Ty nemáš podprsenku?

12.9K 749 32
                                    

Posadila jsem se na houpačku a odpíchla se nohama,houpala jsem se a usmívala se u toho jako malá holka..rukama jsem se držela řetězů a zakláněla se dozadu.Vedle mě se houpala Ell a docucávala lízátko,které si vzala z domova.

"A co ty a Adam?"

"Já a Adam?"

"Chodíte spolu,nebo snad jenom spíte?" 

Povytáhla obočí a já zabrzdila houpačku,pustila jsem řetězy a ruce si dala do klína..sklopila jsem hlavu "Dalo by se říct,že spolu chodíme" odmlčela jsem se a Ell přikývla "ale nespíte spolu" doplnila mě a já se zmohla jenom na souhlasné přikývnutí.

"Ještě je čas,brzo,chodíme spolu krátce"

"Nicol..už je to celkem dlouho a za chvíli ti tyto důvody nebudou stačit" 

Podívala jsem se na ni a nechápavě se zamračila "Jak to myslíš Ell?" zeptala jsem se a jednou rukou jsem se chytla studeného řetězu,který držel houpačku ve výšce.Zhluboka jsem se nadechla a dívala se na svou nejlepší kamarádku "Je to kluk,kluci potřebují sex a Adam není a nebude výjimkou" promluvila Ell a usmála se na mě.

Povzdechla jsem si a přikývla "Máš pravdu" 

"Já mám pravdu vždycky" 

Zakřenila se na mě..začala jsem se smát a strčila do ní trochu víc než jsem chtěla a Ell skončila na zádech pod houpačkou.

Propukla jsem v ještě větší záchvat smíchu než před tím a skončila jsem na zemi vedle Ell.Váleli jsme se spolu na zemi,v kamínkách a obě se smáli na celé dětské hřiště..podívala jsem se na Ell vedle sebe a dala si ruce na břicho "Jsi blbá" vyplázla jsem na ní jazyk a ona po mě hodila pár kamínků.

***

Plahočila jsem se po schodech dolů,zívala jsem na celé kolo a svou pomalou zombie chůzí šla do kuchyně.

"No dobré poledne" 

Pozdravila mě mamka,která si zrovna zapalovala cigaretu a lžičkou si míchala kafe..mávla jsem na ní rukou a podívala se do konvice jestli tam je voda,byla tam a tak jsem jí jenom zapnula a ze skříně si vyndala hrníček,do kterého jsem hodila sáček s čajem a lžičku.

"Vyspinkala ses dorůžova?"

Otočila jsem se na mamku a pokrčila rameny,prohrábla jsem si vlasy a zalila si horkou vodou čaj.

"V kolik si vlastně přišla domů?" 

"Asi kolem půlnoci" 

Vzala jsem si do rukou čaj a opatrně usrkla horkou,zlatavou tekutinu.Mamka už dávno opustila kuchyň a já se chystala taky když jsem uviděla Adama..zamračila jsem se na něho a odtáhla si velký hrníček od rtů.

"Jak ses sem dostal?" 

Zeptala jsem se ho a sledovala jak ke mě s rošťácky sexy úsměvem jde,sebral mi hrníček s čajem z rukou a položil ho na linku,chytl mě za boky a vysadil mě rychlým pohybem na linku.Naklonil se ke mě a studenými prsty mi jezdil po proužku holé kůže,kterou odhalovalo tílko "Jsem magický" zabručel mi do rtů a kousl mě do spodního rtu..zalapala jsem po dechu a mezi prsty sevřela tenkou látku jeho mikiny.

"Magický Adam?" zavrněla jsem spokojeně a zaklonila hlavu dozadu "to zní dobře" dodala jsem a cítila jak mi rukama zajel pod tílko.Podívala jsem se na něho a zarazila jeho ruce,které putovaly výš..Adam nespokojeně zavrčel "Proč?" zeptal se mě zmateně.

"Ve vedlejší místnosti mám rodiče se sourozenci a sedím na kuchyňské lince..proto" 

Pousmál se a přikývl.

"Víš,že ti to v teplácích hrozně sekne?" 

Oblízl si rty a sjel mě pohledem od hlavy až k patě "Ty nemáš podprsenku?" zeptal se překvapeně a zarazil se na mém poprsí...vykulila jsem oči a dala si ruce na prsa.

"Právě jsem se probudila..přeci nebudu chodit spát v podprsence" pokrčila jsem rameny a dál si zakrývala prsa rukama,Adam pootevřel ústa a sledoval mě očima,které mu zářily skoro jako dítěti před Vánoci "Nevěděl jsem,že máš tak pevný a hezký prsa" zabručel.

Uchechtla jsem se a seskočila z linky..otočila jsem se k němu zády a snažila se nevnímat Adamův skenující pohled "Budeš na mě pořád zírat nebo mi řekneš co tu děláš?" podívala jsem se na něho přes rameno a viděla jak Adam ke mě pomalu přišel a ruce mi položil na břicho.

"Chci tě vzít na rande"

_____

Když to dobře půjde budete mít dnes ještě jednu kapitolu!

Vaše Tasha


Rivalita Kde žijí příběhy. Začni objevovat