Let's get loud

By tizaki

79.5K 7.2K 526

"Τέλος Έρικ , δεν μπορώ να το ανέχομαι όλο αυτο " Φώναξα , δεν μπορώ να τις βλέπω εδώ μέσα . "Οο έλα τώρα β... More

Κ1
Κ2
Κ3
Κ4
Κ5
Κ6
Κ7
κ8
Κ9
Κ10
Κ11
Κ12
Κ14
Κ 15
Κ16
k17
Κ18
Κ19
Κ20
Κ21
Κ22
Κ23
Κ24
Κ25

K13

3K 310 12
By tizaki

"Δηλαδή έλεος , πάντα  όταν κάτι πάει να γίνει μεταξύ μας κάποιος χτυπάει την πόρτα και κλαίει " ο Έρικ μου παραπονιέται σαν μικρό παιδί και τον παίρνω αγκαλιά . "Αχ αυτό το άρωμα σου μωρό μου " μου ψιθυρίζει χαϊδεύοντας την πλάτη μου . "Ποτέ δεν πίστευα  ότι θα με τρέλαινες τόσο πολύ μικρή " "ναι Έρικ μου , αλλά τώρα κάνε ησυχία , θα την ξυπνήσεις " του λεω δείχνοντας την Ανθή που κοιμάτε ήρεμα στον καναπέ μετά από αρκετό κλάμα . "Ξενερώνω " με κοιτάει σοβαρα και κουνάω το κεφάλι μου αργά πέρα δώθε στριφογυριζοντας τα μάτια μου . "Και τι θες να κάνω ρε Έρικ να την διώξω ;" Ρωτάω ειρωνικά και ξεφυσαει . "Δεν ξερω ... Κανε κάτι " γυρναει πέρα δώθε στο σαλόνι , μετα απο λίγο σταματάει και γυρναει κοιτάζοντας με , "έλα εδώ " με τραβάει μεσα στο δωμάτιο του και κλείνει την πόρτα . "Κοιμάτε οπότε δεν θέλω να αναστενάξεις πολύ " μου χαμογελάει πονηρά και γουρλώνω τα μάτια μου . "Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε το οτιδήποτε ενω κάποιος κοιμάτε μέσα " του ξεκαθαρίζω και μουτρωνει σαν μικρό παιδι . "Να σου πω , παω να την ξυπνήσω " ανακοινώνει και βγαίνει έξω . "Οχι " τον τραβάω απότομα και τον φιλάω με πάθος στα χείλι , με σπρωχνει πανω στο κρεβατι και αρχίζει να με χαϊδεύει παντού . Προσπαθώ να αντισταθώ και με τα χίλια ζόρια ξεφεύγω απο το κρατημα του και σηκώνομαι . "Ενταξει τελος τωρα , οταν ξυπνήσει βλέπουμε " του κλεινω το ματι πονηρά και εκεινος πέφτει πισω στο κρεβατι ξεφυσοντας , "δηλαδή καθόλου τρελιτσες " "καθόλου "
Του απαντάω και βγαινω έξω απο το δωματιο .
****
"Τσακίσου και ελα απο εδώ τωρα , σου εχω μια έκπληξη " η Αλίκη ουρλιαζει και απομακρύνω το ακουστικό απο το αυτι μου κανοντας μια ενοχλημένη γκριματσα ."φέρε και τον Έρικ " συνεχίζει χαρούμενη και της το κλεινω για να ετοιμαστώ . "Ολίβια σε ευχαριστώ πολυ " η Ανθή εχει πια ξυπνήσει και βγαίνει απο την κουζίνα με ενα ποτήρι νερό . "Τιποτα βρε , ε και οπως ειπαμε , θελω θηλυκότητα σιγουριά για εσένα και να το παίζεις και λιγο αδιάφορη οταν σου μιλάει ενταξει ;" Μου κουναει το κεφαλι της καταφατικά και ανοίγοντας τα χερια μου την βάζω στη αγκαλιά μου . "Πρέπει να φύγω θα με περιμένει ο αδελφός μου " μου λέει και με αποχαιρετά . Οταν η πορτα κλείνει η πορτα του δωματίου του Έρικ ανοίγει και εκεινος τρέχει πανω μου και με φόρα με κολλάει στον τοιχο . "Ήρεμα τίγρη " γελάω καθως με φιλάει στο λαιμό . "Σσς γατάκι " γελάει μεσα απο τον λαιμό μου και τον απομακρύνω απροθυμα απο πανω μου . "Τι ειναι πάλι ρε μωρο μου ;"
"Μας εχει λέει μια έκπληξη η Αλίκη ,θέλει λέει να πάμε τώρα από το σπίτι της '' του λέω και ξεφυσάει ξανά . Παρόλα αυτά πιάνει το χέρι μου και βγαίνουμε έξω από το σπίτι .

****

Όταν φτάνουμε έξω από το σπίτι και χτυπάμε την πόρτα , μου ανοίγει η... Ό θεέ μου η μικρή μας Όλγα στην αγκαλιά της Βάσως . '' Κορίτσια μου '' φωνάζω με χαρά και αφήνω το χέρι του Έρικ σφίγγοντας τες στην αγκαλιά μου . Ο Έρικ πέφτει πάνω μας τυλίγοντας μας όλες στην αγκαλιά του . '' είπαμε να έρθουμε να σας δούμε για λίγες μέρες , λέμε και εμείς να μετακομίσουμε εδώ , απλά οι γονείς μου θέλουν να μας έχουν από κοντά τώρα με την μικρή , ψάχνουμε σπίτι προς το παρόν , και μετά απλά θα τους ανακοινώσουμε ότι πάμε Θεσσαλονίκη '' η Βάσω μου χαμογελάει πονηρά και της κλείνω το μάτι . '' αυτή ήταν η έκπληξη ε ;'' ρωτάω την Αλίκη καθώς αγκαλιάζω τον Κώστα. ''δεν είναι μόνο αυτό , έ μπαρ διοργανώνει μια βραδιά με κάντρι μουσική και έχουμε πάρει καουμπόικα καπέλα και ψηλές μπότες , οι οποίες βέβαια θα φορεθούν με κοντά σορτσάκια και πουκάμισα '' η Αλίκη γελάει πονηρά και μπορώ να νιώσω το αυστηρό βλέμμα του Έρικ που βρίσκεται πίσω μου να καίει την πλάτη μου . ''μα πως τους ήρθε όλο αυτό ;'' Ο Έρικ ρωτάει και τυλίγει τα χέρια του γύρο μου στηρίζοντας το σαγόνι του στον ώμο μου . Χαμογελάω με την χειρονομία του και αμέσως γυρνάω το κεφάλι μου να τον κοιτάξω , '' σημασία δεν έχει το γιατί , αλλά το ότι θα πάμε , και τώρα πάμε να ντυθούμε έ κορίτσια ;'' του δίνω ένα πεταχτό φιλί στο στόμα και με κοιτάει τύπου αστείου και σοβαρού . ''καλάαα, καλάαα'' μου δίνει άλλο ένα φιλί και με αφήνει να πάω με τα κορίτσια στο δωμάτιο . '' Α! αγόρια , σας έχω μέσα τα ρούχα , και εσείς ντυμένοι για κάντρι θα πάτε '' η Αλίκη τους χαμογελάει και εκείνοι ξεφυσάνε μπαίνωντας μέσα στην κρεβατοκάμαρα με τα χίλια ζόρια σπρώχνωντας ο ένας τον άλλο . ''Ο θεέ μου τα έχεςι με τον Έρικ '' η Βάσω ''φωνάζει '' ψιθυρίζοντας και χαμογελάω . '' περίπου '' απαντάω κοιτάζοντας το κοντό άσπρο σορτσάκι και το καρό μαύρο κόκκινο πουκάμισο που δένει λίγο ποιο πάνω από την κοιλιά . '' αχ και εσύ με αυτά τα περίπου την Αλίκη μου θυμίζεις (αχ πόσο μου έλειψε η Αλίκη με τον Έντ :'( ) , και κοίτα τους τώρα το δαχτυλίδι του αρραβώνα της λάμπει στον ήλιο '' λέε με πάθος στην φωνή και η Αλίκη ξεφυσάει , '' Άσε με με τον αρραβώνα , ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα είχα τόσο καλή πεθερά αλλά και πιεστική , που να ήμουν όντος έγκυος , φαντάσου '' λέει και γελάμε όλες μαζί . '' δεν ήμουν έτοιμη για έναν μικρό Έρικ στο σπίτι πίστεψε με" προστεθεί και γελάμε .
Εχουμε πια ντυθεί και κοιταζόμαστε στον καθρέπτη , όλες φοράμε το ιδιο πουκάμισο για πλάκα ομως η κάθε μια φοράει διαφορετικό χρωμα σορτσάκι εγω άσπρο η Αλίκη μαύρο και η Βάσω καφέ , εχουμε και οι τρεις τα μαλλια μας πανω ίσια και κατω κούκλες και φοράμε ο ιδιο καφέ καπέλο .
"Έτοιμες κορίτσια ;" Ο Εντ φωνάζει απο μεσα και βγαίνουμε όλες μαζι .

***
Οταν φτάνουμε στο μαγαζί βάζω την μικρή Όλγα να κάτσει στα πόδια μου και εκεινη μου  χαμογελαει με το καουμπόικο καπέλο της να καλύπτει τα ματια της μιας και της ειναι πολυ μεγαλο , της το σηκώνω και μου γουρλωνει τα γαλανα ματάκια της ."τσα" της γελάω και το κανει και εκεινη .
Η μουσική αρχίζει και όλοι σηκώνονται να χορέψουν ενω εγω προσφέρομαι να κρατήσω την μικρή μέχρι να κάτσει κατω κάποιος άλλος απο την παρέα .
Σηκώνεται η ο Έρικ και τον βλεπω που χορεύει μετην Αλίκη κανοντας την στροφές και υστερα παει και κανει στροφή και την Βάσω , χαμογελάω και ρίχνω τη προσοχή μου στην μικρή που μου τραβάει μια τούφα απο τα μαλλια για να την προσέξω .
   
  Μετα απο λίγη ωρα και αρκετα ποτά ο Εντ πέρνει την μικρή στα πόδια του και νου κανει σήμα να παω να χορέψω . Οταν σηκώνομαι θελω να ξανακατσω απο την έκπληξη μου , ο Έρικ χορεύει προκλητικά με μια ξανθιά κοπελα η οποια τρίβεται πανω του σαν να μην υπάρχει αυριο . Σφίγγω τις γροθιές νου και κοιταω γύρο μου , ένας ξανθός με κοιτάει χαμογελαστός , με κοιτούσε και πριν που ειχα την μικρή χρησιμοποιώντας γοητευτικό βλέμμα ομως δεν πίστευα οτι θα με βοηθούσε τοσο πολυ . Τωρα θα δεις το εχεις να πάθεις Έρικ , θες να παίξεις ε;
Ομως να ξερεις εγω ειμαι ο αρχηγός του παιχνιδιο .
Kisses !!!
Vote and comment loves❤️

Continue Reading

You'll Also Like

10.9K 1.4K 24
Αλεκατρίδες. Το αμέντι. Το τρίτο βιβλίο της σειράς.
645K 33.1K 41
"Πες το ξανά"
303K 30.3K 65
Εκείνη θα τον ερωτευτεί παράφορα. Εκείνος δεν επιτρέπεται να την αγγίξει. Μια ιστορία στην οποία όλοι θα διαπράξουν μια ύβρις στο όνομα της αγάπης.
292K 15.3K 41
O Baris και η Ερατώ, δύο νεαροί εκπρόσωποι της πιο διάσημης Αρχιτεκτοκινής εταιρείας στην Ελλάδα, πρέπει να μετακομίσουν στην Τουρκία ώστε να εργαστο...