Summer Camp /LukeHemmings Fan...

By lukehemmingsschuckle

171K 10K 514

- Te jó ég, te perverz... - Ne! Ne érts félre- takarta el a férfiasságát. - Félre érteni azt, hogy pucéran ál... More

Part1
Part 2
Part 3
Part 4
Part 5
Part 6
Part 7
Part 8
Part 10
Díj, vagy mi :D
Part 11
Part 12
Part 13
Part 14
Part 15
Part 16
Part 17
Part 18
Part 19
Part 20
Part 21
Part 22
Part 23
Nem rész 😔

Part 9

7.3K 458 9
By lukehemmingsschuckle


1 hónap múlva

Tanácstalanul ültem az egyik fa tövében, a tábor határán. A füzetemet az ölembe véve törtem a fejem. Az én édes, kedves, egyetlen tanárom ezt a mondatot adta fel a tábor végére: Mit jelent számomra a szerelem? A toll végét rágva néztem magam elé. A fülemben szerelmes számok sokasága dübörgött. Néha-néha elolvastam a mondatot, de leginkább bambultam.

Velem szemben, a tó másik oldalán, a tekintete vonzotta az enyémet. Magasba emelte a kezét és a hüvelykujját felfelé mutatva kérdezte, minden oké-e. Vissza jelzésként felmutattam a hüvelykujjam, holott sehol nem tartok. Luke. Talán ő lehet a kulcsa az esszémnek. A tollat a papírra helyeztem, de nem írtam semmit. Mit írnék? Hogy kimondva sosem volt, hogy járunk? Hogy mi legszívesebben együtt lennénk, de tudjuk, hogy a tábor után valószínűleg sosem találkozunk? Akaratlanul is elszomorított a gondolat, hogy nem látom többet a hülye fejét. Nem simíthatom végig a borostás arcát, hogy... egyszerűen nem lesz a közelemben. Ez lenne a szerelem?

Elszontyolodva dobtam felre a füzetem és a tollat. Ez nekem nem megy. Egyszerűen képtelen vagyok erről írni. Mikor megint feléjük néztem, még mindig felém nézett. Érezte, hogy baj van. Kisietett a vízből és elindult felém. Ahogy ideért, leült szorosan mellém.

- Minden rendben?- lökte meg a vállam.

- Aha. Minden szuper- vontam vállat. A szemét forgatta, majd megint meglökött- Csak ez a hülye feladat- javítottam ki magam. Felvette a füzetem előlem és elolvasta a mondatot. Élesen beszívta a levegőt, és kiengedte, mintha ezzel mindent megoldana. A fejemben lévő kis hangok ellenére odabújtam hozzá. Gondolkodás nélkül ölelt át és szorított, ahogy tudott. Tudtuk, hogy semmi értelme annak, amit csinálunk. Szeptembertől minden visszatér a régi kerékvágásba. Ő turnézik, én nekiállok dolgozni. A mutatóujjával nyugtató köröket írt a karomra. Tudta mi nyugtat meg, hisz ismert már. Jobban mint kéne. Jobban mint akartam.

- Gyere, pihenj rá egyet, hátha utána jobban fog menni- mondta. Könnyek szöktek a szemembe.

- Ez nem... nem fog jobban menni, Luke- töröltem le a szemem. Szomorú arccal ült mellettem. Tudtam, hogy ő is tudja.

- Cami. Van még legalább másfél hónapunk ezzel foglalkozni. Nem lehetne, hogy nem törődünk ezzel?- kérdezte lágyan. Bólogatni kezdtem. És egy nagy sóhaj után mosolyt varázsoltam az arcomra.

- De, igazad van- egyeztem bele.

- Ne csináld ezt- szontyolodott el. Értetlenkedve néztem rá.

- Mit?

- Ezt a mosolyt. Amikor úgy csinálsz, mintha minden rendben lenne, de nincs- döntötte oldalra a fejét. Pakolni kezdtem a cuccaimat és felálltam.

- Ha nincs a műmosoly, elkezdek sírni és ha azt elkezdem, nem tudom abbahagyni- jelentettem ki. Nem válaszolt, értette, miről beszélek. Szimplán bólintott és felállt. Megfogtam a kezét, és elindultunk a többiekhez.

Elnézve őket, jobb kedvre derültem. Sophie épp Ashton nyakából próbálta lelökni Tessát, aki Calum nyakában próbálta ugyanezt tenni a másik lánnyal. Emma és Michael egy-egy törölközőn feküdtek egymás mellett és napoztak. Mi melléjük telepedtünk le. Levettem a felsőmet, ami alatt a kék fürdőruhám volt és felvettem a vans szemüvegem. Mint mindig Luke terpeszben ült le, én elé és rádőltem. Néha adott egy puszit a hajamba és csak figyeltük a tájat. Ahogy a nap kezdett lemenni, narancssárga sugarakat festett a víz felszínére, ami tükör sima lett volna, ha a mi kedves barátaink nem ugráltak volna, mint az idióták. Egy kattanás zökkentett ki a bámulásból. Kíváncsian néztem Michael felé.

- Csak egy képet csináltam, ne nézz már így rám- mentegetőzött és felém nyújtotta a telefonját. Feltoltam a fejem tetejére a szemüveget és mosolyogva vizslattam a képet. Idilli kép Luke-ról és rólam, ahogy mindketten előre meredünk, a semmibe.

- Át küldöd?- adtam neki vissza.

- Már átküldtem- mosolygott és elrakta a telefonját. Luke közben elővette az övét és nyomkodni kezdte, hogy én is lássam. Megnyitotta az instagrammot és a legnagyobb meglepetésemre elkezdte felrakni a képet.

- Mit művelsz? Nem azt beszéltük, hogy nem rakunk ki semmit?- ellenkeztem.

- Ha én szeretnék a ba.... úgyértem veled kirakni egy képet, kirakok- magyarázta. Zavartan bólintottam és inkább visszadőltem rá. Kiposztolta a képet, egy rövid, de lényegre törő leírással. „Best Summer".

Continue Reading

You'll Also Like

1.4K 193 6
Bogi egy ideje egy anonim beszélgetős appon beszélget egy sráccal, sok reményt nem fűz hozzá mert bárki lehet az. Bár küldtek egymásnak olyan fotókat...
16.9K 1.2K 29
Odett legjobb barátnője, Szandra randizgat valakivel de titokban tartja. Ő ezt nagyon furcsálja de nem is zargatja vele a lányt, úgy van vele hogyha...
3.7K 552 18
Jeon Jeongguk egy kicsapongó rosszfiú, akinek eszébe sincs megvetni az élvezeteket az életben és nagy kanállal habzsolja azt, ezzel néha a saját élet...
1.8K 314 24
Beugrós kellett a bárba, egyszeri alkalom. És mégis mindent felforgatott. Csak rosszkor voltam rossz helyen... Ennyi az én történetem. Na és akkor az...