Lasă-mă să te iubesc

By Gabriela_Radu

765K 33.4K 5.6K

Amândoi suferă de același sindrom, sindromul eșecului în dragoste. Deși par duri și își ascund sentimentele... More

Descriere
Trailer
1.Totul începe cu începutul
2. Să înceapă jocul...
3.Let's get this party started
4. Marea mahmureală
5. Eden vs Elvis Presley
6. New York, te iubesc♥
7. Idioți arestați la domiciliu
8. Răsfățata lu' tata
9. Iartă-mă, iubito
10. Sunt un prost
11. Mallorca venim
12. Prinși în fapt
13. Mătușică
14. Mine
16. We're coming home
17. Dinner
18. Family time
19. Miss you
20. Try baby
21. No
22. I don't leave you
23. I'm here for you
24. Cum să îți spun...
25. Fericire
26. Destăinuiri
27. Diavoliță
28. Câteva surprize
29. Burlăcițe
30. Da sau nu?
31. Una bucată nuntă
32. Al naibii de buchet
33. Our love
34. Vin berzele
Epilog + Mulțumiri

15.Goana după pilulă

19.7K 929 189
By Gabriela_Radu

~Nick P.O.V~

Practic am înghețat, teoretic am început să îmi pun mintea la contribuție și să îmi readuc aminte ce am făcut. După un amor de excepție cu Lin, în care am uitat să folosesc prezervativ, ne-am băgat în pat și am început să discutăm, până când mi-a pus întrebarea ce o frământa.

Prost am fost, idiot rămân. Cum să uit așa ceva.?Este împotriva legii să nu folosești prezervativ. Nu, eu trebuia să mă las sedus de inocența ei și să uit. Nu e chestia că mă simt eu prost, dar mi se rupe inima acum când o văd plângând. A-şi da orice să nu o mai văd așa, mai ales că eu sunt vinovatul. Dar acum nu mai pot să dau înapoi. Poate că așa a vrut să fie, să îi îndeplinim dorința tatei de a avea nepoți. Nu am cum să o condamn, deoarece a fost pentru prima dată și nu cred că ia anticoncepționale. Dar acum ce mă fac? Nu pot să o asigur că totul va fi bine, când eu nici măcar nu știu pe ce lume sunt.

-Iubito, te rog să nu mai plângi. Promit că totul va fii bine, încerc să o calmez, dar eșuez, căci mă trezesc cu o pernă în față.

Bine că de data asta nu a dat cu palma. Este tare imprevizibilă uneori, te surprinde de fiecare dată.

-Cum?! urlă către mine. Cum să mă calmez, când știu că pot să rămân însărcinată? Nici măcar nu știu ce să fac... mă simt neputincioasă. Nu că nu îmi doresc copii, dar este prea devreme. Am abia 23 de ani, copii mai pot aștepta.

-Te înțeleg și promit că voi rezolva problema. Vreau doar să nu mai plângi, bebe.

Îi iau fața în mâini și o privesc adânc în ochi. Acei ochi care m-au vrăjit încă de prima dată, care acum sunt umezi și roșii din vina mea. Chiar și în întuneric, plânsă și obosită, tot frumoasă este și va fii. Acum că știu că sunt primul și unicul bărbat din viața ei, mă simt mândru. Mă simt ceva mai bărbat, mai puternic. Niciodată nu am mai dezvirginat o fată, dar măcar eu am experiența.

-Iubito, oftez și o prind într-o îmbrățișare de urs. O să ne descurcăm noi cumva. Eu nu vreau să îți cauzez lacrimi, ci zâmbete sincere și pline de dragoste. Vreau să fii fericită.

-Oh, Nick, spune și începe să plângă și mai tare.

O mângâi pe spate cu o mână, și pe cealaltă o trec prin părul ei mătăsos. Îi mai depun câte un mic sărut pe creștetul frunții și îi mai șoptesc cuvinte liniștitoare, în speranța că se va calma.

-Iubito, nu vrei tu să ne culcăm și să ne ocupăm mâine de problemă? o întreb mai în șoaptă, căci probabil a adormit.

-Oh nu, macho. Acum te duci și vezi ce aș putea să iau ca să nu rămân gravidă, dacă nu, nu mai vezi sex o lună!

-Mă ameninți?! o întreb și îmi ridic sprâncenele puțin amuzat.

Chicotul ei slab îmi încântă auzul și îmi saltă inima de bucurie. Scorpia mică, se joacă cu mine. O să am eu ac de cojocul ei, dar nu acum, deoarece stă mult prea frumos ghemuită la pieptul meu. O mai mângâi puțin și oftez când începe să se foiască la mine în brațe. Se trezește soldățelul și nu e bine. Nu cred că mai are puterea pentru o nouă partidă.

-Iubito... mârâi spre ea și o pot vedea cum zâmbește. Credeam că ți-a ajuns! Fii cuminte și hai să ne concentrăm pe lucrurile ce ne preocupă acum.

-Gata, gata. Mă liniștesc. Batman, du-te și rezolvă problema, acum. Nu știu ce faci tu, dar eu o să mă culc. Sunt frântă, spune și un căscat îi scapă.

După ce o sărut cum numai eu știu, o aranjez în pat și o las să se odihnească. O învelesc cu pilota și îi mai sărut o dată fruntea.

Și nu mare îmi e mirarea când aprind de dată asta întrerupătorul și o lumină puternică cuprinde camera. Parcă cineva a vrut să ne facă asta intenționat. O las aprinsă cât timp caut eu niște haine și mă minunez de deranjul cauzat. Bikini pe noptieră, sutien pe clanță și pantofi aruncați la nimereală. Ce mai țintă pe mine...

O aud pe Lin cum se vaită din cauza luminii, dar odată îmbrăcat într-un tricou negru, niște boxeri și niște blugi, sting lumina, îmi iau telefonul, cheile și portofelul și o zbughesc pe ușă. În timp ce cobor scările, caut în agendă pe cineva care ar putea să mă ajute cu problema. Dar nimeni nu cred că este treaz în afară de el. Asta e. Măcar mă poate ajuta cu sfaturi, așa că îl apelez.

-Da.... se aude vocea tatei puțin cam somnoroasă. Puță, tu ești?

Oh, nu. Iar mi-a zis așa. Numai să îl prind...

-Bună, tată. Scuze de deranj, dar.... mă fâstâcesc și îmi frec ceafa.

-Ai dat-o în bară și ai nevoie de ajutorul meu, ghicește tata și eu îmi dau ochii peste cap.

-Bingo. Acum că știm amândoi asta, mă ajuți?

-Spune bătrânului tău tată ce i-ai făcut bietei fetei, ca să știu ce pedeapsă să îți dau.

-Să zicem că am cam uitat... să folosesc protecție, spun atât de repede încât mă mir dacă a înțeles.

-Ce ai făcut?! Spune tata șocat și îi mai repet o dată. Am înțeles, idiotule, nu trebuia să mai repeți.

-Nu știu ce să mă fac! Dacă rămâne însărcinată? Dacă mă va urî?

-Gata, fiule. Respiră și calmează-te. Totul va fii bine, ce pula mea?! La fel am pățit și eu cu maică-ta, și s-a rezolvat. Deci, chiar dacă îmi calc pe inimă căci vreau nepoței, du-te până la o farmacie și cumpără Advil. E pilula de a doua zi, și gata. S-a rezolvat problema.

-Advil?!

-Da, idiotule. Acum hai fuga la farmacie, asta dacă mai găsești una deschisă. Baftă, o să cam ai nevoie, îmi spune și apoi închide apelul.

Și acum, găsește tu Nick o farmacie deschisă la 2 noaptea pe o insulă. Nu aș fii crezut că voi ajunge într-o asemenea situație, nici dacă a-şi fi făcut vreun pariu cu tata sau cu băieții.

Îmi arunc telefonul pe canapea și ies din casă, mai ceva ca un uragan. Mă urc în mașină și demarez în trombă. Se pare că furtuna s-a domolit, cel puțin cerul este senin. Cam ar trebui să mă grăbesc asta dacă nu vreau ca peste 9 luni să îmi țin copilul în brațe.

Un copil.... sună atât de bine. Să am în sfârșit un copil cu o femeie care este perfectă pentru acest rol, ar fii minunat. Să fiu tată. Un gând ireal care acum ceva timp putea să se adeverească, dar asta e. Trecutul e trecut și nu poate fi schimbat. Dar nici marea iubire nu poți să o uiți. Și când mă gândesc că acum puteam să fiu așezat la casa mea alături de soția pe care o iubeam nespus de mult și rodul iubirii noastre. Dar viața este o curvă și trebuie tratată ca atare.

Dacă a-şi vrea ceva pe lumea asta, este ca orice vis al fiecărei persoane să se împlinească. Merităm mai mult. Dar nu ai ce să faci când destinul se amestecă în planurile tale și ții le strică. Trebuie să fii puternic și să duci lupta până la capăt, chiar dacă îți este frică.

După o ora în care tot ce am putut a fost să mă îngrijorez și mai rău, ajung într-un sfârșit la o farmacie. Intru înăuntru și încerc să o găsesc pe farmacistă. Când o zăresc, mă apropii de tejghea și îi zâmbesc. Dar acum chiar nu am timp să o analizez, mă așteaptă acasă o frumusețe irascibilă.

-Bună seara sau să zic dimineața? Mă rog. Vreau neapărat o pastilă Advil, îi cer iar ea se uită puțin cam ciudat la mine.

-Sunteți sigur? Poate vă pot ajuta cu... dar nu mai continuă căci o întrerup eu.

-Băi femeie, ascultă la mine. Ți-am cerut o amărâtă de pastilă, nu să faci sex cu mine. Ce pana mea?! mă răstesc către farmacista ce s-a albit vizibil.

Săraca, tace și face. Îmi pune o pastilă într-o pungă mică, iar eu îi arunc o bancnotă de zece dolari și ies afară. Iar m-am enervat. Acum trebuie să ajung acasă cât mai repede.

Parcă mi se rupe sufletul să îi dau pastila asta, dar nu am ce să fac. O să ne bucurăm mai întâi de noi doi și după o să ajungem și la copii. Are dreptate când spune că este prea devreme. Dar mă gândesc la tata care își dorește extrem de mult nepoți. Acum, eu nu pot să o oblig pe Lin. O să așteptăm cât timp va fii nevoie.

Și când credeam că totul se va rezolva peste o jumătate de oră când voi ajunge acasă, m-am înșelat grav. Opresc mașina pe marginea drumului și cobor ca să văd ce s-a întâmplat. Minunat, pană. Fix asta îmi mai lipsea, să fac pană în mijlocul drumului, departe de casă. Îmi trec exasperat mâinile prin păr și oftez. Și acum, cum mă mai întorc cu pastila?

Am făcut-o și pe asta. Stau pe marginea drumului și aștept până când va trece o mașină pe aici ca să mă ducă până acasă. Într-un cuvânt, fac autostopul. Nu sună minunat? Mi-am uitat și telefonul acasă, căci sunt un mare prost.

Mă simt mai rău ca dracu' în persoană. Aștept și aștept, dar până la urmă mi s-a urât. Trebuia să fiu demult acasă, să o țin pe Lin în brațe și să o privesc cum doarme. Fata asta mi-a întors lumea cu susu' în jos. Dar parcă este mai bine așa. Am început să văd altfel viața, într-un mod mai diferit, la fel cum o făceam și când am fost îndrăgostit.

Mi s-a urcat la cal blondina rău de tot. Acum, chiar nu o să mai scap de ea, dar nici nu îmi doresc. M-a vrăjit cu o privire. M-a sedus într-o clipă. M-a fermecat cu un zâmbet. M-a distrus cu o lacrimă. M-ai pe scurt, m-a făcut să fiu la picioarele ei și să o slăvesc precum o zeiță.

Văd o lumină ce seamănă cu două faruri ce se îndreaptă spre mine. Mă ridic instant în picioare și încep să fac ca o maimuță sperând că mașina va opri și șoferul va avea milă de mine și mă v-a duce acasă. Mașina se apropie atât de repede, încât pentru o secundă am crezut că șoferul este beat și nu mă vede așa că am închis ochii și imediat gândul mi-a fugit la Lin. Dar odată ce nu mai aud motorul mașinii și o portieră se deschide, mai am puțin și încep să fac mătănii. Asta e raiul pe pământ.

Deschid un ochi și aproape că scot un țipăt, speriind femeia din fața mea. O femeie cam de 80 de ani, cu părul alb și prins într-un coc la spate cu două andrele, fața fiindu-i brăzdată de numeroase riduri purtând niște ochelari amuzanți și cu un ruj roșu aprins se află în fața mea și mă arde cu ochii ei verzi. Doamna minionă își dă ochii peste cap și mă apucă de o ureche.

-Nu ți-a zis nimeni că nu așa te comporți cu o bătrânică? Ce măgar de pe maidan mai ești și tu? spune ea iar eu rămân șocat când îmi dau seama că a vorbit în engleză.

-Mă... mă scuzați? încerc să spun iar ea mă trage și mai rău de ureche.

-Tot un idiot rămâi, păpușel.

Babă afurisită....

-Doamnă, auci.. ce ar fii să îmi da-ți drumul și să îmi ascultați povestea în timp ce mergem spre o locație ideală? Am nevoie de ajutor.

-Mă duci în luna de miere? spune și își duce mâna la inimă mimând surprindere. Cât de romantic, dar nu ești genul meu, scuze.

Tocmai am fost refuzat de o babă. Asta a fost o lovitură sub centură care încă doare. Ar trebui să mă simt prost căci ego-ul meu a fost călcat în picioare, când de fapt mă amuz mai ceva ca la circ.

-Mă gândeam că poate mă duceți și pe mine acasă căci am făcut pană și nu am cu ce să ajung.

-Mi-am dat seama când te-am văzut de prima dată în stradă făcând pe nebunul, nu sunt atât de proastă cum cred tinerii în ziua de azi.

-Eu nu am zis asta. Sunteți chiar simpatică, pentru o bătrânică.

-M'ai făcut babă? întreabă cu o expresie amuzantă a feței.

-Nu doamnă, mă scuzați, nu am vrut să sune așa. Deci? întreb schițând unul din cele mai frumoase zâmbete ale mele și cu speranța cât un purice.

-Treci în mașină, toreadorule, îmi spune serioasă și îmi dă drumul la ureche.

Pufui exasperat și cu pași timizi urc în mașina doamnei, ce mai mult este o camionetă mai veche decât tata. Mă așez pe locul pasagerului și încerc să nu respir. Zici că stă un sconcs aici. Miroase oribil, mai ceva ca un wc public. Dar când știu că mă poate duce acasă, o să sufăr în liniște, chiar dacă îmi vine să vomit și să tușesc.

Femeia urcă și ea în mașină și încearcă să pornească mașina. Ceva ce mi se pare cam imposibil.

-Hai, Loreno, trezește-te. No me dejes con este dezesperado aqui, realmente no lo quiero. ( Nu mă lăsa cu disperatul asta aici, chiar nu vreau.)

Încerc să trec cu vederea faptul că m-a făcut disperat, cred și să încep să mă rog ca Lorena să pornească. Și da, o face. Se trezește la viață și începe să meargă. Amândoi țipăm de bucurie dar eu mai sar și în sus pe banchetă și mă lovesc de acoperiș.

-Băi, tonto, ai grijă să nu îmi răneşti iubita! aproape că țipă spre mine.

Baba asta mă sperie groaznic. E periculoasă, nu glumă. Cred că ar trebui să fiu cuminte și să nu mă pun cu ea, nu de alta, dar eu o să ajung cel ciufulit.

-Doamnă, nici nu îmi trece prin cap așa ceva, spun frecându-mi capul căci m-am lovit suficient de tare.

-Eh și tu, ce poți să spui. Ia zi, măi soberbio (îngâmfatule), ce poveste ai?

-Nici nu mai știu pe ce lume sunt... vreau doar să ajung acasă la iubita mea. Îmi e dor de ea, oftez și îmi sprijin capul pe tetieră.

-Jură-te căci eu nu te cred. Când eram eu tânără, băieții chiar își iubeau iubitele, nu ca acum când doar le folosiți ca pe niște cârpe. Mă uit la tine și îmi dau seama ce fel de om ești: plin de bani și afurisit.

-Dacă dumneavoastră așa credeți, eu nu vă contrazic, deoarece așa mă simt.

-Și mai e ceva: ai suferit, prostule. Dar ce mama naibii! Viața merge înainte. După ce a murit soțul meu acum 10 ani, am zis să mor cu el. Dar am nepoții, și copii au nevoie de mine. Asta a fost prima lui mașină, am atâtea amintiri cu ea și chiar nu vreau să o dau la fier vechi. Aici am făcut dragoste ca nebunii și tot aici am născut 3 copii dintre cei 5 pe care îi am.

Acum îmi pot explica de ce miroase în halul ăsta. Există spălătorii auto, ce doamne ferește?!

-Vă place viața, se vede, spun amuzat și primesc în schimb o ciupitură pe picior. Asta pentru ce a fost?!

-Taci! Uite ce frumoasă e luna. Știi povestea cu soarele și luna? mă întreabă iar eu neg. Dar nici de-a dracu' nu ți-o spun. Nu avem atât de mult timp.

Nu mi-o spune, dar încerc să mi-o imaginez. Adică sunt doi poli opuși, total diferiți, dar se iubesc de când lumea se știe și se completează perfect

-Ai fost la farmacie și ai luat pastile pentru hormoni? mă trezește din revelație și nu îmi dau seama la început la ce se referă, dar după ce văd punga din mână mea încep involuntar să zâmbesc ca un prost.

-Cam așa ceva, spun puțin stânjenit și cred că m-am și înroșit, deoarece ea râde cu poftă.

Restul drumului nu mai spunem nimic. Chiar mi-a plăcut discuția noastră și se vede că a trecut prin viață. Oprește atunci când îi spun eu în fața casei și așteaptă să cobor. Dar eu, cotrobăi prin portofel după niște bani și îi întind 3 mii de dolari, nu de alta, dar m-a suportat tot drumul.

-Băiete, mi-a făcut plăcere să te aduc până aici, dar chiar nu pot accepta banii. Mai bine îi cumperi iubitei tale ceva, încearcă să se scuze iar eu zâmbesc.

-Pentru nepoții dumneavoastră sau puteți să vă împliniți un vis, ceva...

-Upii... mă duc în Las Vegas și mă căsătoresc cu Elvis. Mersi păpușel, ai grijă de tine și de iubita ta.

Cobor din mașină și îi fac cu mâna atunci când pleacă. Ce mai femeie. Până la urmă a acceptat și banii, asta pentru că eu am insistat. Doamne, s-a făcut și ziuă și eu nici nu am observat. Abia aștept să îmi văd zeița.

Dar nici bine nu apuc să fac un pas spre intrare, căci sunt luat prin surprindere de Lin. Sare direct pe mine. Bine că mă eram stabil pe picioare. Dar gestul ei, pur și simplu m-a uimit. Și-a încolăcit brațele și picioarele în jurul meu și a început să mă sărute flămând. Se pare că i-a cam fost dor de mine ,dar nici eu nu pot să neg asta. Îi răspund cu aceeași poftă la sărut și îmi adâncesc limba în gura ei. Doamne ce dor mi-a fost de gustul ei dulce, de atingerile ei.

-Nick, credeam că nu mai ajungi, spune când se desprinde din sărut și mă privește în ochi.

Oh, iubita mea. De ce ai plâns? Doar ți-am promis că o să mă întorc cu pilula. Nu sunt eu un băiat descurcăreț?

Îmi mângâie fața cu o mână iar eu o sprijin ca să nu cadă. Dar frigul dimineții ne întrerupe momentul și trebuie să intrăm în casă. Ne așezăm pe canapea, eu ținând-o în continuare în brațele mele. Își așează capul pe pieptul meu iar eu îi mângâi spatele.

-Gata, iubito, sunt aici, am cam fost reținut și din cauza asta am întârziat atât de mult.

-Și ți-ai lăsat și telefonul acasă ca un prost, spune și își ridica capul ca să mă privească, iar eu chicotesc.

-Ce să fac dacă sunt un uituc? Doar tu, nebunatică mică ce ești, m-ai zăpăcit. Tu ești vinovata.

Obrajii ei capătă o nuanță ceva mai pronunțată de roșu și își pleacă privirea, ușor stânjenită. Când am spus că mă topesc după inocența ei, chiar eram serios. Este atât de neștiutoare, dar totuși isteață. Este ceva dacă a reușit să mă pună cu botul pe labe și dacă tata o place.

-Nu vrei tu să ne băgăm în pat? Eu unul sunt extenuat, afirmă din cap și se ridică din poala mea.

-Pilula mai întâi, și după sunt a ta, dacă nu mai uiți să folosești prezervativ.

Râzând, îi întind punga, iar ea dispare câteva minute la bucătărie. Când se întoarce, mă apucă de mână și mă trage după ea în cameră. Dacă nu aș fi fost obosit, cu siguranță săream pe ea, dar încă o las să își revină. A fost pentru prima dată și nu vreau să mă creadă un obsedat, chair dacă uneori mai întrec și eu măsura. Ce să îi faci, sunt bărbat cu nevoi.

După ce îmi dezbrac hainele și rămân doar în boxeri, vreau să mă întind în pat, dar mă opresc când văd pata roșiatică de pe cearceaf. Eu am făcut asta? Cred că a durut cumplit și ea nu a scos nici un sunet. Biata mea zeiță.

-Iubito, te mai doare ? Adică ești în regulă? o întreb când mă apropii de ea și o îi înconjor talia cu o mână.

-Doare puțin, dar sunt în regulă, pe bune, Nick. Ma simt bine, chiar excelent, nici nu îți închipui.

Oftez ușurat și o iau in brațe pe la spate. Îmi sprijin bărbia pe umărul ei și îmi pun palmele pe abdomenul ei. Îi ridic tricoul care este al meu și îi mângâi pântecul. Ce n-aş da ca aici să se afle rodul muncii noastre. Dar nu o să mă las până când nu se va întâmpla întocmai. Sunt prea egoist ca să mai renunț la ea acum. Mă face să mă comport ca un adolescent în călduri și să nu gândesc lucid.

De ce mii se întâmplă mie asta? Cu siguranță mă voi îndrăgosti de ea și voi suferi la fel ca și prima dată. Din cauza asta încerc să o țin departe de inima mea. Nu vreau să pătrundă în ea, mai ales că este un calvar în ea. Dar numai prin simpla ei prezență și simt că mă topesc. Simt acele senzații de ne descris atunci când se uită cu benoaclele ei albastre în ochii mei.

La cât de josnic m-am purtat cu ea prima dată, nu merit să fiu cu ea aici. Nu merit nici să mă gândesc la ea,d'apoi să o mai țin în brațe și să fac dragoste cu cea mai minunată femeie, care este a mea. Doar a mea și nu o să o las pentru nimic în lume.

-Mă bucur, bebe. Vreau să fii bine, deoarece nu o să scapi prea curând de mine, și nu mă refer doar la sex. O să ai de furcă cu mine, sper că ai răbdare suficientă, îi șoptesc la ureche.

-Nick, oftează și își pune palmele peste ale mele. Nu vreau să îi spulber visurile tatălui tău legate de nepoți, dar chiar trebuie să înțeleagă. Abia am început să ne cunoaștem mai bine, să vedem lumea cu alți ochi.

-Ai dreptate, iubito. Va trebui să își pună pofta în cui, dacă vrea să mai vorbim. Oricum îi are pe frații mei, deci nu ar fii o problemă.

-Ai frați? mă întreabă surprinsă și abia acum îmi dau seamă că nu am avut ocazia să vorbim despre noi.

-O soră de 17 ani și un frate de 21, pe care l-ai cunoscut. Rory este la drept și îi urmează sfaturile tatei, iar sora mea, este ceva mai nebună. Vrea să fie încă de pe acum pe cont propriu iar tata a trimis-o la un internat.

-Mi-ar face plăcere să îi cunoscut mai bine. Tu ai fost mai norocos ca mine. Nici nu știu care sunt părinții mei naturali. Amanda și John au fost foarte drăguți cu mine, dar mereu mă simțeam ca o roată în plus. Iar Sam era tot timpul preferata lor, asta până când s-a îmbolnăvit și mă vroia doar pe mine în jurul ei. De atunci suntem de nedespărțit. O iubesc enorm și țin la ea ca la o adevărată soră, chiar dacă uneori întrece limita.

-Se vede că și ea te iubește. Până la urmă ai avut noroc cu ea, chiar dacă uneori are crize, tot sora ta rămâne.

-Uite că putem și noi să fim normali, adică să nu ne mai certăm. Stăm și privim răsăritul din camera noastră și ne cunoaștem mai bine.

-Hmm... spun și o idee nebună îmi trece prin minte. Mai am timp.

Mă desprind de ea și dau fuga la bagaje. Îmi iau o pereche de pantaloni de trening și niște șlapi, iar ei îi iau o pătură. Dacă ați știi numai cum mă privește, ați începe să râdeți cu poftă. Parcă aș fi un extraterestru sau un ciudat nebun. Mă întorc la ea și o înfășor cu pătură. Mă asigur că poate să respire, adică îi las capul afară și apoi o urc ca pe un sac de cartofi pe umărul meu.

-Nick, lasă-mă jos, nebunule, începe să protesteze și să se agite, așa că îi dau o palmă la fund. Ah, perversule.

-Gurița mică ,iubito. O să vezi că îți va plăcea, o asigur și mângâi ușor locul pe care l-am lovit.

Șoptește un "Bine" cu jumătate de gură și se lasă moale în brațele mele. Cu grijă ies din casă și o duc pe plajă. O briză rece mă face să mă cutremur, mai ales că nu port tricou, dar vreau neapărat să prind momentul. Furtuna de aseară nu a cauzat mari pagube, dar nu este treaba mea să mă ocup de ele. Eu am altă treabă. Găsesc un șezlong gol și îl aranjez astfel încât să fie îndreptat spre răsărit. Mă așez iar pe ea o pun intre picioarele mele deschise. Îmi înfășor brațele în jurul ei și o sărut pe păr.

-La timp, șoptesc când razele soarelui încep să își facă apariția. Îți place, iubito?

-Mai întrebi? Este superb, Nick. Mă bucur că sunt aici, cu tine. Nu regret nici o secundă din ce s-a întâmplat.

-Nici eu, iubita mea. Fac orice pentru tine, pentru noi.

Își întoarce capul spre mine și îmi zâmbește timid.

-Hai să ne promitem ceva, îmi spune iar eu o aprob din cap. Că orice se va întâmpla, noi vom rămâne împreună.

Și exact când soarele s-a arătat în întregime pentru prima dată în această zi, noi ne sărutăm. Acesta este răspunsul meu la promisiunea ei. Și eu vreau să rămânem la fel ca și acum.

Continue Reading

You'll Also Like

6.6K 298 32
Derek și Mellisa sunt doi adolescenți din lumi complet diferite. Când aceștia se întâlnesc universul lor o ia razna.
240K 8.8K 49
El-golanul din liceu , popularul scoli, bad-boy. Ea-fata timida ,noua in liceu care trecea neobservata. Oare destinul ii va apropria?Oare vor fii...
34.2K 1.7K 35
Aceasta carte va conține, povești scurte și diferite la fiecare capitol despre Taekook. Taehyung-Bottom Jungkook-Top
17.1K 1.2K 40
Povestea unei obsesii bolnave pentru tine. Unde Jungkook,regele mafiei întregii lumi, fără mama, fără tată, se îndrăgostește bolnav de un adolescent.