Wrong Decisions | C.D.

By nashly7101

187K 9.9K 949

Един купон може да промени нечий живот! Не вярвате?! Ще ви докажа! More

трейлърче?!
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
32.
33.
34.
35.
36.
37.
38.
39.
40.
41.
50k !!!!!
номинация.
втори опит?

31.

3.3K 221 33
By nashly7101

*гледна точка на Кам*

Джул ме накара да си тръгнем от партито по незнайна причина.. Какво и' стана изведнъж?! Преди да си помислите нещо погрешно.. Да.. все още имам чувства към нея, но се опитвам да ги притъпя.. Тя не помни нищо и няма да си спомни, затова няма смисъл да се боря за нея.. Спя с различни момичета, за да забравя за сестра си, но с всеки опит все повече и повече се затруднявам в избора си..

Върнахме се вкъщи и всеки си отиде в стаята, като не си казахме почти нищо.. Странно.. Избих мислите за Джул от главата си, след което реших да си взема душ.. Дълъг студен душ! Съблякох дрехите си и се насочих към банята, като единственото нещо, което прикриваше голото ми тяло, беше кърпата на кръста ми. Отворих вратата, заварвайки Джулс полугола (само по бельо) да мие зъбите си.. Чудесно! Направо мога да усетя как кърпата се надига..

-Опс.. Съжалявам! Не знаех, че е заето..- промърморих тихо, завъртайки се на пети, за да изляза, но тя ме спря:

-Н-не няма проблем.. Аз тъкмо излизах!

-Наистина?!

-Дап.. Влязох само да си измия зъбите, но вече приключих, затова банята е само за теб!- съобщи, засмивайки се, след което грабна малката кърпа от плота и напусна стаята. Сам самичък.. най-сетне! Премахнах хавлията от кръста си и влязох в душ кабината, пускайки студената вода да капе по тялото ми..

Спях си спокойно, когато чух писък. Отворих очи и започнах да се оглеждам стреснато.. Кой вика толкова късно?! Мина малко време и се успокойх, затова реших да заспивам, но видях, че вратата на стаята ми се отваря. Усетих как някой се покатери на леглото и се шмугна под завивките ми, след което се приближи до мен и повдигна ръката ми, позволявайки му да се сгуши по-близо до тялото ми.. В момента, в който усетих аромата на ягоди, разбрах, че човекът в прегръдките ми беше Джул, но.. Защо дойде при мен?! Тя ли извика?! Първоначално реших да не питам нищо, но щом я чух да подсмърча промених мнението си.

-Джул?!

-Да..-отвърна тихо.

-Плачеш ли?!

-Да..

-Защо?!-продължих с въпросите.

-Сънувах кошмар и много се изплаших!- продума, след което заби лицето си в гърдите ми и уви ръце около кръста ми.

-Искаш ли да ми го разкажеш?

-Ами.. Сънувах как някой влиза в къщата и ме убива, но съм все още будна и..- прекъсна, за да подсмъркне, след което продължи- виждам как избива останалите от семейството ни.. Стана ми супер гадно и започнах да крещя, но никой не ме чуваше.. сякаш бях сама!

-Спокойно!- започнах да галя косата и'- било е само сън! Нищо от него няма да стане реалност.. Успокой се.. Тук съм! Мама и татко са тук..- започнах да я утешавам и явно подейства, защото спря да плаче.

-Сигурен ли си, че винаги ще си до мен?!

-Напълно сигурен! А сега нека да спим..- отвърнах и се наведох да целуна челото и', но тя надигна глава и устните ми се озоваха върху нейните.. Ами сега?! Тя не се отдръпна.. аз също.. Трябва ли да значи нещо?!

Прекратихме целувката след около 15 секунди и тъкмо щях да кажа нещо, когато момичето смъкна погледа си и отново се сгуши в мен.. Това беше супер странно, но.. Беше най-якото преживяване, което ми се беше случвало скоро.. Отново усетих устните и'..

*на сутринта*

*гледна точка на Джул*

Нещо светеше в очите ми, карайки ги да се отворят, за да търсят виновника за ранното ми събуждане.. е.. открих го! Глупавото слънце.. Кам си е забравил щорите вдигнати.. Сериозно?!

-Ками?!- попитах сънено, но не получих отговор, затова се завъртях към момчето и без никакви колебания хванах носа му.. Едно.. Две.. Три.. И дълбокото двишване дойде, последвано от объркан и същевременно стреснат поглед от страна на брат ми.

-Трябва да се отучиш от този гаден навик!

-Какъв навик?!- попитах, засмивайки се.

-Да запушваш носа ми!- измърмори недоволно.

-Дразни ли те?!

-Да..

-Тогава няма да спра!- отвърнах, с което го накарах да увие ръцете си около мен.. Защо го направи?!

-Така ли?!- попита и самодоволна усмивка се настани на лицето му.

-Да!- продумах гордо, след което кам започна да ме гъделичка! Знаех си! Знаех си, че ще го направи!- К-кам спри! Гъдел ме е!

-Знам!- каза, хилвайки се. Тъкмо започна да усилва темпото на гъдела, когато някой нахлу в стаята.

-Какво става тук?!- попита строго баща ми. Кам ме пусна и се отделихне един от друг, след което насочихме вниманието си към видимо ядосания мъж.

-Ами.. Вчера сънувах кошмар и затова дойдох да спя при Ками, а на сутринта си направих шега като му запуших носа.. Той реши да ми го върне и започна да ме гъделичка- отвърнах леко стреснато.

-Добре тогава.. Гласете се и слезте на закуска!

-Добре..- отговори Кам, след което татко напусна стаята, а аз отново се излегнах.

-Относно вчера..- започнах- смисъл целувката.. Притесни ли те, защото мен не!

-Ами като цяло.. не!

-Тогава..- погледнах го с кучешки поглед- ще стане ли нещо ако..

-Ако какво?!- попита объркано.

-Ако се целунем пак?!- попитах на един дъх..

Новата глава!!! Има напредък :Дд какво мислите, че ще отговори Кам?! Радвате ли се за целувката им?! Пишете в коментарите! Радвам се да ги чета <3 пс: не е проверявана за грешки :Дд

ОбиЦам ви <3

Continue Reading

You'll Also Like

32.2K 1.1K 16
"Хубава си, дявол да те вземе... ...и нека този дявол да съм аз." - Копеле в костюм
306K 10.8K 35
Джесика Грийн бе 18 годишна тийнейджърка, живееща в покрайнините на Лондон с баща си - Питър. Въпреки отличните си успехи и примерното си поведение в...
104K 4.5K 53
Понякога ми се искаше да премахна усмивката му,а понякога търсех своята в неговата. Понякога ме дразнеше, но понякога ме разсмиваше. Постави много г...
473K 25.2K 80
След сполетялото я нещастие, Роуз се премества от големия Ню Йорк, в красивото градче Портланд. Единственият човек, когото познава там, е гаджето й...