Κ1

7.4K 375 35
                                    

"Ολίβια σε παρακαλώ έλα να με βοηθήσεις λιγακι " η φωνή της μαμάς μου ακούστηκε απο τον τον κατω όροφο και ανεστεναξα . "Περιμένετε λιγο παιδια " είπα στον Εντ και την Αλίκη που με κοιτούσαν χαμογελαστά απο την κάμερα . Ζουν μαζί τωρα τα πουλάκια μου , σπουδάζουν και οι δυο στην Θεσσαλονίκη οπως και ο Έρικ και τωρα ήρθε και η δικιά μου σειρά να σπουδάσω ,επιτέλους οι πανελινιες τελείωσαν και θα σπουδάσω και εγω .
Στην αρχή ήταν δύσκολο μιας και η σχολή μου ήταν στην Κρήτη ομως οι καλές γνωριμίες του πατέρα μου βοήθησαν ώστε να μου κάνουν μεταγραφή στην Θεσσαλονίκη με τον αδελφό μου ,το κακο ομως ειναι οτι δεν ξέρω που θα μείνω ,ο Εντ μου ειπε οτι δεν ειναι κακο να ζήσω μαζί τους και οτι εχουν ενα επιπλέον δωμάτιο για εμενα αλλα δεν θελω να μπω ανάμεσα στο ζευγάρι ,δεν ξέρω τι να κάνω και ειμαι σε απόγνωση . "Ρε Ολίβια " φώναξε η Μαμα μου αυτην την φορα ποιο δυνατά και ξεπαγοσα απο την θέση μου . "Τι ειναι ρε Μαμα ;" Ρωτάω και την κοιταω που βγάζει ενα μικρό χαρτάκι απο την τσέπη της ,οοο θεε μου πες μου οτι δεν ειναι λίστα για ψώνια . Παρακαλώ απο μεσα μου αλλα οπως παντα η τύχη δεν ειναι με το μέρος μου . "Σε παρακαλώ πήγαινε να ψωνίσεις αυτά που λέει η λίστα " λέει γλυκά και πραγματικά δεν μπορώ να της χαλασω χατίρι αν δεν ήταν εκείνη και ο Μπαμπας δεν θα πήγαινα στην Θεσσαλονίκη μαζί με τα παιδια και ...τον Έρικ , Αχ πόσο μου λείπει ο Έρικ , εχω να τον δώ απο τοτε που έφυγε για Θεσσαλονίκη και μου λείπει αφάνταστα παρόλο που μου τηλεφωνεί και μιλάμε .
"Ενταξει πάω λιγο πάνω να το κλείσω με τον Έντ και την Αλίκη και θα πάω " της απαντάω και χαμογελάει . "Έρχομαι και εγω πάνω να τους δώ λιγο στην κάμερα μου έλειψε το παιδί μου και η κοπέλα του " ειπε όλο χαρά ανεβαίνοντας τις σκάλες ποιο γρήγορα και απο εμενα , α ναι ξέχασα να αναφέρω οτι εχει τρελή συμπάθεια για την Αλίκη απο τοτε που την γνώρισε , μα να μου πεις πως γίνεται να μην την συμπαθεισεις τοσο καλή και γλυκιά που ειναι αυτη η κοπέλα , εγω πάντως με το που της μίλησα οταν ειχα βρεθεί στο δωμάτιο μαζί με εκείνη και τον Εντ εκείνη με εκανε να νιώσω ποιο ήρεμα και να σταματήσω να κλαίω για τον Σέθ . Επίσης μου γνώρισε και τον ποιο υπέροχο άνθρωπο που θα έδινε την ζωη του για εμενα και δεν υπερβάλλω γιατι είδη πηγε να το κάνει μια φορα , εκεινος με βοήθησε να ξανα σταθώ στα πόδια μου και να αρχίσω να χαμογελάω ξανα , Αχ πόσο μου λείπεις Έρικ .
"Παιδια μου τι κάνετε ;" Η χαρούμενη φωνή της μαμάς μου ακούστηκε βγάζοντας με απο τις σκέψεις μου και κανωντας με να την κοιτάξω που ειχε στρογγυλοκαθίσει στην καρέκλα μου και μιλούσε με τα παιδια . "Γεια σας κυρία Μπέθανη " η Αλίκη χαιρέτισε ντροπαλα και ημουν σίγουρη οτι ο Εντ της κρατούσε το χερι , η Αλίκη ειναι λιγο ντροπαλή με την μαμα μου και μαζεύετε κάθε φορα που της μιλάει .
Μετά απο λίγη ώρα συζήτησης η φωνή της Αλίκης ξανα ψιθύρισε ντροπαλα .
"Συγγνώμη Εντ μπορώ να διακοψω λιγο την συζήτηση με την Μαμα σου ;" Ρωτησε ευγενικά και η μαμά μου κουνησε καταφατικά το κεφάλι της . "Ολίβια η Βάσω μου έστειλε μήνυμα αν μπορείς να περάσεις να προσέξεις την μικρή για λιγο " ειπε και σηκώθηκα απο το κρεβατι μου για να την κοιτάξω στην κάμερα , "φυσικά και Θα πάω να δώ την μικρή μας Όλγα ,απλά γραψτεις οτι θα αργήσω λιγο γιατι εχω να πάω για κατι ψώνια " της χαμογέλασα και την ειδα που πληκτρολογούσε το μήνυμα στην φίλη της που τωρα ποια έγινε και δική μου . Η Βάσω έμεινε έγκυος περισι λόγο κάποιας μικρής απροσεξίας  ,τωρα ποια ζουν μαζί με τον Κώστα  εδώ στην Αθήνα και μεγαλώνουν την ενός χρόνων κορούλα τους Όλγα που προκοιτε να την βαφτίσουν φέτος οταν θα κάνουν και τον γάμο τους .
Η αλήθεια ειναι οτι τους λυπάμαι που πρέπει να τα περνάνε  αυτά απο τα 19 τους χρόνια και να μην εχουν την δυνατότητα να σπουδάσουν , στην αρχή σκέφτηκε η ίδια να το ρίξει και να μην πει ποτε στον Κώστα οτι ήταν έγκυος αλλα ευτυχώς την πρόλαβε ο Εντ και τα ειπε όλα στον Κώστα πριν προλάβει να κάνει κατι η Βάσω . Τωρα ποια δεν μπορούν να φανταστούν την ζωη τους χωρίς την κόρη τους .

Let's get loudΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα