıkaran dumanlı bir göz makyajı yaptığında aynada gördüğü Aslıyı beğenmişti.

'' Hah o öküz bundan sonra görecek gününü kiminle oynadığını daha bilmiyorsun Erdem. Seni peşimden süründüreceğim'' dedi telefonla Yareni aradı ilk çalışta açılan telefonla şok oldu '' sen bu saatte ayıksın vallahi dünyanın sonu gelmiş'' dedi.

Aslı günaydın gün ışığım evet uyanığım ve henüz dünyanın sonu gelmedi peki sen bu saatte beni mi gördün rüyanda tatlım '' diye sordu Yaren

Yarenin sesindeki hüznü tanıdı Aslı '' Ahh be bitanem yine mi Arası düşünmekten uyumadın sen diye geçirdi içinden ''

Yok canım okul bitti stajım bitti ve çalışmaya karar verdim bu haberi ilk sana vereyim dedim

O zaman gün ışığım odanı hazırlatıyorum hemen

Yaren ben çalışmaya karar verdim ama sizinle çalışmaya değil

Ne demek sizinle değil kızım seni öldürürüm beni en yakın kardeş katili yapacaksın valla.

Yaren ben orada çalışamam

Nedenmiş acaba

Yani biliyorsun işte ben daha acemiyim felan diye saçma mazeretler sunmaya başladı. Aslında kaçtığı şey Erdemle aynı ortamda olmaktı.

Hayır itiraz kabul etmiyorum ve sen yarın Ataman Mimarlıkta yeni odanda işe başlıyorsun dedi Yaren ve Aslıya tekrar itiraz hakkı tanımadan telefonu kapattı.

Offffff ama ben o öküzle aynı yerde nasıl çalışacağım diye söylene söylene arabasına atlayıp her zaman gittiği kafeye gitti, çok severdi burayı denizin kokusu ciğerlerine dolar yaşadığını hatırlatırdı. Müdavimi olduğu denize sıfır masasına oturdu gelen garsona bir türk kahvesi siparişi verdi ve telefonundan sosyal medyayı kontrol etmeye başladı.

Bütün gazetelerde ve sosyal medyada dün akşam ki geceden çok Yağız ve sevgilisi konuşuluyordu ve pek tabi bitanesi Yaren Ataman vardı. Aslı hala dün akşam aklına geldikçe gülümsüyordu Yağız Yareni gerçekten kısıtlayabileceğini sanıyorsa çok yanılıyordu ve arkadaşı dün akşam mükemmel görüntüsüyle herkesi kendine hayran bırakmıştı resmen bir yürüyen şehvet olmuştu ve Yağız Karahan karşısında 1-0 öne geçmişti.

'' Pardon oturabilirmiyim ?? ''

Aslı gelen sesle başını telefonundan kaldırdı ve sesin sahibine bakmaya başladı

'' Özür dilerim dün akşam Ataman Mimarlığın gecesinde tanışmıştık ismim Levent hatırlamadınız galiba ''

Aslı adamı hatırlamaya çalıştı fakat başarılı olamadı içinden tabi öküz Erdem beni çekiştirmeseydi herkesi hatırlardım dedi, aslında adamı hatırlamamıştı ama nezaket gereği adama gülümseyerek tabi ki hatırladım Levent bey buyurun oturun dedi.

Kahve siparişleri iki oldu ve gelen kahvelerle sıcak bir sohbet başlamış oldu. Levent Aslıya çok sıcak ve samimi gelmişti farkında olmadan güzel zaman geçirmeye başladılar. İki saat sohbetin sonunda Aslı Ataman Mimarlıkta işe başlayacağından bahsetti.

O zaman ilk kutlayan ben olmalıyım dedi Levent ve Aslıyı tebrik etti. Masanın üzerinden Aslının telefonun aldı kendi numarasını kaydetti geri bıraktı.

Çok güzel bir gündü Aslı, bunun tekrarı olur İnşallah

Bakalım elbet yine karşılaşırız dedi Aslı

Bundan hiç şüphen olmasın artık hep karşılaşacağız emin olabilirsin dedi Levent

Aslı bu sözün üzerinde çok durmadı ve vedalaşıp ayrıldılar.

Biraz alışveriş yaptıktan sonra eve döndü Aslı. Erdem yine aklına düşmüştü, onu neden bu kadar özlüyorum ben, o bana değer vermezken beni görmezden gelirken ben neden onu özlüyorum dedi ve gözyaşları yanaklarından süzülmeye başladı. Duş aldıktan sonra yatağına uzandı '' Allah'ım sen kuluna kabul etmeyeceğin duanın hayalini kurdurmazsın ne olur bana da imkansızın hayalini kurdurma. Amin '' dedi ve gözleri uykuya yenik düştü.

Alarm çalmadan kalktı kıyafetlerini ayarlamaya başladı kırmızı bir kalem etek siyah gömlek, siyah stiletto giydi, saçlarını düzleştirip açık bıraktı, boynuna Yarenin kendisine hediye ettiği Aslı yazan pırlanta kolyeyi taktı, etkili bir göz makyajı ve kırmızı rujla tamamdı.

Kapının önüne çıktığında Yaren onu arabasıyla bekliyordu.

Gelmeyeceksin diye kapının önünde pusu kurdum dedi Yaren

Sen gelmemi istersen ben sonunda ölüm olsa gözüm kapalı gelirim bitanem dedi Aslı

Yaren koşup Aslıya sıkı sıkı sarıldı '' sen benim herşeyimsin beni sakın terketme olur mu hep yanımda ol '' dedi ve ağlamaya başladı

Aslı Yarendeki bu durumu anlamaya çalışıyordu ama çözemedi, o da kollarını Yarene doladı ve Beni senden ancak ölüm ayırır bitanem dedi

Bu kadar ağlamaklı olmak yeter valla daha ilk iş günümde makyajım akacak hem de daha işe gitmeden dedi ve ayrıldılar. Melankolik havayı dağıttı işe Yarenin arabasıyla gittiler.

Şirketin yönetim katındaki odasına geldiklerinde çok heyecanlıydı Aslı artık gerçek çalışma başlayacaktı '' İnşallah seni utandırmam ve hep sana yakışacak bir mimar olurum'' dedi

Saçmalama Aslı sen benim çalışanım değil kardeşimsin ve ben senin başarılı olacağına eminim.

Kapıyı açıp içeriye geçtiklerinde her ikisinin de ağzı açık kaldı. Oda kırmızı güllerle kaplıydı her yerdeydiler, masasının üzerinde hepsinden farklı bir buket daha vardı beyaz güllerden oluşan. Aslı buketi eline alıp kartı okuduğunda şok oldu.

'' İlk iş gününde senin yüzünde gülümseme yaratabildiysem dünyanın en şanslı erkeği benim. En güzel projelerde yanımda olman dileğiyle. Levent ŞAHİN ''





Uzun bir aradan yeniden birlikteyiz.İnşallah beğenirsiniz bölümü :)

Aşk SarmalıWhere stories live. Discover now