Savaş Başlasın !!!

10 1 0
                                    



BAZEN YARIM KALIRIZ BUNUN NEDENİ; TAM OLMAK İÇİN RUHUMUZ ÖNCE BÜYÜK GİRDAPLARLA BOĞMALI VE DİĞER YARIMIZA LAYIK OLABİLMEK İÇİN SAVAŞLAR VERMELİR. UĞRUNA SAVAŞ KAZANAMAYACAĞIMIZ BİR AŞK BİP TÜKENMEYE MAHKÛMDUR...




Yaren az önce yaşadığı anın büyüsünden sıyrılmaya çalışıyordu hem kızgın, hem duygusal olmak çok saçma bir ruh hali değil miydi?

Gözü yolda olsa da düşünceleri yaşadığı anda kalmıştı, sanki yetmiş yaşına gelmiş her şeyi yaşamış bitirmiş diye adlandırıyordu kendisini pek bu neydi şimdi?

Kocaman bir offff çekti ve nefesini dışarıya verdi. Yanında oturan Aslıyı tamamen unutmuştu sadece yola bakarak düşünüyordu

''Sanırım amacın bizi öldürmek ne dersin ? ''

Kulağına doğru söylenen sözden korkmuştu Yaren hala aklına Aslının yanında olduğu gelmediği için aldığı tepki korkutmuştu doğal olarak. Aracın kontrolünü kaybetmek üzereydi ki iyi refleksleri sayesinde bu durumdan kurtuldu ve yanında ki Aslıya ;

Kızım sen manyak mısın yoksa amacın bizi öldürmek mi diye Aslının cümlesinin bir benzerini kullandı. Aslıya bakarak göz devirmeye çalıştı ama bir şeyden çok emindi ki göz devirmeyi asla beceremiyor suratı anlamlandıramadığı bir hale giriyordu.Ne olurdu yani Yaren de çok şık ve entel bir şekilde göz devirebilseydi.Tekrar yola odaklandı ve bugün yollar mı uzadı yoksa ben mi yavaşım diye söylenmeye başladı.

Hadi ama Yaren bunlar beni kandırmaya yetmez dökül bakalım neden geldiğimde sizi Yağızla burun buruna yakaladım. Gelip bölmeseydim öpüşecek gibi duruyordunuz dedi ve kocaman bir kahkahayı eksik etmedi.

Saçmalamazmısın lütfen Aslı ne öpüşmesi ya o odun ve ben hah bu çok komik ve saçma ayrıca ben Arasa hala aşığım ve bu tarz yakıştırmalardan hoşlanmıyorum bunu tekrarlama lütfen dedi ve konuşmayı sonlandırdı.

Aslıyı evine bıraktıktan sonra kendi evine doğru yola çıktı bahçe kapısından girdiğinde bir gariplik olduğunu hissetti ama ne olduğunu anlayamadı eve yaklaştıkça durum ortaya çıktı evinin kapısı açıktı.

Sessizce evine yaklaştı içeriye girdiğinde evinin alt üst olduğunu gördü bu nasıl olurdu kim onun evine girmiş olabilirdi.

Salona girdiğinde gördüğü manzarayla kanı çekildi. Telaşla abisini aradı ve ağlayarak neler olduğunu anlattı. Eren duyduklarının üzerine hemen kardeşinin evine doğru yola çıktı. Araçta Yağızı arayıp Yarenin söylediklerini anlattı.

Sen ne diyorsun nasıl olur böyle bir şey sen evin güvenliğinin aşılamaz olduğunu söylemiyormuydun nasıl olur Yarenin burnunun dibine kadar girerler. Ah salak kafam ben neden kendim yeniden kontrol etmedim ki ya şimdi yaklaştım ben sen neredesin diye sordu Yağız.

Eren Yarenin evine birilerinin girdiğini söylediğinde Yağız için zaman durdu. Yarene birşey olma düşüncesi bir an kalbini durduracak kadar sıktı.Bu olmayacak dedi içinden ben nefes aldıkça asla ona bir şey olmasına izin vermeyeceğim. Onu isteyen önce beni geçmeli düşünceleri içinde son sürat Yarenin evinin bahçesine girdi. Araçtan indiğinde koşarak eve girdi.

'' Yaren neredesin ses ver bana ''

Yaren , diye bağırdığında salona ulaştı ve gördüğü manzarayla dondu aniden

Yaren aynanın karşısında öylece durmuş boş ve korkmuş gözlerle bakıyordu.

Aynada ''Yaren Ataman bu yazı kocanın kanıyla yazıldı ve siz önümde durdukça sevdiğin herkesi öldürüp kanıyla bu aynayı dolduracağım'' yazıyordu

Yağız ayna ile Yaren arasına girdi ve hiç tereddüt etmeden kızı kollarının arasına aldı.

Sıcak kollar ve kulağının dibinde atan kalbin sesini duyduğunda Yaren girdiği şoktan çıktı ve kendini durduramadan hıçkırıklarla ağlamaya başladı. Kokuyu tanımıştı kendisini tutan, sımsıkı saran kişi Yağızdı.

Şişşş geçti bak ben buradayım hadi Yaren benimle konuş bana bak bakayım.

Yaren hıçkırıklar eşliğinde başımı kaldırdığında Yağızın kara gözlerindeki öfkeyi gördü. Öfke her duygunun üzerindeydi ve bana böyle baksaydı ölmekten beter olurdum diye düşündü.

Hıçkırıkla birlikte göz-gözlerindeki öfke çok korkutucu dedi aniden.

Kızın ıslak ve korku dolu gözlerine bakınca içinden sana bunu yaşatanları yaşatmayacağım dedi , bu daha öfke bile değil bunları yapanı bulduğumda esas öfkem ortaya çıkacak'' dedi...





Yeni bölüm biraz gecikti okuyan herkesten özür dilerim.Artık daha seri gelecek bölümler....İyi okumalar :))))


Aşk SarmalıWhere stories live. Discover now