No to si děláš pr***

14.2K 805 37
                                    

Ležela jsem doma na posteli a poslouchala jsem muziku,kterou jsem měla puštěnou na plný pecky po celém době..po dlouhé době jsem měla dům konečně sama pro sebe a místo toho abych toho využila a šla do kuchyně vyžrat ledničku jsem ležela na posteli a hlavu jsem měla zabořenou do hromady polštářů.V hlavě mi pořád hrála věta 'Chtěl bych tě políbit' ,kterou mi řekl Adam..myslel to vážně? Chtěl mě opravdu políbit nebo si dělal jenom srandu? Studenými prsty jsem si promnula obličej a povzdechla jsem si,kdo se v tomhle má sakra vyznat?! 

Mobil ležící na kraji postele mi zavibroval,natáhla jsem se a odemkla jsme ho..byla na něm zpráva od Elišky - Ell.V mobilu jsem jí měla schválně uloženou jako Eliška,protože moc dobře vím jak je na to alergická.

Od: Eliška 

Půjdeme si zítra vybrat šaty? 

xoxo

Pousmála jsem se a hned jsem začala vyťukávat odpověď.

Jasně,že ano! 

xxx

Odeslala jsem zprávu a mobil jsem odložila na malý noční stolek..lehla jsem si zpátky na záda a zavřela jsem oči.Můj původní plán vůbec nebyl ten,že bych šla spát ale únava mě přemohla hned co jsem zavřela oční víčka.

***

Škola probíhala jako vždycky..zazvonilo,přišel učitel,my se otráveně postavili na pozdrav,sedli si a pak jsme celých pětačtyřicet minut poslouchali jeho nudný a zcela nezáživný výklad.Mým jediným rozptýlením - díky kterému jsem měla ještě všechny nehty - byl Adam,se kterým jsem se zrovna pustila do slovní bitvy na chodbě,ze které nás vyrušil smích..dívčí a klučičí,který se ozýval z kabinetu tělocviku - kam nikdo moc nechodí.Já se zamračila nechápavě na Adama,on se zamračil nechápavě na mě..a jelikož jsme oba hrozní lidí museli jsme otevřít dveře a nakouknout dovnitř.

Což byla chyba.

Byla tam Ell a mezi jejíma nohama stál naštěstí oblečený Pavel - Adamův nejlepší kamarád "To si děláte prdel" pověděli jsme s Adamem ve dveřích na stejně a oni dva se otočili.Ve tvářích měli šokovaný a vystrašený výraz...ten vystrašený výraz měli určitě kvůli mě,protože Pavla jsem ve své hlavě bolestivě mučila a Ell dostávala dvou hodinovou přednášku,k tomu jsem jí odpírala zmrzlinu.

"Nicol"

"Adame" 

Oba se přihlouple usmáli a my jsme chtěli vejít do kabinetu..to by jsme ale nebyli Adam a Nicol kdyby jsme se nezasekli ve dveřích.

"Kdy konečně tvoje nadutá hlava pochopí,že dva se do dveří nevejdeme!" zavrčela jsem po něm a zavrtěla jsem se do předu.

"A kdy ty pochopíš,že mít prdel jako valach není pro holku dobrý" 

"Ještě nedávno si říkal,že mám prdel dobrou" 

Chvíli mlčel..mlčel..mlčel.

"Tak teď už ne" 

"To tě muselo bolet,že ano?" našpulila jsem na něho provokativně rty a on ty své naštvaností semkl do úzké linky..moje malé vítězství.Otočila jsem se na Ell,která se s Pavlem při mojí hádce s Adamem chystala zdrhnout "Stát! A ani se nehni!" zakřičela jsem na ní a dostala jsem se k ní.Zamračila jsem se a stoupla jsem si před Pavla - který byl také o hlavu vyšší než já - mračila jsem se na něho,místo po mém boku zaujal Adam a měl stejný výraz "Asi budete mít pár otázek" pověděla Ell a stáhla Pavla za ruku k sobě.

"Pár?" 

Zopakovala jsem a uchechtla jsem se "Ell..z mých otázek vás bude bolet hlava,ale teď..jak? Kdy? Kde? Proč? A jak dlouho?" 

"Čím máme začít"

"Začněte tím jak dlouho tohle trvá" promluvil Adam a zkřížil si ruce na prsou..svaly na rukou se mi napínaly a já dobrou chvíli nemohla z jeho svalů spustit oči.Seber se! Kývla jsem hlavou a napodobila jsem Adamovo gesto,stoupla jsem si na špičky a zase zpátky.

"Chodíme spolu od začátku roku" 

"Vy spolu chodíte skoro čtyři měsíce a já o tom nevím?!" vyjekla jsem na Ell a propichovala jsem očima Pavla..Ell se nejistě kousla do rtu "Kdybych ti to řekla dřív jančila bys jako teď" pověděla a já jsem se krátce zasmála "Já nejančím" pověděla jsem o oktávu výš,odkašlala jsem si "Já nejančím" pověděla jsem znovu a povzdechla jsem si "jenom to nechápu"

"Jo to jsme dva" přidal se Adam a pokrčil rameny..poprvé a naposledy co spolu souhlasíme.

Můj mobil se zase vrátil ke své mamince :3 :D tak už můžu zase plně fungovat

A v Rivalitě se pomalu a jistě blížíme k maturitnímu plesu :) a uvažovala jsem,že bych si pro vás k Rivalitě ( možná i k Mafii ) připravila něco jako vánoční speciální díl,brali by jste to? 

Zítra Mafie!

Tasha



Rivalita Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt