K13

3K 310 12
                                    

"Δηλαδή έλεος , πάντα  όταν κάτι πάει να γίνει μεταξύ μας κάποιος χτυπάει την πόρτα και κλαίει " ο Έρικ μου παραπονιέται σαν μικρό παιδί και τον παίρνω αγκαλιά . "Αχ αυτό το άρωμα σου μωρό μου " μου ψιθυρίζει χαϊδεύοντας την πλάτη μου . "Ποτέ δεν πίστευα  ότι θα με τρέλαινες τόσο πολύ μικρή " "ναι Έρικ μου , αλλά τώρα κάνε ησυχία , θα την ξυπνήσεις " του λεω δείχνοντας την Ανθή που κοιμάτε ήρεμα στον καναπέ μετά από αρκετό κλάμα . "Ξενερώνω " με κοιτάει σοβαρα και κουνάω το κεφάλι μου αργά πέρα δώθε στριφογυριζοντας τα μάτια μου . "Και τι θες να κάνω ρε Έρικ να την διώξω ;" Ρωτάω ειρωνικά και ξεφυσαει . "Δεν ξερω ... Κανε κάτι " γυρναει πέρα δώθε στο σαλόνι , μετα απο λίγο σταματάει και γυρναει κοιτάζοντας με , "έλα εδώ " με τραβάει μεσα στο δωμάτιο του και κλείνει την πόρτα . "Κοιμάτε οπότε δεν θέλω να αναστενάξεις πολύ " μου χαμογελάει πονηρά και γουρλώνω τα μάτια μου . "Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε το οτιδήποτε ενω κάποιος κοιμάτε μέσα " του ξεκαθαρίζω και μουτρωνει σαν μικρό παιδι . "Να σου πω , παω να την ξυπνήσω " ανακοινώνει και βγαίνει έξω . "Οχι " τον τραβάω απότομα και τον φιλάω με πάθος στα χείλι , με σπρωχνει πανω στο κρεβατι και αρχίζει να με χαϊδεύει παντού . Προσπαθώ να αντισταθώ και με τα χίλια ζόρια ξεφεύγω απο το κρατημα του και σηκώνομαι . "Ενταξει τελος τωρα , οταν ξυπνήσει βλέπουμε " του κλεινω το ματι πονηρά και εκεινος πέφτει πισω στο κρεβατι ξεφυσοντας , "δηλαδή καθόλου τρελιτσες " "καθόλου "
Του απαντάω και βγαινω έξω απο το δωματιο .
****
"Τσακίσου και ελα απο εδώ τωρα , σου εχω μια έκπληξη " η Αλίκη ουρλιαζει και απομακρύνω το ακουστικό απο το αυτι μου κανοντας μια ενοχλημένη γκριματσα ."φέρε και τον Έρικ " συνεχίζει χαρούμενη και της το κλεινω για να ετοιμαστώ . "Ολίβια σε ευχαριστώ πολυ " η Ανθή εχει πια ξυπνήσει και βγαίνει απο την κουζίνα με ενα ποτήρι νερό . "Τιποτα βρε , ε και οπως ειπαμε , θελω θηλυκότητα σιγουριά για εσένα και να το παίζεις και λιγο αδιάφορη οταν σου μιλάει ενταξει ;" Μου κουναει το κεφαλι της καταφατικά και ανοίγοντας τα χερια μου την βάζω στη αγκαλιά μου . "Πρέπει να φύγω θα με περιμένει ο αδελφός μου " μου λέει και με αποχαιρετά . Οταν η πορτα κλείνει η πορτα του δωματίου του Έρικ ανοίγει και εκεινος τρέχει πανω μου και με φόρα με κολλάει στον τοιχο . "Ήρεμα τίγρη " γελάω καθως με φιλάει στο λαιμό . "Σσς γατάκι " γελάει μεσα απο τον λαιμό μου και τον απομακρύνω απροθυμα απο πανω μου . "Τι ειναι πάλι ρε μωρο μου ;"
"Μας εχει λέει μια έκπληξη η Αλίκη ,θέλει λέει να πάμε τώρα από το σπίτι της '' του λέω και ξεφυσάει ξανά . Παρόλα αυτά πιάνει το χέρι μου και βγαίνουμε έξω από το σπίτι .

Let's get loudΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα