Jsou tu lidi

11.2K 724 72
                                    

"Jdeme dozadu!" 

Zakřičela Ell na celý autobus a začala se prodírat mezi lidmi k zadním sedačkám.Uchechtla jsem se a pobaveně zavrtěla hlavou,hodila jsem si batoh přes jedno rameno a začala lézt do autobusu když mě Adam plácl přes zadek.Otočila jsem se na něho a zamračila se "Hele!" ukazováčkem jsem ho píchla do čela "Soukromý majetek" řekla jsem a on na mě vyplázl jazyk.Stoupl si za mě a mačkal se tělem na to mé,rukama mi jezdil po zadku až to někdy lechtalo a popoháněl mě do předu.

"Soukromý majetek už neplatí,odevzdala ses mi" šeptal mi do ucha když se lepil na moje záda "teď patříš mě" dodal a foukl mi do ucha.Ošila jsem se a snažila se ignorovat husí kůži,která mi naběhla po celém těle.Zuby jsem si přejela po jazyku "Chceš říct,že jsem jenom tvoje?" zeptala jsem se šeptem a dívala se dopředu a kam šlapu,nerada bych se natáhla jak široká tak dlouhá v úzké uličce autobusu.

"Jsi jenom moje" 

Na každé slovo dal zvláštní důraz.Zrychlil se mi dech a já měla nepopsatelnou touhu mu teď skočit kolem kru a začít ho líbat "Jsou tu lidi" mrkl na mě když jsem si sedala k oknu a zasmál se.Zamračila jsem se na něho a nechápavě pozvedla obočí "Taky tě mám chuť celou ulíbat ale jsou tu lidi" posadil se ke mě na sedadlo a sundal si čepici,pod kterou schovával pěkné vrabčí hnízdo.

"To jsem tak průhledná,žes poznal na co myslím?" 

"Vyznám se v ženských" 

"Vážně?" 

"Jop..třeba jako teď" hodil čepici a bundu za sebe na palubku,rozepnul si mikinu a zaculil se "odstupuju z této konverzace,protože bych stejně vyšel jako poražený" dokončil svou větu,kterou začal.Protáhla jsem koutky úst dolů a nepatrně pokývla hlavou "Jsi chytrý kluk" našpulila jsem rty a hned mi na nich přistála cudná pusa.

"Já vím" 

Krátce jsem se zasmála a vysvlékla se z bundy,šály,čepice,rukavic a teplé mikiny jenom do tílka.Opřela jsem se o opěradlo sedačky a pobaveně sledovala jak si Adam snaží upravit vlasy,nadechla jsem se a rukou ho přišpendlila k sedačce..sedla jsem si na něho obkročmo a zákeřně se uculila "Ukaž šmudlo" pověděla jsem a začal mu upravovat vlasy,které mu trčeli do všech světových stran.

"Tady měl někdo divokou noc" nahodila jsem a zavrněla když mi dal ruce na záda a prsty mi jemně zaryl do těla.Zasmál se "Spíše divoké ráno" opravil mě a já mu jemním zataháním za vlasy zaklonila hlavu "A to tobě a Pavlovi nezvonil budík?" zeptala jsem se a pokrčila nenápadně rameny.

"No..jo" 

"Jo?" 

"Jo" zamračil se "narážíš na něco?" zeptal se mě a já hned začala vrtět hlavou "Na nic.Jenom,že je to divné" usmála jsem se a ještě než stihl cokoliv říct jsem spojila naše rty.Ze začátku to byla jenom dlouhá pusa,která se nepatrným pohybem úst proměnila v polibek,do kterého později byl přidán i jazyk.

"Hele! Nechte si to muchlování do kuchyně až budete umývat nádobí!"

Zařval po nás učitel až jsem leknutím slezla z Adama celá rudá..já byla červená z toho,že jsem se cítila trapně,Adam byl červený z toho jak zadržoval smích.

Bezva.

_____

Krátká kapitola,kterou píšu teď narychlo..zítra mám víc času a tak začnu se zapojováním perliček :D

Jaký byl váš den ve škole? 

Tasha 


Rivalita Kde žijí příběhy. Začni objevovat