As Long As You Love Me (átírá...

By anikobleeh

71K 4.6K 93

Luke Hemmings & Madison Sky története. Szeretlek.-Mondtam ki a bűvös kilenc betűs szót. Madi kikerekedett sz... More

Prológus
Respect Zayn Malik!❤️
Első fejezet
Második fejezet
Harmadik fejezet
Negyedik fejezet
Ötödik fejezet
Hatodik fejezet
Hetedik fejezet
Nyolcadik fejezet
Kilencedik fejezet
Tizedik fejezet
Tizenegyedik fejezet
Tizenkettedik fejezet
Tizenharmadik fejezet
Tizennegyedik fejezet
15.fejezet
16.fejezet
17.fejezet
18.fejezet
19.fejezet
20.fejezet
21.fejezet
22.fejezet
23.fejezet
24.fejezet
25.fejezet
26.fejezet
27.fejezet :)
28.fejezet:)
29.fejezet:)
30.fejezet *.*
31.fejezet:)
32.Fejezet
33.fejezet
34.fejezet
35.fejezet
37.fejezet
38.fejezet
39.fejezet
40.fejezet
41.fejezet (Évadzáró)

36.fejezet

1.1K 73 3
By anikobleeh

-Madison szemszöge.-

A mai nap nagyon jó kedvel keltem.Rég volt már ilyen,hogy őszintén mosolyogtam.Ugrálva készültem el közbe dúdoltam Justin Bieber "What Do You Mean?"című számát.Imádom ezt a számot és Biebert is nagyon,eszméletlen jó stílusa van.Na de ennyit Justinról.

A konyhába menet összefutottam anyuval éppen itta a kávéját.Adtam egy puszit az arcára felkaptam egy almát és elindultam a suliba.Mikor kiléptem az ajtón Ashton ácsorgott a kapuba,neki rohantam és megölelgettem.Együtt mentünk suliba útközbe elmeséltem neki mindent péntektől kezdve.Ezért szeretem Asht mindent meglehet vele beszélni tud komoly is lenni de ugyanakkor egy idióta is.

-és milyen lánnyal randiztál te?és nekem ezt miért Luketól kell megtudnom?-Néztem rá kíváncsian ,pont akkor amikor elöntötte a pír az arcát.
-Bryanna-Nézett előre.Az a lány nagyon gyönyörű olyan igazi modell alkat és csinosan is öltözködik.
-Ú R I S T E N részleteket kérek.-Sajnos késő volt mert beértünk az iskolába.Lukeot kerestem a szememmel ki is szúrtam a haverjaival beszélgetett.Pont egyszerre néztünk egymásra és Luke egy lélegzetelállító mosolyt küldött mire én elmosolyodtam.Elindult felém de végig tartottuk a szemkontaktust.Mikor elém ért át szellte a köztünk lévő távolságot ,karjával átölelt és gyengéden megcsókolt.Éreztem a tekinteteket rajtunk de nem foglalkoztunk vele csak ő volt és én.Miután elváltunk még mindig az a levakarhatatlan mosoly ült az ajkain.
-Szia.-Adott még egy puszit a számra.
-szia.-Beharaptam az ajkam és kézen fogva elindultunk befelé.A diákok többsége már nem ácsorgott kint .Az órára néztem és akkor láttam,hogy már jó pár perce becsengettek.Épp a termünkhöz közelítettünk amikor elfogott a félelem.Ha Lukkeal kézen fogva bemegyek az osztályból mindenki minket fog bámulni és én nem akarok a középpontba lenni.Megálltam amit Luke is észrevett.Kérdőn nézett rám,de nem mertem kibökni mi a bajom mert féltem,hogy hülyének néz és kinevet.Ő már hozzá van ehhez szokva mivel ő van mindig a középpontba a külseje miatt.Észrevehette,hogy valami baj van.Közelebb jött hozzám a kezemet még mindig fogta.
-Mi a baj?-Kérdezte.Lehajtottam a fejem de ő a kezével az állam alá nyúlt és felbillentette így szembetaláltam magam a kék szemeivel amik most az arcomat fürkészték.

-félek.-Böktem ki.Nem akartam folytatni így is elég gáznak tűnt ez a helyzet.Egy ideig csak nézett utána,gondolom rájött,hogy mi a baj.Elmosolyodott és egy hirtelen mozdulattal a vállán találtam magam.Elkezdett velem rohanni a terem felé.
-Luke tegyél le.-Kértem és a hátát ütögettem.-Tegyéééééééél már lee-Nem nagyon érdekelte.Kinyitotta a terem ajtót ahol már javába folyt az óra.
-Jó reggelt tanár úr!-Köszönt Hemmings és elsétált a helyemre a többieket hallottam,hogy kuncognak.Lerakott adott egy puszit az arcomra és mindketten leültünk a székünkre,elővettem a füzetem és elkezdtem jegyzetelni.

Óra végén Emilyvel,Ashtonnal és Dylannel mentünk a büfébe valami reggelit venni közbe mindenféle témákat veséztünk ki.
-Egyébként Madi ti jöttök Hemmingssel a Halloween partyra?-Kérdezte Dylan.A többiek felém fordultak én pedig kérdő tekintettel meredtem rájuk.-Luke nem mondta?pedig ő és Clifford szervezi.-Folytatta Ash.
-Nem mondta,de ez mióta is jött hírbe?-kérdeztem.
-Lassan egy hete.-Mondta Emily.-de jönni fogsz ugye ?.-nézett nagy szemekkel.
-Jövök,de Lukenak senki ne szóljon.-Mindenki bólintott.Megvettem a kajámat és vissza indultunk a terembe.

Az utolsó óránk tesi volt.Mindenki átöltözött  a terem előtt álltunk és beszélgettünk Emilyvel.

-Én ezért megleckéztetném Lukeot.-Mondta.Közbe egy ördögi mosoly jelent meg ajkain.

-Ezen már én is gondolkodtam de nem jutott még semmi az eszembe.-Egyenlőre azt se tudom mi van köztünk,mert végül is még egyikünk se mondta ki,hogy akkor mi is van most..

-Nekem van egy ötletem...-Elmesélte mit talált ki én pedig belementem,mert egész jó ötletnek tűnt,de majd meglátjuk mi lesz.Lehet Luke csak elfelejtette  mondani és majd ma szól holnap utánig még van ideje.Tesin ma a fiúk fociztak a lányok pedig talaj tornáztak.Tudni kell rólam,hogy egyáltalán nem vagyok egy guminő maximum kézen állni tudok,de többet nem.Elkezdtünk bemelegíteni,épp hajolgattam a jobb lábamhoz amikor valaki belemarkolt a fenekembe.Felálltam és megfordultam pont amikor az illetőt megakartam ütni az lefogta a kezem és megcsókolt.Egyből felismertem ki is volt a fogdosóm.Miután elváltunk fejbe vágtam,ő pedig úgy csinált mint akinek ez nagyon fájt.Aztán a fülemhez hajolt és elkezdett suttogni.

-Szívem ha tovább hajolgatsz muszály leszek könnyíteni magamon a mosdóba.-Megharapta a fülcimpám.A keze levándorolt a fenekemhez mire én hátra nyúltam megfogtam a kezét és a derekamra tettem erre elkezdett kuncogni.

-Majd vidd magaddal Graciet.-Elkezdtem rágcsálni az ajkamat,a tekintetem pedig Graciere vezettem aki villámokat szórt rám a szemével.Luke először nem tudott rá mit mondani ,de utána összeszedte magát és válaszolt.

-Őt vegyük be harmadiknak?-Mosolygott vállára csaptam.Elengedett én pedig megfordultam és visszamentem a lányokhoz de még egy csapást éreztem a fenekemen.

-Luke eltörjem a kezed?-Néztem rá szúrós szemekkel,de nem sok kellett,hogy el nevessem magam.Az egészbe a vicces az,hogy a tesi tanár név szerint Mr.Burbon nem vett ebből semmit se észre, a vastag keretes szemüvegébe ült és az osztály naplót nézegette.

-Inkább ne baby mert valamivel segíteni kell magamon,persze ha csak te át nem veszed a kezem helyét.-Kacsintott én pedig egy paradicsomra hasonlítottam.Az egész osztály hallotta ezt a beszélgetést mindenki elkezdett nevetni.Bemutattam neki mire ő elmosolyodott,megfogott egy labdát Mickey,Cal,Ashton és Dylannel alkottak egy kört és elkezdtek passzolgatni.

Napról napra egyre jobban elvarázsol ez a fiú és hiába van rengeteg hülyesége őt nem lehet nem szeretni......

Continue Reading

You'll Also Like

17.3K 1K 60
In our Dreams / Az álmainkban Egy világban, ahol csupa előítélet és lenézés van, vajon milyen egy alsóbbrendű ember élete? Származás, alacsonyabb ren...
22.1K 2.1K 29
🥈#2 bts - 2024 február Jimin profi táncos szeretne lenni, de ahhoz, hogy a Táncművészeti Akadémián tanulhasson, pénzre van szüksége. Sztiptíztáncosk...
6.1K 405 20
"𝓞𝓾𝓻 𝓼𝓮𝓬𝓻𝓮𝓽 𝓶𝓸𝓶𝓮𝓷𝓽𝓼 𝓲𝓷 𝓪 𝓬𝓻𝓸𝔀𝓭𝓮𝓭 𝓻𝓸𝓸𝓶. 𝓣𝓱𝓮𝔂 𝓰𝓸𝓽 𝓷𝓸 𝓲𝓭𝓮𝓪 𝓪𝓫𝓸𝓾𝓽 𝓶𝓮 𝓪𝓷𝓭 𝔂𝓸𝓾,, "𝑰 𝒘𝒐𝒖𝒍𝒅 𝒉...
4.7K 1K 46
Az Epres csokoládé és Epres csokoládé 2 folytatása Eddig farkasvadászok, vámpírok, és boszorkányok voltak a fiú banda ellenségei, most azonban mással...