26. Destăinuiri

16K 771 154
                                    

După alte două ore în care am stat de vorbă unii între alții, musafirii noștri au decis să plece. Tot timpul am stat în brațele lui Nick, deoarece nu vroia să îmi dea drumul sub nici o formă. Nici până la baie nu mă lasă să merg dacă nu se lua sora lui puțin de el. Am comandat pizza și am mânca toți patru în living. Firește că băieții au râs de noi când ne vedeau că devorăm feliile în câteva secunde. Și nu mint, chiar ne era foame și poftă, totodată.

Eden l-a cărat pe Nick până la noi în cameră și ne-a lăsat singuri să discutăm. Atunci când a văzut pe perete, deasupra patului prima ecografie a lui Junior înrămată și într-o variantă mai mare, m-a luat în brațe și s-a aruncat cu mine pe pat. Amândoi am început să țipăm și să râdem în hohote, până când Nick a luat inițiativă și m-a sărutat pătimaș. După ne-am întins ca doi oameni normali în pat și ne-am luat în brațe. Mi-am pus capul pe pieptul său și am adormit amândoi, după alte câteva săruturi ce ne-au lăsat fără suflare.

M-am trezit, după ceva timp, din cauza cuiva ce îmi depune mici săruturi pe față, în aceeași poziție cum am adormit. Mai mult pe Nick decât pe pat. Gâdilatul provocat de buzele sale jucăușe a început să mă enerveze mai ales când a ajuns în dreptul buzelor. Râsul său s-a făcut auzit imediat ce eu am început să mă foiesc la el în brațe.

-Iubito, îmi șoptește pe un ton senzual la ureche, trezirea. E timpul să îți iei vitaminele.

-Mai lasă-mă puțin. E prea bine lângă tine, miorlăi ascunzându-mi și mai mult nasul în tricoul său.

-Prințeso, ori te trezești, ori te mușc, mă amenință iar colturile gurii mele deja s-au ridicat.

-Serios? De ce mă muşti? îl întreb pe același ton folosit și de el.

Mă așteptam să zică că mă mușcă de buze, de ureche, de nas sau de orice altceva, în afară de cea ce zice el:

-Te mușc de fund! De fapt de fiecare fesă în parte, stă să îmi explice.

La naiba! Sunt mai roșie ca (,) costumul lui Moș Crăciun acum. Reușește să mă intimideze din câteva vorbe.

Dacă tot are chef de joacă, de ce să nu îi împlinim și dorința? Că tot mă face el diavoliță și spune că am devenit cam arțăgoasă de la un timp. O să am grijă eu și de hormonii lui. Vrea să mă cumințească? Eh, atunci o să îi arăt eu cât de rea pot să fiu, doar nu mă uitam în liceu cu cele mai bune prietene degeaba la filme romantice sau de dramă. Am învățat și eu ceva bun din filme, că orice femeie poate să se joace cu răbdarea unui bărbat.

Și exact asta voi face și eu. Îi voi arăta că pot să fiu sexy și rea în același timp. O să trebuiască să se mulțumească doar cu privitul în noaptea asta, până când îi voi permite eu să mă atingă.

Cu un zâmbet cât Rusia de mare, îmi sprijin bărbia pe pieptul său și îl privesc cum își face jocul din sprâncene. Firar! Nu pot să nu râd și rușinez când el își ridică provocator sprâncenele spre mine. Orice fată cred că ar fi vrăjită de acest talent al lui. Iar când vreau să mă calmez, își ridică sprânceana stângă și adoptă și un zâmbet tâmpit de cuceritor.

-Ești rău, spun printre râsete. Nu mă mai tortura, te rog!

-Dar nu am făcut nimic rău, iubito! Să nu îmi spui că te-ai exicitat doar de la atât.

-Taci! iau perna pe care aș fi trebuit să dorm și îl lovesc în față cu ea.

Când îi văd încruntarea de pe chip după ce retrag perna, mai că îmi vine să fug. Încerc să mă ridic fără să fac prea mult zgomot, dar exact când vroiam să sar de pe pat, mă prinde cu un braț de talie și mă lipește de el. Dacă înainte mă plângeam spunând că am dormit jumătate pe el și jumătate pe pat, acum pot să zic că sunt numai peste el.

Lasă-mă să te iubesc Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum