Κ16

2.5K 281 19
                                    

"Ασε με να φύγω " του φωνάζει και εκεινος οταν βλέπει τον Έρικ να πλησιάζει την αφήνει , εκείνη τρέχει πάνω μου και την παιρνω στην αγκαλιά μου. "Ποιος ειναι αυτός;" Την ρωτάω ψιθυριστά και με κοιτάει . "Ο Πέτρος αυτός που σου είπα οτι μου αρεσει χρονια τώρα " νου απαντάει και σμιγω τα φρυδια μου καθως τον κοιτάζω που μιλάει με τον Έρικ .
"Και γιατί θες να σε αφήσει ;" Την ρωτάω παραξενεμένη , εγώ αν ήμουν  στην θέση της δεν θα τον άφηνα .
"Γιατί μου φέρθηκε άσχημα , και τώρα προσπαθεί να διορθώσει τα σκατά που έκανε '' λέει θυμωμένη και ο Πέτρος ξεφεύγει από τον Έρικ και έρχεται προς το μέρος μας . '' έλα ρε Ανθή μου να το συζητήσουμε σε παρακαλώ '' την τραβάει γλυκά από το χέρι και εκείνη δείχνει να παρασύρεται , '' είσαι ένας μαλάκας και μισός Πέτρο '' του λέει με το κάτω χείλος της να τρέμει. ''δεν το ήθελα '' της ψιθυρίζει και με μια κίνηση την χώνει στην αγκαλιά του , εκείνη δεν βάζει τα χέρια της γύρο του και εκείνος την σφίγγει πιο πολύ . Ύστερα χουχουλιάζει στο στήθος του και τυλίγει τα χέρι της γύρο του . Φαίνεται το πόσο ερωτευμένη είναι μαζί του και εκείνος είναι πολύ μαλάκας για να το καταλάβει , μου θυμίζει κατά κάποιον τρόπο εμένα με τον Έρικ πριν λίγο καιρό .
"Είσαι μαλάκας " του ψιθυρίζει και εκεινος ξεφυσαει , δεν ξερω τι μαλακια της εκανε , αλλά δεν θα ρωτήσω τωρα .
Ο Έρικ ερχεται προς τα εμενα και μου κανει σήμα να ανέβουμε πανω για να τους αφήσουμε να το λύσουν .
"Αχου μωρε , και εκεινος δεν εχει ιδέα για το πως νιώθει η Ανθή μας ε ;" Ρωτάω τον Έρικ καθως μπαίνουμε μεσα στο ασανσέρ . Εκεινος χαμογελαει κουνοντας μου καταφατικά το κεφαλι . Δαγκώνει το κατω χείλος του και έπειτα με κοιτάζει από πάνω μέχρι κατω . Το χερι του κυλάει πανω στα κουμπιά του ασανσέρ και πατάει το στοπ , κοκαλωνω , γαμωτο οχι πάλι . "Τι ; Οχι δεν υπάρχει περίπτωση , εγω σε ασανσέρ δεν  ξαναχαμουρεύομαι μαζί σου " του κουνάω το δαχτυλο μου αρνητικά αλλά εκεινος χαμογελαει πονηρά . "Ξερεις ποσο νου αρεσει η περιπέτεια "
Μου ψιθυρίζει καθως πλησιάζει κιαλο , "Έρικ σοβαρέψου εδώ μας ξέρουν οι γριούλες , θα γίνουμε βούκινο στην πολυκατοικία " του λεω γουρλωνοντας τα ματια μου , πιανει τον καρπό μου και με κοιτάζει στα μάτια . "Δεν με ενδιαφέρει " μου λέει και με αυτό ενώνει τα χείλι μας . Προσπαθώ να αντισταθώ αλλα ως γνωστόν δεν γίνεται να το κάνω αυτο στον Έρικ , με παρασύρει το παλιόπαιδο .
Φιλάει τον λαιμό μου και μεσα από τους αναστεναγμούς μου ,καταφέρνω να ξεστομισω ενα "δεν ειναι σωστό " και ενα "σταματα " , αλλα από ότι φενεται τιποτα απο αυτά τα δύο δεν πιάνουν .

***
"Σταματα βα με κουνας θα τα κάνω χάλια " τσιριζω μεσα απο γέλια και γελάει και εκεινος . Προσπαθώ εδώ και λίγα λεπτά να βαψω τα νύχια των ποδιών μου και εκεινος με κουναει απίστευτα πολυ . Του ρίχνω ενα ψεύτικο δολοφονικό βλέμμα και εκεινος γελάει ξανα . " θα σου βαψω την μούρη κοκκινη " τον απειλώ και εκεινος με κοιτάει πονηρά , πλησιάζει τα πρόσωπα μας και ψιθυρίζει . "Τόλμα γουτσουνι " με προκαλεί και στενεύω τα ματια μου κοιτάζοντας τον .
Τον χερι μου παει προς το μάγουλο του και νε το πινελάκι του τραβάω μια κοκκινη γραμμή στο πρόσωπο . Εκεινος γουρλωνει τα ματια του ξαπλώνοντας με με την μια στον καναπέ . "Την εβαψες μικρή " με γαργαλάει και εγω γελάω και χτυπιέμαι .
Το κουδούνι χτυπάει και  κοκαλόνουμε και οι δύο .
Ο Έρικ ξεφυσαει και πέφτει πανω μου αναστεναζοντας στον λαιμό μου .
"Γαμωτο , μονο και ειναι κάποιος που πάλι κλαίγεται , θα του πω βα φύγει και να έρθει αυριο " παραπονιέται και σηκώνεται . Οταν η πορτα ανοίγει μένουμε και οι δυο να κοιτάζουμε το μικροκαμωμένο κοριτσι με τα μπλε μαλλια και τα μικρά τατουάζ στα χερια . "Ενα αγόρι ζητάει την κοπελα από αυτό το διαμέρισμα εδώ " λέει χαμογελαστά και ο Έρικ την κοιτάζει δύσπιστα και υστερα τα ματια του κοιτάνε τα δικα μου.  Εγω απλα ανασηκώνω τους ώμους ως ένδιξη οτι δεν ξερω και αρχίζω να κατεβαίνω τις σκάλες με εκεινον και την κοπελα απο πισω μου . Οταν κοιτώ  αυτόν που βρίσκεται έξω η μονες λέξεις  που βγαίνει απο το στόμα μου ειναι .
"Γαμωτο μου "

Γεια σας , σορρυ που άργησα  αλλά αλλα πρπει να σας πω κατι , η έμπνευση μου δεν ερχόταν με τιποτα , εχω πολλές ιστορίες τις οποίες γράφω για να δημοσιεύσω καποια στιγμή και το μυαλό μου εχει κολλήσει ,αλλά εχει άρχισει να παίρνει πάλι μπρος για την ιστορια του Έρικ και της Ολίβιας ,
Ξερω οτι ειναι μικρό αλλά το αφήνω σε αγωνία .
Εσείς ποιος λετε να ειναι ; Καινούριο πρόσωπο στη ιστορια ή παλιοί γνωστοί ; Για πείτε ! Θελω σχόλια . !!! ❤️

Kisses ! !!
Vote and comment loves ❤️❤️❤️

Let's get loudΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα