I hate you

By IamSecretSweetGirl

1.7K 97 20

"Gwen!" Uslyšela jsem své jméno a strnula jsem na místě. "To ne. To nemůže být on co by tu dělal v Londýně" p... More

Kapitola 1- seznámení
Kapitola 2- Nový byt
Kapitola 4- Vzpomínky
Kapitola 5- Spolubydlící?
Kapitola 6- Vysvětlení?
Kapitola 7- Párty
Kapitola 8- Ano nebo ne? Ano..
Kapitola 9- Dopis
Kapitola 10- LA?
Kapitola 11- zpátky do reality
Kapitola 12- Zase on?
Kapitola 13- Přiznání (1. část)
Kapitola 14-přiznání (2 část)
kapitola 15- Jsi krásná
Kapitola 16-James?

Kapitola 3-Telefonát

112 10 2
By IamSecretSweetGirl

Ozvalo se vyzvánění mého telefonu. Bez přemýšlení jsem to zvedla.
"Haló" šeptla jsem a čekala kdo se ozve.
"Gweny" ozval se z druhé strany ten chraplák a já přestala dýchat.
"Kde jsi Gwen, nebyla jsi v práci a když jsem se pak stavěl u vás doma, tvoje mamka mi řekla, že jsi se odstěhovala.. Kam?" na jeho hlase bylo poznat, že je mu líto, že jsem odjela.
"Pryč" vzlykla jsem do telefonu.
"Kam pryč a proč?" taky vzlykal.
"Daleko pryč, protože tě miluju a nemohla jsem se dál ničit pohledem na tebe jak si zamilovaný do jiný holky a nechtěla jsem zničit naše přátelství" brečela jsem mu do telefonu jak malá a s těmito slovy jsem zavěsila. Ten večer mi volal ještě deset krát, ale já už to ani jednou nezvedla.
Musím si koupit novou simku pomyslela jsem si a tu starou jsem bez přemýšlení rozlomila a hodila do koše... Zapnula jsem počítač a koukla se na facebook.
Nic nového tam nebylo, bez jakéhokoli rozmýšlení jsem si zrušila účet a vytvořila si nový. Takhle to šlo ze vším s instagramem, twitrem, snapchatem, askem.. Prostě se vším. Pak už jsem jen zalezla do postele a po chvíli brečení a přemýšlení jsem usnula.

Continue Reading

You'll Also Like

1.4M 117K 81
"Mám tak milion důvodů tě nemít rád." "Například?" "Máme byty naproti sobě a ty neustále chodíš bez trička." "Neřekl bych, že zrovna to ti vadí."
1.2K 45 31
Dívka Amélie žije se svým Bratrem Calinem v Brně. Společně hodně času tráví s Calinovím přítelem Petrem (Stein27) který se snaží odolat Calinově sest...
34.7K 1K 50
Co vše se může stát, když usnete v metru? Buď skončíte okradení, mrtví a nebo se vám, jako Anastasii s Nikolasem, změní navždy život. Oba dva měli v...
233K 12.1K 70
PS? Nečti bez prvního dílu. Anděl je někdo, kdo je sladký, laskavý, starostlivý, klidný a jemný. Nejkrásnější žena na planetě. Někdo, kdo je úžasný v...