Κ11

2.9K 308 14
                                    


Πριν διαβάσετε αυτο το κεφάλαιο προτείνω να εισται 14 και άνω , αλλιώς διαβάζεται με δική σας ευθύνη , απλα επρεπε να το πω ... Καλα μην φανταστητε οτι ειναι και κατι το ακρεο δεν πολυ γράφω ντερτυ , νιώθω άβολα :p...
Καλή ανάγνωση . ❤️

"Τον ηλίθιο , τον βλάκα , καταταλα οταν το συζητήσαμε ειπε "οχι ακόμα , για αυτο πρέπει να είμαστε πολυ προσεκτικοί " "  η Αλίκη πηγαίνει περαδωθε στο σαλόνι και μουρμουραει μιμούμενη την φωνή του Εντ , εγω με τον Έρικ εχουμε βαρεθεί να την ακούμε και εχουμε ξαπλωσει στον καναπέ έτοιμοι να μας παρει ο ύπνος , εχω γύρει το κεφαλι μου στον ώμο του και εκεινος μου χαϊδεύει τα μαλλια . "Και τωρα εγω που γκαστρώθηκα τι φταίω ε ; Γαμωτο του . Η μονη που θα χαρεί ειναι η μάνα σας Ολίβια , πανήγυρη στην πλατιά θα στήσει οχ θεε μου τι θα καν- οπα παιδια για μπάστα λιγο , εσείς οι δυο εεεε , τρέχει κατι ;" Ρωτάει δείχνοντας μια εμενα μια τον Έρικ με το δαχτυλο της .
Χωρις να κοιτακτουμε εγω με τον Έρικ αρχίζουμε να γελάμε . "Πως πηγές απο το ενα θέμα  στο άλλο δεν ξερω " λεω γελοντας και εκεινη δαγκώνει το δαχτυλο της σαν μικρό παιδι . "Οι ορμόνες φταίνε ενταξει ;"
Γκρινιάζει και ο Έρικ της ανοίγει τα χέρια για μια αγκαλιά , εκείνη την δέχεται και πέφτει με φόρα πάνω του στον καναπέ . '' αχ θεέ μου τι θα κάνω ? '' ρωτάει και βάζει το χέρι του Έρικ στην κοιλιά της , εκείνος την χαϊδεύει και φιλάει το μάγουλο της τρυφερά , η Αλίκη τον κοιτάει με αγάπη στα μάτια της και ξέρει ότι θα είναι εκεί για εκείνη , μπορεί να μην είναι αδέλφια στην πραγματικότητα αλλά  έτσι δείχνουν . '' αγκαλιάάά '' φωνάζω με χαρά και πέφτω και εγώ πάνω τους , γελάνε αλλά σταματάμε όταν το κουδούνι ακούγεται , σηκώνομαι και ανοίγω την πόρτα , ο αδελφός μου μπαίνει μέσα φουριόζος και όταν βλέπει την Αλίκη ξεφυσάει ανακουφισμένος . '' ρε μωρό μου ξέρεις πόση ώρα σε ψάχνω ? γιατί δεν σηκώνεις το ρημάδι το τηλέφωνο ?'' ρωτάει και αντί για μια απάντηση παίρνει ένα δυνατό χαστούκι από την Αλίκη που έχει σηκωθεί πια από την αγκαλιά του Έρικ και βρίσκετε μπροστά στο αγόρι της θυμωμένη . ο Έντ πιάνει το μάγουλο παραξενεμένος , σμίγοντας τα φρύδια του κάνει ένα βήμα πίσω . Εγώ χαμογελάω και πάω και κάθομαι στην αγκαλιά του Έρικ . '' και τώρα ήρθε η ώρα που η Ντολόρεθ αποκαλύπτει στον Φραντσίθκο ότι γκαστρώθηκε από εκείνον και το παιδί δεν είναι του Μουθό .'' ο Έρικ κάνει σαν κοπέλα που βλέπει ισπανικό σίριαλ και εγώ σκάω στα γέλια , τα παιδιά μπροστά δεν έχουν πάρει χαμπάρι μιας και έχουν τα δικά τους .

''τα ποπ κορν '' του ψιθυρίζω σκύβοντας μπροστά και εκείνος με φιλάει πεταχτά στα χείλι , τώρα τα έχουμε ? δεν τα έχουμε ? αυτό είναι ένα αναπάντητο ερώτημα . '' τώρα γιατί έγινε όλο αυτό ?'' ο Έρικ φωνάζει  και η Αλίκη χαμογελάει ειρωνικά από τα νεύρα της . '' γιατί με γκάστρωσες μαλάκα '' του φωνάζει σαν υστερική και εκείνος γουρλώνει τα μάτια του . '' μου κάνεις πλάκα έτσι ?'' ρωτάει βγάζοντας ένα μικρό γελάκι.
"Οχι Φραντσίθκο το παιδι ειναι δικό σου οχι του Μουθό " ( πρέπει  να σταματήσω με τα κρύα αστεία μου 😂✌️) οΈρικ πετάγεται στην μέση του τσακομου και η Αλίκη τον κοιτάει με δολοφονικό βλέμμα . Εκεινος μαζεύεται τυλίγοντας τα χερια του στην μέση μου και βάζοντας το κεφαλι του στην κοιλιά μου .
"Ας αφήσουμε τα παιδια και ας παμε σπιτι ενταξει ; Θα το συζητήσουμε εκει" ο Έντ λέει ήρεμος και τραβάει την Αλίκη έξω από το σπίτι . "Μαλακά "
Η φωνή της ακούγεται στον διάδρομο και εγώ με τον Έρικ γελάμε .
"Θελω πίτσα " του γελάω και με κοιτάει με σοβαρό ύφος .
"Τέτοια ωρα ; Μωρέ μηπως γκαστωθηκες εσυ αντί για την φιλη σου ;"γελάει και τον κοπαναω στο κεφαλι . "Τελος , θα φτιάξω πίτσα "
Λεω και σηκώνομαι τρέχοντας στην κουζίνα .
***
"Πως παει με την ζύμη ;" Ο Έρικ ψιθυρίζει καθως τυλίγει τα χερια του στην μέση μου και στερεωνει το σαγόνι του στον ώμο μου . "Σχεδόν έτοιμη " λεω και εκεινος γελάει σιγανα . "Θέλει και άλλο αλεύρι " λέει και με σπρωχνει απαλά με το βλέμμα του επαγκελματια στο πρόσωπο του .
"Ο αλήθεια κύριε Έρικ ;" Τον ρωτάω με  ειρωνεία και μου χαμογελαει παιχνιδιάρικα . Παω κοντα του και περνάω τα δαχτυλα μου στα μαλλια του . Τον κοιταω στα χείλι και νομίζει οτι θα τον φιλησω , ομως εγω χαμογελάω παιχνιδιάρικα και σπρώχνω το κεφαλι του μεσα στο μπολ γεμίζοντας στον με αλεύρι . Εκεινος βγάζει το κεφαλι του φτυνοντας και με κοιταω . "Τρέχα να κρυφτείς " μου χαμογελαει και τρέχω γελώντας . Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα νιώθω τα χερια του να με αρπάζουν απο την μέση και να με βάζουν στον ώμο του . "Τωρα θα με καθαρίσεις " γελάει και σηκώνω το φρύδι , τι θέλει να πει με αυτο . "Τι ; Οχι στο μπάνιο " φωνάζω οταν καταλαβαινω που με παει , με αφήνει μεσα στην μπανιερά και μπαίνει μαζι μου . "Τωρα την πατησες μωρο μου " χαμογελαει παιχνιδιάρικα και ανατριχίαζω στο άκουσμα "μωρο μου " , με ειπε μωρο τουυυυυ , κατι ειναι και αυτο . "Όχι Έρικ σε παρακαλώ , οχι δεν θα το καν-" λεω αλλα σταματάω οταν νιώθω το νερό να τρέχει πανω μου , ο Έρικ με τραβάει και με φιλάει πριν προλάβω να παραπονεθω , τα βρεγμένα σώματα μας ακουμπάνε το ενα παω στο άλλο και μπορώ να πω οτι ειναι υπέροχο . Με χαϊδεύει στην μέση και έπειτα  σηκώνει την μπλούζα μου και την βγάζει πετοντας την έξω απο την μπανιερά , κάνω και εγω το ιδιο και τη επόμενη στιγμή χώρος να καταλάβω πολλα εχουμε μείνει μονο με τα εσώρουχα . "Τοσο υπεροχη " ψιθυρίζει φιλωντας τον λαιμό μου και αναστενάζω απαλά . Το χερι του φεύγει απο την μέση μου και και χαϊδεύει το μπούτι μου απο την άλλη  μεριά , το χερι του παει στο εσώρουχο μου και θελω να σφίξω τα πόδια μου μεταξύ τους ομως με σταματάει πιέζοντας το άλλο του χερι στην μέση μου για να μου δείξει να μην τα κλείσω . Αναστενάζω ξανα λιγο ποιο δυνατά καθως εκεινος πιέζει το χερι του χαϊδεύοντας απαλά , "ε-Έρικ " τραβλιζω καθως νιώθω οτι αφήνω κατι υγρό . Ο Έρικ το νιώθει και βγάζει το χερι του φιλοντας με παθιασμένα .
"Δεν ειναι πολυ καλύτερο απο οταν το κανεις μονη σου ;" Μου ψιθυρίζει και γουρλωνω τα ματια μου ... "Ε ;" Λεω σε στιλ ντύβες και τωρα ηρθε η σειρά του να γουρλωνει τα δικα του . "Τι δεν - εσυ ;" Ρωτάει και νιώθω να κοκκινιζω καθως χαμογελαει . "Τοτε σου πρόσφερα τον πρωτο σου οργαζμο μωρο μου " , μου απομακρύνειια τούφα απο τα μαλλια μου και με φιλάει ξανα παθιασμένα .
Ναι τον θελω , τον θελω πολυ .

***
"Βρεχεις την μούρη μου ρε Ολίβια " ο Έρικ μουρμουριζει οταν  εχουμε ξαπλωσει και τα μαλλια μου βρίσκονται διπλα του αφου με κρατάει στην αγκαλιά του . "Δεν ειχα εγω τη ειδεα να μπούμε ττο μπάνιο ξερεις , και δεν φάγαμε και πίτσα " τον ειρωνεύομαι καθως γυρνάω και τον κοιταω . Με τραβάει ποιο κοντα του και το χερι του χουφτωνει τον ποπο μου , "Κοιμησου μωρο μου αλλιώς δεν ξερω ποσο θα κρατηθώ απο το να σου κάνω κατι παραπάνω, οταν με κοιτάς με αυτά τα ματάκια και μου μιλας με αυτά τα χειλάκια" (αχουυ!! Πολλα μέλια 😂)
Μου ψιθυρίζει και με φιλάει . Κλεινω τα ματια μου χαμογελαστή .
Μακάρι να είμαστε μαζι οπως νομιζω οται είμαστε .

Γεια σασσς , πο πο ποσο ντρέπομαι για αυτο το ντερτι δεν μπορείτε να φανταστιστε , πραγματικά ένας θεός ξερεις πως το έγραψα και ας μην ειναι σχεδόν τιποτα μπροστα σε καποια αλλα , ήθελα να κλείσω τα κατια να μην βλεπω  τι  γράφω , πείτε με υπερβολική αλλα νιώθω άβολα οταν το γράφω . Ελπιζω να σας άρεσε το κεφάλαιο   Για πείτε  γνώμες στα σχόλια κοριτσάρες !!'
Spoiler ~ γυναικολόγος και τσακομοί ❤️❤️
Kisses !!
Vote and comment loves ❤️

Let's get loudΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα