Rivalita

By Tashapopcorn

790K 46.3K 3.2K

Školní rivalita mezi dívkou a chlapcem,která se neobejde bez trestu.Nicol a Adam si ze života dělají peklo a... More

1. Část
2. Část
3. Část
4. Část
5. Část
6. Část
7. Část
8. Část
9. Část
10. Část
11. Část
12. Část
Ach..to bolí!
Ta sedla
Masky
No to si děláš pr***
Škraboška
Dokonalé šaty
Konečně
A teď pusou
Slzy smutku,slzy lásky
Dýchej a nezastavuj dokud můžeš
Chce to čas
Temná propast
Ples - dáme ještě jednu?
Ples - no do prdele!
Ples - éh..paní učitelká!
Záhadná krabice
Ponožky?
Už zase
Ty nemáš podprsenku?
Návrat do dětství
Jednou ho přejedu tam a zpátky náklaďákem
Do nového roku s veselou náladou
Už brzy
Tohle je válka!
Čeká nás dlouhý týden
Jsou tu lidi
Mám pokoj vedle tebe
Omluva vhodná krále
Svah
Dej si odchod!
No to snad nemyslíš vážně!
Á bum!
On mě nedodělal
Mám chuť na tebe
Nikdo nás nevidí
Se Sárou?!
Prý,že mě máš rád
Jsem VŮL!
Vyhoď to
Jak se máš?
Zmiz
Nikdo důležitý
Uhni mi z cesty
Víno,jídlo,hudba a já!
Jde o Adama,on....
Zlámu ti i druhou ruku
Díky mě jí to došlo
UPOUTÁVKY!

Potřebuju obejmout

13.7K 758 34
By Tashapopcorn

"Sakra když už jdu!" 

Zařvala jsem přes celý dům aby to slyšel i ten inteligent za dveřmi,který snad usnul na zvonku.Prudce jsem otevřela dveře a uviděla Adama,který se tvářil jakoby mu právě ulétly všechny včely.Zamračila jsem se "Co tady děláš? Neměl si mít dneska oběd s tátou?" zeptala jsem se zmateně.Adam si povzdechl a podíval se na mě.

"Potřebuju obejmout" 

Jedna jediná věta.                                                                                                                                                              Neváhala jsem a hned mu skočila kolem krku,pevně si ho k sobě tiskla a prsty mu laskala vlasy.Adam mi omotal ruce kolem pasu a hlavou se opřel o moje rameno "Co se stalo?" zeptala jsem se ho šeptem a ruku přemístila na jeho záda,po kterých jsem začala jezdit.On se ztěžka nadechl a odtáhl se ode mě "Táta je vůl,já jsem vůl a já potřebuju tebe" odpověděl mi stejně potichu jako řekl tu větu 'Potřebuju obejmout' 

Pousmála jsem se a pohladila ho po tváři,Adam zavřel oči a chytl mou ruku.Přidržel si jí na tváři a tvářil se vystrašeně,jakoby měl strach,že můj dotek nebude trvat věčně.Palcem jsem mu přejela po spodním rtu "Pojď dovnitř,venku je docela zima" vtáhla jsem ho do domu a zavřela dveře.Adam se posadil na gauč před televizi,ve které zrovna běžela spousta pohádek.Přisedla jsem si k němu a nabídla mu vosí hnízda.Miluju vosí hnízda.

Natočila jsem se k němu a sedla si do tureckého sedu "A teď mi řekni proč jsi vůl?" vzala jsem ho za ruku a začala si hrát s jeho prsty a ukazováčkem mu jezdit po dlani.

"Nikdy jsem neměl dobrý vztah s tátou" pověděl po hlubokým nádechu,opřel se zády o opěradlo gauče a zaklonil hlavu dozadu "pořád jsme se hádali a nikdy jsme nebyli jako 'otec a syn' spíše jsem vždy byli jako někdo kdo ví,že jsme rodina a to je vše" mluvil dál a čím déle mluvil tím více si byl jistější.Důvěřoval mi a já si toho hrozně vážila.

Propletla jsem prsty s jeho "Chápu tě,chápu všechno" podívala jsem se mu do očí "děláš všechno proto aby ses mu zavděčil,aby tě pochválil ale on vidí jenom chyby a věci,na které ty sám nejsi pyšný.Snažíš se.Snažíš se změnit ale..co když se nemáš změnit ty,ale on?" otázka,na kterou si sama dlouhou dobu nedokážu odpovědět.

Adam se narovnal a ve tváři měl nechápavý výraz "Jak tohle můžeš vědět?" zeptal se a přemístil si mě na klín kde mě objal kolem pasu,sklopila jsem hlavu abych mu viděla do očí a pohladila ho po ramenech "Taky nemám dobrý vztah s tátou,nejsem tatínkova holčička" 

"Vypadá to,že toho máme společného více než si myslíme" 

Zasmál se.Přikývla jsem a spojila naše rty.

Zatoužila jsem po nich,a jelikož jsem v tomhle sobec musela jsem si svou sobeckou touhu splnit.Adam začal pohybovat rty a prohlubovat náš polibek taháním za vlasy a zatínáním prstů do boků.

I když jsem nechtěla..celá udýchaná jsem se odtáhla od jeho rtů.

"Jdeme ke mě do pokoje?"

Zeptala jsem se ho a on jenom přikývla,popadl mě za nohy a vstal..vyjekla jsem a sevření kolem jeho krku zesílila.Odnesl mě až do mého pokoje a položil mě opatrně na postel,naklonil se nade mě a začal mě líbat na krku.Pomalu,dráždivě a některé jeho polibky i lechtaly.Prohnula jsem se do luku a zalapala po dechu,tohle byla moje chvíle.Jsem připravená.

Položila jsem mu ruce na hruď a stočila ho pod sebe,sedla jsem si na něho obkročmo a usmála se.Popadla jsem lem svého tílka a přetáhla si ho přes hlavu,byla jsem teď před ním jenom v bílé podprsence.

Adam na mě nechápavě koukal a nechával ruce na mých stehnech.Povzdechla jsem si a protočila oči,vzala jsem ho za ruce a dala je na má prsa.

"Jsem konečně připravená a ty jenom koukáš" 

Vyplázla jsem na něho jazyk a on mi jemně zmáčkl prsa,vzdychla jsem a zuby si přejela po spodním rtu.Adam se usmál a přitáhl se ke mě "Nemohl jsem se nabažit pohledem na tebe" zašeptal mi do obličeje a políbil mě na čelo.Já se jenom zasmála a vnímala jeho ruce jak jedou k rozepínání "A to jsi je viděl jenom v podprsence" promluvila jsem provokativně a to už mi stahoval ramínka a odhaloval moje prsa.

Usmál se a odhodil podprsenku.

"Pravda..tohle je lepší pohled" 

Pohladil mě po pravém prsu a jazykem si přejel po rtu,zatímco já se do svého rtu kousala.Z každého doteku mnou proudila vlna vzrušení a nepopsatelné slasti..zavzdychala jsem.Popadla jsem lem jeho trička a začala mu ho vytahovat nahoru,Adam zvedl ruce nad hlavu abych mu ho přes ni mohla přetáhnout a odhodit za mým oblečením na podlahu.

Polkla jsem.

Měl dokonalé tělo.Prsty jsem jela po jeho břišních svalech a vnímala jenom jeho slastné vrnění,které mi tvořilo úsměv na tváři.

Stočil mě pod sebe a zbavil mě kalhot.To samé udělal se sebou a roztáhl mi nohy,položil mi ruce na kolena a sjel po nich na vnitřní stranu stehen a je po nich níž..níž..níž a ještě níž dokud nenarazil na kalhotky.Prsty pomalu přejel po mé malé bohyni a já se prohnula do luku pod náporem slasti.Naklonil se nade mě a polibky mi posypával šíji.

"Jaké bylo tvé poprvé s Lukášem?"

Přestala jsem se kroutit a zamračeně se na něho podívala.Musíš to kazit?

"Jak jsem řekla..hrozné,bolelo to a vůbec jsem si to neužila" odpověděla jsem jedovatě a Adam mě políbil na tvář,rukama mi jel přes břicho,boky až na prsa.Tváří se otřel o mou a kousl mě do ušního lalůčku "Tak tvoje podruhé bude něco na co v životě nezapomeneš" pověděl chraplavě a políbil mě pod ucho.Ošila jsem se a zalapala po dechu,který mi docházel.

Odtáhl se a s očima vpíjejícíma se do mých mi začal stahovat kalhotky.

Byla jsem bez nich a on mi s nimi ještě mával před obličejem.Najednou mnou projela vlna stydlivosti.Chtěla jsem dát nohy k sobě ale on mě zarazil a začal nesouhlasně vrtět hlavou "Ani na to nemysli!" zavrčel na mě výhružně.

"Ale.."

"Žádné ale Nicol,jsi nádherná" 

I tam dole? Jako vážně? 

Povzdechla jsem si a sledovala Adama jak se naklání k mému rozkroku..tváře mi hořely a já měla chuť se zahrabat pod peřinu.

Políbil mě.Tam.

"Líbí se ti to?" 

Zeptal se mě ale nezvedal hlavu,zhluboka jsem se nadechla a z úst se mi vydral sten.Pod prsty jsem muchlala látku deky a vnímala jenom jeho pusu "A-ano" vykoktala jsem ze sebe a on se odtáhl po dalším krátkým polibku.Mrzelo mě ale taky ne.

Stáhl si boxerky a já uviděla jeho kamaráda..no sakra.A tohle chce do mě dostat?!

"Neboj se" slyšela jsem jak se Adam zasmál a nahmatával kalhoty,ze kterých vytáhl kondom.Povytáhla jsem jedno obočí a nadzvedla se "Vždy připraven" usmál se na mě a pokrčil rameny.

"Předpokládal jsem,že nebudeš brát prášky" odůvodnil a roztrhl opatrně balíček od kondomu.Sledovala jsem ho a i když bych si to nikdy nepřipustila dobrovolně..vzrušovalo mě to.

"Nechal bych tě obleček navléknout ale mám jenom jeden a trpělivost mi dochází" 

"Nemůže být přeci tak těžké navléknout tamto na tamto? A trpělivost ti dochází?" 

"Je to těžší než si myslíš" zasmál se a oblékl svého kamaráda "a trpělivost mi dochází z důvodu,že jsem dlouho bez sexu a dlouho po tobě toužím" naklonil se zase nade mě a čekal na moje svolení,kterého se taky dočkal.

Pomalu do mě vnikl.

"V pořádku?"

I když tohle bylo moje podruhé cítila jsem se jakoby nebylo..usmála jsem se a přikývla.Adam se začal rytmicky pohybovat,já se prohýbala do boku a pánví šla proti němu.Oba jsme vzdychali,oba jsme byli zpocení a ani jeden nechtěl přestat.K vrcholu jsme se dostali překvapivě rychle..Adam se ze mě svalil na postel a přitáhl si mě k sobě do objetí.Políbil mě do vlasů.

"Jaké to bylo?"

"Ú-úžasný" 

Odpověděla jsem zadýchaně a Adam se zasmál "To ty jsi byla úžasná" pohladil mě po holých zpocených zádech.

_____________

Zdravím,tak prázdniny se krátí a v pondělí hurá do mučírny! 

Tuhle kapitolu bych chtěla věnovat @LuciiLipi ,protože prasečinky! :D

Tasha




Continue Reading

You'll Also Like

398K 13K 65
Modrá a zelená, zase ta kombinace. Zírali jsme na sebe, každý s jinou směsí emocí. Touha, Chtíč, vzrušení, strach a očekávání. Bože, do čeho jsem se...
363K 16.2K 22
PROBÍHÁ KOREKCE. [Book 2] Pokračování příběhu Spencera a Belly. Po několika dnech se znovu setkávají tentokrát, ale v Americe u Belly doma. Jak se j...
24.7K 626 58
Život Lilith připraví další zkoušku. Poté, co se odstěhovala od svých srdceryvně zarytých ruských rodičů bydlících na okraji Londýna, ji čeká potyčka...
4.7K 640 27
Anna má problém. Její strýc, u kterého žije, jí dal ultimátum. Musí se konečně postavit na vlastní nohy nebo už se na jeho podporu nemůže dále spoléh...