He's so strange...- I.His Ev...

بواسطة SnickersCream

257K 9.5K 259

[HS] "Sentimentele pe care le simt fata de tine ma poarta dincolo de limite, spre cea mai dulce si periculoas... المزيد

1.Strainul
2.Primul pas
3.Sentimente
4.Orgoliu
5.Prea mult
6.Sectiunea "Secrete"
7.Placere si Furie
8.Chicago si ceva mai mult
9.Fratele vitreg
10.Coma
11.Ceva neasteptat
12.Sectiunea "Secrete" naruita
13.Adevarul...Doare
14.Probleme noi
15.Visul
16.Salvata la timp
17.Prima oara
18.Afacerea
19.Motociclista
20.Ziua cea mare
21.Alegere gresita
!!
22.Geamanul
23.Lasand trecutul in urma
24.Schimbare de planuri
25.Usor vine, usor se duce
26.Inceputul unei schimbari radicale
28.In mijlocul nimicului
29.Inapoi in New York
30.Clona
31.Antidotul
32.Rece
33.Reuniune
34.Sa inceapa jocul!
35.Mesajul
36.Suferinta
37.Orice e posibil
38.Prins in capcana
39.Arena
40.Cheia
41.Doar o coasta rupta
42.Cenusareasa
43.Labirintul
44.Invitatie la Birmingham
45.Licitatia
46.Sange si ciocolata
47.Alcool
48.Promisiuni
49.Ca in vremurile bune
50.Un raspuns neasteptat
51.Primul Craciun impreuna
52.Hei, Phoenix!
53.Dulce tortura
54.Inapoi la normal
55.Mintea joaca feste?
56.Amintiri din Staten Island
57.Incomplet
58.Ogarul

27.Cerneala neagra

3.9K 171 4
بواسطة SnickersCream

JULIE'S PART.

Dupa ce a plecat Fima, Niall a spalat vasele si fredona, iar eu stateam pe canapea,odhinindu-mi picioarele pe masuta de cafea. Stomacul meu scotea sunete ciudate, iar eu trebuia sa astept pana maine ca sa mananc, doar ca sa fiu sigura ca nu o sa se infecteze locul unde m-a gaurit Will. Limba imi era inca inflamata, iar biluta de deasupra ma gadila in cerul gurii al dracu de rau, facandu-ma sa stau cu gura intre-deschisa. Un ultim raget scos de stomacul meu l-a facut pe Niall sa vina in living si sa imi spuna sa il urmez. A urcat scarile si a intrat in camera lui, deschizand geamul.

Ce face?

A dat perdeaua la o parte si si-a trecut picioarele peste pervaz, ramanand pentru o secunda cu fundul pe el, apoi a sarit. Inima  mi-a tresarit pentru o secunda, dar Niall statea in dreptul geamului in picioare, asteptandu-ma. Am inhatat un pulover de al lui, ce era pe jos si am sarit si eu. Acoperisul era ud si extrem de rece, dar blondul parea sa nu observe. Statea in picioarele goale pe tigla rece si umeda, doar in maieu si pantaloni scurti. Am scancit cand am ridicat pe rand talpile de pe suprafata aproape inghetata, privind sosetele ce s-au udat imediat. Vantul adia din cand in cand, facandu-ma sa tremur din toate incheieturile. Niall s-a uitat la mine, apoi si-a pus o mana pe spatele meu, iar cealalta pe coapse, ridicandu-ma in brate si asezandu-ma pe pervazul lat al geamului.

Perdeaua flutura in toate partile, ca si parul meu. Am stranutat, iar Niall a bagat mana in buzunar, am crezut ca o sa scoata un pachet de servetele, dar scos pachetul negru, intinzandu-mi o tigara. Am luat-o imediat, simtind cum pofta urla deja in mine. Dupa ce si-a aprins tigara, mi-a intins bricheta. Am apasat de cateva ori, incercand sa o aprind, dar vantul stingea flacara inainte sa pot aprinde tigara. Irlandezul mi-a luat bricheta si tigara din gura, facandu-i paravan cu cealalta mana. A aprins cuiul apoi mi l-a intins zambind. Am tras cat am putut de mult, apoi am suflat fumul, lasandu-mi capul pe spate. Acum era o senzatie placuta.

"Si...Cand ne intoarcem in NY?" a spart tacerea.

"Pai...Cand vrei. Dar sa imi spui din timp, ti-am spus ca vreau sa fac ceva important." am raspuns indiferenta.

"Sper doar ca acel lucru important sa nu fie ceva..."

"Shh! Savureaza!" i-am taiat-o eu ridicand palma spre el, apoi am mai tras un fum, dar am pufait, razand.

"Cred ca o sa trebuiasca sa apelez la rezerve." a spus Niall, scuturand pachetu gol.

Am zambit, apoi am mai tras odata,aruncand tigara ce s-a rostogolit jos de pe acoperis. Mi-am frecat palmele, apoi am intrat inapoi pe geam, urmata de blond. Am apucat antebratul lui Niall, holbandu-ma la ceasul negru, cu niste rotite rosii si argintii in interior, de pe incheietura lui.

"2 a.m.?!" am strigat, socata.

"Timpul trece repede cand te simti bine." a ranjit.

"Merg la culcare. Chiar ma miram de ce vad in trei culori." am ras, apoi am parasit camera, strigand "noapte buna!" de pe hol

Cand am deschis usa camerei, un aer rece m-a lovit in fata. Am topait repede pana la geam, incercand sa nu fac urme pe parchet cu sosetele ude, apoi al-am inchis. M-am asezat pe marginea patului, inlaturand sosetele si m-am intins, punand capul intre cele doua perne. La scurt timp m-am ridicat, luand castile din ruxac si conectandu-le la telefon, am dat drumul la muzica. M-am pus din nou in pat, acoperindu-ma pana la gat cu patura colorata si pufoasa, apoi am inchis ochii, lasandu-ma trasa in lumea viselor pe muzica lui Emeli Sande.

HARRY'S PART.

Mi-am desfacut cureaua, privind-o pe Vanessa. Era imbracata doar in lenjerie si vesnicul sutien cu push-up. Statea intinsa pe pat si astepta sa ma dezbrac .Am privit-o din nou, dandu-mi pantalonii jos. Mi-am trecut mana prin par, apoi mi-am frecat ceafa cu palma. In timp ce Vanessa se apropia de mine, simteam cum ceva ma impiedica sa fac asta.

Nu!

Am strans din dinti tragand-o de mana si sarutand-o brutal. Trecuse ceva timp de cand nu sarutasem pe cineva, iar ea nu era tocmai persoana pe care voiam sa o sarut. Am ridicat-o in brate aruncad-o in pat. M-am asezat peste ea sarutand-o pe gat.

Trebuia sa imi demonstrez mie ca Julie nu a insemnat nimic, dar cu Vanessa parea imposibil. Erectia mea nici nu s-a sinchisit.

In timp ce stateam in coate, deasupra ei, privind-o, usa camerei s-a deschis si am stiut exact de ce eram aici. Hotarasem sa o ajut pe Vanessa sa scape de Mike. La dracu! Venisem aici sa imi hranesc orgoliul. O parte din mine stia ca nu o sa pot face nimic cu Vanessa, iar cealalta parte imi spunea sa ma dau jos, pana nu ma aleg cu un scaun in ceafa.

"Ce drac-"

"Ti-am spus, frate!" am spus, imbracandu-mi pantalonii.

"Cum ai-"

"Mike!" a soptit Vanessa, lasand cateva lacrimi false sa ii curga.

"Iesi afara!" a urlat, aratand spre usa.

"Te urasc!" a marait ea, iar Mike a tras cearceaful in care se invelise, cand a trecut pe langa el.

"Tu ce rahat cauti aici?!"

"Am vrut sa iti prezint curva pe care o aveai langa tine."

"Scuze, frate...Doar ca nu imi vine sa cred." a zis, aruncand cearceaful pe pat.

"Stiu."

Am inchis usa in spatele meu, lasandu-mi unul dintre prieteni in stare de soc. Orgoliul imi aplauda, iar interiorul meu fierbea. Mi-am pus fesul pe cap, iesind din bloc.

Dupa cateva minute de condus, am ajuns la garaj. Am oprit motorul, lasand cheile in contact. Cand am intrat in birou, Zayn era cu nasul in laptop, iar Medeea statea in spatele lui, la fel de atenta. Am aruncat jacheta pe canapea, ocolind biroul si impingand-o pe Medeea.

"Asta e cel mai rezonabil." a mormait Zayn, deschizand un CV.

"Ce debut are?"

"Pai a fost in lotul national in echipa celor de la Daihatsu Stars."

"Si ce cauta aici?"

"Nu m-ai lasat sa termin."

"A fost dat afara din cauza unor probleme cu drogurile." a adaugat el.

"E perfect." a ras Medeea.

"Suna-l. Spunei ca intra in cursa cu 50, daca nu accepta o sa ii spun lui..." m-am oprit, dandu-mi ochii peste cap.

"Da! Poti sa ii spui lui Julie, conduce extraord-" incepe Medeea entuziasmata.

"Nu, nu pot!" m-am rastit, strangandu-mi palmele in pumni.

"Julie a plecat." l-am auzit pe Zayn, in timp ce incercam sa ma relaxez.

"Poftim?!"

"Julie nu mai e aici!" am urlat.

"Si ghici ce, e in Irlanda cu Niall!" am adaugat, strambandu-ma.

"Nu imi spune..Tu chiar te-ai culcat cu Vanessa?!"

"Da, s-a culcat." a raspuns Zayn pentru mine, inca privind laptopul.

"Esti un cretin!" a spus ea, trecand pe langa mine.

"Nu ma fa-" am inceput

"Ba da! Si sper sa te distruga suferinta asa cum o distruge pe ea in momentele astea!"a tipat ea, trantind usa.

Sa ma distruga suferinta? Mai bine spus "sa las suferinta si tristetea sa ma traga din nou intre zidurile ei groase, captusite cu ura si furie"?  Poate.

Mi-am frecat ceafa pentru a nu stiu cata oara pe ziua de azi si i-am facut semn lui Zayn, care era complet fascinat de premiile obtinute de viitorul meu motociclist. A ridicat telefonul de pe suprafata neteda de lemn, tastand numarul de pe ecran si a iesit in birou .Am inchis laptopul, asezandu-ma pe scaun si punandu-mi picioarele pe birou. Am scos telefonul din buzunar si am verificat mesajul de la nimeni alta decat Vanessa:

"Raman datoare! Gasesc eu ceva, promit! xVane"

Am bagat telefonul in buzunar, sprijinindu-mi fruntea in podul palmei. Tamplele imi zvacneau al dracu de tare, iar ochii imi ardeau in cap. Am tras aer adanc in piept, iesind din birou si am mers pe pista, aruncandu-ma pe gazonul rece dintre asfalt si parapet. Am inchis ochii, tragand aer adanc in piept.

Sentimente nenorocite!

De cand am eu sentimente fata de cineva? De cand tanjesc dupa atingerea delicata a degetelor unei fete? De cand imi e dor de o persoana pe care am impresia ca o cunosc de o viata, dar defapt nu au trecut nici cinci luni, dintre care doua am fost in coma din cauza ca m-am pus in fata unui glont pentru ea. Cinci luni pline de intamplari pe care nu oricine le poate intelege, dar care m-au facut sa ma atasez de ea mai mult decat credeam ca o pot face vreodata. Dar iubirea nu e acelasi lucru cu atasatul. Te poti atasa si de...un prieten...sau un prieten cu beneficii. Da, cred ca asta am fost eu si Julie. Daca iti imaginezi ca iubesti pe cineva, nu e adevarat. Imaginatia nu poate fii realitate...Nu intotdeauna.

Jaden spunea mereu ca iubirea e pentru cei slabi, chiar daca el o avea pe Ellie ca dovada a iubirii lui si a Mariei, fosta lui sotie. Chiar nu imi dau seama de ce nu a renuntat la afacere. Sper doar ca acum Ellie e in siguranta, undeva departe de droguri si arme, impreuna cu Jaden si Marie, femeia care i-a schimbat viata lui Jaden. Imi aduc aminte ca el bea cot la cot cu tata..dar de cand a cunoscut-o pe Marie, singurul alcool pe care punea gura era scoach-ul pe care il bea la intalnirile cu ceilalti dealeri. Jaden a fost acolo cand nimeni nu a fost, nici macar betivul de tata nu stia unde am plecat si sper sa nu afle prea curand...daca mai traieste. Mama l-a iubit, dar el s-a casatorit cu bautura, nu cu ea.

Si ca o sclipire a imaginatiei, mi-a aparut in minte imaginea ei din seara aceea. Era doar o proiectie indepartata a unei femei frumoase in toata splendoarea ei.

Era femeia mea.

Nici nu stiu cum e sa iubesti pe cineva, dar daca asta inseamna sa vreau sa o am langa mine in fiecare minut si sa o ating doar cum eu stiu sa o fac, atunci... Nu stiu. Negand orice urma de iubire, m-am ridicat de pe gazon, scuturandu-mi tricoul si m-am intors in birou. Zayn a intrat in viteza dupa mine, facand ca hartiile de pe birou sa zboare in toate partile. 

"Nu vine. A spus ca 50 e putin." a spus intorcand laptopul spre el.

"Sa il ia dracu! Nu am de gand sa dau mai mult de 50.000 pe un motociclist pe care nu ma pot baza." m-am incruntat.

"Nu, nu poti sa faci asta. Dar ai avut o motociclista care iti aducea peste 50.000 si-"

"De ce nu o terminati odata cu asta?!"

"Nu m-am bagat niciodata in treburile tale, dar.. Incearca sa te gandesti putin." a mormait el, luand laptopul si inchizand usa in urma lui.

"Rahat!" am urlat aruncand cu suportul de pixuri in usa.

JULIE'S PART.

Am tras frana de mana, facand masina sa se intoarca intr-o jumatate de drift. Am deschis portiera, incarcand pistolul, apoi am coborat facand zgomot cu tocurile pe asfaltul usor denivelat. Arthur l-a ridicat pe Harry de pe jos, lovindu-l puternic de unul din stalpii de sustinere. Fata lui era acoperita de o serie de zgarieturi, iar buza ii era sparta, lasand la vedere o dara visinie ce se prelingea pe barbia lui. Am strans arma in mana si am inghitit in sec, apropiindu-ma de cei trei. Mike il tinea pe Harry lipit de stalpul din beton, proiectandu-i cate un pumn in fata cand termina propozitiile pe care, practic, i le urla in fata lui Harry.

Ochii ii erau extrem de rosii, iar capul lui se clatina dupa fiecare lovitura. Alta dara de sange, ce arata mai degraba ca o linie groasa trasa cu pensula, se scurgea acum din arcada lui. Am ajuns in spatele lui Arthur, am tras aer adanc in piept si am apasat pe tragaci lasand teava sa elibereze glontul ce l-a strapuns direct in craniu pe Arthur care a cazut jos, intr-o balta de sange, exact ca fratele lui. Harry m-a privit uimit, apoi a incercat sa se apropie de mine, dar mi-a cazut in brate. M-am lasat incet jos, asezandu-i capul in poala mea si prinzandu-i mana, ce acum era rece, in palma mea. Lacrimile si-au facut loc pe obrajii mei, iar el a inchis ochii, lasand intunericul sa ne cuprinda pe amandoi. •

Am tipat, sarind din pat. M-am uitat in jur, tremurand, dar nu puteam vedea nimic din cauza intunericului. Usa s-a deschis brusc, iar Niall a intrat aprinzand becul. L-am privit cu ochii mari, muscandu-ma de buza si simtind cum picioarele mele parca se topeau de spaima. M-a imbratisat strans, mangaindu-mi parul, iar lacrimile de pe obrajii mei s-au oprit in materialul tricoului sau. Mi-a ridicat barbia, privindu-ma in ochi si repetand "A fost doar un cosmar.". Parul imi era ravasit, iar pielea era acoperita de transpiratie. M-am asezat din nou in pat, refuzand sa-l las pe Niall sa plece. M-am cuibarit la pieptul lui, iar el si-a pus mana peste talia mea, tragandu-ma mai aproape.

*

A doua zi dimineata nu am putut sa mananc. Invarteam lingura in bolul cu cereale, numarandu-le sau incercand sa ghicesc ce culoare au avut inainte sa se inmoaie in lapte. Niall a avut grija de mine ca de un copil mic, ceea ce nu m-a deranjat deloc.. Pana la urma sunt sora lui mai mica, nu? Nu a trecut mult timp si am iesit in curte, asezandu-ne pe balansoarul de lemn lacuit. Blondul a scos pachetul ce de data asta era Kent,a aprins o tigara, apoi mi-a dat-o mie, luand el alta. Am tras cu pofta din ea, lasand fumul sa-mi invadeze plamanii.

"Cum de te-ai trezit asa devreme?" a spus blondul, cascand.

"Alarma mea e o curva, iar tu nu ai fost acolo sa o opresti."

"Imi place." a zambit.

"Ce?" 

"Vocabularul tau."

"Nu subestima niciodata puterea de seductie a unui vocabular dezvoltat!" am replicat razand.

Erau vorbele lui.

Ramasesem singura pe balansoar, leganand-ma in fata si in spate si tragand ultimul fum din a patra sau a cincea tigara, am aruncat-o in iarba umeda, apoi am urcat in camera lui Niall sa il anunt ca am de gand sa plec fara el daca mai sta mult in fata oglinzii, schimband bilutele pierce-urilor. Si-a dat ochii peste cap si mi-a spus ca trebuie sa mergem si la mall pentru ca nu am destule haine, dar i-am ignorat comentariul intrebandu-l daca are o masina aici si mi-a parut rau ca am intrebat. L-am urmat in garaj, unde se ascundea un Chevrolet Camaro negru ca o mare de intuneric, iar tapiteria era alba. M-am rugat de el sa mergem pe jos, dar a insistat sa mergem cu masina.

Cand am ajuns in fata unui salon, am zambit increzatoare, inlaturand orice urma de teama si am coborat din masina urmata de blond. Parea sa fie o coada nesfarsita, scaunele de pe o parte si de alta a holului lung fiind toate ocupate.Niall m-a tras dupa el spre o usa metalica,intrand intr-o camera mare, in mijlocul careia era o masa de tatuat. Am luat o gura de aer si am intrat desfacandu-mi fermoarul hanoracului. O femeie cu parul albastru s-a facut observata cand a inchis zgomotos usile unui dulap de metal. Mi-am apropiat sprancenele, lasand loc unei incruntaturi pe fruntea mea, apoi m-am uitat la Niall ce ma indemna sa ma asez pe scaunul rigid din piele. Locul asta imi aducea aminte de salonul lui Louis -locul de care imi era extrem de dor.-

M-am asezat pe scaunul incomod, asteptand ca tipa cu parul albastru sa aduca cateva seturi de cerneala colorata, pe care am refuzat-o spunandu-i ca vreau unul doar cu negru. A incuviintat, apoi s-a asezat pe scaunul ei, punand acul pistolului de tatuat. Am inceput sa imi rod obrazul, iar Niall mi-a pus mana pe umar.

"Ce ai vrea sa fie?" intreaba ea, punandu-si manusile chirurgicale negre.

"Vreau doua." am spus timid, privind in jos.

"Oh, unde?"

"Unul care sa porneasca de la ceafa si sa se intinda pana la baza spatelui si unul pe incheietura."

"Pe spate vreau asta." am spus, intinzandu-i o bucata de hartie pe care schitasem ceva in masina.

"Ai..."

"E tatuatoare." i-a taiat-o Niall.

