What if everything would chan...

By Moonlightbeame

20.8K 1.2K 299

''Taigi sutarta? Tu viska darysi ka liepsiu'' Jis kreivai nusisypsojo ''Sutarta...'' ••• Blogi pasirinkimai... More

Intro
Cast 1 • Luke Hemmings
Cast 2 • Maggie Lindemann (main character)
Cast 3 • Madison Beer
Cast 4 • Cameron Dallas
Chapter 1
Chapter 2
Chapter 3
Chapter 4
Chapter 5
Chapter 6
Chapter 7: part 1
+Bonus Cast 5
Chapter 7: Part 2
Chapter 8
Chapter 9
WIEWC TRAILER
Chapter 10
Q&A!!!
Chapter 12
Chapter 13 promo
Chapter 13
Chapter 14
Chapter 15
Chapter 16
+Bonus Cast
Chapter 17
Chapter 18
Chapter 19
#PrayforMadison
Chapter 20
Plz
Chapter 21
Ačiū • 2 sez?
2 Sezonas jau kuriamas?
WIEWC 2 JAU !!!!!!
Nauja Era WIEWC 2018

Chapter 11

511 33 16
By Moonlightbeame

[A/N: butinai perskaitykite mano rasteli gale chapterio! 💜]

Maggie's POV

Sesios dienos nuo to vakarelio. Viskas grizo i normalias vezias. Luke kasdien ateina pas Ashley, kiekviena nakti girdziu kaip jie aimanuoja. Ashley visalaika trina Luke man i veida. Viska ka matau tai visada Luke buciuoja Ashley, Luke sako kad myli Ashley, Luke nori isdulkinti Ashley, jie abu nori pasidulkinti. Man Bloga nuo ju abieju.

Anksciau as prisimindavau, kad Luke istiesu nera toks. Bet greitai pradejau suprasti, jog vis del to viskas buvo vaidyba ir kas dabar vyksta, priverte mane uzmirsti gerus dalykus kuriuos galvoju apie Luke, nors ir abejoju, kad jie yra tiesa.

Kai jis dabar su Ashley, i mane net nepasiziuri. Arba jeigu pasiziuri tai iskart nusisuka.

Treciadieni ji nusidaze plaukus (pries tris dienas Nes dabar yra sekmadienis) ir Luke labai tai patiko, tada ju aimanai buvo nepalenciami todel as turejau paskambinti Madis ir paklausti ar galiu pas ja permiegoti. Ji zinoma sitiko ir jos brolis Styles manes atvaziavo pasiimti.

Na bet sia savaite nutiko ir dar geru dalyku. Pavyzdziui ejome keturis i kluba, Nes as buvau Dj. Susilaukiau dauk komplimentu ir gerbeju. Sis miestas dabar mane atpazysta. Tikiuosi ir mokykloje taip bus. Nes jau esu plana kaip paaukstinti savo reputacija mokykloje. Nuversiu Ashley. Ir ne del to, kad jai pavydziu, oj ne as jai nepavydziu, as noriu ja nubersti nes per dauk mokiniu mokykloje nukentejo. Ir ta kale menusipelne munipuliuoti kitais kai pati nesusitvarko su savo prakeiktais hormonais.

Dabar as sedziu su Cameron ir Madison picerijoje. Mes valgome pica. Jie kalbasi dauk juokiasi o as galvoju...ir galvoju...

Matau, kad Madison patinka Cameron. Na o is tikruju kam jis nepatinka. Man jis aisku nepatinka. Taprasme jis ne mano tipo, bet manau suprantate mane.

Beje pamirsau pridurti, jog laikau tvirtai Cameron paslapti. Madison tos paslapties nezino, bet suzinos kada bus metas.

''Pasiziurek...kada ji susimasto ji visalaika padeda ranka ant savo smakro'' nusijuoke Madison

As atitraukiau ranka ir nusisypsojau.

''Taip, labai juokinga'' apverciau akis tada paemiau picos gabaleli.

Madison paprase padavejos saskaitos ir pasiziurejo i mane.

''Laukiu nesulaukiu!'' Pakritino dziaugsmingai pecius.

''As irgi! Labai noriu pakeisti savo isvaizda'' nusisypsojau ir ataigeriau kokteilio.

''Tai ar jau sugakvojote kaip pasikeisite?'' Paklause Cameron ir atsireme atgal i kede.

''Taaaip! Tik tau nesakysime'' Madison nusisypsojo ir paspaude jam nosi su pirstu, tada jis ja pasikase. Kodel jie tokie mieli? A?

Netrukus padaveja mums atnese saskaita ir mes susimokejome, tada Cameron mus nuveze i prekybos centra

•••

Madis POV

Mes truputi apsipirkome. Gerai meluoju nusipirkome kalna nauju rubu, daugiau seksualiu. Buvo smagu. Cameron mum padejo ir pats apsipirko. Maggie vis is jo saipesi, kad jis kaip gejus. Bet mes supratome kad ji tik juokauja. Tai buvo visai juokinga is tikruju.

Veliau mes nuvaziavome i tatuiruociu salona. Ten pasidariau tatuiruote ant rieso ir virs kulksnies. Na o Maggie pasidare ant rankos rozes, ant pirsto sirdele tusciaviduria ir and kaklo planetas.

Tada nuvaziavome i grozio salona. Maggs pasitamsino oda, prosiaugino nagus su manimi ir tuo paciu nusidazeme plaukus. As galiukus karameline spalva o ji tamsia violetine spalva. Tuomet mes persirengeme.

( Man labai patinka rodyti outfits 👀)

Maggie's CLOTHES

Madison's CLOTHES



Abi isejome is salono kaip modeliai. Camerka musu lauke lauke todel mes isejome i lauka kur jis lauke prie savo masinos. Cameron i mus pazvelge nuo telefono aukstyn ir issiziojo. Mane nuziurejo zemyn ir aukstyn, tada isikando i lupa.

''F*ck..'' Jis tyliai pasake, bet as irgirdau. As ikvepiau oro ir mes priejome prie jo. Cameron atsitrauke nuo masinos ir priejo prie musu.

''Dabar visi vaikinai jums viska darys ka liepsite jei visalaika tokios seksualios busite. Bet as pirmas jus pamaciau ir turiu '' pasake jis.

Maggie nusijuoke.

''Ha! Svajok tu Camerka'' pasake ji ir pries isesdama i masina pasake ''Beje as cia ne prie ko ir abu ta zinome!'' Ji sumirksejo viena akimi Cameron ir isedo i masina.

As nesupratau kas cia katik buvo ir ka jiand turejo omeny, bet buvo panasu, kad Cameron suprato, Nes jis kreivai sypsojosi. As israudau.

''Uztat Tu cia prie ko'' jis man mirkteleko akimi ir nuejo isesti i masina. As nusisypsojau ir pakreipiau galva i kaire ir desine, tada nuejau i masina.

•••

Pirmadienis

Maggie's POV

Mes isejome i mokykla. Su naujais graziais rubais ir su visais kitais pokyciais. Atrodem atsinaujinusios. Na, tokios ir esame. Kai tik izengeme vidun visi tik i mus pradejo ziureti zemyn ir aukstyn. Isikandau i lupa ir pasiziurejau i Madison. Ji kreivai sypsojosi

''tu populiari'' pasake ji.

''Ne...tai mes populiarios'' mirktelejau jai. Tada mes prasilenkeme su Cameron ir Luke gauja. Luke buvo apsikabines Ashley liemeni, Cameron nuziurinejo Madis, Madis israudo o as mirktelejau kitiems berniukams kurie mane nuziurinejo.

As gavau tiek pasitikejimo savimi. Mane visi cia zino. Nes kiekviena girdziu istariant mano varda, kartu ir Madisom, Cameron ir Luke.

Nemaciau Luke reakcijos, bet as jauciau kaip jo akys Dege kai pamate mane, o as dabar sudeginsiu Ashley

*

As padejau popierius su mokiniu nusiskundimais apie Ashley and direktorius stalo.

''Perskaitykite'' pasakiau ir nusisypsojau.

Tada laukiau kol direktorius perskaitys, o Kai baige pazvelge i mane.

''Jie nera netikri, pone Harmswordai, Ashley megsta manipuliuoti zmonemis, tai greiciausiai padare ir jums, o kaip ir matote jos valdymas yra blogas, ji nieko nedaro! Manau as galeciau susitvarkyti su viskuom, Nes esu tolerantiska, gerbiu zmones bet kokie jie bebutu (isskyrus Ashley aka kekse), sieksiu isgarsinti sia mokykla ivairiais renginiais ir padidinsiu rekordus, Nes aplinkuj yra tiek dauk talentingu zmoniu sioje mokykloje! Tiesiog jiems reikia paskatinimo! Patiekekite esu labai atsakinga ir uz savo tolimesnius asakau as. O Jie pilni geru rezultatu!'' Nusisypsojau.

As jau esu sugalvojusi tiek dauk renginiu! Tik pagalvokite bus saunu! Ashley netinka i prezidentes! As irodysiu kad as esu verta buti pakeista i prezidentes.

Jis nusisypsojo.

''Rodyk ka gali Maggie Lindemann'' pasake dziaugsmingai direktorius ir pasirase sutarti.

*

Ashley's POV

Ugh!!!

Dabar pietu pertrauka, o Viso tik ir kalba!!!

