Potřebuju obejmout

13.7K 758 34
                                    

"Sakra když už jdu!" 

Zařvala jsem přes celý dům aby to slyšel i ten inteligent za dveřmi,který snad usnul na zvonku.Prudce jsem otevřela dveře a uviděla Adama,který se tvářil jakoby mu právě ulétly všechny včely.Zamračila jsem se "Co tady děláš? Neměl si mít dneska oběd s tátou?" zeptala jsem se zmateně.Adam si povzdechl a podíval se na mě.

"Potřebuju obejmout" 

Jedna jediná věta.                                                                                                                                                              Neváhala jsem a hned mu skočila kolem krku,pevně si ho k sobě tiskla a prsty mu laskala vlasy.Adam mi omotal ruce kolem pasu a hlavou se opřel o moje rameno "Co se stalo?" zeptala jsem se ho šeptem a ruku přemístila na jeho záda,po kterých jsem začala jezdit.On se ztěžka nadechl a odtáhl se ode mě "Táta je vůl,já jsem vůl a já potřebuju tebe" odpověděl mi stejně potichu jako řekl tu větu 'Potřebuju obejmout' 

Pousmála jsem se a pohladila ho po tváři,Adam zavřel oči a chytl mou ruku.Přidržel si jí na tváři a tvářil se vystrašeně,jakoby měl strach,že můj dotek nebude trvat věčně.Palcem jsem mu přejela po spodním rtu "Pojď dovnitř,venku je docela zima" vtáhla jsem ho do domu a zavřela dveře.Adam se posadil na gauč před televizi,ve které zrovna běžela spousta pohádek.Přisedla jsem si k němu a nabídla mu vosí hnízda.Miluju vosí hnízda.

Natočila jsem se k němu a sedla si do tureckého sedu "A teď mi řekni proč jsi vůl?" vzala jsem ho za ruku a začala si hrát s jeho prsty a ukazováčkem mu jezdit po dlani.

"Nikdy jsem neměl dobrý vztah s tátou" pověděl po hlubokým nádechu,opřel se zády o opěradlo gauče a zaklonil hlavu dozadu "pořád jsme se hádali a nikdy jsme nebyli jako 'otec a syn' spíše jsem vždy byli jako někdo kdo ví,že jsme rodina a to je vše" mluvil dál a čím déle mluvil tím více si byl jistější.Důvěřoval mi a já si toho hrozně vážila.

Propletla jsem prsty s jeho "Chápu tě,chápu všechno" podívala jsem se mu do očí "děláš všechno proto aby ses mu zavděčil,aby tě pochválil ale on vidí jenom chyby a věci,na které ty sám nejsi pyšný.Snažíš se.Snažíš se změnit ale..co když se nemáš změnit ty,ale on?" otázka,na kterou si sama dlouhou dobu nedokážu odpovědět.

Adam se narovnal a ve tváři měl nechápavý výraz "Jak tohle můžeš vědět?" zeptal se a přemístil si mě na klín kde mě objal kolem pasu,sklopila jsem hlavu abych mu viděla do očí a pohladila ho po ramenech "Taky nemám dobrý vztah s tátou,nejsem tatínkova holčička" 

"Vypadá to,že toho máme společného více než si myslíme" 

Zasmál se.Přikývla jsem a spojila naše rty.

Zatoužila jsem po nich,a jelikož jsem v tomhle sobec musela jsem si svou sobeckou touhu splnit.Adam začal pohybovat rty a prohlubovat náš polibek taháním za vlasy a zatínáním prstů do boků.

I když jsem nechtěla..celá udýchaná jsem se odtáhla od jeho rtů.

"Jdeme ke mě do pokoje?"

Zeptala jsem se ho a on jenom přikývla,popadl mě za nohy a vstal..vyjekla jsem a sevření kolem jeho krku zesílila.Odnesl mě až do mého pokoje a položil mě opatrně na postel,naklonil se nade mě a začal mě líbat na krku.Pomalu,dráždivě a některé jeho polibky i lechtaly.Prohnula jsem se do luku a zalapala po dechu,tohle byla moje chvíle.Jsem připravená.

Položila jsem mu ruce na hruď a stočila ho pod sebe,sedla jsem si na něho obkročmo a usmála se.Popadla jsem lem svého tílka a přetáhla si ho přes hlavu,byla jsem teď před ním jenom v bílé podprsence.

Rivalita Where stories live. Discover now