"Stiam eu ca e ceva ciudat cu felul in care faci detaliile, iar aripile ti-au iesit perfect.." a ras, apoi si-a inceput treaba.

"O sa dureze ceva." m-a anuntat.

Am inchis ochii, lasand capul intr-o parte. Acul se plimba prin pielea mea, iar durerea era ingrozitoare. Ceea ce era ciudat, era ca imi aducea aminte de felul in care Harry imi sugea pielea...Am deschis ochii, stramband din nas, apoi mana lui Niall a coborat, prinzandu-mi mana in palma lui mare. Am zambit stramb, incercand sa nu o deranjez pe bluehead si am strans puternic din ochii, cand a inceput sa faca umbrele. Intr-adevar durea, durea foarte tare, dar ceva in mintea mea imi spunea ca trebuie sa o fac.

Totul s-a terminat mai repede de cat ma asteptam, in patru ore si jumatate, iar tatuajele au iesit exact cum voiam. Mi-am schimbat idea in legatura cu cel de pe incheietura stanga,facandu-l pe ambele. Pe spate,cerneala neagra se intindea sub forma unui motociclist cu aripi,mari, negre,iar citatul de pe incheieturi se despartea asa: pe mana stanga aveam scris " "Destroy what " iar pe celalta : " Destroys you!" ". 

Inainte sa urc in masina, telefonul a vibrat. L-am deblocat, citind mesajul de la un numar necunoscut. L-am citit de nenumarate ori, nestiind ce sa cred. Am bagat telefonul in buzunarul hanoracului, apoi am urcat in masina cu un semn mare de intrebare.

-Pentru ca orice tatuaj are povestea lui, ale mele sunt legate de trecut. Motociclistul inaripat semnifica pasiunea mea cea mai mare, iar citatul semnifica faptul ca nu ma voi lasa calcata in picioare de nimeni. Nu avea legatura cu o oarecare razbunare, dar Harry a fost cel care m-a distrus..Cel care m-a facut sa ma simt bine, sa rad, sa plang, dar si sa sufar.. Cel care mi-a schimbat viata si totodata m-a facut sa inteleg ca nu pot avea incredere in oricine.. Cel care m-a facut sa inteleg ca iubirea tine de respect, consideratie, acceptare si mai ales protectie, nu de minciuni si lucruri ascunse. El este cel langa care am descoperit ce este iubirea adevarata. Cel care mi-a povestit despre afacerile unchiului sau, stiind cat de periculos era... Cel care nu a vrut sa ma lase sa plec niciodata. Cel care si-a asumat raspunderea pentru acea schimbare temporara facuta pentru mine...

I-am promis ca o sa ma intorc indiferent ce s-ar intampla, dar nu stiam ce sa fac. Puteam spune oricand ca au fost doar minciuni, dar ceva ascuns adanc in inima mea, imi spunea ca a fost mai sincer ca niciodata si acel mesaj confirma asta.-

"He's so strange..." a depasit pragul de 9000 de cititori <3!Sper sa recuperez si voturile!

Obisnuiesc sa fac greseli din cauza ca scriu foarte repede cand am inspiratie!Scuze pentru vigrulele in plus sau in minus si literele care sunt unde nu isi au locul! Multumesc din nou ca imi cititi povestea :3

واصل القراءة

ستعجبك أيضاً

998K 39.5K 48
Being a single dad is difficult. Being a Formula 1 driver is also tricky. Charles Leclerc is living both situations and it's hard, especially since h...
222K 5.3K 52
⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯ જ⁀➴ 𝐅𝐄𝐄𝐋𝐒 𝐋𝐈𝐊𝐄 .ᐟ ❛ & i need you sometimes, we'll be alright. ❜ IN WHICH; kate martin's crush on the basketball photographer is...
1.6M 54.6K 68
In which the reader from our universe gets added to the UA staff chat For reasons the humor will be the same in both dimensions Dark Humor- Read at...
985K 53.4K 35
It's the 2nd season of " My Heaven's Flower " The most thrilling love triangle story in which Mohammad Abdullah ( Jeon Jungkook's ) daughter Mishel...