O ziurek kokia Maggie karsta! As ja imciau! Ji tobula! Isdulkinciau! Leisciau jai su manimi daryti ka ji tik nori! Ziauriai Grazi pana! Noreciau kad ji butu mano! Ziurekit kaip ji pasikeite! Ji turi tatyrkiu?! Oho ji pasitamsino oda?! Ji karstesne uz ugni ar saule!!!

Tas pats sudas apie Madison. Ta tai isvis ozka mane taip uzknisa! Visalaika per palaikymo sokius mane visaip isvadindavo. Kiaule paskutine! Ji net sokti nemoka! Skaisti nevykele....

''Ei Kas yra mazute?'' Luke uzdejo ranka man ant nugaros.

''Kas yra?! Ar tau dar nenusibodo?!'' Pakeliau balsa.

''Ei nuleisk gaza isterike!!'' Cameron apsuko akis. Like I ji mortinu zvilgsniu pasiziurejo

''Isterike?! Tuoj as tau parodysiu tikra ISTERIKE!'' Pakeliau dar labiau balsa ir kaip tik Kai jau stojausi nuo kedes i valgykla idejo Maggie ir as prie jos nuskubejau.

''Tu kale!! Kas manai esi! Tipo kazkokia izimybe?!''

''Ei nusiramink sesute, be pavydo scenu'' Kai tai ji pasake visi pradejo juoktis.

''Ir jeigu rimtai...tai Tu jau..nebe prezidente'' pasake ji ir parode man lapa su patvirtinimu, tada istrauke Mano seima patvirtinima.

''K-ka?'' Susiraukiau dar labiau. As galvojau kad susprogsiu is pasiutimo!

''Shhh...nervus i koncervus, dabar as cia viska valdau, o kadangi taip jau yra, nebesi palaikymo komandos lydere, esi apskritai ismesta is ju, o uz savo bloga ir zeminanti elgesi pries kitus mokinius esi palikta po pamoku pas direktoriu rasyti visus pasiaiskinimus i kiekvieno mokinio nuoskauda kuria jam padarei per visus metus'' pasake viska rimtu zvilgsniu.

''Ka tu kale padarei?! As geresne uz tave-''

''Ashley...jeigu butum geresne uz mane, si mokykla butu draugiskesne, bet paziurek aplink'' ji ramiu balsu pasake.

As apsizvalgiau, visi i mane susirauke ziurejo, kiti su smagumu o kiti juokesi.

''Tavo vietoje atsiprasyciau ir daryciau isvadas del savo elgesio''

Ir su tais zodziais ji isejo, tada visi jai plojo ir nuskubejo pas ja.

''Tave nuverte!'' Michael Luko draugas keistuolis su keistais melynais plaukais pasake.

''Uzsiciaupk issigimeli!'' Surikau ir isbegau.

Man nerupejo tas Michael Luke draugas. Man nerupejo, kad ji izeidziau. Su Luke apie tai pasikalbesiu, dabar ta kale sugriove visa Mano reputacija!!!

•••

SHIT WENT DOWN!!!!

DARYSIU Q&A!!!

Turbut jau zinute Ka tai reiskia, Na o kas nezino, tai paaiskinsiu:

1) Jus turite kiekvienam/pasirinktam/ megstamiausiam veikejui is sios knygos uzduoti beng viena ar net kelis klausimus, kiek norite. Galite klausti bet ko Kas susija su sia istorija of course :D

2) O Veikejas jums atsakys!

Tai va! Laukiu klausimu ir labai jus be galo visus myliu OMG 1k jau yra!

😍😍😍

(Dabar yra 4 valanda ryto tureciau miegoti bet tai yra vienintelis metas kada turiu ikvepimo rasyti😂 labanakt man iki 3 h dienos ❤️❤️❤️)

Continue Reading

You'll Also Like

464K 28.2K 105
Istoriją apie nelaimingą merginos ir vaikino meilę. Kurią bėgant laikui, vis sunkiau ir sunkiau, išsaugoti. • Pirmas ir antras sezonas!
22.7K 1.2K 42
Vampyrai tai žmonių pavidalu be sielos būtybės.Jie šaltakraujiai žudikai kurie žudo savo malonumui, bes jiems visnodai ant žmonių jausmų, jiems svarb...
80.8K 6.5K 91
Visi žinojo, kad mieste Haris pavojingiausias. Jo noras skriausti kitus yra didesnis, už bet kurio nors kito. Malonumas, kurį jis jaučia matydamas sa...
115K 4.1K 54
Aš iki ausų įsimylėjusi savo pusbrolį, bet jis apie tai nežino. Markui aš tik sesuo kurią jis brangina. Naktimis aš tik įsivaizduoju kaip jis ir aš...