Κ5

2.9K 334 23
                                    

"Καλημερα "  μουρμουρίζω καθως μπαίνω στο σαλόνι τρίβοντας τα ματια μου με το κεφαλι μου να πονάει σαν τρελό . "Πο πο ειμαι τοσο χάλια απο εχθές , Εντ θελω καφέ " γκρινιάζω μέχρι που τα ματια μου ανοίγουν διάπλατα οταν βλεπω τον Έρικ με την Αλίκη να κάθονται στον καναπέ με εκεινον να με κοιτάει αγριεμένος .
"Γιατι δεν ήρθες εχθές στο σπιτι ;" , με ρωτάει σαν πατερας που μαλωνει την κόρη του . "Σου ειπα οτι θα κοιμάμαι στα παιδια μέχρι να βρω σπιτι " απαντάω ήρεμα και προχωράω προς την κουζίνα,τον νιώθω που με ακολουθεί και χαμογελάω .
"Μην ακούω βλακείες Ολίβια , θα έρθεις σπιτι με ακουσες ; " φωνάζει ελάχιστα και πιάνω το κεφαλι μου καθως βουτάω μια ασπιρίνη απο το ντουλάπι . "Μην φωνάζεις σε παρακαλώ πονάει το κεφαλι μου . " λεω σιγανα και εκεινος με πλησιάζει κοιτάζοντας με στα ματια . "Γουτσουνι μου " ψιθυρίζει καθως πιανει το πρόσωπο μου γλυκά με τα χερια του .
"Μεγαλωσες  "  λέει μα δεν καταλαβαινω γιατι το λέει αυτο .
Τα χείλι του πλησιάζουν στο μέτωπο μου και το φιλανε απαλά , κλεινω τα ματια μου και όλο μου  το σωμα ανατριχιάζει στο άγγιγμα του , θελω να τον φιλισω ΤΩΡΑ!
Υψώνω το κεφαλι μου και οι ματιές μας κλειδώνουν , τεντονομαι για να τον φτάσω και οι μύτες μας ακουμπούν η μια την άλλη .
Του χαμογελάω και το κανει και αυτός τρίβοντας τις μύτες μας μεταξύ τους .
Το χερι του τυλιγεται γύρο απο την μέση μου και με μια κίνηση με κολλάει πανω του .
Τα χείλι μας σχεδόν ακουμπούν το ενα το άλλο και τα δαχτυλα του χαϊδεύουν απαλά την μέση μου .
"Γαμωτο Ολίβια "
Ψιθυρίζει και απομακρύνεται γρήγορα απο κοντα μου γυρίζοντας μου την πλάτη του και πιάνοντας τα μαλλια του με μανία . Γαμωτο τι έπαθε τωρα ; Κανονικά εδώ δεν θα επρεπε να ειναι η σκηνή που με φιλάει παθιασμένα και δεν θέλει ποτε καμία άλλη ; , σκατα .
"Ελα σπιτι ... Σπιτι μας " ψιθυρίζει και φιλοντας το μάγουλο μου βγαίνει απο την κουζίνα .
"Αχ! " αναστενάζω και καταπίνω την ασπιρίνη με λιγο νερό .
***

"Ολίβια κανε μου μια χάρη , πήγαινε να μου πάρεις λιγο ζαγαρη απο τον γείτονα " η Αλίκη μου φώναξε απο την κουζίνα και σηκώθηκα ντεμπελικα απο τον καναπέ . "Τι θες να φτιάξεις πάλι ;" Γέλασα και γυρισε το κεφαλι της . " εμ θα φτιάξω μπισκότα και δεν εχω πολυ " απαντησε , την κοίταξα με ενα άγριο βλέμμα και άνοιξα την πορτα βγαίνοντας έξω.
Χαλαρά χτύπησα την διπλανή πορτα αλλα επιτα το σωμα μου σφιχτηκε . Ενα ψηλό όμορφο αγόρι χωρις μπλούζα και το τονίζω χωρις μπλούζα, άνοιξε την πορτα και με κοίταξε χαμογελαστός .
"Σε τι μπορώ να βοηθήσω όμορφη ;"
Με ρωτάει χαρίζοντας μου ενα πλάγιο υπέροχο χαμογελο , φέρτε την καθαρίστρια να σκουπισει τα σαλια παρακαλώ .
"Ε... Εγω , βασικά η Αλίκη , εμ θέλει ζάχαρη γιατι δεν εχει " απαντάω αμυχανα και χαμογελαει πλατιά . "Α εσυ εισαι η φίλη της η Ολίβια ; " ρωτησε και γουρλωσα τα ματια μου , τι του εχει πει το καριολακι ; "Ε ναι " απαντάω νιώθοντας τα μάγουλα μου να γίνονται κατακόκκινα . " μου ειχε πει οτι θα έρθει μια φίλη  της απο την Αθήνα και οτι πρέπει να την γνωρίσω , ε λοιπόν ειμαι  ο Αλέξανδρος χαρηκα για την γνωριμία Ολίβια " μου άπλωσε το χερι του και το έπιασα για χειραψία .
"Έλα μεσα να σου δώσω την ζάχαρη "
Ειπε και μπηκα μεσα δυσταχτηκα .
Με άφησε να καθισω στον καναπέ και πηγε για λιγο στο δωματιο του , υστερα βγήκε ντυμένος με μια μαύρη κολλητη μπλούζα , ήθελα να του πω οτι μπορει να μείνει και χωρις αλλα θα φανεί το ποσο απελπισμένη ειναι έτσι ;
"Οριστε και η ζάχαρη , δεν νομιζω να πειραζει την Αλίκη αν αργήσει λιγο έτσι ; Θελω παρέα "
"Φυσικα , δεν υπάρχει πρόβλημα " . Απάντησα γρήγορα και με προθυμία στο να κάτσω μαζι του . Ειναι κουκλάκι .
"Και για πες μου Ολίβια ποσο εισαι ; " ρωτάει κοιτάζοντας με με τα γαλανα του ματια . "Ειμαι 18 και σπουδάσω ψυχολογία "
Απαντάω και τα ματια του λάμπουν .
"Νιώθω πολυ άνετα που γνώρισα ενα άτομο απο την σχολή που σπουδάσω και εγω "
Γελάει και γουρλωνω τα ματια μου , θα σπουδάσω με αυτο το μαναρι ; Ο θεε μου ευχαριστώ !!
***
Μετα απο πολυ ωρα συζήτησης με τον Αλέξανδρο αποφάσισα να φύγω αφου η Αλίκη μου εκανε κλήση για να παω διπλα , τον χαιρέτισα και αφου ανταλλάξαμε αριθμούς έφυγα με το χαμογελο στα χείλι .
"Μα γιατι δεν μου είπες οτι ο γείτονας σου ειναι μαναράκι ; "
Ρώτησα ενθουσιασμένη και η Αλίκη μου χαμογέλασε γλυκά .
"Στο ειχα πει , απλα δεν με είχες ακούσει , να σου πω πρέπει να πας στον Έρικ θέλει να μιλήσετε . Ολίβια ... Κάτσε σπιτι μαζι του , σε αγαπάει ο μπουμπούνας " μου κλείνει το ματι και χαμογελάω ... Το ξερω οτι το κανει , απλα με εναν τροπο που δεν μου φτάνει .
***
Φτάνω έξω απο το σπιτι και ξεκλειδώνω δυσταχτηκα την πορτα , οταν την ανοίγω τον βλεπω ξαπλωμένο στον καναπέ να αλλάζει κανάλια στην τηλεόραση  με κανένα ενδιαφέρον .
"Κχμ " βήχω διακριτικά και οταν γυρναει το κεφαλι του πετάγεται απο τον καναπέ και ερχεται μπροστα μου, με βουτάει στην αγκαλιά του και με σφυγγει δυνατά . "Συγγνώμη γουτσουνι μου , σου υπόσχομαι οτι δεν θα φέρνω κοπέλες στο σπιτι μονάχα αν δεν λείπεις , ποτε ξανα αλήθεια " μου ενο τρίζει και χαμογελάω καθως τον απομακρύνω απο πανω μου για να τον κοιτάξω . "Ειναι ενταξει , ειμαι εδώ δεν φεύγω " ψιθυρίζω και μου χαϊδεύει το μάγουλο γλυκά , γέρνω πανω στην καλάμι του και αναπνέω βαθια . "Σαγαπω τοσο πολυ μικρή " λέει και φιλάει το μέτωπο απαλά . "Παμε να ξαπλώσουμε , άκουσα οτι θα εχει κεραυνούς  το βράδυ " γελάει καθως μου δίνει μια στον ποπο για να παω προς το δωματιο του.
Ξαπλώνω με την μια Μπρουμιτα και τον νιώθω να ξαπλώνει απο πανω μου , χωνει το πρόσωπο του στην λαιμό μου και ισπνεει . Υστερα τον φιλάει απαλά και όλο το σωμα μου ανατριχιάζει , υστερα ρουφαει και δαγκώνει τον λαιμό μου με εναν τροπο που με κανει να θελω να αναστενάξω . "Μην ξεχνάς το ποσο σαγαπω " ψιθυρίζει και ψέγει απο πανω μου ξαπλωνοντας διπλα μου , με τραβάει στην αγκαλιά του και ειμαι σιγουρη πως εχω μια τεράστια πιπιλιά  στον λαιμό μου , αλλα το ερώτημα ειναι , γιατι ο Έρικ μου εκανε πιπιλιά ;

Ταραταταννννν! Νατο και αυτο το κεφάλαιο , λοιπόν τι έχετε να πείτε ; Νομιζω οτι ήταν καλό και ανατρεπτικό , τι έχετε να πείρα για τον Αλέξανδρο και κυριος τι έχετε να πείτε για τον Έρικ ; Μουρλάθηκε και κανει διάφορα ή μου φαινεται ; Πως λετε να σκέφτεται το μυαλό του του βλάκα μας ;
Θελω γνώμες κοριτσάρες μου !!
Χίλια συγγνώμη που ειπα οτι θα ανεβάσω το σαββατο αλλα ειχα πολλές δουλειές !!
Kisses !!!
Vote and comment loves ❤️❤️❤️

Let's get loudWhere stories live. Discover now