12. Prinși în fapt

22.4K 936 87
                                    

Dacă eu mai am puțin și mor de rușine, încercând să mă ascund în spatele lui Nick, el este foarte relaxat și zâmbăreț.

Mică recapitulare: mă sărutam cu Nick pe canapea, el fiind deasupra mea și fără tricou, și ne-a prins tatăl său. Problema este că mă simt mai rău ca un infractor și îmi vine să îi trag una acolo unde soarele nu răsare și să îl las fără moștenitori. Cum puii mei să fii relaxat în asemenea situații?

Eu mă fac din ce în ce mai mică și încerc să nu îmi ridic privirea din pământ cât timp tatăl lui ne "examinează". Este pentru a doua oară când ne întâlnim. Bănuiesc că mă crede o parașută sau o profitatoare. Așa a crezut și idiotul prima dată despre mine și acum a ajuns să îmi spună că vrea să fie cu mine și că mă place. Sunt mândră de mine.

-Să înțeleg că v-a mâncat pisica limba? ne întreabă serios. Oh, m-am prins! exclamă zâmbind dintr-o dată și rânjește pervers. Mai întâi încercați canapeaua ca să vedeți dacă rezistă, și după patul!

-Ai dreptate, răspunde bărbatul din fața mea și mă trage lângă el, punându-şi un braț după umerii mei. Mă gândeam că vrei nepoți mai repede și nici noi nu mai aveam răbdare, nu-i așa iubito?

Ori își bat joc de mine și vor să mă enerveze, ori vor să mă vadă roșie mai rău ca un rac. Mai bine angajez un luptător K1 și scap mai repede. Abia nu o să îmi stric manichiura.

Cu greu îmi ridic privirea și întâlnesc aceeași pereche de ochi în care mă pierd, numai că sunt ceva mai bătrâni. Tatăl lui Nick a rămas la fel ca data trecută. La fel de solid și înalt, cu părul cărunt aranjat, dar îmbrăcat ceva mai comod, în niște pantaloni de blugi și un tricou Polo. Ridurile îi sunt vizibile pe față, precum și zâmbetul contagios. Nick are cu cine să semene, numai că tatăl este cu mult mai amuzant și sarcastic.

Și la ce pot bărbații să se gândească uneori? De exemplu, aceste specimene masculine se gândesc la nepoți și sex. Doamne, nici bine nu ne-am sărutat că ei mă văd deja gravidă în 9 luni. Sunt prea tânără ca să am un copil.

Acum stau și încerc să îi fac să-şi înghită cuvintele, dar se pare că ale mele au rămas blocate undeva. Este tare stânjenitor momentul ăsta. Mai sunt îmbrăcată și "decent" în boxeri și maieu. Măcar dacă îmi luam un tricou mai larg sau niște pantaloni mai lungi. Data viitoare îmi iau costumul de schi.

-Pardon?! spun și eu în cele din urmă șocată. Domnule, încerc să spun însă el mă întrerupe și îmi zâmbește slab.

-Draga mea viitoare noră, pentru tine sunt Matt, sau Tatăl socru.

Încerc să nu îi iau în considerare cuvintele și să mă stăpânesc, chiar dacă sunt nervoasă și iritată. Doamne, ce mai seamănă ăştia doi. Sunt ca două picături de apă. Eu sunt în plus în această ecuație, însă brațul puternic a lui Nick îmi spune că nu îmi va da drumul în curând. În acest moment, toate privirile sunt îndreptate spre mine. Trebuie să rămân calmă și relaxată, lucru care îmi reușește ,căci căldura emanată de corpul lui Nick, este precum cel mai scum parfum din lume, unul care reușește să mă îmbete și să mă facă să plutesc pe culmile cele mai înalte.

-Cum spuneam, domnule. Nu cred că este treaba dumneavoastră ce facem noi, îi spun serioasă.

-Sau ce paturi rupeți, nu? Hai copilași, nu trebuie să vă ascundeți de mine. Am fost și eu ca voi, tânăr și cu hormonii urlând în mine.

Mi-am strâns degetele în pumni și am inspirat aerul. Moșul se joacă cu focul și se va arde. Nu înțeleg de ce se bagă peste noi. Data trecută nu a scos nici un sunet și acum vorbește mai rău ca o țață. Nick imediat m-a simțit și m-a luat în brațe, lucru care m-a calmat imediat. Am zâmbit și mi-am întors privirea spre el. Și-a înfășurat brațele în jurul taliei mele și și-a sprijinit bărbia pe creștetul capului meu.

Lasă-mă să te iubesc Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum