One Direction Imagines

By Fayolas

7.7K 367 63

Scenarii cu membrii One Direction:) Zayn este inclus. Aștept propunerile și cererile voastre cu membrul pref... More

Adevăr și provocare-Harry
De la râs la..plâns! -Harry
Despărțire amară- Zayn
Am revenit!
Peisaj regal-Harry
Cum v-ați întâlnit pentru prima oară-Harry & Niall
Cerere în căsătorie-Harry
Soulmates-Louis

Decepții-Zayn

846 43 3
By Fayolas

Pentru #Brittney_S

Imaginează-ți că..


-Cumva îți place de vărul meu? te întrebă Sarah, prietena cea mai bună, considerată un membru al familiei tale. 

Stăteați amândouă în pat, lungite, mâncând și dansând pe muzica Selenei Gomez și a celorlalte celebrități. Laptopul din fața voastră era atât de încins, datorită ultimelor două ore de jucat și vorbit pe Facebook. Asta da zi de fete relaxantă în lunga vacanța de vară. Peste doar trei zile vă veți distra în nisipul încins, răcorindu-vă corpurile în mare, sub arșița soarelui. O excursie cu părinții săi, cel mai interesant lucru posibil. Doar că acolo vă veți întâlni și cu acest văr al său, al cărei identitate nu o cunoșteai foarte bine. Știai doar că-l cheamă Zayn și că e la mulți kilometri distanță față de Londra, respectiv în America pentru niște afaceri nedescoperite de tine. Erai curioasă, însă Sarah îți arăta doar poze vechi cu el, de pe vremea în care acesta purta scutece. 

Și nu știi de ce, de fiecare dată când aceasta vorbea cu el pe chat, inima îți bătea tare în piept, ca și cum ai fi conversat chiar tu cu acel cineva. Este o legătură ciudată între voi, care te face să fii nerăbdătoare. Prietena ta i-a arătat chiar o poză cu tine, reacția lui fiind una foarte pozitivă, spunând că ești frumoasă. Păi, ce ți-ai putea dori mai mult? Băiatul pe care categoric îl placi te complimentează fără să te cunoască cu adevărat. Erai îngrijorată de cum va reacționa când vă veți întâlni în realitate, cum te va considera și dacă-i va plăcea de tine. Voiai să îi bată inima la fel de tare ca și ție de fiecare dată când îi vezi căsuța chat-ului deschizându-se. 

Nu știi cum arată. Nu știi cum vorbește cu fetele. Nu-l cunoști deloc și totuși ai o senzație ciudată în stomac de fiecare dată când te gândești la el. Te întrebai mereu dacă se simte și el așa vreodată, dar nu voiai să afli răspunsul. Probabil ar fi fost negativ.

-Britney?! Aloo, cu cine crezi că vorbesc? strigă Sarah, aruncându-ți cu o pernă în fața visătoare.

-Hmm, da? Ce-ai spus?

-Zayn a zis că te place! spuse aceasta, gata-gata să-ți spargă timpanele ție, cât și vecinilor. A început să-și arunce mâinile în aer, scuturându-le și țipând. 

-Glumești! îi zici, entuziasmată. Un zâmbet gingaș ți se ivi pe fața palidă, jucându-se cu buzele tale.

-Nu! Uite! îndreptă ecranul către tine, captându-ţi imediat atenția. 

Cuvintele nu puteau exprima fericirea pe care o simţeai, aceasta fiind repede risipită cu adăugarea unei replici noi din partea lui Zayn. El a trimis o fotografie cu o fată pe nume Britney, doar că nu erai tu. 

-Asta...Asta e chiar...Doamne! N-Nu cred-d! întrerupse Sarah tăcerea, ecoul râsului său răsunând în toată camera. A izbugnit pur și simplu într-un râs incontrolabil, brusc și spontan. Era atât de amuzată încât s-a rostogolit ca o cărămidă din pat, dând nas în nas cu podeaua tare și veche, din lemn. Nici atunci nu s-a putut abține, părând distrată de toată situația, însă problema era că pe tine nu te molipsea cum obișnuia de fiecare dată.

Și-a dres vocea, întrebându-te cu aceași curiozitate de mai devreme:

-Stai, ție chiar îți place de Zayn? părea concentrată, rozul buzelor sale risipindu-se, lăsând în urmă o culoare albicioasă, rezultat al mușcăturilor pe care și le provoca singură.

-N-Nu și acum. i-ai spus, vorbele ieșindu-ți din gură însoțite de un ton mult mai dezamăgit decât credeai. Ți-ai privit mâinile din poală, jucându-te cu ele. Atenția ți-a fost atrasă de zgomotul provocat de chat-ul de Facebook.

-A spus că e foarte frumoasă și ar încerca o relație cu ea. Crede că fata asta ești tu. zise Sarah, ușor supărată de situație. I-am scris înapoi că nu aceea este persoana ta.

-Ce a zis? întrebi nedumerită, vrând să te ridici din pat.

-Că e mai frumoasă de cât ai putea fi tu vreodată și m-a întrebat dacă o cunosc. 

Furia i se citea pe față, fata fiind gata să răstoarne laptopul. Se înroși ușor în obraji, încruntându-se puternic și strângându-și pumnii până când venele ieșite în relief au început să o doară. I-ai spus să nu se îngrijoreze pentru tine, înțelegeai destul de bine gândirea bărbaților. Pe când întreaga ta atenție era la camera de fotografiat în poza de profil, cealaltă Britney privea sfidător într-o parte, cu mâinile în șolduri, lăsând loc de imaginație. Pe când tu ajungeai triumfător la cel mai mare număr de aprecieri pe care l-ai avut vreodată, acesta fiind treizeci, ea primise mult peste trei sute. Cuvintele lui Zayn te dureau, dar nu aveai de gând să-i dai satisfacție, plângând. Nu, trebuia să fii puternică, iubirea din suflet s-a risipit odată cu auzirea acelor cuvinte pe care ți le-a adresat.

Nici măcar nu îl cunoșteai la urma urmei, nu ar fi trebuit să-ți faci speranțe în legătură cu o apropiere mai mare între voi. Poate că arăta în același fel în care gândea, și în acest fel nu vei fi cucerită de aspectul său fizic. Ai început să-i asociezi numele cu diferiți băieți, însă îți dădeai seama că nu arată cum ai fi vrut tu sau cum ți-ai imagina. Doar că nu poți uita acel val de electricitate și adrenalină pe care ți-o dădea doar vorbind virtual. 

După ce Sarah a plecat, te-ai gândit tot mai mult la vacanța pe care o plănuiați cu entuziasm de atât de multă vreme. Te întrebi dacă totul va mai fii atât de magic precum credeai la început, dacă măcar vei putea lăsa orgoliul la o parte, dacă vei putea vorbi cu Zayn, dacă vei putea renunța la convingerea că vărul prietenei tale este un înfumurat. Ceva te făcea să crezi că îi stătea în fire să fie fițos, nereușind să dai la o parte această idee.

Săptămânile s-au scurs repede, lăsându-te cu tot mai multe scenarii în minte, curioasă să-l vezi pe băiatul ce ți-a furat inima fără să își dea seama măcar. Sentimentele te încercau, inima îți bătea mai tare când Sarah  vorbea de el, dar mintea îți dicta să o susții pe fată cu cuvinte grele, judecându-l. 

Ziua în care Zayn trebuia să ajungă în Anglia a sosit. Cum ar fi să vezi cele două rude împreună, distrându-se? Poate ai fi în plus. O altă pereche de ochi curioasă, dar mai mult decât orice, geloasă. Recunoaște, chiar ai fi. Emoția îți ridica fiecare fir de păr de pe suprafața pielii, lăsând în loc teamă. Teamă că nu o să-ți  placă personalitatea sa. S-a făcut destul de înțeles când a adus în discuție aspectul tău fizic. Chiar dacă niciodată nu a stat în fața ta, să te privească cu adevărat, să înțeleagă povestea din spatele ochilor tăi, să-ți cunoască gesturile ce păreau mici imperfecțiuni. Ai început să te pregătești, cerând ajutorul prietenei tale. Mâinile tremurânde nu ajutau cu nimic, făceau situația mai rea decât credeai că este. Nu voiai să-l întâlnești, te-ai răzgândit complet, gândindu-te la ce defecte îți poate găsi.

Rochița albă de mătase de pe pat te aștepta, împreună cu câteva accesorii. Cât timp te-ai îmbrăcat, era să rupi haina de două ori, fiind stângace și pierdută în gândurile tale fără sfârșit. Fiecare idee aducea la alta nouă, rezulta o întreagă problemă fără ieșire, reflectai la propriile noțiuni mult prea mult, luând totul de la capăt o dată ce terminai. Soneria de la ușa casei lui Sarah te trezi și dându-ți seama cine ar putea fi, ai început să te agiți, învârți, dând de oglinda de pe peretele camerei de oaspeți. Te-ai contemplat cu privirea, fiind bucuroasă că e a puțina oară în viață când arătai bine. De data asta chiar îți păsa de aspectul fizic.

-Britney! Vino jos! Am pe cineva să-ți prezint!se auzi vocea nerăbdătoare a lui Sarah de jos.

Ai reușit să-ți miști cu greu picioarele până la parter, unde, călcând pe ultima treaptă te-ai împiedicat, puteai să cazi dacă nu te țineai de balustrada masivă. În fața ta, stătea o figură cunoscută de la televizor, înaltă și impunătoare. Te intimida prin prezența sa, sau prin felul în care ochii săi ciocolatii îți traversau corpul, scanându-l cu admirație și uimire, totodată. Ți-ai ridicat privirea din pământ, gata să-l analizezi și tu. Îmbrăcat în haine de firmă, potrivite pentru el, încălțat în niște adidași sport și cu multe geamantane în mână, călcă pragul casei, apăsat și ferm. Pielea măslinie îi scotea în evidență sclipirea din ochi, la care puțini oameni o întâlnești, în timp ce părul său îi stătea impecabil, negru și bogat. Buzele i se curbară într-un zâmbet amuzat, dându-și seama că te holbai la el în liniște.

-Z-Zayn. se prezentă stângaci, scuturându-ți mâna.

În momentul în care v-ați atins, ai simțit cel mai mare flux de energie învăluindu-ți corpul tremurând într-o senzație plăcută. Ai fii dat orice să știi dacă și tu, la rândul tău, ai avut acest efect în ceea ce-l privește.

-E-ele sunt s-surorile mele, Donya, Safaa și Waliyha. se bâlbâi el, neluându-și ochii de la tine.

-Încântată. Eu sunt Britney. le spui și zâmbești larg, fericită că ai obținut o reacție din partea lui.

-Bună scumpo, eu sunt Tricia, mama lor. Văd că fiul meu are treburi mai bune de făcut decât să mă prezinte și pe mine. îți spuse o femeie aflată la vârsta a doua, amprenta anilor săi nefăcându-se observată. Era foarte frumoasă, de admirat, la fel ca și copiii săi. Îți făcu cu ochiul și dădu din cap în direcția lui Zayn. Ai surâs politicos, neștiind cum să răspunzi gestului.

*

A trecut o noapte fără să poți dormi. Gândul te-a purtat la băiatul pe care, cum l-ai observat inima a început să-ți sară din piept. Nu te putea stăpâni să nu visezi cu ochii deschiși la zâmbetul său perfect, sau culoarea ochilor săi, sau nuanța părului. Părea ireal, pentru că aceste calități fizice nu sunt liniare, nu toată lumea le posedă cu atât mai puțin băieții cu care tu te-ai întâlnit vreodată. Nu aveai șanse cu el. Nici măcar unele minime. Ai răsuflat apăsat, închizându-ți ochii. Voiai doar liniște sufletească.

Dimineață trebuia să vă duceți bagajele în mașini, două la număr, mai exact. Tu, Zayn, și mama ei într-una iar ceilalți în cealaltă. Acesta a decis că ar fi mai bine să stea în mașină cu cineva de vârsta lui, cu care avea subiecte de discutat. Nu îți puteai reveni din șocul veștii pe care o primisei cu o zi înainte. Nu-ți venea să crezi că eșți lângă cineva din One Direction. Nu ai vrea să știi ce ar spune fanele absolute dacă ar afla că respiri lângă un membru al formației. 

Drumul până la aeroport era de peste  o oră, după care veți lua avionul către Italia, țara în care ați căzut de acord să vă petreceți vacanța. Părinții tăi nu au putut să te însoțească, așa că ai mers cu familia lui Sarah și cu Malik.

Zayn P.O.V.

M-am urcat în mașină. Nu mi se pare ciudat să fiu singurul băiat de acolo, dar voiam să stau lângă Britney. Sarah mi-a spus cât de dejamăgită a fost când i-am arătat altă fată pe internet, spunându-mi și că îmi place de ea. Dar nu am știut cum va fi în realitate, nu aveam nevoie de o prietenă și eram sigur că nicio fată nu mă va cuceri în perioada vacanței. Acum ar fi trebuit să mă distrez, să socializez, dar cum aș putea dacă tot la ce mă gândesc rezultă fata de lângă mine?

O privesc ușor, find sigur că nu se uită înapoi. Ascultă muzică, în timp ce își bate degetele de telefon pe ritm.

Aș fi dat orice să fiu eu acela ce își vede reflexia în lumina ochilor ei. Tânjeam să fiu eu acela în brațele căruia își vedea viitorul. Acuratețea cu care inima mea i se dedicase involuntar ei îmi impunea să-i am veșnic zâmbetul în buzunar. Ma gândeam, oare în mod arbitrar sufletul meu o alesese pe EA sau este doar o simplă coincidență ce peste puțin timp îmi va schimba viața?

Am ales bine că nu am stat cu mama și surorile mele în mașină, m-ar fi tot sâcâit despre cum m-am îndrăgostit și ar face glume despre bâlbâiala mea din ziua precedentă. Ele mă cunosc bine, și și-au dat seama că nu sunt așa în preajma unei fete. La naiba, nici eu nu știu ce se întâmplă cu mine! Când buzele i se deschid și fac loc dinților săi ce se aliniază într-un zâmbet, simt o presiune înăuntrul meu, ceva care stă să explodeze. Doar ea a avut acest efect pe mine, este singura și sper că și unica. Nu mă imaginez în timp bâlbâindu-mă și făcându-mă de râs în fața fetei pe care o plac.

Da, da o plac. A fost mai rapid decât credeam, mai neașteptat decât o ploaie în deșert și mai interesant decât orice.  Acest sentiment însemna mai mult decât relațiile mele anterioare. M-am lăsat pe spate încercând să dorm, în zadar. Sarah și mama ei chicoteau și erau evident deranjante și pentru Britney.

 -Sunt destul de apropiate. îmi șopti fata chicotind, punându-și delicat mâna pe umărul meu, pentru a-mi atrage atenția.

-Le cunosc bine, știu cum sunt. îi răspund, însă imediat  am regretat propoziția. Mi-a ieșit din gură mult mai sec decât ar fi trebuit. Cu siguranță a deranjat-o, fapt pentru care mi-a aruncat o privire tăioasă.

Mi-am reluat locul, încercând din greu să nu mă plesnesc singur. Mereu mă comport ciudat cu fata pentru care simt ceva. Restul călătoriei a fost liniștită pentru celelalte, dar foarte gălăgioasă pentru mine, înecându-mă în propriile gânduri.

*

Ați ajuns după mai multe ore în Italia și te simțeai mai bine decât până acum. Ai încercat în orice caz să-i arăți lui Sarah că ești fericită și că te distrezi cu ea. Însă faptul că Zayn îți răspundea atât de răutăcios îți îngreuna situația și te făcea să vrei să te întorci acasă. Nu ai făcut-o, ești o prietenă mult prea bună pentru a lăsa totul baltă. Chiar dacă te durea inima când îi priveai fața angelică, nu i-ai răspuns cu aceeași monedă. Poate că părerea sa nu se schimbase, poate că i-ai sporit ideea anterioară afișându-te în fața lui, în carne și oase. 

După o mică discuție din aeroport cu Sarah, părea și mai nervos decât era înainte. Te evita, nu-ți vorbea, afundându-și nasul în telefon. Cine știe, poate vorbea cu cealaltă Britney. O persoană mai bună decât tine ce-ți poartă numele. O fată ce probabil i-a furat inima, pe tine lăsându-te fără șanse la presupusul câștig. Însă nu-l puteai vedea așa. El nu era un premiu, o miză. Zayn este ceea ce mereu ți-ai dorit de la un băiat. Inteligența îi reiese din conversațiile pe care le poartă cu diferiți oameni. Talentul i se regăsește în voce. Frumusețea este sporită de masculinitatea de care dă dovadă. Vocea blândă, voal de mătase ce te învăluie. Părul, mai închis decât întunericul, dar mai sigur, pregătit pentru o regină a nopții. Ochii, cascade de ciocolată în care te privești foarte rar. Buzele, piele trandafirie încinsă, ce te cheamă în surdină.

*

-Britney! țipă Sarah, făcându-te să-ți întorci capul foarte repede. Ai întrebat-o din cap ce este.

-În seara asta mergem la club!îți zise ea, sărind în camera de hotel.

Ai acceptat până la urmă, după foarte multe insistențe din partea ei. Ai încercat să-ți motivezi potențiala absență, spunând că ești obosită după zbor, chiar dacă ați aterizat acum trei zile, că nu știi să dansezi și că nici nu ai cu ce să te îmbraci. Însă toată lumea își dă seama când minți. Ți-ai învelit corpul palid cu o rochie neagră ce-ți îmbrățișa șoldul și coapsele de invidiat. Ai încălțat frumoasele tocuri și ai rugat-o pe Sarah să îți finiseze machiajul.

După o jumătate de oră, când amândouă erați gata, ați pornit spre recepția hotelului unde vă așteptau Zayn și Donya, sora sa mai mare. Într-un sfârșit, ți-ai ridicat ochii din pământ și l-ai privit pe băiat, ce-și plimba privirea plină de admirație peste trupul tău. Îi simțeai căutătura ageră.

-Fetelor, arătați superb! vă întâmpină Donya, veselă și entuziasmată. Te gândeai că mai târziu o să-i mulțumești pentru că a spart liniștea dintre voi.

-Mulțumim, și tu, de asemenea, o complimentezi tu. Trebuia să vii la noi în cameră să mai omorâm timpul. continui, luând-o de braț și îndreptându-te spre ieșire.

Sarah și Zayn păreau să aibă o discuție foarte controversată în spatele vostru însă ai decis să nu te amesteci, ci să-ți dedici întreaga atenție fetei de lângă tine.

-Și spune-mi, ce e între tine și fratele meu? întrebă blonda, cu o privire ce exprima multe sentimente. Sprâncenele i s-au arcuit al naibii de mult, încercând să sugereze doar un singur lucru: cum că tu și Zayn ați fi împreună.

-Între noi? Pff, nimic, ce ar putea fii? Nu e ca și cum l-aș place sau ceva. îi răspunzi rapid, încercând să eviți adevărul.

-Poate că tu nu, dar e destul de evident că Zayn te place!

-Ce? Nu...Sunt sigură că nu ai dreptate, adică-

-Îl cunosc prea bine, Britney, te întrerupse, știu ce gândește și când nu vreau, sunt sigură de asta. Doar de tine a vorbit înainte să coborâți și cât de mult regretă ce a spus pe Facebook, acum câteva zile. 

-Nu-mi prea pasă, Donya, sincer, o minți tu, încercând cu orice preț să schimbi subiectul. Ia spune, ai văzut ce rece e afară în seara asta?

-A întrebat-o pe Sarah de cine îți place. continuă aceasta de parcă nu te-ar fi auzit.

-Poftim?ridici din sprâncene, oprindu-te abrupt.

-Mergi, Britney, nu vreau să mă dai de gol. De obicei nu spun ceea ce aflu, dar prietena ta i-a spus că-ți place de un băiat și că nu are voie să spună nici o vorbă. Zayn e foarte îngândurat de atunci. Din acest motiv se comportă așa cu tine, chiar de la început! El mi-a spus. 

Ai continuat să mergi, fără ai da vreun răspuns fetei de lângă tine. Te simțeai ciudat, toți fluturașii din lume parcă și-ar fi găsit cuib în burtica ta. Erai îngândurată, încercând să înțelegi pur și simplu faptul că Zayn te place. Ba mai mult, în tot acest timp a fost gelos. Ai privit în spate, văzându-i pe amândoi certându-se. I-ai zărit chipul dulce, luminat de felinarul construit în stil francez. Sprâncenele arcuite dădeau de gol o expresie confuză, totodată hotărâtă. Deși erau la câțiva pași de voi și oricât de mult ai fii dorit, nu ai auzit nimic. Șoaptele din noaptea senină îți făceau pielea de găină, probabil vorbeau despre tine, și despre presupusul de care îți place. Prea rău este că Zayn ar trebui să știe că nu există acel băiat. 

Ajunși la club, v-ați așezat la o masă mai retrasă, dintr-un colț. Ai tras-o de mână pe Sarah, cu scuza că vrei să dansați.

-Ce i-ai spus lui Zayn? Dacă spusele tale sunt motivul pentru care până acum m-a tratat așa-

-Gelozia lui este motivul, Brit, te întrerupse aceasta având un exces de furie. Nu înțelegi că te vrea? I se poate citi în privire.

-Ce i-ai zis?repeți din nou, punându-ți mâinile în sân, așteptând un răspuns.

-M-a întrebat dacă îți place de cineva, după care s-a înroșit puțin în obraji. I-am spus că de un băiat, nu a fost nevoie să dau un nume pentru că a plecat trântind ușa în urma lui.

-Oh...a fost tot ce ai putut spune. Te-ai întors cu spatele, vrând să pleci, dar ai dat peste ceva tare. Sau mai bine spus, cineva. 

Ți-ai ridicat ochii din pământ, întâlnindu-i pe ai lui Zayn, în care se putea citi o mâhnire profundă. Te-a tras de încheietură brusc, dar văzând că atingerea te durea, și-a dres forța în ceva mai delicat. Ți-a dat drumul abia când ați ajuns afară, în vântul călduț al verii. Băiatul cu ochi castanii și profunzi și-a umezit buzele înainte să înceapă să vorbească.

-Eu...Britney, am văzut că ai vorbit cu Sarah despre reacțiile mele și voiam doar să spun că nu am făcut nimic cu răutate. 

-Zayn, îl oprești tu,  de când am venit în vacanță m-ai tratat cu ignoranță totală și mi-ai dat de înțeles că nu vrei să ai de aface cu mine. Înainte de asta, pe Facebook, mi-ai demonstrat că oricine poate fi mai drăguță decât sunt eu. Eram, sunt și voi fi nesigură de mine și de înfățișarea mea. 

 -Dar știi foarte bine că nu am vorbit serios, nu știam mai nimic despre tine, nu ne cunoscusem și-

-Nu cred că mai este nimic de spus. încerci să pleci, însă în zadar. Te trase înapoi delicat, punându-și de data asta mâinile pe șoldurile tale. Ai început să plângi, descoperindu-ți partea emoțională, firavă și tulburată de prea multe ori. 

-Nu, nu plânge. Fața ta este creată să fie un aeroport de zâmbete aruncate în aer, nimeni nu ți-ar merita lacrimile, oricât de mult ar însemna pentru tine. Hei, gata, uită-te la mine, îți șopti, atingându-ți suav obrajii înecați de durere, ești perfectă pentru oricine te poate vedea cu adevărat. 

Ți-ar rotit ochii, nevenindu-ți să crezi că ai auzit aceste cuvinte din gura lui. 

-Vorbesc serios!strigă acesta. Britney, te-am cunoscut acum câteva zile, dar am trecut cu tine prin atâtea experiențe, fără ca tu măcar să îți dai seama. M-ai învățat că dragostea la prima vedere nu este doar un mit, mi-ai demonstrat că pot avea fluturași în stomac chiar dacă sunt un băiat, mi-ai arătat că oricât de bad boy aș vrea să par, tot îți spun ție toate acestea. Nu doar că ești frumoasă, ci și diferită. Aș face orice să dau timpul înapoi în acea zi,  să-mi pot schimba cuvintele și să scriu pe chat că ești cea mai frumoasă fată pe care am văzut-o vreodată, și pe dinăuntru dar și pe dinafară. Că blândețea pe care o emani mă duce pe culmile fericirii. Că ochii tăi mă încântă de fiecare dată, îndrumându-mă spre buzele tale pline, care printr-o deschizătură ușoară îmi pot da o priveliște minunată.

-Zayn eu, încep să spun, dar băiatul îmi curmă propoziția

-Nu știu despre tine, dar aș vrea să strig în gura mare tuturor oamenilor de la petrecere cât de mult îmi placi și cât de greu mi-ar fi fără tine, zise, ochii săi privindu-mă rugător, admirabil și sinceri. 

-Păi...

-Nu am terminat încă. Doamne, își trecu o mână prin păr după care continuă pe un ton disperat, ce aș putea face acum?! Deja placi pe cineva, mi-a spus Sarah.

-Zayn de fapt...

-Britney, sunt sigur că ți-aș putea oferi triplu decât ți-ar da acel băiat în trei vieți. Iubirea e grea, o simt pe pielea mea, nu-ți cer să-ți iei gândul de la acel cineva, dar gândește-te la mine pentru o secundă măcar. Tipul ăla nici nu știe ce pierde dacă nu-i pasă de tine, și dacă da, atunci e cel mai norocos bărbat din lume, cu adevărat.

Ai zâmbit ușor, văzând firul conversației pe care mai mult Zayn o purta cu el însuși. El era acel norocos despre care tot pomenea. Păcat că nu o știe.

-Hei, vrei să mă asculți măcar? îl întrebi, unindu-ți sprâncenele în semn de revoltă.

-Nu, nu poți. De ce-l placi? E mai frumos decât mine? Păi să știi că asta nu ar trebui să conteze deloc, pun pariu că îți va înșela încrederea, sau, sau nu te va însoți la cumpărături, lucruri mici dar importante. Își va face iluzii cu tine dezbrăcată și atât, adică, toată lumea își face, adică...Ai un-un corp drăguț, dar un băiat adevărat, cum aș fii eu, te-ar place pentru ceea ce ești! 

-Zayn cum poți să mă întrebi de ce îmi place de băiatul respectiv? E în intimitatea mea! începi să îl amăgești, doar pentru a-i vedea reacția. 

Acesta se rotește pe loc, punându-și palmele în cap, frustrat. Oftează îndelung și te privește din nou, cu acei ochi mari și căprui.

-Vreau să știu de ce nu sunt la fel de bun ca și el! Ce te atrage la el?!țipă acesta, vizibil enervat. 

-Păi, să încep cu ochii. Sunt foarte intenși, și parcă vor să-mi spună o poveste de fiecare dată când îi întâlnesc, pur și simplu îi ador și cred că acest lucru este cel mai bun la el. Îmi place felul în care își tratează apropiații, cred că merge pe conceptul „mă respecți și te voi respecta.". Cred că este perfect pentru mine.

Zayn își mușcă buza, încercând să-și țină în frâu lacrimile ce-i făceau privirea să se încețoșeze din ce în ce mai mult. Se uita amăgit la pantofii lui, care brusc au devenit cel mai interesant lucru, și probabil se mustra singur în gând că nu poate fii așa niciodată.

-Este amuzant, continui tu de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Arată foarte bine și chiar dacă toate fetele îi pică la picioare cât ai zice pește, poate mă place.

-Ar fi un idiot dacă nu ar face-o...bombăni acesta, uitându-se în jos.

-Este serios când persoanele dragi au nevoie de el, îl respect pentru asta. Are un caracter foarte frumos și un trup de invidiat.Însă nu știe de sentimentele mele față de el. Cam atât. îi spui tu, dând din umeri și privind în jos, la rândul tău.

-E un mare dobitoc dacă nu-și dă seama că-l placi. 

-Știu, dar e dobitocul meu.îi zici, adăugând un zâmbet la sfârșit.

-Nu îți poți imagina ce efect au avut cuvintele astea asupra mea. se confensă, iar tu observi cum o lacrimă îi strică armonia feței, alunecât încet dar sigur pe pielea catifelată. 

Și atunci, ai știut că trebuie să oprești acest joc, l-ai făcut să sufere puțin, l-ai făcut să plătească pentru momentele în care te-a ignorat. Dar i-ai luat fața în palme, și, fără să te mai gândești o dată, ai acționat rapid. I-ai gustat buzele fine și dulci, după care te-ai topit încă din primul moment. El, șocat la început a decis să-și dea frâu sentimentelor, cerând intrarea limbii sale. I-ai permis mișcarea, iar acum, pasiunea cu care vă executați jocul iubirii era atât de puternică încât te durea. Ați întrerupt sărutul pentru o gură mare de aer, însă ați rămas îmbrățișați.

Mâinile sale se odihneau pe șoldurile tale, respirația sacadată o simțeai în ceafă,în timp ce capul său se odihnea pe curbura gâtului tău, iar pulsul inimii ce bătea acum în unison cu a ta îl puteai auzi. Îți mușcă lobul urechii, murmurând un „Te iubesc" în bezna nopții. Îi desenai pe spate cercuri cu palmele, în timp ce îți înfundai fața în tricoul său.

-Am nevoie de tine, Zayn. Tu ai fost acel băiat pe care l-am descris. Doar tu.

-Nu te voi lăsa niciodată, Britney, îți promit. Iubirea pe care o simt acum este prea puternică, mai puternică decât legăturile de sânge și mai importantă ca niciodată.

Îți oferi un pupic pe nas și câștigă un zâmbet plin. V-ați îmbrățișat mai strâns de data asta, hotărându-vă să părăsiți petrecerea pentru o mică plimbare pe malul mării.


Continue Reading

You'll Also Like

58.7K 5.4K 62
Cunoscut ca cel mai periculos si nemilos rege,Jungkook decide să atace unul dintre regatele sale inamice, acolo aflandu-se si castelul dedicat prințe...
230K 9.9K 193
~Hi ~Who are you? ~Jimin ~Yeah, sure ____________________________________ Vol 1 Totul începe când Lisa primește un mesaj de la un număr privat. După...
494K 15.5K 83
"Iubirea este o simplă ecuație. Tu doar rezolv-o..." #1 în Fanfiction 6.09.2023 #1 în Fanfiction 3. 02. 2020 #1 în Fanfiction 28. 12. 2019 #1 în zayn...
2.4M 123K 31
Găsirea unui inel pierdut pe plajă îi aduce lui Jennifer Rey mai multe probleme decât şi-ar putea imagina vreodată o femeie. În speranţa că va sc...