My best friend (H.S GW16)

By xrxtl9

31.5K 2.5K 70

Η Λιζζ ειναι μια χαμηλών τόνων κοπέλα που μαζι με τον κολλητό της Harry και τις οικογένειες τους μετακομίζουν... More

Part1
Part2
Part3
Part4
Παρτ5
Part6
Παρτ7
Παρτ8
Παρτ9
Παρτ10
Παρτ11
Παρτ12
Παρτ13
Παρτ14
Παρτ15
Part16
Παρτ17
Παρτ18
Παρτ 19
Παρτ20
.21.
22
~24
~25
~26
~27
~28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44

23

729 52 0
By xrxtl9

Έγνεψα και με φίλησε οσπου βήματα ακούστηκαν απ εξω και ο Χαρρυ σηκώθηκε όρθιος πηγαίνοντας στην αλλη ακρη του δωματίου.Η πόρτα άνοιξε επιτρέποντας την μαμα μου να μπει μεσα.

"Ξυπνήσατε αγάπες μου;"χαμογέλασε.

"Καλημερα μαμα"ειπα καθώς σηκώθηκα και εγω όρθια.

"Πως περάσατε;"ρωτησε φτιάχνοντας το κρεβάτι.

"Πολυ καλα,ε Λιζ;"το πονηρό χαμογελο του Χαρρυ με εκανε να ανακαθησω άβολα στην θέση μου και ισως να Κοκκινησα κιόλας.

"Εμ ναι αρκετα καλα"τραυλισα.

"Και εμεις πολυ ωραια περασαμε"ειπε χαρούμενα η μαμα μου,ανοίγοντας τα παράθυρα του δωματίου για να μπει καθαρός αέρας.

"Θα σας περιμενω κατω,παω να σας φτιάξω πρωινό ανακοίνωσε  πριν εξαφανιστεί απο το δωματιο.

Το βλεμμα μου πήγε στο γυμνό στέρνο του Χαρρυ και ύστερα στο αγαπημένο μου πονηρό χαμογελο του.Μονο αυτα αρκούν να ενεργοποιήσουν το σφίξιμο μεσα μου.Η απόσταση μεταξυ μας αρχισε να γινεται ολο και μικρότερη καθώς κατευθεινοταν προς εμενα.Το χέρι του χάιδεψε τον ώμο μου κάνοντας με να ανατρίχιασω και τα χείλη του άρχισαν να χαράζουν μικρές διαδρομές απο τον λαιμό μου μεχρι το πιγούνι μου και ύστερα τα χείλη μου.

"Χ..Χαρρυ μας περιμένουν κα-κατω."τραυλισα καθώς εκεινος γέλασε επάνω στον λαιμό μου.

"2 λεπτά δεσμού"ψυθίρισε στο αυτί μου,και με έριξε στο κρεβάτι κατεβάζοντας μου γρηγορα το παντελόνι και το εσώρουχο.

"Χαρ..Οοου"μουγκρισα απολαμβάνοντας τα παιχνιδια της γλώσσας του στο κεντρο μου.Τα χέρια του είχαν γαντζωθεί επάνω στα μπούτια μου και τα ματια του με κοιτούσαν με τοσο βάθος που ένιωθα να παραλύω.Αναστεναγμοι άρχισαν να βγαίνουν και δάγκωσα το χέρι μου για να μην με ακούσουν.Οι κινήσεις του έγιναν πιο γρήγορες και σε συνδυασμό με ενα του δάχτυλο αφέθηκα οσπου τελειωσα.Εκεινος αφησε ενα απαλό φιλί εκει και πηρε την μπλουζα του απο το πάτωμα που ειχε πετάξει εχθες και με σκούπισε,μου έκλεισε παιχνιδιάρικα το ματι και τον χτύπησα στον ώμο.

Αφου με αφησε μονη μου για να ντυθω και βα παει να ντυθεί και εκεινος,άνοιξα την ντουλάπα και διάλεξα ενα κολάν με μια Adidas φούτερ και τα άσπρα τα σούπερ σταρ.Επιασα εναν κότσο και κατέβηκα κατω.

"Που ειναι το κοριτσι μου;"ο μπαμπας με υποδέχτηκε με την ζέστη του αγκαλιά.

"Που ειναι ο καλύτερος δικηγόρος στον κοσμο"τον κολακεύσα και γέλασε.

"Ελάτε να φάτε"φώναξε η
Μαμα και καθήσαμε ολοι στο τραπεζι,μετα απο λιγο ηρθε και ο Χαρρυ.

"Καλα ρε;Την κόρη μου στα πατώματα την εχεις να κοιμάται;!"τον πειραξε ο μπαμπας μου γελώντας.

"Ε,οχι απλα εχθες ειδαμε θρίλερ και ήθελε να παω να κοιμηθώ εκει και γιατι ένιωθε άσχημα να κοιμηθώ κατω,επειδη χτύπησα στο κολέγιο την πλάτη μου..κοιμήθηκε αυτη."τελειωςε το παραμύθι του και τον κοιταξα με τα φρύδια ενωμένα και με το ύφος 'σοβαρά τωρα;'

"Με κάλυψες απόλυτος κύριε Styles"ειπε ο μπαμπας μου δαγκώνοντας μια μπουκιά απο το πρωινό του.

Στην διάρκεια του πρωινού συζητούσαμε για διαφορά θεματα και εμπειρίες του μπαμπα μου κυρίως σε δικες,κλέφτες ματιές πεφταν με εμενα και τον Χαρρυ οσπου το πρωινό τελειωςε και ολοι σηκωθήκαμε.

"Θες να παμε βολτα;"ρωτησε ο Χαρρυ και έγνεψα.
[...]

Το πάρκο το οποίο πηγαμε ηταν γνώριμο,ηταν εκείνο που ειχαμε ερθει για να λύσουμε τα προβλήματα της φιλίας μας..Κάτσαμε σε ενα παγκάκι και για λιγη ωρα δεν μιλούσε κανεις.Ο καθένας ηταν πνιγμένος με τις δικες του σκέψεις.

"Λοιπον τι σκέφτεσαι ;"έσπασε την ησυχια.

"Εμ εκεινη την ημερα που ειχαμε ερθει εδω να μιλήσουμε"απαντησα ειλικρινά και γέλασε άχνα.

"Ουτε τοτε σε έβλεπα φιλικά,σκεφτόμουν οτι θα σε έχανα αν εκανα κινηςη να σε φιληςω αλλα το ήθελα πολυ"ομολόγησε και γελάσαμε και οι δυο.

"Λοιπον με ειχε πειράξει απειρα που δεν ειχες ερθει στο μαθημα,ειχες κοιμηθεί στην Σαμ και οταν βγηκα σε ειδα να κάθεσαι εκει."μονολόγησα,και μονο η σκέψη πως κοιμήθηκε στην Σαμ ηταν μαχαίρι στην καρδια.

"Κατι που να μην σε ειχε πειράξει υπαρχει;"κορόιδεψε και εκανα την σκεπτική για λιγο.

"️️Εμμ οχι"κούνησα τους ώμους και γέλασε οσπου έφερε τα χείλη του στα δικα μου,το ενα του χέρι πήγε στον λαιμό μου και το αλλο στο μπούτι μου.Ηταν περίεργο που καθε φορα που με φιλούσε ξυπνούσε όλες μου τις αισθήσεις και με εκανε να θελω περισσότερα.Με τον Ραιαν δεν ηταν ετσι,και ας φιλούσε ωραια το φιλί του Χαρρυ ειχε κατι το ξεχωριστό,ειχε μια διαφορετική επίδραση επάνω μου.

Το κεφάλι του θάφτηκε στον λαιμό μου αφήνοντας φιλια και τα ματια μου έκλεισαν σε μια έκφραση απόλαυσης.

"Εχε χάρη που βρισκόμαστε σε πάρκο για παιδια"ανάσανε και χίλιες σκέψεις για το τι θα μπορούσαμε να κανουμε πέρασαν απο το μυαλο μου.
Εχει ακομα σχέση,ξυπνα πρεπει να χωρίσει.Μου θυμησα και τραβήχτηκα.

Αφου πηρε μια μεγαλη ανάσα τον κοιταξα κατάματα,έσκυψα το κεφάλι,τα χέρια μου έπαιζαν νευρικά με το ύφασμα της φούτερ μου καθώς έψαχνα τον τροπο να του το πω.

"Εγινε κατι;Τι έπαθες;"η φωνη του ηταν απαλή και με το χέρι του σήκωσε το πιγούνι μου ετσι ωςτε να με βλεπει.

"Χαρρυ..απλα ξερω οτι,να εγω απλα δεν νιώθω ωραια να σε μοιράζομαι και θελω να χωρίσεις το συντομότερο"αναστέναξα και τον κοιταξα για να καταλαβω απο την έκφραση του τι σκέφτεται.

"Ρε μωρο μου τα συζητησαμε αυτα,θα χωρίσω ειπα,απλα για λιγο καιρό θα το εχουμε κρυφό γιατι ειπαμε τους λογους "
Η απάντηση του δεν με κάλυψε εντελώς αλλα προτίμησα να μην το συνεχίσω.Οκ,θελει να το εχουμε κρυφό θα το εχουμε.

"Ενταξει"ειπα και χαμογέλασε φιλώντας με.

"Εσενα θελω.Πολυ καιρό τωρα μονο εσενα θελω."τα λογια του με έκαναν να τα ξεχάσω ολα.Να ειδες εμενα θελει ΜΟΝΟ.κοροιδεψα το μεσα μου και ενα χαμογελώ απλώθηκε στο προσωπο μου.

"Παμε να κανουμε κούνια;"ειπε σοβαρός και ξέσπασμα σε γέλια.

"Σοβαρά τωρα;"ρώτησα μεσα απο το γελιο.

"Ναι,γιατι κακο ειναι;"ειπε το ίδιο σοβαρός και οσο και να προσπάθησα να το παίξω και εγω 'σοβαρή' δεν άντεξα.

"Φυσικά,ΜΗΠΩΣ θες να παίξουμε και κανενα ψηλόκουμιτο;"ειρωνεύτηκα και τα ματια του άνοιξαν διάπλατα.

"Τελεια ιδεα Ελιζαμπεθ,ελα σήκω"με τράβηξε και μπηκαμε στην παιδική χαρά.

"Πέτρο ψαλίδι για το ποιος θα κυνηγάει"ειπε αυστηρά και αφου βεβαια έχασε και εβρησε,μέτρησε ως το 10 και αρχισε να με κυνηγάει.Οι τσιρίδες μου και οι βρισιές του Χαρρυ οταν κόντευε να με πιασει αλλα αποτύγχανε ακουγοντουσαν σε ολη την γειτονιά.Οσπου με επιασε και εβρησα και εγω κάνοντας τον Χαρρυ να πεσει κατω απο τα γέλια.

"Τι ειναι τοσο αστείο;"ειπα αγριεμένη και συνέχισε να γελάει.

"Δεν ξερω ηταν πολυ αστείο ετσι που έβρισες"ειπε συνεχίζοντας το γελιο του.

"Αρχιζω να μετράω αν δεν σηκωθείς θα σε πιάσω!"φώναξα

"1,2,3,4,5,6,7..θα σε πιάσω να ξες.."τον προηδοποιησα αλλα ακομα καθόταν εκει ξαπλωμένος στα κόκκινα φουσκωτά πλακάκια που εχουν πι παιδικές χαρές για να μην χτυπαν τα παιδια.

"8...9..10!"φώναξα και πηγα να τον πιάσω αλλα με τράβηξε στην αγκαλιά του και αρχισε να με φιλάει ξανα.Οι γλώσσες μας ακουμπούσαν και έπαιζαν η μια με την αλλη και χαμόγελα εμφανιζόταν στο φιλί μας"

"Εμμ αν δεν το έχετε παρει χαμπάρι εδω ειναι ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ,παντε αλλου να τα κανετε αυτα!"μια γυναικεία φωνη μας μάλωσε και σηκωθήκαμε και οι δυο όρθιοι,ενα κοριτςακι με ξανθά μαλλια και την μπαλα της στην αγκαλιά της μας κοιταξε και γέλασε,ύστερα κρύφτηκε πίσω απο την μαμα της που ακομα μας κοιτούσε άγρια.

"Συγνωμη"μουρμούρισα και σιγουρα ειχα κόκκινα μάγουλα.Ο Χαρρυ γέλασε πνιχτα και αρχίσαμε να φεύγουμε.

Γειααα σας,ειχα καιρό να βάλω ξερω,αλλα χαίρομαι που οσο περναει ο καιρος αρχίζουν να το διαβάζουν ολο και περισσότερα ατομα😄😄
ΛΟΙΠΟΝ.Δεν θα αργω να ανεβάζω πια.Αυτο το παρτ ηταν λιγο μικρο αλλα θα μπει και αλλο.
Σας ευχαριστωωωω απειρα που το διαβάζεται απλα αν θέλετε ψηφίστε η σχολιάστε κιόλας.Αυτα φιλακια 💋

Continue Reading

You'll Also Like

931K 99.3K 94
Highest Rank:#1 in Teen Fiction. Winner of the #READINT2017 Νο 107:Life is better when you are drunk.??? **************************************...
274K 9.3K 50
Η Βικτόρια Μίλερ, στους φίλους Βι ,είναι 18 ετών, μαθήτρια της τελευταίας (12ης) τάξης του high school (λυκείου) και μένει με τους γονείς της και τον...
413K 16.5K 41
Στέφανος & Αλίκη Γνωρίζονται από μικρά παιδιά .Μεγάλωσαν μαζί καθώς οι γονείς τους είναι οικογενειακοί φίλοι .Είναι κολλητοί και αγαπάει ο ένας τον...
713K 65.4K 64
-Εγώ μικρή μου δεν ερωτεύομαι, μόνο με ερωτεύονται.Kαι ξερω, οτι εισαι ερωτευμενη μαζι μου, είπε και ήρθε υπερβολικά κοντά μου, σε απόσταση αναπνοής...